Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، «محمد حیدری» روز دوشنبه در جلسه ای با مدیرکل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان کرمانشاه، افزود: پیگیری های صورت گرفته طی یک ماه گذشته و در راستای دستور و اهتمام استاندار انقلابی کرمانشاه نسبت به جلوگیری از تضعیف حقوق همه کارگران و کسانی که به خصوص در مناطق محروم و مستضعف و مرزی تلاش می‌کنند به ثمر نشست و قرار شد همه کارگران فعال در این مرز از پوشش بیمه ای برخوردار شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: امروز با حضور مدیرکل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان کرمانشاه و دستگاه‌های اجرایی مرتبط اعم از استانداری کرمانشاه و نمایندگان شهرستان در محل فرمانداری تصمیمات مهمی اتخاذ شد که نتیجه آن این خواهد بود که تمام کسانی که در مرز پرویزخان فعالیت دارند تحت هر عنوانی تحت پوشش بیمه ای قرار می گیرند.

سرپرست فرمانداری قصرشیرین گفت: تعدادی از کارگران که در چارچوب کارفرمایی کار می کنند، کارفرمایان باید نسبت به این کارگران تعهدات لازم را داشته باشند و نکات ایمنی را برای کارگران و مقررات قانون کار را رعایت کنند که در این رابطه تیم نظارتی تعیین می‌کنیم که تمام این کارفرمایان که فعالیت های تجاری، بازاری و خدماتی انجام می دهند و کارگر تحت پوشش آنها است باید از پوشش بیمه ای برخوردار شوند.

حیدری ادامه داد: همچنین افرادی که فاقد بیمه اجتماعی هستند تحت پوشش بیمه اجتماعی کشاورزان روستائیان و عشایر قرار خواهند گرفت و در این راستا از اهتمام استاندار کرمانشاه، مدیرکل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان کرمانشاه و همه ی کسانی که دغدغه ی خدمت دارند، قدردانی می کنم.

مدیرکل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان کرمانشاه نیز گفت: یکی از دغدغه های بسیاری از کسانی که در قصرشیرین زندگی می کنند و در حوزه مرزی و بازارچه‌های مرزی تداوم خدمت می کنند بحث بیمه بود که با پیگیری‌های فرماندار و مساعدتی که صورت گرفته تمام کسانی که در مرز خدمت می کنند و فاقد هرگونه بیمه اجتماعی هستند از صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستاییان و عشایر برخوردار شوند.

«محسن رشیدی» افزود: کارگران می توانند با پرداخت ۳۰ درصد حق بیمه توسط شخص و ۷۰ درصد آن توسط دولت  عضو صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر شوند و از مستمری بیمه بازنشستگی، پرداخت به بازماندگان فوت شده و از کار افتادگی برخوردار شوند.

وی اظهار داشت: حداقل پرداختی برای برخوداری از صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر توسط کارگران برای یکسال ۶۰۰ هزار تومان و حداکثر یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومان است که با پرداخت این مبالغ می توانند عضو خانواده این بیمه اجتماعی شوند.

شهرستان مرزی قصرشیرین در غرب کرمانشاه با بیش از ۲۷ هزار نفر جمعیت، با عراق ۱۸۶ کیلومتر مرز دارد که در امتداد این مرز، ۲ معبر رسمی پرویزخان و خسروی قرار دارد که مبادلات اقتصادی، تجاری و صادرات کالا به اقلیم کردستان و حکومت مرکزی عراق از این ۲ مرز انجام می‌شود.

 مرز رسمی پرویزخان در مسیر راه ابریشم، نزدیکترین راه ارتباطی از طریق عراق و سوریه به طول ۹۰۰ کیلومتر به کشورهای اروپایی است و  باتوجه به وضعیت نامناسب زیرساخت ها در عراق، بهترین نقطه برای سرمایه گذاری ایران در این کشور و اقلیم کردستان است. مرز رسمی پرویزخان در شهرستان قصرشیرین به صورت رسمی در سال ۸۶ تاسیس و راه اندازی شد که هم مرز با اقلیم کردستان عراق و در همسایگی استان سلیمانیه قرار دارد و هم اکنون عمده کالاهای صادراتی از مرز رسمی پرویزخان قصرشیرین با مناطق کردنشین عراق به ویژه شهرهای کلار، سلیمانیه، موصل، خانقین و کرکوک در بخش مرکزی این کشور انجام می‌شود.

 حدود ۲ هزار کارگر در مرز پرویزخان در بخش تخلیهو بارگیری تلاش می کنند.

برچسب‌ها مرز پرویز خان استانداری کرمانشاه صندوق بیمه تامین اجتماعی روستاییان و عشایر قصرشیرین دولت کرمانشاه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مرز پرویز خان استانداری کرمانشاه صندوق بیمه تامین اجتماعی روستاییان و عشایر مرز پرویز خان استانداری کرمانشاه صندوق بیمه تامین اجتماعی روستاییان و عشایر قصرشیرین دولت کرمانشاه مدیرکل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان عشایر استان کرمانشاه روستاییان و عشایر برخوردار شوند رسمی پرویزخان پوشش بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۵۴۱۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضعف ادارات کرمانشاه در پرداخت سهم اعتباری عشایر

مدیرکل امور عشایری استان کرمانشاه، گفت: براساس قانون دستگاه‌های اجرایی به نسبت جمعیت عشایری باید اعتباری را برای خدمت‌رسانی به این جامعه تخصیص دهند که هنوز در استان کرمانشاه عملیاتی نشده است. - اخبار استانها -

علی‌جعفر رضایی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، با اشاره به اینکه جامعه عشایری استان بعد از جامعه شهری و روستایی سومین جامعه استان است اظهار داشت: با وجود اینکه جمعیت عشایر تنها 4.2 درصد جمعیت استان را تشکیل می‌دهند اما ییشترین نقش را در اقتصاد استان را دارند.

وی با بیان اینکه عشایر استان با داشتن سه میلیون و 400 هزار رأس دام سبک 30 درصد از نیاز پروتئینی استان را تأمین می‌کنند عنوان کرد: 13 هزار و 800 خانوار عشایری استان با 86 هزار نفر جمعیت 6 ماه از سال را در مناطق ییلاقی استان می‌گذرانند و 6 ماه دیگر را به مناطق گرمسیری استان و استان‌های خوزستان، لرستان و ایلام کوچ می‌کنند.

رضایی گفت: با هماهنگی اداره کل منابع طبیعی استان تقویم کوچ عشایر تهیه شده و کوچ از 15 فروردین 1403 آغاز شده و تا 15 اردیبهشت ادامه دارد و بعد از آن می‌توانند وارد مراتع استان شوند.

مدیرکل امور عشایری استان کرمانشاه افزود: با بخشی از دستگاه‌های مرتبط با عشایر از جمله نیرو انتظامی، مرزبانی و سپاه عشایری برای تأمین امنیت مسیر کوچ عشایر هماهنگی لازم انجام شده که عشایر با آسودگی خاطر کوچ کنند.

وی با اشاره به هماهنگی با دانشگاه علوم پزشکی و اداره کل راهداری به منظور ارائه خدمات به عشایر در مسیر کوچ بیان کرد: آبرسانی و تأمین آب شرب سالم توسط تانکر از وظایف اداره کل امور عشایری است و سوخت مورد نیاز شامل نفت سفید و گاز مایع در اختیار جامعه عشایری قرار می‌گیرد.

رضایی گفت: براساس سیاست سازمان، ما تنها وظیفه تامین آب شرب عشایر را داریم اما با پیگیری و تأمین اعتبار 50 تا 60 درصد آب احشام نیز تأمین می‌شود و بخشی از آب احشام را خود عشایر باید تأمین کنند.

وی عنوان کرد: پنل‌های خورشیدی توسط وزارت نیرو و شرکت توانیر براساس اعتباری که در قانون بودجه مصوب شده تهیه و در اختیار سازمان امور عشایری قرار می‎گیرد و این پنل تنها برای تأمین روشنایی و شارژ تلفن همراه است اما مقرر شده در صورت تأمین اعتبار عشایری که فاصله کمتری نسبت به برق شهری دارند از این ظرفیت استفاده کنند.

مدیرکل امور عشایری استان کرمانشاه گفت: سهمیه پنل خورشیدی در سال گذشته 800 مورد بوده اما با وجود پیگیری‌های متعدد تنها 400 مورد به ما تخصیص یافته و از طریق قرعه کشی بین عشایر توزیع می‌شود.

رضایی با انتقاد از کم بودن سهمیه آرد عشایر عنوان کرد: سرانه آرد جامعه عشایری 12 کیلوگرم است و مکاتبات متعددی با سازمان برای افزایش این سرانه انجام شده اما باید در شورای آرد و نان کشور مطرح شود که هنوز به نتیجه نرسیده است.

وی با بیان اینکه اداره کل دامپزشکی دو بار در سال دام عشایر را به صورت رایگان معاینه و واکسن می‌زنند، گفت: اداره کل امور عشایری به تنهایی قادر به رفع مشکلات این جامعه نیست و براساس قانون تمام دستگاه‌های اجرایی استان به نسبت جمعیت عشایری باید اعتباری در راستای خدمات رسانی به این جامعه هزینه کنند اما تاکنون عملیاتی نشده و مشکلات همچنان پابرجا است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تحقق ۱۳۵ درصدی تعهدات اشتغالزایی در مهاباد
  • ضعف ادارات کرمانشاه در پرداخت سهم اعتباری عشایر
  • کشف ۸۲ هزار و ۸۴۵ لیتر سوخت قاچاق در مرز پرویزخان
  • بیشترین فروش فراورده‌های نفتی کرمانشاه در مرز پرویزخان انجام شده است
  • کشف بیش از ۸۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در قصرشیرین
  • ارائه آموزش‌های مهارتی به روستاییان و عشایر خوزستان
  • قدردانی از کارگران واحد‌های تولیدی و خدماتی همدان
  • ​بیمه شدگان تامین اجتماعی فورا بخوانند
  • تاثیر افزایش دستمزدها در رشد تعداد بیمه‌شدگان
  • جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی / همسان‌سازی یا افزایش حقوق کدامیک مهم‌ترند؟