Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا جواد اشرفی روز دوشنبه در نشست بررسی و رفع مشکلات صنعت پرورش شترمرغ استان افزود: سازمان جهاد کشاورزی استان مساله تشکیل اتحادیه یا تعاونی تولیدکنندگان شترمرغ را به‌صورت ویژه پیگیری کند و برای تشکیل تعاونی یا اتحادیه در شهرستان‌ها به‌طور ویژه موضوع توسط نمایندگان سازمان جهاد کشاورزی و اداره کل دامپزشکی استان پیگیری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از اداره کل دامپزشکی هم خواست تا پایان سال جاری در کمیسیون صدور مجوزها تکلیف پروانه و سایر مجوزهای تولیدکنندگان شتر مرغ فاقد پروانه را مشخص کند.

معاون استاندار خراسان جنوبی با اشاره به فعالیت برخی واحدهای پرورش شتر مرغ بدون پروانه اظهار داشت: بنا بر اعلام تولیدکنندگان این صنعت، اکنون ۹۴ واحد فاقد پروانه پرواری و ۱۶ واحد مولد با ظرفیت ۱۲ هزار قطعه شتر مرغ در استان فعالیت دارد.

وی تصریح کرد: اگر براساس مُر قانون بخواهیم برخورد کنیم، محصول بهداشتی برای عرضه در سطح بازار مهم است که اگر اتفاقی رخ بدهد دامپزشکی استان باید پاسخگو باشد اما وقتی دامپزشکی این خطر را به جان خریده، باید تعامل دوطرفه باشد.

اشرفی گفت: برای تامین سرمایه در گردش کشتارگاه‌هایی که در حوزه شتر مرغ فعالیت دارند باید از محل تسهیلات رونق تولید، تبصره ۱۸ قانون بودجه یا هر محل دیگری استفاده شود تا مشکل صنعت شتر مرغ را حل کنند.

وی یادآور شد: تولیدکنندگان شتر مرغ دارای مجوز و پلاک‌کوبی دام هیچ محدودیتی برای ارسال پرنده و جوجه حتی برای کشتار به استان‌های دیگر ندارند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی گفت: کشتارگاه‌های استان اگر توان دارند، پرنده را خریداری و کشتار کنند اما اگر قادر به پرداخت هزینه‌ها نیستند تولیدکننده می‌تواند از ظرفیت خارج استان استفاده کند.

وی افزود: در دوران گذار هستیم و باید از این شرایط عبور کنیم لذا باید دست تولیدکنندگان صنعت شتر مرغ استان را بگیریم.

اشرفی بر لزوم فرهنگ‌سازی برای مصرف گوشت شتر مرغ تاکید کرد و گفت: ما نیز به عنوان استان تولیدکننده شتر مرغ پیگیری می‌کنیم تا بخشی از گوشت شتر مرغ استان در سبد خرید دولت قرار بگیرد.

وی ادامه داد: وقتی ادعا می‌کنیم استان اول یا دوم در تولید محصولی هستیم می‌توانیم این مطالبه را از وزیر جهاد کشاورزی داشته باشیم.

معاون استاندار خراسان جنوبی با اشاره به استفاده از عواید فرآورده‌های شترمرغ گفت: ظرفیت‌های خوبی از جمله کارخانه چرم یا دباغی را در منطقه ویژه اقتصادی داریم که می‌توان از این ظرفیت بهره‌مند شویم.

وی به حلقه مفقوده اتحادیه صنعت شتر مرغ در استان اشاره کرد و گفت: اگر تولیدکنندگان این صنعت نسبت به ایجاد اتحادیه اقدام کرده و از تجربیات همدیگر استفاده کنند، خیلی از مشکلات رفع می‌شود.

اشرفی افزود: مجموعه استانداری و سازمان جهاد کشاورزی این آمادگی را دارند که هر گره یا مانعی حتی به‌صورت موردی اعم از صدور مجوزها، تسهیل‌گری و هم‌افزایی بین دستگاه‌ها باشد همکاری کنیم تا مانعی سر راه تولیدکنندگان قرار نگیرد.

وی اظهار داشت: تلاش داریم با همکاری تولیدکنندگان شتر مرغ فضای توسعه‌ای استان تداوم داشته باشد و برای تثبیت اشتغال می‌توان از تسهیلات تبصره ۱۶ استفاده کرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی گفت: برای کمک به تولیدکنندگان شتر مرغ و تثبیت اشتغال در این صنعت، مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه‌گذاری استانداری از محل منابع در اختیار تبصره ۱۶ برای تزریق سرمایه در گردش، مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان تسهیلات به ۵۹ واحد فعال در این حوزه اختصاص دهد.

وی با بیان اینکه اساس کار دولت سیزدهم بر این است که کسی بدون پاسخ نماند افزود: هر روزنه‌ای باشد یا هر پیشنهادی دارید، اتاق ما به روی شما باز است و برای کمک به این صنعت آمادگی لازم را داریم.

برچسب‌ها گوشت قرمز دام و طيور خراسان جنوبی دامداری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گوشت قرمز دام و طيور خراسان جنوبی گوشت قرمز دام و طيور خراسان جنوبی دامداری استاندار خراسان جنوبی جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۵۵۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۷۹ پروژه بازآفرینی شهری در محلات خراسان جنوبی

عباس‌زاده معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی در ستاد بازآفرینی پایدار شهری استان خراسان جنوبی گفت: یکی از مهمترین بخش‌هایی که در مدیریت شهری در سطح استان و کشور حائز اهمیت بوده، بازآفرینی نقاط هدف شهری است.

وی با بیان اینکه برای زیست بهتر مردم لازم است بافت‌های ناکارآمد شهری بازآفرینی و آماده شوند افزود: در ۹ شهر استان از قبیل بشرویه، بیرجند، نهبندان، قاین، سرایان، فردوس، خوسف، گزیک و قهستان طرح‌های مصوب برای بازآفرینی شهری داریم. اکنون بیش از ۳۳ درصد جمعیت شهری استان در بافت ناکارآمد و فرسوده ۹ شهر استان سکونت دارند.

عباس زاده با اشاره به اینکه بیش از ۱۳ درصد مساحت شهر‌های خراسان جنوبی جزو محدوده هدف بازآفرینی شهری هستند، ادامه داد: باید زیرساخت‌های لازم را در این مناطق شهری و جمعیتی برای مردم فراهم کنیم. ستاد بازآفرینی پایدار شهری مأموریت دارد از محل اعتبارات گوناگون برای تأمین زیرساخت‌ها در مناطق هدف تصمیم‌گیری کند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه در چند سال اخیر ۷۹ پروژه بازآفرینی شهری در محلات هدف تعریف شده اظهار کرد: عمده این پروژه‌ها به بهره‌برداری رسیده و تعدادی باقی‌مانده که مصوب شد از محل اعتبارات مالیات بر ارزش‌افزوده استان که به شهرداری‌های مربوطه اختصاص می‌یابد این پروژه‌های نیمه‌تمام تکمیل شوند. با این مصوبه، همه پروژه‌های نیمه‌تمام مناطق هدف بازآفرینی پایدار شهری استان امسال به بهره‌برداری برسد و در ادامه، پروژه‌های جدیدی تعریف کنیم.

عباس‌زاده یادآور شد: برای اینکه ساکنان بافت فرسوده نسبت به نوسازی خانه‌های خود تشویق شوند، طرح کلید به کلید توسط دولت اجرایی شده که مردم می‌توانند اطلاعات دقیق‌تر این طرح را از ادارات راه و شهرسازی و شهرداری‌ها دریافت کنند. باید از تمام ظرفیت‌ها برای خدمت به مردم استفاده کرد. سال گذشته مبلغ ۲۰ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال برای اجرای ۱۰ طرح در شهر‌های مختلف استان اختصاص یافته است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی در با اشاره به اینکه در حال حاضر در شهر‌های بیرجند و قاین دارای سکونتگاه‌های غیررسمی هستیم، بیان کرد: تاکنون در زمینه بهسازی معابر، ایجاد مراکز فرهنگی و ورزشی، جایگاه خدمات اجتماعی، فرهنگسرا، اجرای کانال جمع آوری آب‌های سطحی، تکمیل فضا‌های سبز و خدمات به مردم اقداماتی شده که درمجموع ۹۴ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

عباس‌زاده با بیان اینکه سال‌های گذشته قیر رایگان به شهرداری‌های بیرجند و قاین اختصاص یافته، افزود: تاکنون درمجموع ۸۲ هزار مترمربع از معابر آسفالت شده به طوری که در شهر بیرجند و منطقه مهرشهر تمام معابر آسفالت شده است.

مجموع مساحت هدف بازآفرینی در استان ۶۵۴ هکتار است

میرمحمد مودی نیز در این جلسه با ارائه گزارشی گفت: در حال حاضر در ۹ شهر خراسان جنوبی با جمعیت ۳۳۳ هزار و ۵۱۱ نفر که شامل ۳۳ درصد از جمعیت استان می‌شود، محلات هدف مستقر هستند.

دبیر ستاد بازآفرینی پایدار شهری و مدیرکل راه و شهرسازی خراسان جنوبی با بیان اینکه مجموع مساحت هدف بازآفرینی در استان ۶۵۴ هکتار است، افزود: ۷۹ طرح در محلات هدف در دست اقدام است که تاکنون ۶۵ طرح تحویل شده و تعداد ۸ طرح در حال انجام است که پیشرفت متوسط فیزیکی آن ۹۴ درصد است.

بررسی و تصویب پروژه‌های موضوع بند ب تبصره ۱۱ قانون بودجه سال ۱۴۰۲، ارائه سند ملی توانمندسازی و ساماندهی سکونتگاه‌های غیررسمی و گزارش عملکرد شهرداری بیرجند و قاین درباره عملکرد قیر رایگان تخصیصی در سال ۱۴۰۱ از موضوعات مطرح شده در این جلسه بود.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • تجلیل از ٣٨ خیر مدرسه ساز در خراسان جنوبی
  • اجرای ۷۹ پروژه بازآفرینی شهری در محلات خراسان جنوبی
  • انعقاد تفاهم‌نامه‌ بنیاد نخبگان و آموزش و پرورش خراسان جنوبی
  • استاندار مرکزی: آموزش فنی و حرفه‌ای راه نجات کشور است
  • ادامه ناپایداری‌های جوی تا فردا در خراسان جنوبی
  • محدودیتی در خرید مرغ مازاد تولیدی استان قزوین وجود ندارد
  • مهار ۱۷ میلیون مترمکعب رواناب در سازه‌های آبخیزداری خراسان جنوبی
  • توسعه صنعت نوغانداری، نیازمند تغییر الگوی مصرف 
  • بازدید هیئت هرمزگانی از نمایشگاه صنعت پلاستیک چین
  • گزارش مدیریت بحران از آخرین وضعیت سیل در خراسان‌جنوبی