Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل هماهنگی امور استان‌های سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به وقوع سیل اخیر در کشور گفت: آسیب‌های وارده به مراکز درمانی در پی سیل اخیر بررسی می‌شود.

مهرزاد اکبرپور روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی ایران اکونومیست درباره اقدامات سازمان تأمین اجتماعی در پی بارش‌های اخیر و وقوع سیلاب اظهارداشت: در پی بارش‌های اخیر و وقوع سیلاب‌های متعدد در اقصی نقاط کشور "دبیرخانه کمیته مرکزی مدیریت بحران و پدافند غیرعامل" اقدامات مهمی از قبیل بررسی وضعیت سیلاب در نقاط مختلف ایران از طریق رصد گزارشات هواشناسی، سایر مبادی ذیربط و واحدهای استانی و اجرائی سازمان در سطح کشور را در دستور کار قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بررسی مشکلات و آسیب‌های وارده به واحدهای اجرایی در سطح کشور (از جمله مراکز درمانی و شعب سازمان تامین اجتماعی) از طریق گزارش‌گیری و تماس مستمر با نمایندگان استانی و ارائه راهکارهای لازم جهت برطرف‌سازی مشکلات و آسیب‌های احتمالی و جمع‌بندی و انعکاس گزارشات واصله به مبادی ذیربط سازمانی (حسب نیاز) به منظور انجام اقدامات لازم نیز از دیگر محورهای انجام شده به همت سازمان تامین اجتماعی در این دوره است.

اکبرپور ادامه داد: مطابق با گزارشات واصله از ادارات کل و مدیریت درمان استان‌ها، اقداماتی از جمله رصد تاثیرات حادثه بر واحدهای اجرایی در سطح استان، رفع سریع آسیب‌های تاثیرگذار بر ارائه خدمات سازمان، آماده‌باش واحدهای درمانی در کلیه استان‌ها به ویژه مناطق درگیر سیلاب، پذیرش مصدومین احتمالی حادثه و اقدامات پیشگیرانه (همچون جلوگیری از ورود و خسارت ناشی از ورود آب، کنترل اختلال در شبکه برق، مراقبت از اسناد ومدارک و کلیه تجهیزات آسیب‌پذیر، آبگرفتگی‌ها و کنترل عایق‌بندی) نیز مدنظر سازمان قرار گرفت.

وی با تاکید بر ضرورت اقدامات احتیاطی گفت: اقدامات احتیاطی و آمادگی در برابر خسارات و آسیب‌های تبعی نظیر انسداد مسیرهای ورودی آب به ساختمان و محوطه، تعبیه مسیرهای تخلیه آب، استفاده از پمپ‌های کف‌کش، پیگیری و طرح انجام تعهدات و مساعدت‌های قانونی برای بیمه‌شدگان، مستمری‌بگیران و کارفرمایان نیز از اهم اقدامات انجام شده در این رابطه است.

این مسئول تصریح کرد: با توجه به احتمال بارش‌ در آینده در برخی مناطق و همچنین ادامه تاثیرات احتمالی حادثه نیز تمامی اقدامات لازم تا تثبیت وضعیت، در دستورکار کلیه واحدهای سازمانی قرار گرفته است.

مدیرکل هماهنگی امور استان‌های سازمان تأمین اجتماعی همچنین از تشکیل یک کمیته مرکزی مدیریت بحران و پدافند غیرعامل در سازمان تأمین اجتماعی به ریاست معاون فرهنگی، اجتماعی و امور استان‌ها خبر داد.

به گزارش ایران اکونومیست، ارتقای آمادگی و توان مقابله با سوانح و تهدیدها و پیشگیری و کاهش خسارات این سوانح و تهدیدها از وظایف اصلی کمیته مرکزی مدیریت بحران و پدافند غیرعامل به شمار می‌رود.

بارش های موسمی مردادماه ۲۴ استان را تحت تاثیر قرار داد و باعث تخریب راه های مواصلاتی در برخی استان ها شد؛ پیش از ورود این سامانه بارشی به کشور هشدارهای لازم به مردم داده شد و ستادهای مدیریت بحران در استان ها به حالت آماده باش درآمدند.

با آغاز این بارش ها، دستگاههای امدادی و نیروهای مردمی به همراه مسئولان کار امدادرسانی به مردم در مناطق سیلزده را آغاز کردند و این روند همچنان ادامه دارد. استانداران و فرمانداران نیز با حضور میدانی در مناطق سیلزده از نزدیک بر روند امدادرسانی ها نظارت دارند.

بر اساس اعلام رئیس جمعیت هلال احمر تا روز ۱۲ مرداد شمار هموطنان جانباخته در سیلاب های اخیر بر اساس آخرین آمار به ۹۳ تن رسیده است؛ تعداد هموطنان مفقود شده در این سیلاب ها نیز ۶ نفر است.  

سیلاب های ناشی از پدیده مانسون از تاریخ اول مرداد آغاز شده و همچنان ادامه دارد؛ در این سیلاب ۲۴ استان کشور آذربایجان شرقی، اصفهان، البرز، بوشهر، تهران، چهارمحال و بختیاری، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خوزستان، زنجان، سمنان، سیستان و بلوچستان، فارس، قزوین، قم، کرمان، کهگیلویه و بویر احمد، گلستان، لرستان، مازندران، مرکزی هرمزگان، همدان و یزد درگیر شده است.

 

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: سازمان تامین اجتماعی ، اختصاصی ایرنا ، سیل

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی اختصاصی ایرنا سیل سازمان تأمین اجتماعی مدیریت بحران استان ها سیلاب ها بارش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۵۱۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۲ و نیم میلیون فرصت شغلی در دولت سیزدهم ایجاد شد

به گزارش خبرنگار مهر، محمد چکشیان در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه کرج ضمن تبریک هفته کار و کارگر با اشاره به دیدار ۲ هزار و ۵۰۰ نفر از کارگران سراسر کشور با رهبر معظم انقلاب گفت: مقام معظم رهبری در جمع کارگران به تمایز نگاه اسلام با نگاه‌های موجود و رایج در دنیا به کارگر اشاره کردند و فرمودند که اسلام برای کار و کارگر ارزش ذاتی قائل است.

وی با اشاره به اینکه پیامبر اکرم (ص) بر دستان کارگران بوسه می‌زدند و این نمادی در فرهنگ اسلامی است که ارزش و جایگاه کارگر را نشان می‌دهد، مطرح کرد: یکی از موضوعات مورد اشاره در این دیدار نقش کارگران در تحقق شعار سال بود که در این رابطه مقام معظم رهبری فرمودند که جهش تولید با مشارکت مردم امکان پذیر است تا شاهد رشد اقتصاد باشیم.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه طبق فرمایش مقام معظم رهبری مهمترین راهبرد برای حل مسائل اقتصادی کشور جهش و رشد تولید است، عنوان کرد: با جهش تولید، ثروت تولید و توزیع و موجب برقراری عدالت می‌شود و این دو مورد عوامل اصلی حل مسائل اقتصادی جامعه هستند اما بدون مشارکت مردم، جهش تولید محقق نمی‌شود.

چکشیان با اشاره به نقش مردم و کارگران در ارزش آفرینی و تلاش و مشارکت در تولید بیان کرد: طبق فرمایش رهبر معظم انقلاب، جامعه کارگری حدود ۱۴ میلیون نفر جمعیت دارد که با احتساب خانواده‌های آنها، این جامعه حدود ۵۰ درصد جمعیت ایران را تشکیل می‌دهند و اگر حال این جامعه خوب باشد، بی شک حال و اوضاع کشور خوب می‌شود.

وی تأمین امنیت شغلی کارگران، پوشش بیمه‌ای آنها، تأمین ایمنی نیروی کار، ارتقای مهارت‌های شغلی و کشف استعدادهای درخشان جامعه کار و تولید را از جمله محورهای مورد مطالبه و توصیه رهبر به مسؤولان دانست و خاطرنشان کرد: ایشان به جامعه کار و تولید توصیه کردند که قدر کار خود را بدانند و ضمن امانت دانستن کار، در این مسیر اتقان کاری داشته باشند.

تحویل ۳۵ هزار واحد مسکونی به مددجویان بهزیستی

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اقدامات این وزارتخانه و سازمان‌های تابعه در دولت سیزدهم از تسویه بدهی ۱۰۶ هزار میلیارد تومانی سازمان تأمین اجتماعی به شبکه بانکی پس از سال‌ها و بخشودگی حدود ۷۵ هزار مورد جرایم ناشی از بدهی‌های بیمه‌ای بنگاه‌های اقتصادی در راستای حمایت از تولید و حفظ و ایجاد اشتغال خبر داد.

چکشیان با اشاره به اضافه شدن ۱۳ داروی جدید در پوشش بیمه‌ای و راه اندازی حدود ۲۱۲ کلینیک دیابت و فشار خون اظهار کرد: در دولت سیزدهم درمان زوج‌های نابارور به صورت صددرصد تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی قرار گرفت و با هوشمندسازی بخش درمان سازمان تأمین اجتماعی، نسخه نویسی الکترونیک از ۵۲ درصد به ۹۸ درصد تا پایان سال گذشته ارتقا یافت.

وی افزایش حدود ۴۰ درصدی ضریب پوشش بیمه اجتماعی زنان روستایی و عشایر را از دیگر اقدامات انجام شده برشمرد و با تاکید بر ضرورت معرفی، تبیین و روایت هنرمندانه این اقدامات به منظور امیدآفرینی در جامعه بیان کرد: تأمین حداقل معاش ۴۰ هزار خانواده دارای فرزند چند قلو و ۲۷۷ هزار بانوی سرپرست خانوار در پوشش سازمان بهزیستی از دیگر اقدامات است.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از تحویل ۳۵ هزار واحد مسکونی به مددجویان تحت پوشش سازمان بهزیستی خبر داد و مطرح کرد: در دولت سیزدهم بیش از دو و نیم میلیون فرصت شغلی ایجاد شده و نرخ بیکاری در کشور یک و نیم درصد کاهش یافته است. از دیگر اقدامات انجام شده در این دولت می‌توان به صدور آنی ۹۵ درصد مجوزهای مشاغل خانگی اشاره کرد.

کد خبر 6089052

دیگر خبرها

  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر زرند کرمان بررسی می‌شود
  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر بررسی می‌شود
  • احیای موقت گردشگری در تالاب بین‌المللی هامون
  • عمده شکایات مردمی از پزشکان در حوزه زیبایی است
  • کنترل و مدیریت آسیب‌های اجتماعی زنان سرپرست خانوار
  • اقدامات آمریکا در دهه‌های اخیر نمایشگاهی از جنایات جنگی است
  • آمادگی آتش نشانی رشت برای آموزش ایمنی در بیمارستان‌ها
  • سفر رئیس سازمان مدیریت بحران کشور به کرمانشاه
  • بیش از ۲ و نیم میلیون فرصت شغلی در دولت سیزدهم ایجاد شد
  • رئیس سازمان مدیریت بحران کشور به کرمانشاه سفر می‌کند