Web Analytics Made Easy - Statcounter

پاپ فرانسیس رهبر واتیکان روز یکشنبه گفت که جنگ اوکراین توجه همگانی را از مشکل جهانی گرسنگی منحرف کرده و خواستار کمک فوری و اضطراری غذایی به منطقه شاخ آفریقا برای جلوگیری از قحطی قریب الوقوع شد.

به گزارش ایران اکونومیست از خبرگزاری رویترز؛ پاپ در سخنرانی هفتگی در میدان سن پیتر با اشاره به منطقه شاخ آفریقا گفت: مردم این منطقه که تاکنون نیز در شرایط بسیار خطیر و دشواری می زیسته اند، اکنون به علت خشکسالی در معرض گرسنگی و قحطی مرگبار قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد "فائو" در ماه اوت اعلان کرد: در صورت ادامه مرگ و میر دام ها، ادامه بالا رفتن بهای کالاهای اساسی و نرسیدن کمک انسانی به آسیب پذیرترین ساکنان سومالی، ممکن است ماه آینده (سپتامبر) در این منطقه اعلان وضع اضطراری گرسنگی و قحطی کند.

رهبر واتیکان به زائران و گردشگران حاضر در این میدان گفت که خواستار جلب توجه به بحران خطیر انسانی است که سومالی و برخی نواحی کشورهای همسایه اش را در برگرفته است.

کمیسیاریای عالی پناهندگان سازمان ملل متح (یو ان اچ سی آر) و شورای پناهجویان نروژ چند روز پیش اعلان کردند که از ژانویه نزدیک به یک میلیون تن در سومالی بی خانمان و آواره شده اند.

نهادهای وابسته به سازمان ملل متحد و دیگر نهادها خواستار افزایش بودجه برای کمک به جلوگیری از بروز قحطی در سومالی شده اند که یکی از آسیب پذیرترین کشورها در برابر تهدیدهای دگرگونی های اقلیمی هستند.

پاپ در بخش دیگری از سخنانش گفت: متاسفانه جنگ اوکراین توجه و منابع مالی را منحرف کرده، در حالی که اهدافی شامل مبارزه با گرسنگی، مراقبت های بهداشتی و آموزش، شایسته بیشترین تعهد هستند.

به گزارش خبرگزاری رویترز، «مارتین گریفیث» معاون دبیرکل سازمان ملل متحد در امور بشردوستانه، همراه با هشدار در باره خشکسالی کم سابقه در کشورهای کنیا، اتیوپی و سومالی و تکرار قطحی یک دهه پیش، اعلام کرد بیش از ۲ میلیون کودک در معرض خطر مرگ ناشی از گرسنگی مفرط قرار دارند.

این مقام ارشد سازمان ملل متحد، با اشاره به خشکسالی کم سابقه در شاخ آفریقا گفت که نزدیک به ۲ میلیون کودک در معرض خطر مرگ در اثر گرسنگی شدید قرار دارند.

در حالیکه خشکسالی در مناطقی از کنیا، اتیوپی و سومالی به شدیدترین وضعیت در بیش از ۴۰ سال گذشته رسیده است، نهادهای امدادی به دنبال جلوگیری از تکرار قحطی یک دهه پیش هستند که منجر به مرگ صدها هزار نفر شد.

گریفیث در نشستی که در ژنو پشت درهای بسته برگزار شد، گفت که سازمان ملل متحد تنها بخش اندکی از بودجه مورد نیاز را برای مقابله با خشکسالی در اختیار دارد.

وی پیشتر اذعان کرده بود که درگیری ها در اوکراین خطر انحراف توجه مالی و معنوی جهان را از سایر مناطق فقیر در پی دارد.  

براساس بیانیه پایانی نشست برگزار شده در ژنو، اتحادیه اروپا که میزبان مشترک این رویداد بود، ۶۳۳ میلیون یورو (۶۷۴.۴۰ میلیون دلار) برای تقویت امنیت غذایی منطقه و کانادا نیز ۷۳ میلیون دلار بودجه تخصیص می دهند.

به گفته گریفیث، چهارمین فصل بارانی ناموفق در مناطق ذکر شده آفریقا به احتمال زیاد یکی از بدترین شرایط اضطراری آب و هوایی را در تاریخ رقم می زند.

وی در اظهارات خود در نشست مذکور تاکید کرد: در حال حاضر بیش از ۱۵ میلیون نفر در کنیا، سومالی و اتیوپی با گرسنگی شدید دست و پنجه نرم می کنند و دامداران این مناطق نیز نزدیک به سه میلیون راس دام خود را در اثر خشکسالی از دست داده اند.

هیات بین دولتی تغییرات اقلیمی سازمان ملل متحد که بالاترین مقام جهانی در زمینه آب و هوا بشمار می رود نیز در خصوص وضعیت کنونی مناطق ذکر شده در آفریقا گفت که امواج گرما، خشکسالی و بارندگی های شدید در دهه های آینده با ادامه افزایش دمای کره زمین بیشتر خواهد شد.

 

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: اوکراین ، پاپ ، سازمان ملل متحد

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: اوکراین پاپ سازمان ملل متحد سازمان ملل متحد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۴۹۲۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا عباس زاده صبح امروز یکشنبه در ستاد مدیریت بحران استان گفت: در هر دستگاه اجرایی باید بخشی برای مدیریت بحران وجود داشته باشد تا در زمان بحران با هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی و بسیج امکانات در کوتاه مدت بتوانیم اقدامات لازم را انجام و بحران را مهار کنیم.

وی با اشاره به این که مردم روستای نوده شهرستان زیرکوه به دلیل شکسته شدن سد این روستا چون به موقع تخلیه شدند، خسارتی در این خصوص نداشتیم، خاطر نشان کرد: با توجه به این که خسارت به بخش کشاورزی شهرستان زیرکوه بر اثر سیل زیاد است با تشکیل تیم‌های تخصصی بررسی‌های لازم در خصوص میزان خسارات وارده به این بخش در این شهرستان انجام شود.

به گفته وی برای تخلیه سدهای خاکی که پر آب شده‌اند با هدف جلوگیری از بحران در روزهای آینده با توجه به احتمال بارش، اقدامات مورد نیاز باید انجام شود.

وی با توجه به خسارات وارده به راه‌های عشایری تاکید کرد: ایل راه‌ها باید به شکل ویژه دیده شوند.

مدیر کل مدیریت بحران استان هم در ادامه گفت: با توجه به این که در سیل اخیر به قنوات شهرستان زیرکوه خساراتی وارد شده است باید از مادر چاه‌ها با لوله کشی در کوتاه مدت آب مورد نیاز تأمین شود.

آخوندی افزود: ۱۸۹ سد خاکی بدون متولی در استان داریم که تاکنون برای مدیریت آنها اعتبار مورد نیاز اختصاص نیفتاده است.

قاسم تنها مدیر کل بنیاد مسکن استان بیان داشت: ۷ میلیارد و ۵۰۰ تومان خسارت به سیل بندهای شهرستان زیرکوه وارد شده و در مجموع ۱۷ میلیارد تومان خسارت به این بخش وارد شده و در حوزه مسکن هم به ۴۸ واحد خسارت دیده‌اند که ۱۰ مورد آن شهری و ۳۸ واحد مسکونی دیگر روستایی است.

فرمانده ارشد آجا در خراسان جنوبی هم با تشریح اقدامات انجام شده توسط یگان‌های ارتش حاضر در منطقه گفت: با به‌کارگیری پنج خودروی ارتش در زمان سیل در شهرستان زیرکوه اقدامات لازم انجام شد.

کد خبر 6090891

دیگر خبرها

  • آخرین آمار از میزان بارش‌ها در کشور / ایران از خشکسالی دور شد؟
  • رونق ورزش کارگری نیاز به سرمایه‌گذاری کارخانه‌ها و مجموعه‌های صنعتی دارد
  • بازسازی غزه ۳۰ سال زمان می‌خواهد
  • راهکارهایی برای کمتر گرسنه شدن
  • ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی ضروری است
  • ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی
  • جنگ اسرائیل علیه غزه ۳۷ میلیون تُن آوار بر جای گذاشته است
  • هلاکت ۷۰ عضو گروه تروریستی «الشباب» در سومالی
  • جنگ اسراییل علیه غزه ۳۷ میلیون تُن آوار بر جای گذاشته است
  • دیدار روسای سازمان ورزش بسیج و فدراسیون ورزش‌های همگانی