Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار سینمایی ایرنا، هم‌زمان با شدت گرفتن برخی انتقادها نسبت به اکران هم‌زمان چند فیلم اجتماعی مهم و اینکه احتمال دارد سبد سینمای اجتماعی برای ایام دیگر امسال خالی باشد، روح‌الله سهرابی مدیرکل دفتر نظارت بر عرضه و نمایش فیلم، صحبت‌هایی راجع به آخرین وضعیت نمایش چند فیلم مهم بر زبان آورده که ضمن امیدبخشی به آینده اکران طی سال جاری، روشن‌گری و شفاف‌سازی خوبی نیز در این زمینه به ثبت رساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در بخشی از سخنان خود اظهار کرد که مجوز نمایش فیلم‌هایی چون ملاقات خصوصی، جنگ جهانی سوم، تفریق و بی‌رویا صادر شده است و وضعیت بلاتکلیف فیلم‌هایی چون روشن، سه کام حبس، زنبور کارگر و رگ‌های آبی طی یک ماه آینده مشخص می‌شود.

در وهله نخست باید از این رویکرد تمجید کرد و مدیران سینمایی را تشویق نمود که در بازه‌های زمانی کوتاه، نسبت به شفاف‌سازی‌هایی از این دست در حوزه‌های مختلف که رسانه‌ای شده و وسواس بسیاری روی آن وجود دارد، اقدام کنند.

البته که این شفاف‌سازی در ذات خود نیازمند برخی اصلاحاتی است تا خود، زمینه‌ساز شائبه‌های بعدی نشود. به عنوان مثال سهرابی در مصادیق فیلم‌ها، نام چند اثر را آورد و برای مابقی آثار، از عبارت «غیره» استفاده کرد حال آن‌که دغدعه مخاطبان سینما و بسیاری از اهالی رسانه، از این صحبت‌ها، آگاهی از آخرین وضعیت فیلم‌هایی است که سروصدای بسیاری در رسانه‌ها به پا کرده‌اند.

به عنوان مثال ۳ فیلم برادران لیلا، شیشلیک و چپ، راست، آثاری هستند که طی هفته‌ها و ماه‌های اخیر، حساسیت‌های بسیاری حول آنها شکل گرفته و متاسفانه هیچ اطلاعی از وضعیت کنونی آنها در سخن سهرابی به چشم نمی‌خورد.

بنابراین چنین شکل اطلاع‌رسانی با وجود شفاف‌سازی، هم‌چنان شائبه‌هایی را در خود می‌بیند که ضرورت دارد نسبت به رفع آنها اقدام شده و همه چیز در یک اتاق شیشه‌ای، به سمع و نظر مخاطبان سینما، اهالی رسانه و هنرمندان برسد.

با در پیش گرفتن چنین سیاستی، مطمئنا روابط دوسویه با مدیران سینمایی بهتر شده و حس اعتماد که در اثر برخی رفتارها و عملکردها، هم‌اکنون خدشه‌دار شده است، به سمت بهبودی می‌رود.

در حال حاضر و با این اقدام، قدم نخست، به خوبی بنا گذاشته شده است که امید است این اقدام، با تسری میان دیگر مدیران فرهنگی کشور، در حوزه‌های دیگر، زمینه‌های رفع شائبه‌ها را فراهم کرده تا آن فضای امن، برای فرهنگ و هنر این سرزمین به ارمغان آورده شود.

برچسب‌ها برادران لیلا روح الله سهرابی دفتر نظارت بر عرضه و نمایش فیلم شیشلیک

منبع: ایرنا

کلیدواژه: برادران لیلا روح الله سهرابی برادران لیلا روح الله سهرابی شیشلیک شفاف سازی فیلم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۵۰۹۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش سازمان جهانی هواشناسی در خصوص وضعیت اقلیمی آسیا در سال ۲۰۲۳ میلادی منتشر شد

رئیس پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور از تهیه و انتشار گزارش سازمان جهانی هواشناسی (WMO) در خصوص وضعیت اقلیمی آسیا در سال ۲۰۲۳ میلادی با مشارکت اعضاء هیات علمی این پژوهشگاه خبر داد.

به گزارش ایسنا، مهدی رهنما رئیس پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور از تهیه و انتشار گزارش سازمان جهانی هواشناسی (WMO) در خصوص وضعیت اقلیمی آسیا در سال ۲۰۲۳ میلادی با مشارکت اعضاء هیات علمی و پژوهشگران پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور، خدمات ملی هواشناسی ـ آبشناسی موسوم به NMHSs، چندین موسسه تحقیقاتی، تعدادی از آژانس های وابسته به سازمان ملل متحد و سازمان های بین المللی و منطقه ای خبر داد.

وی ادامه داد: در تهیه این گزارش نمایندگانی از کشورهای عضو سازمان جهانی هواشناسی از جمله جمهوری اسلامی ایران، افغانستان، بحرین، هنگ کنگ، چین، هند، عراق، ژاپن، قزاقستان، میانمار، ماکائو، مغولستان، نپال، عمان، پاکستان، قطر، جمهوری کره، روسیه، عربستان سعودی، سریلانکا، امارات متحده عربی، ویتنام و ازبکستان همکاری داشتند.

