Web Analytics Made Easy - Statcounter

همان‌طور که می‌دانید معروف‌ترین و محبوب‌ترین برندهای تلفن هوشمند موجود در ایران عبارت‌اند از: سامسونگ، هوآوی، اپل و شیائومی که این روزها طرفداران بسیاری پیداکرده است. هرکدام از برندهای معرفی‌شده، در کنار مزایا و ویژگی‌های خاصی که دارند، معایبی هم به همراه دارند؛ به‌طورمثال، گوشی های اپل عمر بالایی دارند و در باور اکثر مردم، این گوشی‌ها مرگ ندارند، اما گوشی های آیفون هزینه بسیار بالایی دارند و به دلیل استفاده از سیستم‌عامل متفاوت، از برنامه‌های بی‌شماری پشتیبانی نمی‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تا چندین سال پیش، رقابت شدیدی میان گوشی سامسونگ و هوآوی برقرار بود، اما با ورود شیائومی به بازار ایران، این دو برند تا حدود زیادی محبوبیت خود را از دست دادند و به‌اصطلاح شیائومی توانست بازار گوشی را در دست بگیرد. در ادامه با ما همراه باشید تا به بررسی هر یک از این سه برند بپردازیم.

گوشی هوآوی

هوآوی اولین شرکت چینی است که توانسته گوشی های متنوعی را وارد ایران کند. گوشی‌های هوآوی کیفیت بسیار بالایی دارند و درعین‌حال از قیمت بسیار مناسبی برخوردار هستند، این موضوع باعث ‌شد عده زیادی هنگام خرید گوشی در ابتدا به سراغ محصولات این برند بروند. گوشی های هوآوی طراحی مدرنی دارند و درعین‌حال از ظرافت خاصی برخوردارند که باعث جلب‌ توجه عده زیادی می‌شود. این برند، گوشی‌های بسیار متنوعی را در دسته گوشی‌های پایین رده و میان رده روانه بازار کرده است؛ ازاین‌رو عده زیادی توانایی خرید این گوشی را دارند.

هوآوی رابط کاربری ساده و درعین‌حال زیبایی دارد و اغلب گوشی های آن، سرعت پردازش نسبتاً بالایی دارند. از معایب گوشی هواوی می‌توان به دوربین‌های آن اشاره کرد. دوربین گوشی هوآوی کیفیت پایین‌تری نسبت به گوشی سامسونگ و شیائومی دارد، اما این به معنای کیفت پایین آن نیست. یکی دیگر از معایب این برند، باتری ضعیف است. باتری‌های به‌کاررفته درگوشی هوآوی ظرفیت چندانی ندارند؛ ازاین‌رو با سرعت بیشتری (نسبت به گوشی سامسونگ و شیائومی) باتری آن‌ها تخلیه‌شده و نیاز به شارژ پیدا می‌کنند.

اگر به دنبال یک گوشی میان رده با قیمتی مناسب و درعین‌حال آپشن های متنوعی هستید، خرید گوشی هواوی بهترین انتخاب برای شما خواهد بود.

گوشی سامسونگ

سامسونگ گوشی های متنوعی را از پایین رده تا بالا رده تولید و روانه بازار کرده است. هرکدام از گوشی های سامسونگ، قابلیت‌های منحصربه‌فردی دارند که باعث شده این گوشی از قیمت نسبتاً بالایی برخوردار باشد. گوشی های سامسونگ به چند سری مختلف تقسیم می‌شوند:

سری s و note که از ابتدا پرچم‌ داران این برند بوده‌اند و کیفیت بسیار بالایی داشته‌اند.

سری A که برخی از آن‌ها درگوشی‌های پایین رده و برخی دیگر در دسته گوشی های میان رده جای می‌گیرند.

سری M را نیز می‌توان در دسته گوشی های میان رده‌ای قرار داد که باتری‌های بسیار قوی دارند.

سری J که از گوشی های قدیمی و پایین رده سامسونگ است.

سری A از برند سامسونگ، گوشی های متنوعی را در برمی‌گیرد که محبوبیت و فروش بسیار بالایی داشته است. ابتدای ورود این گوشی به بازار ایران، مصادف بود با رواج و محبوبیت گوشی شیائومی در ایران؛ با این ‌وجود، این سری از گوشی سامسونگ فروش بالایی داشت و درعین‌حال به یکی از رقبای اصلی شیائومی تبدیل شد.

ویژگی‌های گوشی سامسونگ

تقریباً تمام گوشی‌های سامسونگ دوربین‌های قوی دارند.

صفحه ‌نمایش آمولد باعث شده که کیفیت رنگ بسیار بالایی داشته باشد و عده زیادی تمایل به خرید گوشی سامسونگ داشته باشند.

پردازنده‌های گرافیکی بسیار قوی.

در عین دسترسی راحتی که به قطعات گوشی سامسونگ وجود دارد، قیمت آن‌ها بسیار بالاست؛ ازاین ‌رو تعمیر آن‌ها در کوتاه‌ترین زمان و با هزینه بالایی قابل انجام است.

شیائومی

در سال ۲۰۱۰ جهان تکنولوژی شاهد تولد یک برند جدید به نام شیائومی بود که باهدف ساخت گوشی‌های هوشمند باکیفیت و ارزان فعالیت خود را آغاز کرد؛ این برند توانست به‌سرعت اوج بگیرد و طرفداران خودش را پیدا کند. اولین گوشی این برند در سال ۲۰۱۱ با نام شیائومی mi one در بازار عرضه شد و این شرکت به‌طور رسمی وارد بخش تولید سخت‌افزار شد. شرکت شیائومی توانست در سال ۲۰۱۵ یک رکورد فوق‌العاده را به نام خود در کتاب گینس به ثبت برساند. ظرف مدت ۲۴ ساعت تعداد ۲,۱۱۲,۰۱۰ گوشی هوشمند توسط این برند به فروش رسید!

برند شیائومی با درنظر گرفتن خلاقیت و علم روز در تولید گوشی های هوشمند خود، آن‌ها را به بازار عرضه می‌کند. گوشی های این برند، از سخت‌افزار خیلی خوب و قیمت مناسبی برخوردارند که ارزش خرید بالایی نیز دارند. برای خرید گوشی‌هایی ارزان و درعین‌حال با کیفیت بسیار بالا و قابلیت‌های متنوع، می‌توانید به این برند اعتماد کنید.

ازجمله دلایل محبوبیت این برند این است که برخلاف دیگر کمپانی‌ها، تمرکزش تنها بر روی محتوا و محصولات جانبی انواع تلفن هوشمند است. گوشی های شیائومی در مقایسه با دیگر برندها قیمت خیلی پایین‌تری دارند؛ این در حالی است که ازنظر سخت‌افزاری و توان اجرایی، عملکردی مشابه را با دیگر برندها را دارند.

انواع گوشی های شیائومی

گوشی‌های شیائومی در سری‌های مختلفی طراحی و تولیدشده و به فروش می‌رسند:

گوشی‌های سری Xiaomi (Mi سابق):

از گوشی‌های اصلی شیائومی که شامل پرچم‌داران و مشتقات آن‌ها می‌شود. نام‌گذاری این سری با اسم خود این شرکت صورت گرفته است. گوشی‌های این دسته را قبلاً با برند Mi می‌شناختند. این گوشی‌ها شامل سری‌های، گوشی‌های سری X و i، سری T، سری Lite، سری Xiaomi Mix، سری Mi Note، سری Mi A، سری Mi Max و... می‌شوند. شیائومی اخیراً اعلام کرده است که از نام کمپانی در نام‌گذاری گوشی‌ها استفاده می‌کند و سری Mi را کنار می‌گذارد.

گوشی‌های سری Redmi:

سری Redmi در آغاز به‌عنوان خط تولیدی متنوع با طیف قیمتی متفاوت راه‌اندازی شد و در زمانی کوتاه به‌عنوان پرفروش‌ترین سری این شرکت دست‌یافت. سال ۲۰۱۹، سری Redmi به برندی مستقل تبدیل شد. تمرکز اصلی Redmi روی تولید گوشی‌های میان رده است. سری‌های این مدل شامل سری Redmi Note، سری Redmi K و... می‌شود و همواره جدیدترین گوشی شیائومی در این برند تولید و عرضه می‌شود.

گوشی‌های برند Poco:

این سری، از خانواده گوشی‌های برند شیائومی بود و درنهایت مانند ردمی به یک برند مستقل تبدیل شد. گوشی‌های این برند همچنان به‌عنوان جزئی از گروه موبایل شیائومی شناخته می‌شوند. سری‌های این برند شامل سری Poco C، سری Poco M، سری Poco X، سری Poco F، سری Redmi K است.

