Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت گفت: هدف سال جاری قرارگاه دانش‌بنیان، افزایش ۲۰ درصدی شاخص‌های خروجی بر اساس مدل تبدیل تحقیقات به فناوری در حوزه سلامت است.

به گزارش ایسنا، دکتر یونس پناهی با بیان اینکه بالغ بر یک هزار و ۶۹۳ شرکت دانش‌بنیان در حوزه سلامت فعال هستند، گفت: با یک دید کلان در خصوص تبدیل تحقیقات به فناوری در حوزه سلامت می‌توان چنین گفت که در این چرخه با مقیاس‌های تقریبی تعداد مقالات ISI چاپ شده در دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی در حدود ۷۵ هزار مقاله است که از این تعداد بیش از ۲۲۲ هزار طرح پژوهشی و پایان‌نامه و ۵۵۳ طرح فناوری تهیه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اعلام اینکه تعداد کل اشتغال شرکت‌های دانش‌بنیان سلامت بالغ بر ۲۸ هزار نفر است، گفت: ۳۴۳ محصول فناور سلامت و ۳۳۵ ثبت اختراع در علوم پزشکی داریم.

پناهی افزود: هدف سال جاری قرارگاه دانش‌بنیان، افزایش ۲۰ درصدی شاخص‌های خروجی بر اساس مدل تبدیل تحقیقات به فناوری در حوزه سلامت است.

وی در ادامه به زنجیره فرصت_ارزش اشاره کرد و گفت: در این زنجیره به صورت خلاصه ابتدا فرصت در قالب نیاز جامعه یا طرح مسئله یا مطالبه دستگاه‌های اجرایی شناسایی می‌شود، پس از آن باید ایده مطرح شده پرورش یابد، در صورت وجود پتانسیل کافی وارد فاز پژوهش و تحقیق شود و سپس مرحله ساخت محصول اولیه و آماده‌سازی برای ورود به بازار است که در صورت موفقیت باید زمینه جهت تولید صنعتی و تجاری‌سازی فراهم شود.

پناهی یادآور شد: در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بسته‌های حمایتی_ سیاستی افزایش تولید دانش‌بنیان اشتغال‌آفرین تهیه شده است.

معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت با اشاره به اینکه شعار سال را سرلوحه اقدامات معاونت قرار داده‌ایم، به ایجاد اجزای مختلف زیست‌بوم فناوری سلامت اشاره کرد و گفت: در حال حاضر ۹۵ مرکز رشد فناور حوزه سلامت، ۱۲ پارک علم و فناوری سلامت فعال هستند و اخیرا نیز اساسنامه مراکز نوآوری سلامت به تصویب رسیده و به این ترتیب بستر لازم از ایده‌پردازی تا توانمندسازی، تجاری سازی و ورود به بازار حوزه سلامت مهیا شده است.

بنابر اعلام روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، وی به بالاترین فراوانی شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه سلامت بر اساس حوزه تخصصی اشاره کرد و گفت: رده نخست مربوط به دارو و فرآورده‌های پیشرفته حوزه تشخیص و درمان با ۴۱۱ شرکت است، پس از آن مواد پیشرفته و محصولات مبتنی بر فناوری‌های شیمیایی با ۲۹۵ شرکت، ماشین آلات و تجهیزات پیشرفته با ۲۷۵ شرکت و وسایل و ملزومات و تجهیزات پزشکی با ۲۳۵ شرکت قرار دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: قرارگاه دانش بنیان فناوري تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین تبدیل تحقیقات به فناوری حوزه سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۴۴۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان حرکت بزرگ اقتصادی را رقم می زند

علی اسماعیلی گفت: این وظیفه مجریان قانون است که توجه ویژه ای به موضوع قانون جهش تولید دانش بنیان داشته باشند و وظیفه خود می‌دانیم برای این اولویت کاری شبانه روز اقدام کنیم.

وی اضافه کرد: توجه به افراد متخصص و همچنین نخبگان دانشگاهی در هر ۲ حوزه سیاست‌گذاری و اجرا، امری ضروری است. بر همین اساس این ۲ حوزه باید به صورت هماهنگ عمل کنند تا بتوانند موفقیت‌های مطلوبی را در راستای توسعه اقتصادی و فناوری کشور ایجاد کنند.

رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی گفت:خراسان رضوی به عنوان مرکز (هاب) انرژی و یکی از موثرترین مراجع پرورش شرکت‌های فعال در حوزه انرژی گازی و نفتی کشور شناخته شده است که این موضوع نشان می‌دهد این استان با وجود فاصله جغرافیایی با شرکتهای فعال در جنوب کشور می تواند با وجود سرمایه‌های انسانی نخبه و هوشمند و منابع و ظرفیت‌های ارزشمند راهگشای بزرگی در صنایع حوزه انرژی کشور باشد.

اسماعیلی افزود: این مساله نقطه قوت خراسان رضوی به شمار می‌رود و نشان می‌دهد که برنامه‌ریزی‌های مناسب و استفاده از تخصص‌ها و منابع موجود می‌تواند به توسعه‌ اقتصادی منطقه و کشور کمک شایانی کند.

وی ادامه داد: در پارک علم و فناوری استان خراسان رضوی بیش از هشت هزار و ۵۰۰ نخبه در حال فعالیت هستند و حفظ و حمایت واقعی از این نخبگان جزو وظایف و ماموریتهای این مجموعه به شمار می‌رود.

رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی گفت: با توجه به رویکرد دولت خدمتگزار بر ساخت مسکن، می توان ایده و طرح مسکن فناوران را برای نیروهای نخبه نیز پیگیری کرد.

اسماعیلی افزود: امید است با حمایت های مسوولان خراسان رضوی و حرکت رو به جلوی دولت سیزدهم در انگیزه بخشی و اعتبار بخشیدن به نخبگان کشور قدمی شایسته برداشته شود.

"قانون جهش تولید دانش بنیان" که با عنوان طرح به مجلس شورای اسلامی تقدیم شده بود، با تصویب در جلسه علنی روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۱/۲/۱۱ مجلس و تایید شورای نگهبان ابلاغ شد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای جلب مشارکت مردم و تحقق شعار سال
  • حمل‌ و‌ نقل در ناوگان فناوری
  • فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای تحقق شعار سال
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان
  • اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان حرکت بزرگ اقتصادی را رقم می زند