رئیس پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور درخصوص محورهای اصلی این گزارش افزود: این گزارش به بررسی وضعیت اقلیمی منطقه در سال ۲۰۲۳ از منظر پارامترهایی همچون دما، بارش، دمای سطح دریا، سطح آب دریاها و واداشتهای اصلی اقلیمی می‌پردازد. رخدادهای فرین نظیر چرخندهای گرمسیری، بارش های سنگین و سیل، خشکسالی، امواج گرمایی و آتش سوزی جنگل ها، امواج گرمایی دریایی و سایر رخدادهای فرین از دیگر موضوعات مورد بررسی می باشد.

رهنما گفت: اثرات و مخاطرات مرتبط با آب و هوا همچون مرگ و میر و جمعیت آسیب دیده، وضعیت سامانه های هشدار بهنگام در آسیا، هشدار بهنگام و اقدام پیش بینی کننده در آسیا و چالشها و فرصت ها از دیگر موضوعاتی است که در این گزارش بر آن تاکید شده است.

رئیس پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور ادامه داد: براساس این گزارش در سال ۲۰۲۳ میانگین دمای آسیا نود و یک صدم درجه سلسیوس بالاتر از دوره مرجع ۱۹۹۱ تا ۲۰۲۰ بوده است که دومین بالاترین دمای ثبت شده محسوب می شود. همچنین بسیاری از مناطق آسیا در سال ۲۰۲۳ رخداد گرمای فرین را تجربه نمودند؛ بعنوان نمونه ژاپن گرمترین تابستان در تاریخ خود را ثبت نموده است.

وی افزود: از دیگر موارد میتوان به کاهش فزاینده توده یخچال های طبیعی کوهستان های مرتفع آسیا طی ۴۰ سال گذشته اشاره نمود؛ بطوریکه در سال ۲۰۲۳ شکست رکورد دماهای بالاتر و شرایط خشک تر در شرق هیمالیا و کوهستان تین شان تشدید کاهش توده یخچال ها را در پی داشت. در سال ۲۰۲۳ بیش از ۸۰ درصد مخاطرات هواشناسی-آبشناسی گزارش شده در آسیا سیل و توفان بوده است.

رئیس پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور عنوان کرد: بطور کلی در سال ۲۰۲۳، ۷۹ رخداد مخاطره آمیز آبشناسی ـ هواشناسی گزارش شده منجر به مرگ‌ و میر بیش از ۲۰۰۰ نفر و آسیب به ۹ میلیون نفر شده است.

رهنما گفت: بطور تقریبی ۸۰ درصد از اعضاء WMO در منطقه، خدمات آب و هواشناسی را با هدف حمایت از فعالیت های کاهش خطر بلایا ارائه می‌نمایند. با این حال همچنان در منطقه، شکافی بین محصولات چشم انداز اقلیمی و متناسب برای رفع نیازهای موجود بویژه در ارتباط با موضوعاتی همچون مدیریت ریسک، سازگاری، کاهش تغییرات اقلیمی و اثرات آن وجود دارد.

وی در پایان خاطرنشان نمود: علاقمندان می توانند با مراجعه به تارنمای پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور به نشانی www.rimas.ac.ir نسبت به دریافت و مطالعه این گزارش اقدام نمایند. شایان ذکر است، مهدی رهنما "رئیس و عضو هیات علمی پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور"، ابراهیم فتاحی "معاون پژوهشی و فناوری و عضو هیات علمی پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور" و ساویز صحت کاشانی "عضو هیات علمی پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور" در نگارش این گزارش مشارکت کردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رییس کمیته مستندسازی وزارت ورزش منصوب شد
  • گمرک به جای بانک مرکزی، شفاف سازی کرد/ ۲۴ میلیارد دلار برای ۱۰۰ واردکننده/ لیست دقیق دریافت کنندگان دلار ۲۸۵۰۰ تومانی را منتشر کنید
  • گمرک به جای بانک مرکزی، شفاف سازی کرد/ ۶۶ میلیارد دلار برای ۱۰۰ واردکننده/ لیست دقیق دریافت کنندگان دلار ۲۸۵۰۰ تومانی را منتشر کنید
  • بازهم درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله | مقاومت محیط‌ بانی در برابر اقدام غیر قانونی میراث فرهنگی | توضیحات فرمانده یگان محافت محیط زیست
  • بیانیه ستاد حقوق بشر در واکنش به اقدام متزورانه آمریکا در انتشار گزارش موهوم وضعیت حقوق بشر
  • پاسخ شفاف مسوولان گیلان به مطالبات مردم از شبکه باران
  • «پاسخ»؛ ویژه‌برنامه شبکه باران برای پاسخگویی مسئولان به مطالبات مردم
  • اتمام حجت معاون قضایی دادگستری کرمان پیرامون اجرای مصوبات بلا اقدام و ترک فعل‌های مدیران
  • انتشار گزارش سازمان جهانی هواشناسی دریاره وضعیت اقلیمی آسیا با مشارکت پژوهشگاه هواشناسی
  • گزارش سازمان جهانی هواشناسی در خصوص وضعیت اقلیمی آسیا در سال ۲۰۲۳ میلادی منتشر شد