Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-29@16:49:50 GMT

هشدار مهم به زنانی که رژیم‌ گیاه‌خواری دارند

تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۵۳۱۲۵

هشدار مهم به زنانی که رژیم‌ گیاه‌خواری دارند

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرآنلاین، زنان میانسالی که گوشت نمی‌خورند ممکن است بیشتر از زنانی که به طور منظم گوشت و یا ماهی مصرف می‌کنند دچار شکستگی لگن شوند.

هرچند مطالعات بیشتری برای درک اینکه چرا گیاهخواران بیشتر در معرض خطر شکستگی لگن هستند، باید صورت گیرد اما محققان گمان می‌کنند که شاخص توده بدنی (BMI) پایین و کمبود مواد مغذی در این مورد نقش دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس مطالعات منتشرشده در یک مجله‌ی پزشکی (BMC Medicine)، 26هزار زن ۳۵ تا ۶۹ ساله در بریتانیا مورد بررسی قرار گرفتند. این پژوهش، خطر شکستگی لگن را در میان گیاه‌خواران، ماهی‌خواران و کسانی که هرازگاهی گوشت می‌خورند در مقایسه با زنانی که به‌طور منظم گوشت می‌خورند، ارزیابی کرد. بیش از یک‌چهارم از اعضای این گروه (۲۸ درصد) گیاه‌خوارند، در حالی که یک درصد وگان‌اند.

در طی یک دوره‌ی بیست ساله، پژوهشگران ۸۲۲ مورد شکستگی لگن در میان گروهی از زنانی که موردبررسی قرار گرفته بودند، مشاهده کردند؛ طبق نتیجه‌گیری‌ها، افزایش خطر شکستگی لگن فقط در میان افرادی مشاهده شد که گیاه‌خوار بودند.

جیمز وبستر، از اعضای دانشکده علوم غذایی دانشگاه لیدز انگلستان و نویسنده این مطالعه، گفت: «در حالی که BMI پایین برای بهبود بسیاری از بیماری‌ها مفید است، در عین حال کمبود وزن می‌تواند منجر به توده چربی ناکافی و ضعف سلامت استخوان و عضله شود که هر کدام می‌توانند خطر شکستگی لگن را افزایش دهند».

BMI، تخمینی از چربی بدن بر اساس وزن و قد است. میانگین BMI گیاهخواران در این مطالعه کمی کمتر از گوشتخواران بود.

او توضیح داد: افرادی که توده چربی کمتری دارند در هنگام زمین خوردن، کمبود ماهیچه‌ نسبت به استخوان‌هایشان موجب ضربه دیدن استخوان‌ها می‌شود و زمین خوردن عامل 90 درصد شکستگی‌های لگن است.

یک هشدار مهم به زنانی که رژیم‌های گیاه‌خواری دارند

گوشت و ماهی منابع بسیار خوبی از چندین ماده مغذی برای سلامت استخوان‌ها از جمله پروتئین، ویتامین B12 و ویتامین D هستند.

وبستر می‌گوید: «این امکان وجود دارد که بیشتر این مواد مغذی را از منابع گیاهی، تخم مرغ و محصولات لبنی دریافت کنید، اما مطالعات قبلی دریافت کمتری از این مواد مغذی را در گیاهخواران نشان داده است. در این مطالعه، گیاهخواران نسبت به افرادی که پنج بار یا بیشتر در هفته گوشت می‌خوردند، پروتئین و ویتامین B12 کمتری دریافت کردند».

جیمز وبستر گفت: روش‌هایی وجود دارد که گیاهخواران می‌توانند برای محافظت بهتر از استخوان‌های خود و در عین حال حفظ سلامت قلب و بهره‌مندی از سایر فواید یک رژیم غذایی گیاهی انجام دهند. اولین قدم، حفظ وزن سالم است که این موضوع تناسب و تعادل میان استخوان‌ها و ماهیچه‌ها را افزایش می‌دهد و به کاهش خطر شکستگی لگن کمک می‌کند.

او اضافه کرد: خوردن مقدار زیادی میوه و سبزیجات، آجیل، حبوبات، لوبیا و غلات کامل، بیشتر مواد مغذی مورد نیاز برای سلامت استخوان و پیشگیری از شکستگی را تأمین می‌کند. همچنین بد نیست که غذاهای غنی‌شده و مکمل‌ها را نیز در رژیم خود بگنجانید؛ خوردن غذاهای غنی‌شده با مواد مغذی ضروری یا مصرف مکمل‌های تغذیه‌ای نیز می‌تواند به جلوگیری از کمبودهای تغذیه‌ای کمک کند، به‌ویژه در رابطه با ویتامین B12 و اسیدهای چرب امگا 3؛ که دریافت مستقیم آنها از غذاهای گیاهی دشوار است.

