Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل انتقال خون فارس با بیان اینکه بودجه‌های دولتی پاسخگوی نیاز‌های ما در زمینه تجهیزات تخصصی نیست و بی توجهی به انتقال خون زنگ‌خطر جدی در این حوزه محسوب می‌شود گفت: از خیران تقاضا داریم در زمینه تامین تجهیزات تخصصی ما را حمایت کنند. - اخبار استانها -

به گزاشر خبرگزاری تسنیم از شیراز ، مجید اکبرزاده در نشست خبری امروز ضمن تبریک هفته خبرنگار، اظهار داشت: طبق آخرین آمار تنها 5 و سه دهم درصد اهداکنندگان خون در فارس زنان هستند و طبق برنامه ریزی‌ها قرار است این میزان امسال به 10 وسه دهم درصد برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: برخلاف تصور عموم، هیچ منع پزشکی برای اهدای خون توسط بانوان وجود ندارد و فقط 10 درصد زنان دچار فقر آهن هستند و در عین حال به محض پذیرش مراجعه کننده بررسی پزشکی، معاینات و آزمایشات لازم صورت می‌گیرد و در صورت وجود هر مشکلی از جمله کم خونی، خونگیری صورت نمی‌گیرد.

مدیر کل انتقال خون فارس با بیان اینکه انتقال خون خدمتی را که ضامن ادامه حیات بسیاری از بیماران است را انجام می‌دهد و هدف ما نیز رفع مشکلات بیماران در این زمینه است، گفت: فارس در حال حاضر 15 پایگاه خون گیری فعال دارد و، اما سیاست ما این نیست که هر شهرستان یک پایگاه داشته باشد، تا نظارت و دقت بر کیفیت خون نیز بیشتر باشد و در عین حال پایگاه‌ها در شهرستان‌هایی که بیماران تالاسمی و یا جراحی‌های بیشتری دارند فعال می‌شود.

وی تصریح کرد: تیم‌های سیار برای خونگیری به روستا‌ها و دیگر مناطق استان می‌روند، اما در حال حاضر تنها یک اتوبوس سیار داریم و از خیرین خواستار حمایت به منظور افزایش این اتوبوس‌ها هستیم. 

وی با بیان اینکه با توجه به اینکه حداقل از 6 استان برای درمان‌های مختلف به فارس مراجعه می‌کنند و این میزان خون مورد نیاز را بالا برده خواستار افزایش مراجعات و حمایت‌ها هستیم و با توجه به  سیاست افزایش تخت‌های بیمارستانی و جراحی‌های پیوند و قلب باز در شیراز اگر نتوانیم انتقال خون استان را متناسب با تخت‌ها افزایش دهیم در آینده با مشکل تامین خون مواجه می‌شویم. 

اهدای خون در همدان 26 درصد افزایش یافت 6 استان در صدر جدول اهدای خون در تاسوعا و عاشورا/ تداوم پویش نذر خون تا پایان ماه صفر افزایش 54 درصدی اهدای خون در لرستان/ طرح نذر خون تا پایان صفر ادامه دارد

وی گفت: فارس باتولید 8 و 3 دهم درصد از خون کشور دومین استان تولید کننده خون در کشور است.

 اکبرزاده با اشاره به طراحی شبکه ملی خون‌رسانی، تامین خون برای برخی استان‌ها در موارد دچار کمبود را مطلوب دانست و افزود: در قالب این شبکه خون از سایر استان‌ها در صورت لزوم به فارس هم ارائه می‌شود.

وی با بیان اینکه در همین راستا قرار است 23 درصد میزان خون گیری را امسال افزایش دهیم و البته در مرحله نخست تامین خون برای استان مد نظر است، خواستار افزایش بودجه‌ای و حمایت‌های بیشتر از انتقال خون به عنوان یک ارگان حیاتی در پدافند غیر عامل شد.

مدیرکل انتقال خون فارس با بیان اینکه بودجه‌های دولتی پاسخگوی نیاز‌های ما بخصوص در زمینه تجهیزات تخصصی نیست و بی توجهی به انتقال خون زنگ‌خطر جدی در این حوزه محسوب می‌شودو از خیرین  تقاضا داریم در زمینه تامین تجهیزات تخصصی ما را حمایت کنند.

انتهای پیام/424/ن

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تجهیزات تخصصی انتقال خون اهدای خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۵۷۲۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلج فارس

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از‬ صندوق توسعه ملی، رضا محمدی‬ معاون سرمایه‌گذاری و تأمین مالی صندوق توسعه ملی، ‏گفت: این صندوق در ‏جهت توسعه زیرساخت‌های صنایع کشور و توسعه روزافزون ایران اهداف و پروژه‌های بزرگی را برای خود برنامه‌ریزی کرده است؛ ‏یکی از این پروژه‌ها، شیرین‌سازی و ‏انتقال آب از خلیج فارس به استان‌های فارس و اصفهان و از دریای عمان به استان‌های سیستان بلوچستان، خراسان رضوی و جنوبی است که یکی از ابر پروژه‌های کشور در ‏حوزه آب ‏محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه این پروژه با هدف تأمین پایدار آب در جهت مصارف صنایع بزرگ و کوچک و ‏همچنین شرب در کشور هدف ‏گذاری و برنامه‌ریزی شده است، عنوان کرد: به منظور رفع مشکلات آبی ‏صنایع در استان‌های فارس و سیستان و بلوچستان به زودی ۲ مگا ‏پروژه شیرین‌سازی و انتقال آب دریا ‏از خلیج فارس و دریای عمان با تأمین مالی صندوق توسعه ملی شروع به فعالیت خواهد کرد.

محمدی افزود: برای انجام این پروژه، تأمین ‏مالی حدود ۲ میلیارد دلاری از ‏طرف صندوق توسعه ملی در نظر گرفته شده است.

معاون سرمایه‌گذاری و تأمین مالی صندوق توسعه ملی‬ در‬ پایان‬ گفت: طرح‌های انتقال آب خلیج فارس به فلات مرکزی ایران از وعده‌های ‏رئیس جمهور در ابتدای فعالیت بود. لذا صندوق توسعه ملی برای به ثمر رسیدن این ‏وعده برای آینده‌ی روشن‌تر این سرزمین اقدام خواهد نمود‎. ‏

کد خبر 6097601

دیگر خبرها

  • تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس
  • تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلج فارس
  • ثبت ۵۴۰ هزار و ۳۸۸ تردد بین استانی در جنوب سیستان و بلوچستان
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی
  • مدیر امور بین‌الملل سازمان غذا و دارو عنوان کرد: ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات‌پزشکی به ۲۰ کشور آفریقایی
  • ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات به ۲۰ کشور آفریقایی
  • نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی در نیمه دوم خرداد اعلام می‌شود
  • بیش از ۱۲ هزار پزشک امروز با هم رقابت کردند/ ظرفیت پذیرش آزمون دستیاری ۱۲ درصد افزایش می یابد
  • ظرفیت پذیرش در آزمون دستیاری افزایش یافت
  • افزایش ۲۵ درصدی شرکت‌کنندگان در آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن