Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهره گیری از فن آوری و تجهیز شبکه فروش و پرداخت خسارت صنعت بیمه یک ضرورت جدی است و تمامی ارکان صنعت در تقویت زیرساخت‌های دیجیتال تلاش می‌کنند. رئیس کل بیمه مرکزی که در جمع روسای شورا‌های صنفی صنعت بیمه سخن می‌گفت با اعلام این مطلب افزود: نهاد نظارتی صنعت بیمه هر کجا که تخلفی مشاهده شود با قاطعیت ورود خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مهندس مجیدبهزادپور، استقرار سامانه‌های نظارتی از جمله سوئیچ بیمه را از دستاورد‌های ارزشمند صنعت بیمه توصیف کرد و افزود: مراقبت از منافع مشروع شبکه فروش در دستور کار نهاد ناظر است و موضوع شفافیت عملکرد و سلامت مالی در صنعت بیمه را با جدیت دنبال خواهیم کرد.

وی با اشاره به این نکته که زیرساخت‌های بیمه‌ای کشور در در شرایط کنونی به تغییرات گسترده نیاز دارد، خاطرنشان کرد: نهاد نظارتی بیمه باید از هم اکنون خود را برای گسترش فعالیت‌های بیمه‌گری به خصوص در حوزه‌های نوآورانه و برخط آماده کند، چه تحقق این امر به ظرفیت سازی‌های جدید احتیاج دارد.

رئیس شورای عالی بیمه با تاکید بر ضرورت ادامه نشست‌های تعامل گرایانه بین تصمیم سازان بیمه مرکزی و شبکه فروش صنعت بیمه بر رویکرد نظارتی عدالت محور تاکید کرد و گفت: در شرایط فعلی راهکاری غیر از نظارت هوشمند پیش روی نهاد ناظر قرار ندارد که راه اندازی کامل سوئیچ بیمه نخستین گام جدی در این مسیر به حساب می‌آید.

وی در همین راستا اظهار داشت: ما اعتقاد داریم که باید حقوق تمامی بازیگران صنعت بیمه محترم شمرده شود که این امر مشروط به رعایت قوانین و آیین نامه‌های مصوب بیمه‌ای در کشور است.

رئیس کل بیمه مرکزی، حمایت از شبکه فروش را یک دغدغه مهم دانست و تصریح کرد: تشریح واقعیت‌های موجود و شفاف سازی عملکرد نظارت هوشمند پس از راه اندازی سوئیچ بیمه از وظایف جدی نهاد ناظر به شمار می‌رود.

مهندس بهزادپور با استقبال از ورود سرمایه‌های انسانی، فنی و مالی به صنعت بیمه، شرط این حضور را پایبندی به اصول مدیریت بازار و رقابت سالم اعلام کرد و گفت: با تکمیل و استقرار سامانه‌های هوشمند نظارتی نظیر سوئیچ، امکان تخلف به حداقل می‌رسد و ضریب رضایت بیمه گران و بیمه گذاران افزایش خواهد یافت.

وی در پایان بر پرهیز نهادناظر بیمه در حوزه‌های مداخله گرایانه، تاکید کرد و افزود: نظارت مقتدر و هوشمند علاوه بر حفظ منابع صنعت بیمه و منافع شبکه فروش می‌تواند زمینه افزایش ضریب نفوذ بیمه در کشور را نیز فراهم کند.

گفتنی است در این نشست صمیمانه، نمایندگان شبکه فروش و روسای تشکل‌های صنفی صنعت بیمه با محوریت تایید گسترش فن آوری‌های روز و نظارت دقیق‌تر نهادناظر بر تخلفات این حوزه به طرح دیدگاه‌های خود پرداختند و در ادامه رئیس کل بیمه مرکزی، اعضای هیات عامل و مدیران مرتبط به پرسش‌ها و ابهامات پاسخ دادند.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: صنعت بیمه بیمه مرکزی عملکرد صنعت بیمه در سال 1400 ضریب نفوذ بیمه در ایران عملکرد صنعت بیمه در سال 1401 بیمه مرکزی شبکه فروش صنعت بیمه نهاد ناظر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۵۷۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار بیمه مرکزی به خودروهای فاقد بیمه شخص ثالث

امتداد - ️رئیس کل بیمه مرکزی به رانندگان فاقد بیمه شخص ثالث هشدار داد.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، علی استادهاشمی رئیس کل بیمه مرکزی با اشاره به اختلاف نظر درباره وصول و هزینه کرد حق بیمه ۱۰ درصدی بیمه شخص ثالث به حساب وزارت بهداشت، گفت: طبق قانون افرادی که در تصادفات رانندگی دچار حادثه می‌شوند در زمان انتقال به بیمارستان، نباید هیچ وجهی پرداخت کنند، چراکه از حق بیمه آن‌ها رقمی قبلا برای استفاده از خدمات رایگان پزشکی واریز کرده اند.