وبستر ضمن توصیه به ورزش، گفت که پرهیز از مصرف دخانیات نیز باعث تقویت استخوان‌ها می‌شود؛ «اجتناب از استعمال دخانیات و مصرف زیاد الکل و در عین حال ورزش منظم، می‌تواند به قوی نگه‌داشتن استخوان‌ها کمک کند؛ ورزش مقاومتی، مانند تمرین با وزنه، منجر به افزایش قدرت استخوان‌ها و عضلات می‌شود».

به گفته‌ی محققان، پژوهش‌های بیشتری لازم است تا بررسی شود که آیا نتایج مشابهی در بین مردان وجود دارد یا نه.

منبع: تابناک

کلیدواژه: محرم ماهواره خیام هوشنگ ابتهاج حسین همدانی سلمان رشدی آیات شیطانی سلامت زنان گیاهخواری رژیم غذایی استخوان شکستگی لگن محرم ماهواره خیام هوشنگ ابتهاج حسین همدانی سلمان رشدی آیات شیطانی خطر شکستگی لگن استخوان ها مواد مغذی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۵۳۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟

به گزارش مدیسن نت، محققان تاکید کردند که خطر سرطان ثانویه برای هر بازمانده سرطان سینه بسیار کم است. با این حال، نسبت به افرادی که هرگز سرطان سینه نداشته اند، این خطر افزایش می‌یابد.

«آنتونیس آنتونیو»، نویسنده ارشد این مطالعه از بخش بهداشت عمومی و مراقبت‌های اولیه در دانشگاه کمبریج در بریتانیا، خاطرنشان کرد: «این بزرگترین مطالعه تا به امروز برای بررسی خطر ابتلا به سرطان دوم در بازماندگان سرطان سینه است.»

تیم او داده‌های بیش از ۵۸۰ هزار زن و بیش از ۳۵۰۰ مرد بازمانده از سرطان سینه را که در مجموعه داده‌های ملی ثبت سرطان بریتانیا ثبت‌نام کرده بودند، بررسی کردند. همه آن ها تشخیص اولیه سرطان سینه شان بین سال های ۱۹۹۵ تا ۲۰۱۹ انجام شده بود.

این تیم گزارش داد که زنان نجات یافته از سرطان سینه در مقایسه با زنانی که قبلاً هرگز سرطان سینه نداشته اند، دو برابر با احتمال ایجاد تومور در سینه دیگر روبرو بودند.

این مطالعه نشان داد که برای بازماندگان مرد (که سرطان سینه در آن ها یک بیماری بسیار نادر است)، احتمال ابتلا به سرطان در سینه دیگر ۵۵ برابر افزایش یافته بود.

در مورد دیگر انواع تومور، زنان نجات یافته از سرطان سینه در مقایسه با زنان بدون سابقه سرطان سینه، ۸۷ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان آندومتر، ۵۸ درصد خطر ابتلا به لوسمی میلوئیدی و ۲۵ درصد بیشتر با احتمال ابتلا به سرطان تخمدان روبرو بودند.

سن بیمار در نخستین تشخیص سرطان سینه نیز مهم بود: زنانی که قبل از ۵۰ سالگی مبتلا به سرطان تشخیص داده شده بودند، ۸۶ درصد بیشتر با احتمال ابتلا به سرطان دوم مواجه شدند، در حالی که زنانی که برای نخستین بار پس از ۵۰ سالگی مبتلا به سرطان سینه شده بودند، تنها ۱۷ درصد بیشتر مستعد ابتلا به تومورهای ثانویه سرطانی بودند.

چرا سن مهم بود؟ به گفته تیم آنتونیو، احتمال دارد زنانی که در جوانی به سرطان سینه مبتلا می‌شوند نسبت به زنانی که سرطان‌هایشان در مراحل بعدی زندگی ظاهر می‌شود، حامل ژن‌های مرتبط با سرطان باشند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • کمبود ویتامین D چه خطراتی برای زنان دارد؟
  • فرونشست زمین و شکستگی لوله آب در خیابان علامه مجلسی
  • از طنین «فریاد قدس» تا شنیده شدن استخوان‌های خُرد شده رژیم صهیونیستی/ روسیاهی به زغال صهیونیستی ماند
  • این ویتامین موجب افزایش قد می‌شود
  • صدای شکسته شدن استخوان‌های لیبرالیسم و نئولیبرالیسم به گوش می‌رسد
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • پنالتی عبدالکریم حسن، هر دو دست گلر پرسپولیس را شکست!
  • قیمت گوشت بوقلمون در میادین تره بار
  • قیمت گوشت بوقلمون در میادین و بازارهای میوه و تره بار
  • چیزی به نام مرغ هورمونی وجود ندارد