Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین و به نقل از گیزموچاینا، شرکت موتورولا به تازگی یک مدل گوشی به نام «Mot X۳۰ Pro» را در چین عرضه کرده است. این مدل اولین گوشی با دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی جهان خواهد بود. شایعات حاکی از آن است که این مدل به عنوان یک دستگاه از سری اج (Edge) گوشی‌های موتورولا در بازار جهانی عرضه خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به گواهی TDRA شماره رسمی مدل Motorola Edge ۳۰ Ultra کد «XT۲۲۴۱-۱» است که آماده عرضه در بازار جهانی شده اما، شماره رسمی مدل Mot X۳۰ Pro هم «XT۲۲۴۱-۱» خواهد بود. از این رو، به وضوح به نظر می‌آید که گوشی  Edge ۳۰ Ultra همان مدل X۳۰ Pro با تغییر نام یافته تجاری برای بازار جهانی است.

بیشتر بخوانید:

گوشی جدید موتورلا سه‌شنبه آینده عرضه می‌شود | شاخصه اصلی؛ دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی نگاهی اجمالی به مشخصات موتورولا Edge X30 | آماده برای عرضه به بازارهای جهانی

مشخصات فنی

گوشی مدل (Motorola Edge ۳۰ Ultra) دارای صفحه نمایش ۶.۷ اینچی P-OLED با وضوح +FHD، نرخ به روز رسانی ۱۴۴ هرتزی و مجهز به حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر است. صفحه نمایش دارای لبه‌های منحنی و یک سوراخ پانچ  است. برنامه عامل این دستگاه سیستم عامل اندروید ۱۲ مبتنی بر MYUI ۴.۰ از پیش بارگذاری شده است. این مدل احتمالا باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی خواهد داشت که از شارژ سریع ۱۲۵ واتی و شارژ بی سیم ۵۰ واتی پشتیبانی می‌گیرد.

دوربین سلفی ۶۰ مگاپیکسلی و دوربین پشتی دستگاه دارای یک دوربین اصلی ۲۰۰ مگاپیکسلی با پشتیبانی از OIS، یک دوربین اولترا واید ۵۰ مگاپیکسلی و یک دوربین تله فوتو ۱۲ مگاپیکسلی خواهد داشت. این مدل در اروپا با قیمت ۸۹۹ یورو عرضه خواهد شد.

کد خبر 697792 برچسب‌ها شرکت‌های فناوری جهان گوشي همراه سیستم عامل - اندروید چین تکنولوژی (فناوری) تکنولوژی (فناوری) - دیجیتال تکنولوژی (فناوری) ارتباطات

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: شرکت های فناوری جهان گوشي همراه سیستم عامل اندروید چین تکنولوژی فناوری تکنولوژی فناوری دیجیتال تکنولوژی فناوری ارتباطات ۲۰۰ مگاپیکسلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۵۵۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرن بیست و یکم قرن گردشگری

صدای ایران/حميد سعادتی-بر اساس گزارش سازمان جهانی گردشگری، صنعت گردشگری در حال تبدیل شدن به بزرگترین و پرسودترین صنعت در سطح جهان است. در حال حاضر، 11٪ به تولید ناخالص داخلی (GDP)، 10٪ در اشتغال، 5٪ به صادرات، و 5٪به سرمایه گذاری جهانی کمک می کند.

رشد سریع صنعت گردشگری بسیاری از کارشناسان را بر آن داشته است تا قرن بیست و یکم را قرن گردشگری بدانند.

از منظر اقتصادی، گردشگری بین المللی درآمد قابل توجهی برای کشورها ایجاد می کند. توسعه گردشگری نقش مهمی در تشویق سرمایه گذاری زیرساختی، تامین درآمد دولت و ایجاد فرصت های شغلی مستقیم و غیرمستقیم در سراسر جهان ایفا می کند.

کشورهای پیشرفته و توسعه یافته اکنون اهمیت اقتصادی گردشگری را درک می کنند. آنها به دلیل هزینه های اولیه ای که گردشگران برای خدمات مصرفی انجام می دهند، آن را یک منبع مالی می دانند. در نهایت این امر به رشد و توسعه اقتصادی کمک می کند.

با این حال، برای کشورهای در حال توسعه، توسعه گردشگری می تواند چالش هایی مانند نرخ بالای بیکاری، محدودیت منابع ارزی و اتکای بیش از حد به یک بخش اقتصادی را نیز به همراه داشته باشد.

اهمیت گردشگری از نظر تولید و اشتغال همواره مورد تاکید بوده است. در سطح جهانی، گردشگری 70% صادرات و30%صادرات خدمات را به خود اختصاص داده است. علاوه بر این، 10٪ به تولید ناخالص داخلی جهان (GDP) کمک می کند.

توسعه گردشگری منجر به رشد اقتصادی و اشتغال در مناطق مقصد می شود. همانطور که گردشگران تقاضای نهایی خود را برای محصولات افزایش می دهند، هم بخش های مرتبط با گردشگری و هم بخش های غیر گردشگری تولید را گسترش می دهند. در نتیجه رشد اقتصادی رخ می دهد و تقاضا برای نیروی کار نیز افزایش می یابد. رشد اقتصادی ناشی از ایجاد اشتغال به کاهش فقر و بهبود توزیع درآمد در جوامع کمک می کند.

شایان ذکر است که از هر ده شغل در سراسر جهان، یک شغل مربوط به گردشگری است. توسعه گردشگری به طور قابل توجهی بر تنوع اقتصادی تأثیر می گذارد و به دستیابی به اهداف اقتصادی در کشورها کمک می کند.

به طور خلاصه، گردشگری یک صنعت بزرگ جهانی است که درآمد قابل توجهی را برای کشورها به ارمغان می آورد. به عنوان یک محرک اقتصادی حیاتی عمل می کند، تنوع در فعالیت های اقتصادی را تقویت می کند و بستر مناسبی را برای دستیابی به اهداف اقتصادی فراهم می کند.

دیگر خبرها

  • ایفون ۱۶ کی میاد؟ بررسی تخصصی آیفون 16
  • قیمت گوشی سامسونگ a۵۴ امروز (۹ اردیبهشت) + مشخصات و دوربین galaxy a۵۴ Samsung
  • ذخایر شکلات جهان در خطر است
  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری
  • خودروی ایسوزو D-MAX مدل 2024 چه مشخصاتی دارد؟
  • خودرو ایسوزو D-MAX مدل 2024 چه مشخصاتی دارد؟
  • قیمت گوشی poco x۵ pro ۵g + بررسی و مشخصات گوشی شیائومی poco x۵ pro (۸ اردیبهشت)
  • اصفهانی‌ها یک روز جهانی را به نام خود ثبت کردند؛ روز جهانی گز
  • هندزفری itel T11 Pro چه مشخصاتی دارد؟
  • عرضه فناوری جدید ساخت تراشه شرکت TSMC تا سال ۲۰۲۶