وی افزود: موضوعی که وجود دارد اختلاف بین بیمه مرکزی و وزارت بهداشت بر سر پرداخت نشدن هزینه ۱۰ درصدی حق بیمه شخص ثالث است که کمیسیون بهداشت مجلس امروز به این موضوع ورود و آن را بررسی کرد.

رئیس کل بیمه مرکزی گفت: امروز در کمیسیون بهداشت مجلس بحث‌های خوبی مطرح شد و ما هم گزارش مبالغی که سال‌های گذشته پرداخت کرده بودیم را به صورت شفاف ارائه کردیم. ما در بیمه مرکزی مدعی هستیم که طبق قانون عدد مشخص شده در سال‌های گذشته را پرداخت کرده ایم، دیوان محاسبات کشور هم که در این جلسه حضور داشت، ادعای ما را تأیید کرد.

استادهاشمی با بیان اینکه سال گذشته حدود ۵.۸ همت به حساب وزارت بهداشت واریز کردیم، گفت: وزارت بهداشت معتقد است که این عدد به این وزارتخانه واریز نشده است.

وی افزود: تکلیف کمیسیون بهداشت این است که این عدد به طور کامل در اختیار وزارت بهداشت و بیمارستان‌ها قرار بگیرد تا آن‌ها بتوانند خدمات لازم را در اختیار بیماران سوانح رانندگی ارائه دهند. بر این اساس، مقرر شد کمیته‌ای متشکل از سازمان بازرسی کل کشور، دیوان محاسبات و کمیسیون بهداشت مجلس برای بررسی علت واریز نشدن حق بیمه شخص ثالث به حساب وزارت بهداشت تشکیل و با نظارت، پرداخت حق بیمه شخص ثالث را راستی آزمایی کنند.

رئیس کل بیمه مرکزی با بیان اینکه متأسفانه بیش از ۸۰ درصد موتورسیکلت‌ها فاقد بیمه شخص ثالث هستند، تصریح کرد: پارسال افراد می‌توانستند یک روزه، دو روزه یا یک ماهه برای نقل و انتقالات وسیله نقلیه خود بیمه خریداری کنند که ما مانع از این کار شدیم و مدت بیمه را یک ساله کردیم. همچنین در کنار این اقدام افرادی که موتورسیکلت‌های صفر را خریداری کردند مشمول تخفیف ۲۰ درصدی بیمه شدند.

استادهاشمی ادامه داد: با همکاری پلیس راهور فراجا و موافقت وزیر اقتصاد به عنوان رئیس مجمع بیمه مرکزی برای کمک به افرادی که بیمه خریداری نکرده اند مقرر کردیم جریمه آن‌ها مشمول بخشودگی قرار بگیرد.

وی همچنین ضمن هشدار به رانندگان فاقد بیمه شخص ثالث گفت: ۲۳ هزار کارت سوخت تاکسی ماه گذشته در تهران به دلیل نداشتن بیمه شخص ثالث باطل شد؛ لذا طبق قانون بناست خودروهای فاقد بیمه شخص ثالث کارت سوختشان متوقف شود.

 

  برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • حذف شرط پرداخت عوارض آزادراه برای بیمه شخص ثالث
  • افزایش ۳۵ هزار نفر به لیست بیمه شدگان اجباری مرکزی
  • شرط پرداخت عوارض آزادراه برای بیمه شخص ثالت حذف شد
  • پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست
  • هشدار بیمه مرکزی به خودروهای فاقد بیمه شخص ثالث
  • افتتاح ۱۶ پروژه شاخص در مجموعه صفه، اقدامی موثر در ارتقای صنعت گردشگری
  • مورد عجیب بودجه جامعه‌المصطفی؛ بیشتر از بودجه دانشگاه‌های علم و صنعت و علامه طباطبایی!
  • افتتاح کتابخانه مرکزی رشت در رشد و بالندگی فرهنگی گیلان موثر است
  • بیش از ۱۳ هزار کارگر ساختمانی در مرکزی تحت پوشش بیمه هستند
  • دستگاه‌های نظارتی مشکلات شرکت پیش فروش خودرو را هشدار می‌دادند