Web Analytics Made Easy - Statcounter

 محمدامین شکری  در نشست با خبرنگاران اظهارداشت: دشتیاری دارای ۱۶۴ روستا با ۱۰۷ هزار نفر جمعیت است که عمده‌ترین مشکلات مردم در حوزه آبرسانی، راه روستایی و نبود پل و ابنیه فنی، عدم اجرای طرح هادی روستایی، عدم لایروبی بنادر صیادی بویژه بندر بریس است که نیازمند تخصیص اعتبارات ویژه است.

وی افزود: ۱۲ تانکر آبرسانی در حوزه دشتیاری با توجه به حجم وسیع و طولانی بودن مسیر روستاها و مکان حمل آب عملا به هر نفر در شبانه‌روز حدود ۶ لیتر آب تحویل می‌دهند که این مقدار به هیچ وجه کافی نیست و نیاز است سهمیه آب افزایش پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار دشتیاری تامین آب آشامیدنی و کشاورزی از جمله تکمیل خط انتقال آب از سد پیشین به شیرگوار و اراضی ۶ هزار هکتاری باهوکلات را خواستار شد و گفت: امیدواریم طرح‌های آبرسانی روستاهای دشتیاری هر چه سریعتر تکمیل و تمامی روستاها از آب آشامیدنی پایدار بهره مند و تانکرها جمع‌آوری شود.

وی بر حل مشکلات و زیرساخت‌های مرز ریمدان همچون دوبانده شدن جاده ۱۴۰ کیلومتری چابهار- ریمدان، آبرسانی، پایدار شدن اینترنت و تلفن، امکانات رفاهی و تمام زیرساخت‌های گمرک و چارت اداری و تشکیلاتی تاکید و تصریح کرد: مرز ریمدان فواید زیادی برای مردم منطقه دارد و می‌تواند مشکلات اشتغال را مرتفع کند.

شکری از صدور سند اراضی گردشگری دماغه بریس انتقاد کرد و ادامه داد: انتظار می‌رود زیرساخت‌های گردشگری برای استقبال و پذیرایی و اسکان گردشگران توسط بخش خصوصی و حمایت‌های دولت آماده شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فرمانداری دشتیاری آبرسانی روستایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۵۳۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی آخرین وضعیت تکمیل سامانه فاضلاب روستای ریحان آباد شهرستان ارومیه

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،در این نشست مشاور پروژه توضیحات لازم در خصوص آخرین وضعیت تکمیل سامانه فاضلاب روستای ریحان آباد را ارائه و سپس پیمانکار مجری مسائل و مشکلات اجرایی این پروژه را تشریح و تصمیمات لازم جهت اتمام پروژه در قالب برنامه زمانبندی فشرده جهت ایجاد امکان افتتاح سامانه فاضلاب ریحان آباد در هفته دولت سال جاری اتخاذ شد.   معاون بهره‌برداری و توسعه فاضلاب شرکت آب و فاضلاب آذربایجان غربی در این نشست با بیان اینکه طرح سامانه فاضلاب روستای ریحان آباد یکی از مجموعه طرح‌های مدیریت شده توسط شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور است، اظهار داشت: این طرح با بهره‌گیری از کمک مالی بانک جهانی بوده و قبل از یکپارچه سازی از ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار بود.    احیا جاهدی افزود: پس از یکپارچه سازی، مدیریت اجرای پروژه از سوی شرکت مهندسی به شرکت آب و فاضلاب استان واگذار گردید و هم اکنون دارای ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی است.   وی گفت: عملیات فیزیکی در این طرح شامل ۲۵ کیلومتر شبکه جمع آوری فرعی و اصلی و انتقال فاضلاب و دو واحد ایستگاه پمپاژ به ظرفیت ۱۱ هزار و ۷۵۰ متر مکعب در شبانه روز بوده و پس از اتمام عملیات شرایط برای واگذاری انشعابات فاضلاب فراهم و جمع آوری و دفع بهداشتی حدود ۱۶ هزار نفر از جمعیت منطقه را تحت پوشش قرار خواهد داد.

دیگر خبرها

  • طرح جهاد آبرسانی برای ۱۹۸ روستای استان مرکزی
  • تمامی نیروهای امدادی خدماتی گروه های جهادی و مردمی در مناطق سیل زده پای کار بودند
  • بهره مندی هشت روستای مجتمع امام علی (ع) شهرستان کرمانشاه از آب آشامیدنی
  • آبرسانی به وحوش منطقه حفاظت شده پروند سبزوار آغاز شد
  • اجرای طرح بزرگ آبرسانی قلعه مختار اندیمشک نیاز آبی مردم را برطرف می‌کند
  • تکمیل زیرساخت‌های شهرک دارویی بیضا شتاب می‌گیرد
  • بررسی آخرین وضعیت تکمیل سامانه فاضلاب روستای ریحان آباد شهرستان ارومیه
  • آبرسانی سیار به ۲۵۷ روستای استان گلستان
  • ۶ روستای شهرستان درمیان آبرسانی می شود
  • اجرای بیش از ۲۲ هزار متر شبکه توزیع آب در شهرستان درمیان