Web Analytics Made Easy - Statcounter

طبق گزارش مرکز رسانه قوه قضاییه، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در دیدار با اصحاب رسانه و مدیران عامل و تعدادی از خبرنگاران رسانه‌های کشور، ضمن تسلیت ایام حزن‌انگیز ماه محرم و شهادت حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و گرامیداشت مجدد روز خبرنگار، اظهار کرد: مصیبت واقعه کربلا در آسمان و زمین بی‌بدیل است، اما این مصیبت عظما و واقعه با عظمت اگر بواسطه مجاهدت‌های پیام‌رسانان و واقعه‌نگاران صدیق و متدین نبود، آنگونه که امروز زنده است، زنده نمی‌ماند و بعد از عاشورا، دشمن تلاش به تحریف و پوشاندن حقیقت واقعه می‌کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دستگاه قضا در ادامه با اشاره به مسری بودن فساد، بیان داشت: معتقدم ما در قوه قضاییه و شما اصحاب رسانه در رسانه‌های خود ضمن آنکه باید به فساد دیگران و دستگاه‌های دیگر توجه داشته باشیم، نباید از خودمان غافل شویم و ضروری است روزنه‌های فساد در مجموعه خودمان را نیز مسدود کنیم.  

رئیس دستگاه قضا تصریح کرد: باید از این فرصت هم‌اندیشی‌ها و نشست و برخاست‌ها برای نصیحت همدیگر بهره بگیریم؛ من خودم شخصاً نقد و نصیحت را بیشتر از تعریف و تمجید پذیرا هستم؛ یکی از افراد به من گفت که شما در قوه قضاییه ۵۰ درصد برنامه‌ها را پیش برده‌اید که من خطاب به او گفتم به هیچ وجه اینگونه نیست و شاید یک مقدار در راستای رفع مسائل تلاش کرده‌ایم .

رئیس عدلیه در ادامه ضمن اشاره به  پیشبرد طرح «اعتذار» در مجموعه‌های قضایی برخی استان‌های کشور، بر تأثیر و برکت به صلح و سازش کشاندن دعاوی و ارجحیت این مقوله بر وارد شدن پرونده‌ها در فرآیندهای قضایی تاکید کرد و گفت: شما اصحاب رسانه می‌توانید با «مرکز رسانه قوه قضاییه» و «مرکز توسعه حل اختلاف دستگاه قضایی» نشست‌های هم‌اندیشی برگزار کنید و با ارائه ایده‌ها و طرح‌های خود در راستای تشکیل شوراهای حل اختلاف ویژه رسانه‌ها در بخش‌های مختلف و تخصصی رسانه‌ای اعم از رسانه‌های مکتوب، فضای مجازی و غیره ، به ما یاری رسانید و من نیز از این موضوع استقبال و شما را در این قضیه حمایت می‌کنم.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در ادامه با تبیین و تشریح کارکردهای متعدد و متنوع رسانه‌ها و نقشی که آنها می‌توانند در پیشگیری از وقوع جرم و آگاهی‌بخشی حقوقی و قضایی به مردم داشته باشند، اظهار داشت: رسانه‌ها می‌توانند در مقوله‌های مختلفی به ما در دستگاه قضایی کمک و مساعدت کنند؛ یک وجه این کمک و مساعدت ارائه راهکار و همفکری در قبال موضوعاتی است که با زندگی روزمره مردم مرتبط است؛ برای نمونه، قطعاً برای حفظ امنیت روانی مردم باید با سارقین و مجرمین برخورد قاطعانه و عبرت‌آموز انجام داد؛ اما از سویی دیگر باید توجه کنیم جوانی که محکوم می‌شود و به زندان می‌رود، زندگی اجتماعی آینده‌اش به طور کامل تحت‌تاثیر قرار می‌گیرد؛ در اینجاست که اصحاب رسانه می‌توانند ورود کنند و به ما برای تفکیک میان مجازات محکومین و مجرمین در راستای حفظ امنیت روانی جامعه و جلوگیری از ایجاد تبعات سوء در زندگی اجتماعی آینده محکومین، راهکار ارائه دهند.

رئیس قوه قضاییه در ادامه با اشاره به ضرورت حمایت همه‌جانبه از آن دسته فعالان اقتصادی که فعالیت سالم و مولّد دارند، گفت: من با توجه به شناختی که در این موضوع دارم تصریح می‌کنم که بخشی از شعارها ناظر بر اینکه اجازه فعالیت به فعالان اقتصادی داده نمی‌شود، صرفاً فضاسازی است تا برخورد قانونی با مفسدین صورت نگیرد؛ البته برخی از این سخنان و گزاره‌ها مقرون به واقعیت و صحت است؛ این جا نیز ضرورت تفکیک موضوع وجود دارد، تا هم از فعالان اقتصادی سالم و مولّد حمایت شود و هم با مفسدین و متخلفین که تسهیلات کلان بانکی را در امور غیرمولّد و سوداگرانه صرف می‌کنند ، برخورد قانونی و قضایی صورت گیرد؛ در اینجا نیز نقش تبیین و روشنگری رسانه‌ها حائز اهمیت است.

رئیس دستگاه قضا در پایان با اشاره به طولانی بودن فرآیند دادرسی‌ها که موجبات نارضایتی مردم را فراهم می‌آورد، گفت: با توجه به حجم بالای ورودی پرونده‌ها به مراجع قضایی، به هر میزان هم که تجهیز نیروی انسانی و تشکیلاتی از ناحیه ما صورت گیرد، باز هم کفاف این حجم بالا از ورودی‌ها را نمی‌دهد، لذا باید با راهکارهایی پیشگیرانه در امور حقوقی، مدنی و کیفری از ورودی پرونده‌ها به مراکز قضایی بکاهیم؛ در این مقوله نیز نقش و تأثیر رسانه‌ها، قابل توجه و مغتنم است.  

در این جلسه که با حضور مدیران مسئول، سردبیران و خبرنگاران رسانه های مختلف حضور داشتند حاضرین به بیان نظرات خود پرداختند.

پیش از سخنان حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، ۲۴ نفر از مدیران و اصحاب رسانه به بیان دیدگاه‌ها و نقطه‌نظرات خود در باب مسائل مختلف پرداختند.

شریعتمداری مدیر مسئول روزنامه کیهان در سخنانی ضمن قدردانی از تحولات صورت گرفته در دستگاه قضا طی یک سال گذشته، اظهار کرد: در حال حاضر اگر چه هنوز هم مفسدان اقتصادی در کشور وجود دارند، اما این مفسدان «احساس امنیت» ندارند.

وی همچنین اظهار کرد: گمان نمی‌کنم که هیچ کدام از اعضای حاضر در این نشست به اندازه من به دادگاه احضار شده باشند و در حال حاضر نیز بین ۳۰ تا ۴۰ مورد شکایت از من مطرح است.

صالحی مدیر مسئول روزنامه اطلاعات نیز در این جلسه اظهار کرد: برگزاری نشست‌های مشترک رئیس دستگاه قضا با اصحاب رسانه، فرصتی مغتنم برای طرح برخی مطالب ملی و مهم از سوی اصحاب رسانه است.

وی ضمن تاکید بر لزوم ارتقاء سواد حقوقی و قضایی در کشور، توسعه بیش از پیش تعامل دستگاه قضا با رسانه‌ها برای انجام این مهم را ضروری ارزیابی کرد.

اسکندری مدیر مجموعه خبری پارسینه نیز در این نشست ضمن بیان نقطه‌نظرات و دیدگاه‌های خود در رابطه با برخی مسائل حقوقی اظهار کرد: طی مدت سپری شده از دوره ریاست حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای بر دستگاه قضا، هم مردم امیدوار شده‌اند که خود رئیس قوه قضاییه بر عملکرد دستگاه قضا نظارت ‌می‌کند، هم رسانه‌ها انگیزه نقد کردن به دست آورده‌اند و هم قضات انگیزه مضاعفی در رسیدگی صحیح به پرونده‌ها پیدا کرده‌اند.

محمدیان رئیس سازمان بسیج رسانه نیز در این نشست با اشاره به مشکلات پیش روی خبرنگاران برای تهیه اخبار و گزارش، اظهار کرد: متاسفانه بعضا شاهد هستیم که عدم سواد رسانه‌ای برخی قضات و مسئولان اجرایی، سبب ایجاد پرونده برای برخی خبرنگاران شده است.

وی همچنین بر ضرورت خط‌کشی میان «جریان‌های فیک‌نیوز» و «خبرنگاران شناسنامه‌دار» و تجدیدنظر و بازنگری در انتخاب اعضای هیئت منصفه سیاسی و مطبوعاتی تاکید کرد.

حضرتی مدیرمسئول روزنامه اعتماد نیز در این جلسه طی سخنانی گفت: مواضع رئیس دستگاه قضا طی یک سال گذشته را به صورت دقیق رصد و پیگیری کرده‌ام؛ برداشت من این است که جهش کنونی صورت گرفته در عدلیه و ارائه ایده‌های جدید و انجام اقدامات جذاب دستگاه قضایی در دوره تحول و تعالی که موجب امیدواری مردم شده است، به دلیل بهره‌گیری حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای از تجربه‌های فراوان خود در بدنه و حوزه مدیریتی قوه قضاییه است.

وی در ادامه، اظهارات پیشین رئیس قوه قضاییه در خصوص «ضرورت ضابطه‌مندی ضابطین» را یک انقلاب قضایی دانست و خواستار کوتاه نیامدن و عمل به ان ها شد و در بخش دیگری از صحبت‌های خود نیز گفت: زحمات دستگاه قضایی زمانی به نتیجه می‌رسد که عدلیه، کمک‌های لازم را از افکار عمومی و رسانه‌ها دریافت کند و آنها را در پیشبرد امور خود به کار ببندد.

مظفری مدیرمسئول روزنامه آفتاب یزد نیز در سخنانی ضمن قدردانی از انجام سفرهای بدون تشریفات حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، بر ضرورت تشکیل ستاد عملیاتی ویژه اجرای سند تحول قضایی در قوه قضاییه تاکید کرد و گفت: امیدواریم تغییر و تحولاتی که هم اکنون در دستگاه قضا در حال انجام است تبدیل به یک رویه ثابت شود.

کواکبیان مدیرمسئول روزنامه مردم‌سالاری نیز در این جلسه با اشاره به وضعیت متفاوت امروز قوه قضاییه نسبت به آنچه در گذشته وجود داشته است، گفت: تحول ایجاد شده در دستگاه قضا حاصل درایت و مدیریت قوی حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای است؛ ضمن آنکه روحیه مردمی و انجام سفرهای بدون تشریفات رئیس قوه قضاییه نیز مورد استقبال مردم کشور قرار گرفته است.

وی در ادامه به بیان دیدگاه‌ها و نقطه‌نظرات خود در رابطه با وضعیت ندامتگاه‌ها و همچنین نحوه مواجهه دستگاه قضایی با برخی آسیب‌های اجتماعی پرداخت.

کواکبیان با بیان اینکه در دوره مسئولیت حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای بر دستگاه قضا روزنامه‌ای از سوی قوه قضاییه بسته نشده است، گفت: با این وجود، همچنان شاهد هستیم که برخی از مدیران میانی اقدام به مانع‌تراشی برای رسانه‌ها می‌کنند؛ تقاضای ما این است که مرّ قانون در خصوص رسانه‌ها رعایت شود تا خبرنگاران بدون هیچگونه ترس و واهمه‌ای به مطالبه‌گری‌هایشان بپردازند.

صفری سردبیر روزنامه سیاست روز نیز در این جلسه به بیان مطالبی در خصوص موضوعات مرتبط با تامین حقوق محیط‌بانان پرداخت و در ادامه بر ضرورت اطلاع‌رسانی در خصوص پرونده‌هایی که سبب سوءاستفاده دشمنان می‌شود تاکید کرد.

اخوان مدیرمسئول روزنامه جوان نیز در این جلسه با اشاره به برخی ضعف‌های ساختاری موجود در قوه قضاییه، اظهار کرد: رویکرد رئیس دستگاه قضا در زمینه بازدیدها و نظارت‌های میدانی از مراجع و محاکم قضایی و همچنین سایر سازمان‌هایی که با مردم در ارتباط مستقیم هستند، بسیار ارزشمند است و انتظار می‌رود که این قبیل بازدیدهای میدانی مسئولان و مقامات قضایی تبدیل به یک رویه ثابت شود.

شفیعیان مدیر مسئول انصاف‌نیوز نیز طی سخنانی اظهار کرد: من با قاطعیت و بدون هیچگونه تعارفی از بخش قابل توجهی از مواضع رئیس دستگاه قضا طی یک سال گذشته به‌خصوص در رابطه با ضابطه‌مندی ضابطان، دفاع می‌کنم.

