Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیرکل نهاد کتابخانه‌ها در نشست صمیمانه با اهالی رسانه گفت: آماده همکاری با خبرنگارها برای شناسایی آثار کتاب‌سازی شده در کتابخانه‌ها و محدود کردن آن‌ها هستم.

به گزارش خبرنگار کتاب ایران اکونومیست، نشست صمیمانه دبیرکل نهاد کتابخانه‌ها با اهالی رسانه یکشنبه ۲۳ مرداد در کتابخانه‌ مرکزی پارک شهر برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مهدی رمضانی در این نشست با تاکید بر تلاش در شکل‌دهی ارتباط نزدیک با خبرنگارها درباره وجود آثار کتاب‌سازی در کتابخانه‌ها گفت: ما با ناشران در تعامل هستیم، پس اگر خبرنگارها به نهاد کتابخانه‌ها اعلام کنند پیگیری خواهدشد. احتمال دارد آثار کتاب‌سازی شده در کتابخانه‌ها به دلیل اهدای کتاب‌ها باشد. 

دبیرکل نهاد کتابخانه‌ها با تاکید بر اینکه این نهاد مساله رسانه‌ها نیست، توضیح داد: همواره سعی کردم در تعامل با رسانه این فضا را تغییر بدهم، اما این مساله مردم، مسئولان و رسانه نیست. 

وی درباره خدماتی که در کتابخانه‌ها ارائه می‌شود، گفت: تنها نهادی که برای افراد خاص خدمات ارائه می‌دهد، نهاد کتابخانه‌ها است. فقط این نهاد برای نابینایان، ناشنوایان و سالمندان خدماتی را در نظر گرفته‌است. کار پژوهشی درباره سالمندان پایان یافته و در حال ورود به مرحله اجرایی است، اما این فضا را نتوانستیم منتقل کنیم. 

رمضانی با بیان اینکه حوزه محتوای نوجوان، فقیرترین حوزه ادبیات است، بیان کرد: در همکاری با فریدون عموزاده خلیلی چندین مجموعه هدهد سفید تهیه کردیم، اما اینها هم منعکس نشد. 

دبیرکل نهاد کتابخانه‌ها ادامه داد: آموزش و پرورش به نهاد کتابخانه‌ها اجازه فعالیت در مدارس نمی‌دهد، حتی سال‌هاست که پست کتابداری را حذف کردند. جشنواره رضوی و کتابخانه‌های سیار اجازه همکاری با مدارس را ندارد. 

به گفته رمضانی، در نهاد کتابخانه‌ها در تعامل با رسانه‌ها به عریان خبر و انتشار آن رسیدیم، اما هیچ رسانه‌ای به مسائل این نهاد نمی‌پردازد.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: ایرنا ، نهاد کتابخانه های عمومی کشور ، پارک شهر

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ایرنا نهاد کتابخانه های عمومی کشور پارک شهر دبیرکل نهاد کتابخانه ها آثار کتاب سازی کتابخانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۴۹۹۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتاب‌های مشکوک به آرسنیک در کتابخانه ملی فرانسه

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر از گاردین، احتمال می‌رود مواد شیمیایی که برای ایجاد رنگ در جلدهای سبز زمردی کتاب‌های قرن نوزدهمی استفاده شده‌اند، حاوی مواد سمی باشد و کتابخانه ملی فرانسه با شناسایی این کتاب‌ها، آن‌ها را قرنطینه کرده است.

به این منظور کتابخانه ملی فرانسه ۴ عنوان کتاب قرن نوزدهمی را که تصور می‌شود روی جلد سبز زمردی آنها با آرسنیک پوشانده شده باشد، از قفسه‌های خود حذف کرد.

این کتابخانه روز پنجشنبه خبر داد دست زدن به این کتاب‌ها که چاپ بریتانیا هستند، احتمالاً فقط آسیب جزئی ایجاد می‌کند؛ اما برای بررسی بیشتر از رده کتاب‌های در دسترس خارج می‌شوند. متصدیان کتابخانه گفته‌اند این آثار را در قرنطینه قرار داده‌اند تا در یک آزمایشگاه خارجی تجزیه و تحلیل شوند و میزان آرسنیک موجود در هر جلد تعیین شود.

مؤسسه پاریس پس از اینکه محققان آمریکایی دریافتند ناشران در دوره ویکتوریا از آرسنیک برای رنگ‌آمیزی صحافی‌های کتاب استفاده می‌کردند، نسخه‌های دربردارنده آن‌ها را شناسایی کرد. رنگدانه‌های سبز حاوی آرسنیک به نام یک شیمیدان آلمانی‌الاصل با عنوان سبز پاریسی، سبز زمردی یا سبز شِل نامیده می‌شدند.

محققان دانشگاه دلاوِر از سال ۲۰۱۹ با آزمایش صدها جلد کتاب برای تعیین میزان فلزات سنگین به کار رفته در آن‌ها، فهرستی از کتاب‌های بالقوه خطرناک را تهیه کرده‌اند.

کتابخانه ملی فرانسوی در بیش از ۱۶ میلیون عنوان خود، ۴ نسخه از کتاب‌های موجود در این فهرست را یافت که شامل ۲ جلد از «تصنیف‌های ایرلند» اثر ادوارد هیز که در سال ۱۸۵۵ منتشر شد، یک گلچین دو زبانه از شعر رومانیایی توسط هنری استنلی در سال ۱۸۵۶ و کتاب «انجمن سلطنتی باغبانی ۶۳-۱۸۶۲» است.

کتابخانه ملی فرانسه اعلام کرد که دیگر کتاب‌های دارای جلد سبز را که در فهرست پروژه کتاب سمی جای ندارند نیز بررسی خواهد کرد.

سازمان بهداشت جهانی هشدار داده که قرار گرفتن طولانی مدت در معرض آرسنیک و بیشتر استفاده از آب آشامیدنی و غذای آلوده، می‌تواند منجر به ایجاد زخم‌های پوستی و سرطان پوست شود. درباره کاربرد اشیای حاوی آرسنیک چیزی گفته نشده است.

برمبنای نتایج به دست آمده از «پروژه کتاب سمی» صحافی‌های سبزی که با آرسنیک پوشیده شده برای کتابداران، کتاب‌فروشان، گردآورندگان و محققان خطرات سلامتی ایجاد می‌کنند و باید در استفاده از آن‌ها جانب احتیاط را رعایت کرد.

دیگر خبرها

  • دبیرکل کتابخانه‌ها‌‌: مردم ایران کتاب‌نخوان نیستند + فیلم
  • نهاد کتابخانه‌ها با کمیته امداد تفاهمنامه امضا می‌کند
  • حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ آماده تعامل هستیم
  • نهاد کتابخانه‌های عمومی زمینه‌ساز ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی
  • ما آماده تعامل هستیم، حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است
  • ایران آماده تعامل است/ ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی داریم
  • کتاب‌های مشکوک به آرسنیک در کتابخانه ملی فرانسه
  • انتشار فراخوان دوسالانه بین‌المللی «کارتون کتاب»
  • پیام تقدیر دبیرکل دومین کنگره ملی شهدای استان کهگیلویه و بویراحمد از رسانه ها
  • پسکوف: روسیه پیروز جنگ است