Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون علمی رئیس‌جمهور گفت: ما اکنون بیش از هفتصد شرکت در حوزه دفاعی داریم. بسیاری از شرکت‌های خصوصی آماده هستند تا برای بخش دفاع، محصول تولید کنند.

به گزارش خبرنگار دفاعی ایران اکونومیست، سورنا ستاری معاون علمی ریاست‌جمهوری در سومین همایش دانش و پژوهش ارتش جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه در شرایطی هستیم که بیش از گذشته به تاثیر علم بر حوزه دفاعی وافق هستیم، اظهار داشت: نوآوری در بخش دفاعی مسأله مهمی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در دفاع مقدس هرجا مثل دشمن اقدام کردیم، دچار مشکل شدیم اما هروقت نوآوری داشتیم، موفق شدیم.

وی افزود: موفقیت‌های ما به خصوص در حوزه دفاعی به دلیل  نوآوری‌های ماست. در کشور ما در حوزه آموزش و پژوهش کم هزینه نمی‌کنیم ولی محصول آن را نمی‌بینیم چون امروز در دنیا تولید محصول نتیجه سرمایه‌گذاری بخش خصوصی است ولی ما از این بخش غافل هستیم.

ستاری با اشاره به اینکه دولت‌ها نباید انتظار داشته باشند از پول خود هر روز  محصول جدید تولید کنند، ادامه داد: نوآوری و تولید محصول در بخش خصوصی سریعتر به نتیجه می‌رسد. ما اکنون بیش از هفتصد شرکت در حوزه دفاعی داریم. بسیاری از شرکت‌های خصوصی آماده هستند تا برای بخش دفاع، محصول تولید کنند. باید از بخش خصوصی و شرکت‌های دانش‌بنیان در این زمینه استفاده کرد.

معاون علمی رییس جمهور گفت: باید راه‌های بومی خود برای استفاده از شرکت‌های خصوصی در حوزه نظامی را داشته باشیم، اگرچه هنوز در این بخش مقاومت نهایی وجود دارد.

وی با اشاره به اهمیت عنصر افراد برای نوآوری در تولید، گفت: بخش دفاع در حوزه اقتصاد دانش‌بنیان بسیار اهمیت دارد. بخش دفاع می‌تواند با تدوین برنامه مشخصی از بخش خصوصی، تولید محصول بخواهد و تضمین بدهد که از این شرکت‌ها خرید کند‌. بخش دفاع هرچقدر پول بخش خصوصی را بیشتر جذب کند، می‌تواند نوآوری را بیشتر توسعه دهد. از این راه همچنین می‌توان فاصله خود را با تکنولوژی روز دنیا کم کرد. در کنار دانشگاه‌ها و پژوهشکده‌های حوزه دفاعی، باید چنین ساختاری را ایجاد کرد.

ستاری تصریح کرد:حوزه دفاعی به بخش خصوصی بگوید چه محصولی می‌خواهد تا شرکت‌های دانش بنیان با سرمایه‌گذاری خود، آن محصولات را تولید کنند تا از این راه به نوآوری دست یابیم. البته باید ریسک بخش خصوصی را هم پایین آورد تا این شرکت‌ها به میدان بیایند.

وی در پایان تاکید کرد: ایجاد پارک و علم فناوری و شتاب دهنده‌های بخش دفاع ما را به این هدف می‌رساند. ایجاد یک اکوسیستم برای جذب مشارکت بخش خصوصی و توسعه نوآوری در حوزه دفاعی یک نیاز ضروری است. ما باید به دنبال نوآوری ذاتی کشور خود باشیم ولی اگر در زمین سایر کشورها بازی کنیم، حتما از آنها عقب هستیم.

 

منبع: خبرگزاری تسنیم

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: شرکت های خصوصی حوزه دفاعی تولید محصول تولید کنند بخش خصوصی بخش دفاع شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۴۳۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی تولید بیش از ۸۰۰۰۰ تن محصول گندم از شهر خوشه‌های طلایی

آهنگری گفت: گندم به عنوان یک محصول عمده از زراعت در شهرستان ارزوئیه است و در سال زراعی جاری بیش از ۱۸ هزار هکتار از اراضی شهرستان زیر کشت این محصول رفته و پیش بینی می‌شود، بیش از ۸۰ هزار تن محصول از این اراضی برداشت شود.

وی افزود: بیش از ۷۰ درصد از کشت گندم در این شهرستان به گندم دوروم با کیفیت عالی برای کارخانجات ماکارونی کشور اختصاص دارد.

مدیر زراعت استان کرمان بیان داشت: برای افزایش عملکرد و نفوذ بذر رسمی به چرخه تولید در مزارع گندم در این شهرستان، ۱۸ هکتار مزارع بذری پرورشی، ۹۵ هکتار مزارع مادری و ۹۳۰ هکتار مزارع گواهی شده که ظرفیت تولید به ترتیب ۳۲ و ۳۸۰ و ۴ هزار ۷۰۰ تن را دارند، وجود دارد و محصول تولیدی به شهرستان‌های استان و حتی خارج از استان ارسال می‌شود.

 وی در ادامه گفت: شهرستان ارزوئیه با دارا بودن ۴۶ هزار و ۸۰۰ هکتار اراضی قابل کشت و قریب به ۵ هزار بهره بردار، اقلیم مناسب و خاک زراعی مطلوب، سالانه بیش از ۵۰۴ هزار تن انواع محصولات کشاورزی و ۴۸۷ هزار تن محصولات زراعی، قطب مهم کشاورزی در شمال استان می‌باشد.

آهنگری گفت: بخش عمده تولیدات این شهرستان مربوط به محصولات زراعی است و در سال‌های اخیر در مجموع بیش از ۴۸۷ هزار تن انواع محصولات زراعی تولید شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • ۸۰۳ میلیون دلار محصولات شیلاتی از مازندران صادر شد
  • ۷۰ درصد پنبه کشور در گلستان تولید می شود
  • نمایش توانمندی‌های استان کرمان در ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • گلایه از وضعیت شتاب‌دهی در حوزه زیست فناوری/اخذمجوزها محصول را منقضی می‌کند
  • پیش بینی تولید بیش از ۸۰۰۰۰ تن محصول گندم از شهر خوشه‌های طلایی
  • ارائه ۵ محصول زنجیره ارزش راهبردی استان کرمان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • خسارت خشکسالی به ۱۴۰ هزار هکتار محصول گندم بوشهر
  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی