Web Analytics Made Easy - Statcounter

کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد: از اول خردادماه تا اول مردادماه ۱۴۰۱ بیش از ۳ هزار تن کالا و ۱۱۴ TEU کانتینر از سوی ناوگان ملی کشتیرانی در مسیر کریدور شمال - جنوب جابه‌جا شده است.

به گزارش خبرگزاری برنا از کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران؛ این شرکت از ۱۵ فروردین‌ماه سال جاری کارگروه عملیاتی توسعه کریدور شمال –جنوب را تشکیل داده است که بر این اساس با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته کالاهای ترانزیتی از این مسیر در یک‌سوم زمان معمول در مقصد تحویل داده می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مناقشات میان روسیه و اوکراین در کنار موقعیت ویژه ژئوپلیتیک ایران در منطقه، زمینه را برای احیای کریدور شمال-جنوب فراهم کرده که این امر فرصت تجاری بسیار خوبی را پیش روی جمهوری اسلامی ایران قرار داده است.

روسیه نیز با توجه به شرایط کنونی خود به اهمیت این مسیر پی بُرده و برای استفاده از آن ابراز علاقه کرده است.

کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران بر حساسیت این پروژه ملی و آثار مثبتی که اجرای آن می‌تواند در اقتصاد ایران داشته باشد واقف است و تمام بخش‌ها و شرکت‌هایی که در حوزه فعالیت‌های کشتیرانی در این کریدور دخیل بوده و می‌توانستند نقش آفرینی کنند، بلافاصله در این حوزه فعال و وارد عمل شده‌اند.

بر این اساس کالایی که از مبدأ بنادر کشورهای آسیای میانه و از طریق دریای خزر به بنادر ایران می‌رسد از سوی ناوگان کشتیرانی حمل شده و سپس با امکانات این گروه در حوزه حمل‌ونقل ترکیبی کالا را تحویل می‌گیرد و از طریق جاده یا ریل آن را به سمت بنادر جنوبی حمل می‌کند؛ این فرآیند از سمت بنادر کشورهای آسیای شرقی به آسیای میانه به صورت بالعکس طی می‌شود.

روس‌ها و هندی‌ها به خوبی می‌دانند که «ترانزیت تایم» (زمان سیر کالای ترانزیتی) حمل کالا در مسیرهای دریای سیاه و کانال سوئز بین ۴۵ تا ۶۰ روز است و کالا در این دو مسیر از بنادر کشورهای آسیای میانه به کشورهای آسیای شرقی ۱۴ هزار کیلومتر را طی می‌کند که مسیری بسیار طولانی به شمار می‌رود؛ اما همان کالا در کریدور شمال-جنوب و از طریق بندرعباس و بندر چابهار تنها در مدت ۱۴ الی ۱۵ روز به مقصد می‌رسد که یک‌سوم زمان معمول است.

از اول خردادماه تا اول مردادماه سال جاری بیش از ۳ هزار تن کالا و ۱۱۴ TEU کانتینر از سوی گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در مسیر کریدور شمال - جنوب جابه‌جا شده است؛ در صورت وجود هماهنگی میان دستگاه‌های دخیل در این پروژه بسیار مهم، کریدور شمال - جنوب قابلیت‌های بیشتری نشان خواهد داد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اقتصاد ایران جاده جمهوری اسلامی ایران دریای خزر روسیه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران کشورهای آسیای کریدور شمال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۴۷۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونق حمل و نقل جاده ای کالا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای جنوب سیستان و بلوچستان، گفت: این میزان جابجایی کالا توسط ۲۹۶ هزار و ۹۸۶ سفر ناوگان حمل و نقل عمومی جاده‌ای جنوب سیستان و بلوچستان و در قالب ۸۴ شرکت حمل و نقل زیر نظر این اداره کل انجام شد.
مبارکی افزود: از این میزان جابجایی کالا، سه میلیون و ۶۰ هزار و ۵۴ تن کالا درون استانی و ۲ میلیون و ۲۸۵ هزار و ۲۸۶ تن کالا، برون استانی بوده است.
وی ادامه داد: عمده کالاهای حمل شده در این مدت گندم، کلینکر، فرآورده های نفتی، ذرت و برنج است.

دیگر خبرها

  • ◄ معرفی شرکت های کشتیرانی در ایران
  • برنامه ناوگان ملی کشتیرانی برای توسعه بار صادراتی به آفریقا
  • جدیدترین پیش‌بینی وضعیت دما و بارش‌ها تا ۲۰ خرداد ۱۴۰۳
  • حذف عملی ایران از کریدورهای تجاری
  • بودجه شهرداری شهرکرد دو برابر شد
  • دو برابر شدن بودجه شهرداری شهرکرد
  • رشد ۱۰ درصدی تخلیه و بارگیری در راه آهن شمال شرق۲
  • سفرنامه| مسیر بی بازگشت به ریگ جن!/ مثلث برمودای ایران کجاست؟
  • رونق حمل و نقل جاده‌ای کالا
  • رونق حمل و نقل جاده ای کالا