Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب، آیت‌الله جعفر سبحانی از مراجع تقلید در دیدار با مهدی توکلیان سرپرست اداره کل کتابخانه های عمومی استان قم، بر اهمیت توجه به مسائل دینی اعضای کتابخانه های عمومی تأکید و نقش کتابخانه های عمومی در این رابطه را مهم توصیف کرد.

آیت‌الله سبحانی ضمن ارزشمند دانستن توسعه و ترویج فرهنگ کتابخوانی، از فعالیت‌های اداره کل کتابخانه های عمومی استان در این زمینه قدردانی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این مرجع تقلید در این دیدار همچنین بر استفاده از کتابداران فعال و دلسوز و تلاش در جهت افزایش رضایت اعضای کتابخانه های عمومی تاکید کرد.

وی از همکاری مؤسسه امام صادق (ع) با نهاد کتابخانه های عمومی به عنوان نمونه‌ای از تجربه موفق نقش حوزه علمیه و روحانیت در کمک به توسعه کتابخوانی و تحصیل جوانان یاد کرد.

مهدی توکلیان همچنین در ادامه با حجت الاسلام علیرضا سبحانی، مدیر مؤسسه امام صادق (ع) دیدار و گفتگو کرد.

حجت الاسلام سبحانی در این دیدار گفت: کتابدارانی که در کتابخانه مؤسسه امام صادق (ع) مشغول کار بوده اند، کتابدارانی فعال و دلسوز بوده اند و امیدواریم تجربه موفق همکاری ما با نهاد کتابخانه های عمومی در اداره کتابخانه عمومی در بخش خواهران، در راه اندازی بخش برادران نیز تکرار شود و رضایت کاربران را در پی داشته باشد.

وی با بیان این مطلب که حل معضلات کتابخانه، زمینه ساز استقبال بیشتر کاربران خواهد شد، گفت: در مدت همکاری بیش از ۱۰ سال با نهاد کتابخانه ها، مؤسسه امام صادق (ع) نیز خدمات گوناگونی از جمله خرید کتاب، تأمین امکانات و تجهیزات و ایجاد شرایط مناسب جهت ترویج فرهنگ کتابخوانی را ارائه کرده است.

حجت الاسلام سبحانی در ادامه اظهار داشت: از نظر مؤسسه امام صادق (ع) کتابخانه عمومی، تنها به عنوان فضایی برای رشد علمی افراد نبوده و توجه به ابعاد مذهبی، اخلاقی و ارتقای فرهنگی اعضای کتابخانه از اولویت‌های ما در کتابخانه است.

مدیر مؤسسه امام صادق (ع) تصریح کرد: در همین راستا، یکی از خدمات ویژه مؤسسه امام صادق (ع) به کاربران، سیستم اختیاری اعلام حضور اعضای کتابخانه به والدین آنهاست که در پی درخواست والدین راه اندازی شده است.

مهدی توکلیان، سرپرست اداره کل کتابخانه های عمومی استان قم ضمن ارائه گزارشی از وضعیت کتابخانه های عمومی استان گفت: کتابخانه های عمومی با رویکرد جدید و در قالب باشگاه‌های فرهنگی، خدمات متنوعی را در مناطق مختلف استان و به همه گروه‌های سنی جامعه ارائه می‌دهد.

وی با تاکید بر استفاده از ظرفیت‌های مؤسسات دینی و هم افزایی با آنها گفت: معتقدیم که قم پتانسیل‌های فرهنگی زیادی دارد که بسیاری از آنها استفاده نمی‌شود؛ در چنین شرایطی، این هم افزایی ها در جهت ارائه خدمات فرهنگی به عموم مردم بسیار ارزشمند است.

گفتنی است که بخش خواهران کتابخانه عمومی مؤسسه امام صادق (ع) در سال ۱۳۸۰ و با همکاری اداره کل کتابخانه های عمومی استان قم و مؤسسه امام صادق (ع) در محلی با مساحت ۱۰۰۰ متر افتتاح شد.

این کتابخانه دارای سالن مطالعه، بخش کودک و نوجوان، کتابهای کمک درسی، مخزن و… است.

کتابخانه مؤسسه امام صادق (ع) همچنین از نظر منابع دارای ۳۸۴۶ نسخه کتاب کودک، ۱۴۷۲۵ نسخه کتاب بزرگسال و ۲۰۴۲ نسخه کتاب کمک درسی می‌باشد.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: آیت الله سبحانی کتابخانه اداره کل کتابخانه های عمومی استان مؤسسه امام صادق اعضای کتابخانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۴۹۷۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان در مراسم آغاز این کارگاه‌ها، گفت: کتابخانه‌های عمومی در کنار رسالت ترویج کتابخوانی، محافل ادبی و قرآنی را به منظور برقراری ارتباط کودکان و نوجوانان با ادبیات و نویسندگان راه اندازی کردند.

عاطفه زارعی با بیان اینکه این محافل با حضور پیشکسوتان و استادان ادبی کشور برگزار می‌شود، افزود: مصطفی رحماندوست، غلامرضا بکتاش و کمال شفیعی در بخش شعر و محمدرضا یوسفی، بهناز ضرابی‌زاده و مونا اسکندری در بخش داستان در این کارگاه‌ها تدریس می‌کنند.

او همچنین به دومین جشنواره ملی شعر و داستان کودک و نوجوان، دوست من کتاب، اشاره کرد و افزود: این جشنواره از آبان ۱۴۰۱ آغاز و آثار بسیاری از سراسر استان‌های کشور به دبیرخانه ارسال شده است.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان با تاکید بر اینکه هیأت داوران این جشنواره از اساتید برجسته ادبیات کودکان و نوجوان کشور هستند، خاطرنشان کرد: مصطفی رحماندوست، محمدرضا یوسفی، افسانه شعبانژاد، بابک نیک طلب، غلامرضا بکتاش، حامد محقق، محمود پوروهاب هیأت داوران و از افتخارات ایران اسلامی به شمار می‌روند.

دبیر کارگاه آموزشی شعر کودک و نوجوان همدان هم گفت: همدان گهواره ادبیات کودک و نوجوان کشور است.

کمال شفیعی‌مشعوف، با بیان اینکه برگزاری این جشنواره‌ها با هدف شناسایی استعداد‌ها باید ادامه داشته باشد گفت: امیدوارم مجموعه داستان و مجموعه شعر‌های رسیده به دبیرخانه جشنواره به چاپ برسد.

دیگر خبرها

  • آیت‌الله جنتی: معلمان مجاهدان عرصه علم و فرهنگ هستند
  • آیت‌الله جنتی: «معلمان» مجاهدان عرصه علم و فرهنگ هستند
  • احزاب ویژگی‌های حزب‌الله را از آیات و روایات استخراج و به‌ کار بندند
  • کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان
  • رونمایی ازکتاب شعر پشت پنجره سکوت درگناباد
  • حرکت دسته عزاداری در روز شهادت امام جعفر صادق (ع) در تهران برگزار می شود
  • مسائل معیشتی، محور اصلی مطالبات مردم است
  • ناشر هندی بابت اقدام وهن‌آمیز به امام خمینی(ره) عذرخواهی کرد
  • تأکید رئیس قوه قضائیه بر تدوین پیوست رسانه‌ای در آرا و تصمیمات قضائی
  • توجه ویژه جشنواره «رضوان» به جوانان صاحب ایده/ توسل به فرهنگ رضوی