Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابراهیمی پور گفت: در یکسال گذشته از مجموع ۲۹ پروژه در دست ساخت در مجموعه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه ۱۹ پروژه با اعتبار ۲۳۰ میلیارد تومان به بهره برداری رسیده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس حسین ابراهیمی پور، رییس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: یکی از مهمترین دغدغه ها و فعالیت های دو سال اخیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی، موضوع کنترل بیماری کرونا بود که با تلاش همکاران، پرسنل درمان و همه دست اندرکاران همراه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: سال گذشته در این فصل ۲۵۰ بیمار کرونابی بستری داشتیم و اکنون این میزان بستری در پیک هفتم ۲۱ نفر است و این با کمک پرسنل درمان، تزریق واکسناسیون و همچنین رعایت شاخص ها و دستورالعمل های بهداشتی محقق شده است.

ابراهیمی پور افزود: تنها شاخصی که ما در آن اکنون چالش داریم، تزریق دز سوم واکسناسیون است که هنوز مردم این نوبت واکسن را جدی نگرفتند و تقاضا داریم تا با مراجعه به مراکز واکسیناسیون دز سوم و یادآور خود را دریافت کنند.

وی گفت: در یکسال گذشته از مجموع ۲۹ پروژه در دست ساخت با ۳۵ هزار مترمربع در مجموعه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه ۱۹ پروژه با ۲۸ هزار متر مربع با اعتبار ۲۳۰ میلیارد تومان به بهره برداری رسیده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه اضافه کرد: با بهره برداری از بیمارستان امام حسین علیه السلام در سال گذشته و همچنین افتتاح بیمارستان زاوه تا پایان امسال، شاید تا بیست سال آینده این افتتاح ها را دیگر شاهد نخواهیم بود و این خطه تقریبا به حد نرمال در حوزه درمان رسیده است.

وی اظهار داشت: اولویت مهم در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه، گستترش بخش آموزش و پژوهش است تا این خطه محل ارجاع مردم شهرهای اطراف شود، لذا حداقل چهار دانشکده دیگر به همراه سالن های آموزشی و پژوهشی باید احداث شود تا به لحاظ دسترسی استاندارد کامل باشیم.

ابراهیمی پور گفت: امسال دو رشته پزشکی و همچنین کارشناسی فورویت های پزشکی به دانشگاه علوم پزشکی اضافه شده است.

وی خاطر نشان کرد: قبل ازکرونا به اندازه ۵۰ تخت می توانستیم اکسیژن را مدیریت کنیم که خوشبختانه با دستگاههای اکسیژن ساز تقریبا زیر ساخت ها برای بدترین شرایط فراهم است و این دستاوردها در شرایط سخت کرونابی فراهم شده است.

ابراهیمی پور افزود: یکی. از چالش های ما اسکان پزشکان ضریب k در شهرستان هستند که باید برای بهبود دسترسی به پزشک این شرایط فراهم شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه بیان کرد: برای حفاظت از حوزه سلامت شهرستان با هماهنگی که با دادستانی و سایر مسوولان انجام شده در شش هکتار اراضی اطراف بیمارستان هیچ کس حق ساخت و ساز ندارد و اراضی باید طبق قیمت کارشناسی به مجموعه بیمارستان واگذار شود.

وی بیان داشت: در کنار بیمارستان امام. حسین علیه السلام ساختمان سه طبقه مرکز سرطان در حال ساخت است که که یک طبقه آن شیمی درمانی و یک طبقه دیگر برای اسکان همراهان بیماران شهرهای اطراف تهیه شده است.

۴۴ هزار نفر در مجموعه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه هنوز هیچ واکسنی دریافت نکردند/تست کووید ۴۱ درصد مراجعات سرپایی مثبت می شود

الهام بهرمند، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در این نشست با بیان اینکه ۸۴.۵ درصد جمعیت تخت پوشش این دانشگاه دز اول واکسن را دریافت کردند، گفت: متاسفانه هنوز ۴۴ هزار و ۶۲۸ نفر در مجموعه تحت پوشش دانشگاه هیچ واکسنی دریافت نکردند و ضروری است برای قطع زنجیره بیماری و همچنین کاهش مراجعت بستری افراد برای تزریق واکسن و همچنین دز یادآور اقدام کنند.

وی تصریح کرد: همچنین در مجموعه تحت پوشش این دانشگاه ۷۳ درصد نوبت دوم،۳۴.۸ درصد که کمتر از حد انتظار است دز سوم و ۹ درصد دز یادآور را دریافت کردند.

بهره مند توصیه کرد: تمامی افرادی که شش ماه از آخرین تزریق واکسن انها گذشته حتما باید دز یادآور را بزنند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه بیان کرد: اکنون در وضعیت سرپایی چهار مراکز منتخب کووید فعال هستند و تعداد موارد مثبت را در سرپایی بررسی می کنند تا بدانند چگونه بیماری را مدیریت کنند، لذا در یک هفته اخیر در متطقه تربت حیدریه ۴۱ درصد افرادی که سرپایی مراجعه می کنند تست آنها مثبت می شود و این بدان معناست که ویروس در گردش است و مردم باید دستورالعمل هایی بهداشتی بخصوص ماسک زدن در فضای بسته را رعایت کنند.

بهره مند گفت: در بخش بستری در بیمارستانهای منطقه تربت حیدریه در یک هفته اخیر ۳۹ درصد افراد تست کرونای انها مثبت شده و اکنون ۲۱ بیمار کرونابی بستری داریم.

وی افزود: در حال حاضر تمامی واکسن هایی که در کشور توزیع شده در مجموعه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه موجود است، ضمن آنکه تمام واکسن ها در زنجیره سرما در سه شهرستان نگهداری می شود و تاریخ تولید و انقضای آن مشخص است و هیچ واکسن تاریخ گذشته در زنجیره مصرف قرار نمی گیرد.

مرکز ناباروری سطح۲ مهرماه در تربت حیدریه به بهره برداری می رسد

عزیزی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در این نشست خبری گفت: با توجه به بالا رفتن نرخ ناباروری در جامعه بویژه در زوج های جوان و در راستای سیاست های افزایش جمعیت، مرکز خدمات سطح ۲ ناباروری در بیمارستان امام حسین علیه السلام در مهرماه به بهره برداری می‌رسد.

وی به دیگر طرح در دست اقدام معاونت درمان اشاره کرد و افزود: طرح نفس در راستای افزایش جمعیت اجرا می شود تا از سقط جنین ناخواسته ممانعت شود و افرادی که بدلایلی نمی‌توانند فرزند خود را نگه دارند با کمک های ریالی و غیر ریالی خیرین این خانواده ها را کمک کنیم تا فرزند خود را حفظ کنند.

عزیزی گفت: در بخش بستری عادی در سالجاری و در پیک هفتم ۲۶ مورد بستری کووید داریم که ۲۱ مورد در نهم دی و ۵ مورد در بیمارستان رازی هستند که از این تعداد یک مورد بیمار بدحال است..

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه بیان کرد: در موضوع کرونا طی دو سال اخیر ۳ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان جذب اقلام و تجهیزات سرمایه ای از مسیر اعتباری وزارت بهداشت خریداری شده که قیمت این اقلام در بازار آزاد بیش از اینهاست.

عزیزی افزود: همچنین بیش از ۱۸ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان برای اتاق های عمل بیمارستان امام حسین علیه السلام تجهیزات خریداری شده است.

وی به تشریح فعالیت کد بیماران سکته مغزی اشاره کرد و گفت: اگر بتوانیم بیمار سکته مغزی که اغلب در چهار ساعت اولیه صبح اتفاق می افتاد را به موقع برسانیم می توانیم با اقدامات انجام شده بیمار را حتی به حالت قبل از سکته برگردانیم.

معاون درمان دانشگاه گفت: در اولین فرصت دستگاه سی تی اسکن به عنوان تجهیزات مورد نیاز برای بیمارستان امام حسین علیه السلام اختصاص خواهد یافت لذا در حال حاضر بیماران از دستگاههای سی تی اسکن بیمارستان نهم دی و رازی استفاده می کنند.

عزیزی به دلیل عدم راه اندازی بخش داخلی در بیمارستان امام حسین علیه السلام اشاره کرد و افزود: در حال حاضر به دو دلیل نمی توانیم در هر دو بیمارستان بصورت همزمان یک بخش راه اندازی کتیم، نخست آنکه نیروی تخصصی لازم را نداریم که باید دو برابر شود تا بتوانیم همزمان دو بیمارستان را پوشش بدهیم و دوم اینکه ظرفیت اشغال تخت باید این اجازه را به ما بدهد، بعنوان مثال اگر بخشی ۷۰ درصد ضریب اشغال دارد وزارتخانه این اجازه را نمی دهد که بخشی دیگر مشابه آن راه اندازی شود.

۳۶۰ قلم داروی مورد نیاز بیماران تحت پوشش بیمه قرار گرفته است

شیما نصراله الحسینی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در این نشست خبری اظهار کرد: با اجرای طرح دارو یار ۳۶۰ قلم داروی مورد نیاز بیماران تحت پوشش بیمه قرار گرفته اما باید تایید سازمانهای بیمه ای را داشته باشد.

وی تصریح کرد: طرح دارو یار بعنوان طرح دسترسی همه جامعه به خدمات سلامت است و تمام نهادها به نحوه اجرای آن نظارت دارند و یکی از اهداف آن پوشش همگانی بیمه سلامت است که بیش از شش میلیون نفر که اغلب در دهک پایین جامعه هستند تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفته اند.

نصراله الحسینی، ممانعت از قاچاق دارو را از دیگر اهداف این طرح عنوان کرد و گفت: با اجرای این طرح قاچاق دارو کاهش پیدا می کند

وی اصلاح الگوی مصرف را هدف دیگر طرح عنوان کرد و افزود: بیمار باید طبق نیاز و مصرف لازم دارو خریداری کند.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گفت: در این مرحله صرفا داروهای تولید داخل در طرح هستند و برندهای خارجی هنوز در زنجیره این طرح قرار نگرفتند، ضمن آنکه در این طرح بیماران مزمن بدون مراجعه مجدد به پزشک برای نیاز خود می تواند دوباره دارو را دریافت کنند، منتهی باید تیک قسمت تجویز در داروخانه زده شده باشد و این. فقط مختص بیماران مزمن است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: بیمارستان امام حسین علیه السلام تربت حیدریه بهره برداری ابراهیمی پور سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۵۳۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF

به گزارش خبرگزاری صدا  و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: کشت حلق برای بیماران  CF (اختلال ژنتیکی و ارثی) در بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور (اکبر) انجام می‌شود تا ارزیابی و سنجش بیماری، تشخیص و درمان به موقع صورت پذیرد.

 دکتر رضا وثوقی مقدم افزود: بیماری CF اختلال ژنتیکی و ارثی است که باعث از بین رفتن تنظیم پروتئین‌ها می‌شود.

وی گفت: در نتیجه این بیماری مخاط دستگاه تنفسی، سیستم گوارشی و تناسلی، غلیظ و چسبناک می‌شود و به واسطه چسبناک شدن دیواره مخاط این اندام‌ها مستعد ابتلا به بیماری‌های مختلفی، چون تنفسی هستند، از این رو باید هر دو سه ماه یک بار حتی در صورت نداشتن وجود علائم برای آزمایش کشت حلق مراجعه کنند.

مدیر امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به تلاش برای کاهش هزینه‌های درمان بیماری‌های صعب العلاج افزود: با فراهم شدن امکانات برای آزمایش این بیماران در واحد آزمایشگاه بیمارستان کودکان اکبر، آزمایش کشت حلق انجام و  آنالیز آن از نظر وجود باکتری‌های پاتوژن و آنتی بیوتیک‌های موثر بر آن باکتری‌ها به پزشکان ارائه می‌شود.

 دکتر رضا وثوقی مقدم گفت: در واحد آزمایشگاه بیمارستان اکبر از وجود استادان مجرب و متخصصان میکروب شناسی برای شناسایی و تشخیص و گزارش انتی بیوتیک‌ها به استاندارد‌ترین و اصولی‌ترین استفاده شده است تا بهترین و مفید‌ترین خدمات به بیماران  ارائه شود.

 

ارائه‌ی خدمات درمانی مربوط به بیماران بزرگسال CF به صورت رایگان در بیمارستان قائم (عج)

فوق تخصص بیماری‌های ریوی و استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به انجام درمان‌های رایگان مربوط به بیماری CF  اطفال در بیمارستان اکبر گفت: این خدمات درمانی رایگان اکنون به بیماران بزرگسال CF در بیمارستان قائم (عج) هم ارائه می شود.

دکتر داوود عطاران گفت: خوشبختانه با اقدامات تشخیصی و درمانی که به همت همکاران گروه اطفال انجام و در سال‌های اخیر این بیماری خیلی زود تشخیص داده شده است   و در نتیجه طول عمر این بیماران در حال حاضر افزایش یافته است.

استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد اضافه کرد: در گذشته بسیاری از بیماران CF به دوران بلوغ نمیرسیدند، اما با اقدامات درمانی که در طی دو دهه گذشته برای این بیماران انجام شده، آنها کم کم به سن بلوغ رسیدند.

دکتر عطاران همچنین تاکید کرد: با توجه به اینکه بیماران بزرگسال  دو - سه سالی است که از دوره کودکی به دوره بزرگسالی و بلوغ رسیده‌اند کهمه متخصصان داخلی لازم است که آگاهی کافی از این بیماری را پیدا کنند و در مواجهه با این بیماران اقدامات تشخیصی و درمانی را داشته باشند.

وی گفت:  در دانشگاه علوم پزشکی مشهد امکان پیوند ریه فراهم شده و درمانگاه پیوند ریه دانشگاه کهدر  دوران کرونا معلق شده بود، در بیمارستان امام رضا (ع) فعال شده است و ما می‌توانیم برای بیمارانی که اندیکاسیون پیوند ریه دارند به آنجا ارجاع دهیم

دیگر خبرها

  • پروژه‌های آموزشی نیمه تمام تا مهرماه در تربت حیدریه تکمیل می‌شود
  • اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد جان چهار نفر را نجات داد
  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی
  • اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران
  • ‌بیمارستان نیایش خرم‌آباد کی به بهره‌بردا‌ری می‌رسد؟ + فیلم
  • بیمارستان نیایش خرم‌آباد ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان