Web Analytics Made Easy - Statcounter

حامد یوسفی روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: هم اکنون برخی کشاورزان ماهشهر هر لیتر گازوییل را برای تراکتورهای خود تا ۸۰ هزار ریال از کامیون داران می‌خرند و این فشار مضاعفی بر کشاورزان منطقه وارد کرده است.

وی گفت:روزانه ده‌ها کشاورز ماهشهری با مراجعه به نظام صنفی کشاورزی خواستار تامین سوخت ماشین آلات کشاورزی برای آماده سازی کشت پاییزه زمین‌های خود هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یوسفی افزود:چنانچه سوخت کشاورزان ماهشهری تامین نشود کشت پاییزه در این منطقه با چالش رو به رو خواهد کرد.

مدیر جهاد کشاورزی ماهشهر نیز به خبرنگار ایرنا گفت: تا سه سال پیش سهمیه سوخت هر دستگاه تراکتور ماهیانه یک هزار و ۲۰۰ لیتر بود ولی هم اکنون این سهمیه به ۳۰۰ لیتر کاهش یافته است.

وی افزود: تاکنون مکاتبه زیادی با شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه خوزستان برای افزایش میزان سهمیه سوخت کشاورزان انجام شده است ولی سهمیه سوخت افزایش نیافته است.

محسنی ادامه داد: کشاورزان ماهشهری برای تامین سوخت ماشین آلات کشاورزی و خرید آن از کامیون‌داران با بیش از ۱۰برابر نرخ مصوب مشکل دارند و توان مالی آنان پاسخگو نیست.

رییس اداره فناوری‌های مکانیزه کشاورزی جهاد کشاورزی خوزستان نیز در گفت وگو با ایرنا با انتقاد از وضعیت تخصیص سوخت برای آماده سازی کشت پاییزه گفت: در سال زراعی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ در مجموع از ۲۵۰ میلیون لیتر سوخت درخواستی با تخصیص ۲۰۵میلیون لیتر برای کل بخش کشاورزی موافقت شد در حالی که نیاز واقعی بخش کشاورزی بیش از میزان است.

حسن بی نیاز با اشاره به اینکه سهمیه سوخت کشاورزان خوزستانی در سال زراعی جاری از مدت‌ها پیش به پایان رسیده و کشاورزان استان با مشقت فراوان سوخت مورد نیاز خود را از کامیون داران خریداری می کنند افزود: شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی خوزستان نیاز سوخت کشاورزان را تامین کنند.

وی گفت: بسیاری از کشاورزان در مناطق دزفول، شوش ، ماهشهر و اهواز هم اکنون برای تامین سوخت در تنگنا هستند.

بی نیاز با اشاره به اینکه شرکت پخش فرآورده‌های نفتی خوزستان به مصوبات شورای کشاورزی در بخش تامین سوخت عمل نکرده است افزود: قرار بود علاوه بر تامین سهمیه ۲۰۵ میلیون لیتر، ۲۰ درصد سهمیه معادل ۴۰ میلیون لیتر برای مصارف غیرکشاورزی به بخش کشاورزی تخصیص یابد که این کار نیز انجام نشده است.

رییس اداره فناوری‌های مکانیزه کشاورزی جهاد کشاورزی خوزستان خواستار اقدام استاندار خوزستان برای مجاب کردن مجموعه وزارت نفت برای تخصیص سوخت برای آماده سازی کشت پاییزه است.

وی با اشاره به اینکه خوزستان با ۱۴ درصد تولید کل محصولات کشاورزی قطب نخست کشاورزی کشور است گفت: تعلل در تامین سوخت کشاورزان استان، معیشت آنان را در سال زرعی آینده با چالش جدیدی رو به رو خواهد کرد.

وی ادامه داد: بخشی از ماشین آلات کشاورزی همچون تراکتور برای جابجایی کالاها و جا به جایی نیروی انسانی به کار گرفته می شود که ۲۰ درصد سوخت بخش غیرکشاورزی مربوط به همین مصارف است.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه خوزستان در پاسخ به درخواست کشاورزان استان به ویژه کشاورزان ماهشهری گفت: سهمیه ۲۰۵ میلیون لیتری بخش کشاورزی استان برای سال زراعی جاری به جهاد کشاورزی تحویل داده شده و جهادکشاورزی مسوولیت توزیع سوخت بین کشاورزان را دارد.

نعمت اله نجفی افزود: افزایش سهمیه سوخت کشاورزان خوزستان در سامانه یکپارچه وزارت نفت ثبت و تخصیص داده شده و امکان تخصیص سهمیه جدید به کشاورزان استان را نداریم.

وی گفت: شرکت متبوع به همه تعهدات خود برای تخصیص سهمیه سوخت کشاورزان بنابر بر تجزیه و تحلیل آنالیز کارشناسی که مهمترین آن سطح زیرکشت اراضی کشاورزی است عمل کرده است.

چندی پیش نیز آقارضا فتوحی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان در نشست شورای کشاورزی استان گفته بود زیبنده نیست در استانی که منبع اصلی تامین سوخت کشور است کشاورزان آن در مضیقه سوخت باشند.

وی سخنان مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی خوزستان مبنی بر اینکه شرکت متبوع به تعهدات خود در تامین کامل سوخت تخصیصی عمل کرده است را نپذیرفت.

چندی پیش نیز تعدادی از کشاورزان دزفولی با ماشین آلات کشاورزی خود مقابل ساختمان فرمانداری این شهرستان خواستار افزایش سهمیه سوخت کشاورزی این منطقه شده بودند.

برچسب‌ها بندر ماهشهر کشاورزی طرح تخصیص سهمیه سوخت دزفول خوزستان شوش اهواز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بندر ماهشهر کشاورزی طرح تخصیص سهمیه سوخت بندر ماهشهر کشاورزی طرح تخصیص سهمیه سوخت دزفول خوزستان شوش اهواز شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی برای آماده سازی کشت پاییزه سهمیه سوخت کشاورزان ماشین آلات کشاورزی کشاورزان ماهشهری کشاورزان ماهشهر کشاورزان استان جهاد کشاورزی بخش کشاورزی میلیون لیتر تامین سوخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۵۷۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهر صدرا کمبود مدرسه دارد/ آماده استقرار ادارات مختلف هستیم

ایسنا/فارس مدیرعامل شرکت عمران صدرا از کمبود مدرسه در این شهر خبر داد و گفت: این شهر دارای ۲۲ هزار دانش‌آموز است اما به دلیل کمبود مدرسه، اجباراً ۹ هزار دانش‌آموز در شیراز تحصیل می‌کنند. شهر جدید صدرا هم‌اکنون بیش از ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد که با اتمام ۲۰ هزار واحد نهصت ملی مسکن که در حال ساخت است، پیش‌بینی می‌شود جمعیت این شهر به افق ۴۰۰ هزار نفر برسد.

نشست بررسی مسایل و مشکلات شهر صدرا با ریاست لطف‌الله شیبانی، فرماندار شهرستان شیراز و با محوریت شرکت عمران شهر جدید صدرا امروز، ۸ اردیبهشت‌ماه در فرمانداری شهرستان شیراز برگزار شد.

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید صدرا در این نشست گفت: هر چند تلاش‌های جهادی فراوانی در یک و نیم سال گذشته برای حل مشکلات شهر صدرا شده اما این شهر همچنان در بخش‌های مختلف شاهد چالش‌ها و مشکلات عدیده‌ای است که حل آن‌ها مستلزم یک تلاش جهادی و هم‌افزایی همگانی است.

وی با بیان اینکه عمده مشکلات امروز شهر صدرا در بخش‌های درمان و بهداشت، آموزش و پرورش و ورزش است، افزود: هم‌اکنون ۲۲ هزار دانش‌آموز در شهر صدرا مشغول به تحصیل هستند که ۹ هزار نفر از این دانش‌آموزان به دلیل کمبود مدرسه اجبارا در مدارس شهر شیراز مشغول تحصیل می‌شوند.

پوربهی بیان کرد: هر چند شرکت عمران صدرا در این سال‌ها در جهت توسعه فضاهای آموزشی گام‌های موثری برداشته است به طوری که چندین مدرسه در حال ساخت را در برنامه داریم اما همچنان این شهر با کمبود ۱۷ مدرسه رو به‌رو است.

وی بیان کرد: عقب‌ماندگی‌هایی در شهر صدرا در حوزه درمان و بهداشت و ورزش هم وجود دارد که با برنامه‌ریزی‌های انجام شده تا پایان سال با حمایت دانشگاه علوم پزشکی و اداره‌کل ورزش و جوانان فارس بخش زیادی از آن‌ها برطرف خواهد  شد.

مدیرعامل شرکت عمران صدرا با بیان اینکه ۲۲ اداره در شهر صدرا مستقر هستند، افزود: این شرکت آمادگی دارد برای استقرار ادارات دولتی و توسعه اماکن ورزشی، آموزشی، بهداشتی زمین و زیرساخت‌های لازم را مهیا کند.

پوربهی گفت: در یک و نیم سال گذشته تلاش شده است با برنامه‌ریزی‌های مدون و دریافت برنامه‌های بلند مدت و کوتاه مدت از ادارات مختلف در شهر صدرا گامی موثر در جهت برداشتن مشکلات برداریم، برنامه‌ریزی مدونی که برای نخستین بار در تاریخ شهر صدرا انجام شده ‌است.

مدیر عامل شرکت عمران صدرا به مشکلات جاده ۱۰ و نیم کیلومتری قره پیری اشاره کرد و افزود: کار اجرایی این جاده به عهده شرکت عمران صدرا است. حدود شش و نیم کیلومتر این جاده که در حریم شهر صدرا قرار دارد، آماده آسفالت است اما مابقی که در حوزه شهر شیراز قرار دارد کار تملک آن که وظیفه شهرداری شیراز است، انجام نشده است و مهم‌ترین مانع پیشرفت این پروژه همین موضوع است، گویی اتمام این جاده که می‌تواند برای شهروندان شیرازی هم حائز اهمیت باشد، در اولویت شهرداری شیراز قرار ندارد.

وی ادامه داد: امروز برای رفع مشکلات شهر صدرا بیش از ۸ همت اعتبار نیاز است که این مبلغ اعتبار ۳۶ سال شرکت عمران صدرا و شهرداری شهر صدرا است اما اگر یک تلاش همگانی در سطح استان و شهر صدرا قرار انجام شود، قطعا حل مشکلات در کمترین زمان ممکن شدنی است.

به گزارش ایسنا، در این جلسه مصوب شد از سهم ۳ درصد که شهرداری به آموزش و پرورش استان واریز می ‌ند این اعتبار مستقیما صرف ساخت و توسعه اماکن آموزشی شهر صدرا شود و در این حوزه تهاتر شود.

همچنین بنا شد از ظرفیت خیرین و همایش خیرین که قرار است در ۲۸ و ۲۹ اردیبهشت‌ماه در شهر صدرا برگزار شود، در جهت حل مشکلات آموزشی شهر صدرا استفاده شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • انتقاد از رفیق بازی مدیران ورزشی در اصفهان/ وزیر ورزش به این بازی مار و پله خاتمه دهد
  • رهاسازی حق آبه کشاورزان سلماس از سد اول خرداد
  • بهسازی و رفع افت ولتاژ پست برق مالکریم در مسجدسلیمان
  • شهر صدرا کمبود مدرسه دارد/ آماده استقرار ادارات مختلف هستیم
  • اجرای طرح پایش هوشمند سوخت ماشین‌های کشاورزی در فارس
  • رفع نگرانی کشاورزان با مصرف کود یارانه ای
  • کاهش سهمیه سوخت تراکتورداران مهمترین دغدغه کشاورزان اسدآبادی
  • شرایط کشاورزان دیم کار مطلوب است
  • تامین سوخت کشاورزان جغتای با فناوری نوین
  • تامین سوخت مورد نیاز کشاورزان جغتای با استفاده از فناوری نوین