گوشی‌های Black Shark:

این برند، خط تولیدی از برند شیائومی محسوب نمی‌شود، بلکه بلک شارک استارتاپی برای تولید گوشی‌های گیمینگ است. تأمین بودجه، پشتیبانی و تولید محصولات بلک شارک به‌واسطه شیائومی صورت می‌پذیرد.

ویژگی‌های گوشی شیائومی

برخی از مهم‌ترین ویژگی‌های این برند به شرح زیر است:

باتری‌های به‌شدت قوی و ماندگار

امکانات سخت‌افزاری متنوع و باکیفیت

دوربین‌های بسیار قوی

دوام و عمر بالای گوشی که باعث شده میزان خرید گوشی شیامی بالا باشد

قیمت‌های بسیار مناسب

از نقاط ضعیف این گوشی، می‌توان به وزن بالای آن اشاره کرد

جمع‌بندی

درنهایت می‌توان گفت اگر به دنبال خرید گوشی به‌صرفه و باقابلیت‌های متعددی هستید، خرید گوشی شیائومی بهترین انتخاب برای شماست. امروزه سامسونگ و شیائومی با هم رقابتی تنگاتنگ دارند که می‌توان گفت تعدد و تنوع در انواع گوشی‌های شیائومی باعث شده که این برند فروش بیشتری را تجربه کند. سعی کنید قبل از خرید گوشی، نسبت به دریافت اطلاعات، خصوصاً درباره قیمت گوشی شیائومی از چند مرجع معتبر اقدام کنید تا بهترین انتخاب را داشته باشید.

کد خبر 1662057

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: گوشی های شیائومی گوشی سامسونگ بالایی دارند گوشی شیائومی بسیار بالایی درعین حال عده زیادی خرید گوشی پایین رده باعث شده میان رده گوشی ها باعث شد سری Redmi سری Poco

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۴۸۸۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسکن پس از ماه سرگیجه؛ پیش‌بینی وضعیت آینده بازار

بازار معاملات مسکن در اولین ماه از سال۱۴۰۳ با ۶ اتفاق همراه شد که مهم‌ترین آن‌ها «واکنش متفاوت از یکدیگر خریداران مصرفی و سرمایه‌ای» بود.

به گزارش دنیای اقتصاد، هنوز آمار رسمی از آنچه در زمینه قیمت و نبض معاملات خرید آپارتمان در تهران در فروردین رخ داده، منتشر نشده است، اما تحقیقات میدانی نشان می‌دهد دلار و تنش نظامی روی قیمت پیشنهادی فروشنده‌ها، قیمت قرارداد و همچنین رفتار بازیگران بازار اثر گذاشت. با این حال، چشم‌انداز بهاری بازار مسکن تحت‌تاثیر دو متغیر عمده است که یکی از آن‌ها، وزن بیشتری دارد.

اثر دو متغیر کلیدی بر بازار مسکن فروردین ماه، دست‌کم ۶ رویداد مهم را در ماه نیمه تعطیل این بازار، رقم زد. «افزایش تقاضا برای خرید آپارتمان» و «تغییر بهای فروش واحدهای مسکونی»، دو مورد از مهم‌ترین این رویدادهاست.

تازه‌ترین بررسی‌ها و تحقیقات میدانی از شرایط و چشم‌انداز بهاری بازار مسکن شهر تهران نشان می‌دهد، «وضعیت ریسک‌های غیراقتصادی» و «انتظارات تورمی» از یکسو و «رفت و برگشت قیمت دلار در دو کانال ۶۰ و ۷۰هزار تومانی»، معادلات رفتاری دو طیف خریدار و فروشنده مسکن را در فروردین ماه جهت داد.

بخش قابل‌توجهی از متقاضیان خرید و فروش مسکن که از ماه‌ها قبل در بازار با قصد انجام معامله (خرید و فروش) حضور داشتند، تحت‌تاثیر ریسک‌های غیراقتصادی و انتظارات تورمی ناشی از تنش بین ایران و اسرائیل و همچنین رفت و برگشت قیمت دلار در دو کانال متفاوت، فروردین ماه امسال را به یک ماه متفاوت نسبت به فروردین سال گذشته تبدیل کردند. فروردین امسال، به روایت واسطه‌های معاملات مسکن شهر تهران، در بخش قابل‌توجهی از محله‌ها و مناطق، حجم معاملات خرید آپارتمان تا دو برابر و حتی بیشتر افزایش یافت.

این در حالی است که بنا بر اظهارات برخی فعالان ملکی، حتی در برخی محله‌های خاص، به‌خصوص مناطق مورد توجه هر دو طیف تقاضای مصرف‌کننده و سرمایه‌گذار، این میزان افزایش به مراتب بیش از سایر محله‌های شهر بود. بعضی از فعالان مسکن این محله‌ها حتی از افزایش تا ۳ برابری حجم قراردادهای منعقدشده، در فروردین ماه امسال نسبت به فروردین سال گذشته که بازار به طور کامل در وضعیت رکود معاملات قرار داشت، خبر می‌دهند. فروردین ۱۴۰۲ حجم معاملات مسکن شهر تهران در مقایسه با فروردین ۱۴۰۱ تقریبا نصف شد.

آن‌ها همچنین به افزایش قیمت‌های پیشنهادی و قطعی خرید مسکن در آخرین روزهای فروردین و روزهای ابتدایی اردیبهشت نسبت به اسفند ۱۴۰۲، اشاره کرده و می‌گویند اثر ریسک‌های غیراقتصادی و رفت و برگشت قیمت دلار در فروردین ماه، «رفتار فروشنده‌ها» را در شکل «افزایش چند درصدی بهای فروش آپارتمان» و «رفتار خریداران مصمم به خرید» را در شکل «قطعی کردن خرید و انجام معامله مسکن» جهت داده است.

نتایج این بررسی‌ها نشان‌دهنده آن است که وضعیت پیش‌روی بازار مسکن در بهار امسال (اردیبهشت و خرداد)، عمدتا به دو فاکتور ریسک‌های غیراقتصادی موثر بر رفتار بازارها (متغیرهای بیرونی) از یکسو و تغییرات هزینه ساخت مسکن (موثر بر بهای نوسازها) از سوی دیگر، بستگی دارد. به طوری که اگر ثبات نسبی فعلی تحت‌تاثیر فروکش کردن ریسک‌های غیراقتصادی در بازارها به‌خصوص در بازار ارز ادامه داشته باشد، انتظار ثبات و حتی کاهش قیمت مسکن در ماه‌های آتی بعید نخواهد بود.

در واقع بازار در صورت ثبات نرخ ارز که هم‌اکنون بازیگردان اصلی رفتار متعاملان، جهت معاملات و تغییرات قیمت آپارتمان‌هاست، از استعداد ثبات و کاهش قیمت برخوردار است. سال گذشته نیز، ثبات در بازارهای موازی به‌خصوص بازار ارز منجر به کاهش قیمت مسکن از ابتدای تابستان برای ۵ ماه متوالی شد. از سوی دیگر شرایط پیش‌روی بازار مسکن در سال‌جاری از یک متغیر درونی یعنی تغییرات قیمت ساخت (تورم ساختمانی) نیز اثرپذیری دارد. هر چند اثر این رویداد بلندمدت نبوده و ابتدا بهای فروش نوسازها را تحت‌تاثیر قرار خواهد داد. البته با توجه به کاهش سهم نوسازها در معاملات مسکن این اثر بر کل بازار، کوتاه‌مدت نخواهد بود.

چرا معاملات زیاد شد؟

واسطه‌های بازار معاملات مسکن در مناطق مختلف شهر تهران در حالی از افزایش حجم قراردادهای خرید و فروش آپارتمان در فروردین امسال در مقایسه با فروردین سال قبل خبر می‌دهند که به گفته آن‌ها، «نوسانات ارزی»، مهم‌ترین علت این افزایش است. در حالی که تحت‌تاثیر تشدید ریسک‌های غیراقتصادی ناشی از تنش اخیر بین ایران و اسرائیل، برای چند روز، قیمت دلار وارد کانال ۷۰هزار تومانی شد اما بازگشت دلار به کانال ۶۰هزار تومان، در روزهای آخر فروردین، طیفی از تقاضای خرید آپارتمان را مصمم به انجام معامله کرد.

به‌خصوص در مناطق مصرفی و پرتقاضا، بازار و متعاملان بیش از آنکه تحت‌تاثیر اثر تنش سیاسی باشند، با نگاه به تحولات اقتصادی و تغییرات نرخ ارز، از سال گذشته، در بازار حضور داشتند. در واقع گروهی از تقاضای مصرفی که زمستان سال گذشته، در نتیجه رشد قیمت دلار و اثرگذاری آن بر بازار در شکل کاهش فایل فروش و افزایش بهای پیشنهادی فروشنده‌های حاضر در بازار، خرید خود را به تعویق انداخته بودند، فروردین ماه قصد خود رابرای خرید آپارتمان عملی کردند. در واقع تنش سیاسی اثری روی رفتار این گروه از متقاضیان مسکن نداشت. بلکه پذیرش شرایط بازار، باعث شد، این گروه از متقاضیان معامله موردنظرشان را در بازار ملک به سرانجام برسانند.

زمستان پارسال، برخی از این متقاضیان امیدوار به بازگشت نرخ دلار به کانال ۵۰هزار تومانی و به دنبال آن بازگشت قیمت‌های پیشنهادی فروشنده‌ها به سطح پاییز و تابستان بودند، بنابراین خرید خود را به سال جدید موکول کردند.

البته بازگشت بخشی از فروشنده‌ها به بازار و افزایش تعداد فایل‌های فروش نیز در این زمینه موثر بود. برخی از فروشنده‌هایی که زمستان سال گذشته به دلیل نگرانی از افزایش قیمت‌ها در سال بعد تحت‌تاثیر نوسان دلاری فایل‌های خود را به طور موقت از بازار خارج کرده بودند یا از عرضه فایل به بازار خودداری می‌کردند، با مشاهده رفت و برگشت قیمت دلار، این فایل‌ها را وارد بازار کردند. البته این‌بار، بهای پیشنهادی را تا حدی افزایش دادند که این میزان افزایش در محله‌های مختلف متفاوت بوده است.

این موضوع دومین رویداد بهاری بازار مسکن در فروردین ماه امسال است. البته بخش قابل‌توجهی از فروشنده‌ها متقاضیان تبدیل به احسن آپارتمان‌ها هستند که در بخش دیگری از بازار در نقش خریدار حضور داشته و آپارتمان دیگری خریداری کردند.

تقاضای سرمایه‌ای نیز در برخی مناطق پرتقاضای شهر تهران که همواره مورد توجه دو طیف تقاضای مصرفی و سرمایه‌ای برای خرید آپارتمان بوده است (مانند منطقه ۵)، همسو با رفت و برگشت دلاری، وارد بازار شدند و رفتار آن‌ها متناسب با این رفت و برگشت دلاری بازار بهاری مسکن را تحت‌تاثیر قرار داد (رویداد سوم).

با این حال، فروردین امسال، غلبه تقاضا در بازار مسکن مربوط به تقاضای تبدیل به احسن بود و یک علت افزایش فایل فروش همزمان با افزایش تقاضا برای خرید مسکن نیز حضور این گروه از متقاضیان در بازار و افزایش سهم آن‌ها نسبت به سایر متقاضیان بود.

فروردین ماه امسال، بنا بر اظهار فعالان بازار مسکن شهر تهران معاملات مسکن در برخی از محله‌ها و مناطق شهر تا دو برابر نسبت به فروردین پارسال افزایش یافت (رویداد چهارم)؛ البته برخی از فعالان بازار در مناطق پرتقاضا که هر دو طیف سرمایه‌گذار و مصرف‌کننده در آن حضور دارند از افزایش تا ۳ برابری حجم قراردادهای خود در فروردین امسال خبر دادند.

شرایط متفاوت جنوب تهران

در حالی که فعالان بازار مسکن مناطق مصرفی واقع در نیمه شمالی و همچنین مناطق مرز دو نیمه شمال و جنوب تهران از افزایش تعداد معاملات خرید آپارتمان در فروردین ماه امسال خبر می‌دهند، اما برخی واسطه‌های مسکن مناطق جنوب شهر می‌گویند همچنان بازار معاملات مسکن این مناطق رکودی است و نه تنش سیاسی ایران و اسرائیل و نه رفت و برگشت دلاری اثر محسوسی روی حجم معاملات خرید و فروش در این محله‌ها نداشته است.

علت نیز مشخص است؛ این محله‌ها چندان مورد علاقه تقاضای سرمایه‌ای نیست و از سوی دیگر همچنان سطح قیمت‌ها با توان مالی متقاضیان مصرفی بسیار فاصله دارد. با این حال این فعالان ملکی از افزایش تعداد مراجعه‌ها و تماس‌ها از سوی متقاضیان خبر می‌دهند و امیدوارند در ادامه بهار بخشی از این تماس‌ها و مراجعه‌ها تبدیل به معامله شود (رویداد پنجم).

با این حال واسطه‌های بازار مسکن محله‌های جنوب شهر تهران هم از افزایش چند درصدی بهای پیشنهادی فروش آپارتمان خبر می‌دهند و می‌گویند فروشنده‌ها حول و حوش ۵درصد بهای پیشنهادی خود برای فروش آپارتمان را نسبت به اسفندماه افزایش داده‌اند.

هر چند هنوز خریدار مصممی برای این واحدها وجود ندارد. افزایش قیمت‌های پیشنهادی فروش مسکن در فروردین ماه در مقایسه با اسفند، ششمین رویداد بهاری بازار مسکن ۱۴۰۳ است. نتایج تحقیقات میدانی نشان می‌دهد، بهای پیشنهادی فروش آپارتمان در مناطق پرتقاضای نیمه شمالی تهران مانند منطقه ۴ و ۵ در برخی از فایل‌ها تا بیش از ۱۰درصد نیز رشد داشته است هر چند میزان افزایش قیمت در معاملات قطعی به روایت واسطه‌ها، حول و حوش ۱۰درصد بوده است.

در مناطق مصرفی مرز دو نیمه شمال و جنوب تهران مانند مناطق ۹ و ۱۰ که از پرتقاضاترین مناطق شهر تهران محسوب می‌شوند نیز بهای فروش آپارتمان بین ۵ تا ۷درصد نسبت به اسفند رشد داشته است و واسطه‌ها می‌گویند حجم معاملات آپارتمان در این مناطق نیز فروردین ماه امسال نسبت به فروردین پارسال رشد داشته و معامله با قیمت‌های جدید انجام می‌شود.

استعداد بهاری بازار مسکن

بررسی‌ها درباره چشم‌انداز پیش‌روی بازار مسکن در بهار ۱۴۰۳ حاکی از یک شرط مهم برای ثبات و حتی کاهش قیمت در این بازار است. در صورتی که ثبات نسبی در بازار ارز و سایر بازارها مشابه شرایط فعلی که تا حد زیادی ریسک‌های غیراقتصادی فروردین ماه فروکش کرده است، ادامه‌دار شود، بازار مسکن استعداد کاهش یا حتی ثبات قیمت را دارد.

البته متغیر تورم ساخت نیز در این زمینه موثر است؛ هر چند اثر این متغیر ابتدا خود را روی افزایش بهای واحدهای مسکونی نوساز آن هم در بازه میان‌مدت و بلندمدت نشان می‌دهد و از سوی دیگر با توجه به کاهش قابل‌توجه سهم نوسازها در معاملات مسکن، تورم تولید مسکن در کوتاه‌مدت، نمی‌تواند اثر چندانی بر تغییرات قیمت واحدهای مسکونی داشته باشد.

دیگر خبرها

  • پس از A54، گوشی گلکسی A35 هم آپدیت غیرمنتظره دریافت کرد
  • پرچمداران سامسونگ در یک‌قدمی ۱۰۰میلیون تومانی
  • پرچمداران سامسونگ در یک‌قدمی ۱۰۰میلیون تومانی/ جدول قیمت‌ها
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ سلاطین بازار موبایل چقدر فروخته می‌شوند؟
  • (ویدیو) غوغای دوربین گوشی پی ۷۰ هواوی؛ سامسونگ و اپل گرفتار شدند
  • غوغای دوربین گوشی پی70 هواوی / سامسونگ و اپل گرفتار شدند (فیلم)
  • 5 دلیل برای خرید میان رده های شیائومی
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ قیمت نوبرانه سامسونگ چقدر است؟
  • مسکن پس از ماه سرگیجه؛ پیش‌بینی وضعیت آینده بازار
  • خرید آیفون در چین کاهش یافت