Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گاز ایران با تأکید بر اینکه اگر تحریم تا سال‌ها هم ادامه یابد، تولید گاز ایران متأثر از آن نخواهد بود، از تعهد صنعت گاز برای کاهش آلودگی مشعل‌ها نیز خبر داد.

به گزارش خبرنگار شانا، احمد زمانی امروز (دوشنبه، ۲۴ مردادماه) در نشست توسعه بازار شرکت‌های تولیدکننده و دانش‌بنیان کشور در شرکت پالایش گاز فجر جم که به میزبانی این مجموعه در شهر جم در حال برگزاری است، گفت:با اقدام‌هایی که بعضی از شرکت‌های دانش‌بنیان انجام می‌دهند، زنجیره ارزش محصول گوگرد را تکمیل می‌کنیم که برای آن نقشه دانش‌بنیان شرکت‌های پالایشی را آماده کردیم و بخشی از آن اقدام‌ها و نتایجی که داشته همین نشست است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه اکنون صحنه تولید، صحنه جهاد است، ادامه داد: بخش زیادی از سبد انرژی‌ کشور به گاز وابسته شده است و همه بخش‌های زندگی و معیشت‌مان به نوعی به نتیجه زحمت کارکنان صنعت گاز وابستگی دارد و هر اقدامی در این حوزه، کمک به اقتصاد ملی است.

مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گاز ایران تصریح کرد: همه نتایج عملکرد صنعت گاز در حوزه تولید، ارتباطی مسقیم با اقتصاد و صنعت کشور دارد و ما مفتخریم که خدمتگزار این صنعت هستیم.

زمانی با اشاره به گذر موفق و بدون قطعی گاز از زمستان در سال ۱۴۰۰، بیان کرد: اکنون تلاش کارکنان پالایشگاه‌ها، انجام به‌موقع و موفق تعمیرات اساسی است تا برای تولید گاز در زمستان امسال هم آماده باشیم.

تولید گاز ایران متاثر به تحریم نیست

وی در ادامه سخنانش تأکید کرد: یکی از اهداف ما این است که نگذاریم چرخ تحریم در حوزه، بستر و سایت صنعت پالایش گاز کشور بچرخد، خدا کمک کرده و این موضوع تا کنون محقق شده است و من با اطمینان می‌گویم که اگر تحریم تا سال‌ها هم ادامه یابد، تولید گاز ایران متأثر از آن نخواهد بود که بخش عمده این موفقیت رویکردی بوده که ما نسبت به شرکت‌های دانش‌بنیان داشتیم.

تعهد صنعت گاز برای کاهش آلودگی مشعل‌ها تا سال آینده

مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گاز ایران با اشاره به بومی‌سازی بسیاری از تجهیزات و نیازهای صنعت گاز کشور، افزود: یکی از مواردی که نیاز است دانش‌بنیان‌ها به آن ورود کنند حوزه کاهش آلودگی گازهای مشعل است که اقدام‌های موثری هم برای آن انجام دادیم و متعهد شدیم که تا سال آینده در این موضوع اتفاقی جدی بیفتد و برنامه یک ساله، سه‌ ساله و دراز مدتی را برای آن تدوین کردیم که بخشی از آن تأمین کالا، بخشی اجرا و بخشی از آن تکمیل نیازهای فناورانه است.

زمانی گفت: با نگاهی که در شرکت ملی گاز ایران وجود دارد و تجربه‌ای که از ساخت قطعه و تجهیز حاصل شده است، اکنون برنامه بومی‌کردن لایسنس‌ها وجود دارد و ان‌شاالله نتایج خوبی در این حوزه خواهیم داشت زیرا این عرصه بزرگی برای شرکت‌های دانش‌بنیان مدیریت دارایی‌های فیزیکی است که در مباحث خُردگی، بازرسی و تعمیرات تا نصب و راه‌اندازی و اسقاط آن ورود کنند.

پالایش گاز هوشمندسازی می‌شود

وی از هوشمندسازی حوزه پالایش گاز نیز خبر داد و گفت: یکی از شرکت‌هایی که در صنعت پالایشی کشور پیشتاز بوده و بخشی از این حوزه‌ها را طی کرده و گواهینامه‌های آن را هم دریافت کرده، شرکت پالایش گاز فجر جم است که امیدواریم با رویکرد مدیریت جدید در امتداد خدمات مدیرعامل پیشین، بتوانند در حوزه فناوری و اقدام‌های دانش‌بنیان پیشتاز باشند که همین نشست خود گواه بر پیگیری و دغدغه آقای هاشمی در این موضوع است.

مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گاز ایران همچنین با اشاره به زمینه مسئولیت اجتماعی صنعت گاز، اظهار کرد: ما تلاش کردیم این حوزه تقویت شود و شرکت پالایش گاز فجر جم نیز پیگیری‌هایی در این زمینه داشته است.

زمانی یادآور شد: برای توسعه بیمارستان فجر مجوزها و مصوبه‌های لازم صادر شد و مشکلاتی که مربوط به حوزه‌های آب بود با پیگیری‌ها و تفاهم‌نامه‌هایی که امضا شده یا در حال امضا است، پیگیری می‌شود و امیدواریم دورنمای خوبی برای حل موضوع آب آشامیدنی به ما بدهند.

منبع: شانا

کلیدواژه: احمد زمانی صنعت گاز تحریم جمع آوری گازهای مشعل شرکت های دانش بنیان سال تولید دانش بنیان اشتغال آفرین تولید گاز تولید گاز ایران دانش بنیان کاهش آلودگی پالایش گاز اقدام ها صنعت گاز تا سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۵۸۷۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، «محسن خجسته‌مهر» امروز (سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت) در حاشیه آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری، با بیان اینکه امروز یکی از رویداد‌های مهم اقتصادی صنعت نفت با مشارکت مردم را شاهد هستیم، گفت: برای تحقق برنامه‌های تولیدی باید سرمایه‌گذاری مستقیم و غیرمستقیم انجام دهیم که در دولت سیزدهم این کار زیربنایی در حال انجام است.

وی افزود: پیش‌تر تنها شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند در صنعت نفت سرمایه‌گذاری کنند، اما با ابتکار وزیر نفت و هماهنگی لازم با دولت قرار شد پتروشیمی‌ها نیز در بالادست صنعت نفت حضور یابند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با اشاره به امضای قرارداد توسعه میدان مشترک آزادگان به ارزش ۱۱ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار و دیگر میدان‌ها در مجموع به ارزش ۱۳ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار با حضور بانک‌ها گفت: به‌تازگی با امضای قرارداد فشارافزایی، وزارت نفت نشان داد که می‌تواند کار‌های بی‌نظیری در این صنعت انجام دهد.

خجسته‌مهر با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید در چهار استان نفت و گازخیز کشور اضافه می‌شود.

وی سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در بخش بالادستی صنعت نفت را قراردادی برد - برد برای شرکت ملی نفت ایران و آنها دانست و گفت: مردم به‌عنوان سرمایه‌گذاران اصلی پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها با این تفاهم‌نامه‌ها در طرح‌های بالادستی سرمایه‌گذاری می‌کنند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران ادامه داد: در دولت‌های یازدهم و دوازدهم سالانه به‌طور میانگین یک میلیارد ۶۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری شده است، درحالی‌که در ۲.۵ سال عمر دولت سیزدهم این رقم به سالانه ۶ میلیارد ۳۰۰ میلیون دلار رسیده و درمجموع ۱۵ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری شده که بخش قابل‌توجهی از این سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی بوده است.

 

دیگر خبرها

  • اکسپو وعده صادق ۲ بود/ لزوم اصلاح رفع تعهد ارزی از ۳ کشور همسایه
  • سمنان|وقتی تحریم‌ باعث کاهش هزینه مواد اولیه یک شرکت می‌شود
  • مشعل المپیک در فرانسه تحریم شد
  • مشعل المپیک درفرانسه تحریم شد
  • گشتی در اقتصاد ایران ؛ تلاش برای رفع ناترازی انرژی
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری
  • جمع آوری ۱۰۰ میلیون فوت مکعب گاز از مشعل‌های گازی کشور
  • عرضه جهانیِ تولید ایرانی علیه تحریم‌ها
  • کاهش ۶۵ درصدی شکایت تهرانی‌ها در حوزه پسماند/ تأثیر افزایش حقوق پاکبانان در نظافت پایتخت
  • مشعل های شرق کارون جمع آوری می شوند