Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-05@14:17:08 GMT

انعقاد تفاهم‌نامه سه جانبه پیرامون شهر خلاق خوراک رشت

تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۴۵۲۱۲

انعقاد تفاهم‌نامه سه جانبه پیرامون شهر خلاق خوراک رشت

محمد حسین واثق کارگرنیا دقایقی پیش در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در رشت با اشاره به اینکه پس از ثبت رشت در جمع شهرهای خلاق خوراک یونسکو اقداماتی انجام شد، اظهار کرد: بنده قصد زیر سؤال بردن اقدامات انجام شده را ندارم و از تمامی افرادی که طی این سال‌ها در این باره تلاش‌های انجام داده‌اند نیز تشکر می‌کنم، اما واقعیت این است که تا کنون آن گونه که شایسته بود نتوانستیم از این عنوان به خوبی برای رشت استفاده کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه عنوان شهر خلاق توان بالقوه برای رشت است، افزود: این توان بالقوه باید به بالفعل تبدیل شود و امیدوارم با انعقاد این تفاهم‌نامه سه جانبه بتوانیم به اهداف تعیین شده دست پیدا کنیم.

رئیس شورای اسلامی شهر رشت با اشاره به پیگیری مباحث آموزشی در حوزه رشت شهر خلاق خوراک تصریح کرد: با انعقاد این تفاهم‌نامه، مباحث مختلف آموزشی در این باره با همراهی آموزش و پرورش گیلان، با هدف ارائه آموزش‌های ماندگار تحت عنوان شهر خلاق ارائه می‌شود و یقینا با این مهم عنوان شهر خلاق برای نسل آینده رشت نیز به درستی تبیین می‌شود.

کارگرنیا با تأکید به بهره‌مندی از تجارب دیگر شهرهای جهان در این حوزه بیان کرد: معتقدم هزینه‌های اصولی در این باره سرمایه گذاری محسوب می‌شود و در حال حاضر روند فعلی شهر خلاق خوراک رشت توجیه‌پذیر نیست.

وی با اشاره به راه‌اندازی گذر خوراک در رشت گفت: در حال حاضر یک گذر سنتی در خیابان شریعتی رشت هر شب به فعالیت می‌پردازد و افرادی در آن به تهیه غذاهایی می‌پردازند و مردم  رشت و حتی گردشگرانی که به این شهر مراجعه می‌کنند این محدوده را به عنوان گذر خوراک پذیرفته‌اند.

رئیس شورای اسلامی شهر رشت با بیان اینکه گذر سنتی خیابان شریعتی نیازمند اصلاحاتی است، تصریح کرد: وضعیت فعلی نیازمند اصلاحاتی است و به عنوان مثال شهرداری رشت می‌تواند برای فعالین این بخش لباس‌های متحد الشکل و با نظارت مباحث بیشتر بهداشت تعریف کند و در حال حاضر تعدادی افراد با گاری‌های دستی و صندلی در آنجا مشغول فعالیت هستند.

کارگرنیا با اشاره به اینکه مخالف هدایت این بخش به داخل محیط پارک‌ها هستم، افزود: بهترین مکان برای ارائه چنین برنامه‌هایی داخل محدوده پیاده‌راه فرهنگی است که البته این اقدام باید با برنامه‌ریزی اساسی و در نظر گرفتن تمامی جوانب انجام شود و متأسفانه در شرایط فعلی محیط پیاده‌راه فرهنگی پس از ساعت ۱۰ شب به بعد شرایط مناسبی ندارد.

وی به وجود گذر خوراک در دیگر شهرهای کشور اشاره کرد و گفت: در تصاویری که در تلویزیون مشاهده می‌شود در این گذرها ، امکان تردد برای خودروها وجود ندارد و محیط آن با سایبان‌ها و صندلی‌های مناسب چیدمان شده و باید برای رشت نیز از چنین برنامه‌هایی استفاده کرد.

انتهای پیام/۸۴۰۰۷

منبع: فارس

کلیدواژه: شهر خلاق خوراک رشت یونسکو کارگرنیا شورای شهر رشت خلاق خوراک شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۴۵۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساترا اهمیت تنظیم گری‌اش را نمایش دهد/ امضای تفاهم نامه دانشگاهی

به گزارش خبرگزاری مهر، امیدعلی مسعودی رییس دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره، در حاشیه بازدید از نمایشگاه دایمی سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر (ساترا) از انعقاد تفاهم‌نامه این سازمان برای توسعه پژوهش‌های دانشگاهی در زمینه روندهای نوظهور رسانه‌ای خبر داد.

مسعودی با بیان اینکه معمولاً سازمان‌هایی مثل ساترا که کار مهم نظارت را انجام می‌دهند یک روند کاری آرام را جلو می‌برند، گفت: گاهی مواقع رویدادی در جامعه رخ می‌دهد که متاسفانه غالبا هم در چالش‌های تنظیم‌گری هم از نظر مخاطب و هم از نظر تولید کننده مورد حمله قرار می‌گیرد. دلیل این نقیصه هم عدم آشنایی به هنگام ذی‌نفعان با وظایف و اقدامات مهم این نهادهاست.

رییس دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره با تاکید بر اینکه در تمام دنیا رگلاتوری (تنظیم گری) وجود دارد، توضیح داد: ساترا باید خودش را به عنوان تنظیم‌گر معرفی کند و یکی از بهترین راه‌هایی که ساترا می‌تواند با اتکا بر آن خودش را خیلی دقیق معرفی کند، برگزاری نمایشگاه است. مخصوصاً این‌که نمایشگاه برای دانشجوها و استادان دانشگاه بسیار حایز اهمیت است.

این استاد دانشگاه ادامه داد: اگر جامعه نخبگان درباره این ماجرا توجیه شوند، می‌توانیم به توجیه شدن جامعه و ترویج مشارکت عمومی در حوزه دفاع از حقوق مخاطب و تولید کننده نیز امیدوار باشیم. در واقع تنظیم‌گر خودش با دانش‌افزایی در این زمینه یک نوع سواد رسانه به جامعه اهدا می‌کند. از سوی دیگر همان طور که سکوها در ساترا آموزش می‌بینند و بر حقوق خودشان واقف هستند، مخاطب هم باید حقوق خودش را بداند تا در تولید محتواهای داخلی شاهد ترویج بداخلاقی، بد زبانی و بی‌احترامی به اقوام، مذاهب و فرهنگ‌ها نباشیم.

وی ادامه داد: مخاطب باید برای کنترل چنین مسایلی مطالبه داشته باشد و به کمک تنظیم‌گری بیاید. ساترا یک وظیفه سنگین دارد و باید این وظیفه سنگین را به جامعه معرفی کند و از آن‌جایی حضور در نمایشگاه اهمیت دارد، می تواند این معرفی را برای فرهیختگان جامعه مثل استادان دانشگاه، پژوهشکده‌ها و دانشکده ها انجام دهد.

مسعودی همچنین ضعف پژوهشی را یکی از مهم‌ترین آسیب‌های کنونی حوزه سیاست‌گذاری و اجرا در زمینه آموزش، فرهنگسازی و تنظیم‌گری معرفی کرد و افزود: یکی از کارهایی که من در دانشگاه‌ها کم دیدم، کار روی روندهای جدید به ویژه در مورد تنظیم‌گری است. البته در این زمینه چند رساله دکتری و تحقیق صورت گرفته است اما واقعیت این است که هنوز به آن جایگاه نرسیدیم که بتوانیم در همایش‌ها و تحول سرفصل‌ها از آن استفاده کنیم.

رییس دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره در بخش پایانی صحبت های خود همکاری‌های بین سازمانی برای تولید علم را یکی راه‌های رفع این نقیصه توصیف کرد و گفت: در جلسه‌ای که به تازگی برای تحول در دروس علوم ارتباطات بین برخی دانشگاه‌ها برگزار شده، این مساله که با توجه به وجود نیازهای جدید، ما هم نیاز به دروس و رشته‌های جدید داریم مورد تاکید قرار گرفته است. مثلا به زودی در دانشکده ارتباطات دانشگاه سوره راه‌اندازی رشته رسانه و علوم شناختی را خواهیم داشت. اما برای سایر رشته‌ها و دروس باید اول پژوهش های بسیار زیادی صورت بگیرد تا دستمان برای تولید محتوا و تدریس خالی نماند. تفاهمنامه ای که با سازمان تنظیم مقررات صورت و تصویر فراگیر در این زمینه خواهیم داشت به این هدف کمک خواهد کرد. البته یک ضلع دیگر کار، انجمن سواد رسانه ای است که با مشارکت این دوستان محتوای تولید شده پایش می‌شود و برای بهره برداری بهتر به وزارت علوم ارسال خواهد شد.

کد خبر 6094987 علیرضا سعیدی

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب
  • خط ریلی زاهدان-کویته نیازمند تبدیل تفاهم‌نامه به قرارداد عملیاتی
  • امضای تفاهم‌نامه آیین نکوداشت دانش‌آموختگان بین‌المللی در شیراز
  • امضای ۹ تفاهم نامه با حلقه‌های میانی و گروه‌های مردمی با هدف مردمی سازی سلامت
  • ساترا اهمیت تنظیم گری‌اش را نمایش دهد/ امضای تفاهم نامه دانشگاهی
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری والیبال ایران و عمان
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری فدراسیون‌های والیبال ایران و عمان
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری فدراسیون والیبال ایران و عمان
  • صادرات غیرنفتی استان بوشهر افزایش می‌یابد
  • انعقاد ۱۳ پیش تفاهم‌نامه گردشگری در غرفه فارس در نمایشگاه ایران اکسپو