وی افزود: درخواست ما از رئیس قوه قضاییه این است که به تبلیغ گفتمان «پاسخ به رسانه» به جای شکایت از آن کمک کنند.

گنجی مدیرمسئول روزنامه همشهری نیز طی سخنانی در این جلسه با اشاره به حجم بالای تماس‌های مردمی با روزنامه همشهری گفت: یکی از نکات بعضا پرتکرار در این تماس‌ها به مقوله سازش در پرونده‌های قتل مربوط می‌شود؛ به نظر می‌رسد که انعکاس گسترده صلح و سازش‌های صورت گرفته در پرونده‌های مرتبط با قتل، ممکن است بازدارندگی مجازات‎‌های مربوط به این جرم را کاهش دهد.

بختیاری مدیرمسئول روزنامه دنیای اقتصاد نیز در این جلسه به بیان مطالبی در خصوص نقش و جایگاه مهم قوه قضاییه در راستای تامین امنیت سرمایه‌گذاری در کشور پرداخت.

ایمانجانی مدیرمسئول روزنامه فرهیختگان نیز طی سخنانی گفت: در نتیجه اقدامات گسترده انجام‌شده در دوره ریاست حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای بر دستگاه قضا، تصویری مثبت، فعال، مردمی و دلسوزانه از دستگاه قضا در اذهان عمومی نقش بسته است.

وی ضمن اشاره به برخی از موضوعات پیرامون جرایم مرتبط با زمین‌خواری و احتکار، بر ضرورت تقویت شوراهای حل اختلاف رسانه تاکید کرد و گفت: چنانچه این شوراها بیش از پیش تقویت شوند، از ورود بسیاری از پرونده‌ها به دادسرای فرهنگ و رسانه جلوگیری خواهد شد.

حیدری مدیر مسئول سایت خبری رویداد۲۴ نیز طی سخنانی ضمن قدردانی از اقدامات صورت گرفته در دوره ریاست حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای بر دستگاه قضا، به بیان نکات و مطالبی پیرامون لزوم استقلال قوه قضاییه پرداخت و در ادامه، حمایت دستگاه قضایی از سوت‌زنان و افشاگران فساد را نیازمند اصلاح قوانین دانست.

قجری مدیرعامل خبرگزاری آنا نیز در این جلسه خواستار اقدامات بیشتر و جدی‌تر دستگاه قضا در رابطه با تحقق شعار سال «تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین» شد و در ادامه گفت: ضرورت دارد که دستگاه قضا در راستای ترک فعل‌های صورت گرفته در حوزه دانش‌بنیان، سازوکاری مشخص را پیشبینی، تدوین و عملیاتی کند.

خانم بیگی سردبیر روزنامه جهان‌صنعت نیز به بیان مطالبی در رابطه با پرونده‌سازی علیه کارآفرینان بزرگ کشور پرداخت و در ادامه خواستار اقدامات جدی دستگاه قضا در راستای تامین امنیت سرمایه‌گذاری در کشور شد.

شجاعیان مدیرعامل خبرگزاری مهر نیز در این جلسه، قاطعیت در رسیدگی به پرونده‌های مهم را از جمله ویژگی‌های مثبت قوه قضاییه در دوره کنونی دانست و در ادامه بر ضرورت اتمام رسیدگی‌ در برخی پرونده‌ها که ذهن و روان مردم را درگیر کرده است، تاکید کرد.

وی افزود: متاسفانه شاهد هستیم که سرقت‌های خرد «امنیت روانی» جامعه را به مخاطره انداخته و آنچه که ضروری به نظر می‌رسد آن است که بازدارندگی لازم در برخوردهای قضایی با این سارقان انجام شود.

عرب مدیرمسئول پایگاه خبری تابناک نیز در این جلسه به بیان دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود پیرامون مشکلات رسانه‌ها در باب دعاوی و شکایاتی که از آنها مطرح می‌شود پرداخت.

خیام دار سردبیر سرویس قضایی خبرگزاری صداوسیما نیز در این جلسه با اشاره به رویکرد عمل‌گرایانه قوه قضاییه در دوره تحول و تعالی، خواستار آن شد که نتایج دستورات رئیس قوه قضاییه به سازمان بازرسی کل کشور پیرامون معرفی دستگاه‌هایی که در اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت کوتاهی داشته‌اند، اعلام شود.

نادعلی‌زاده مدیر مسئول پایگاه خبری جماران نیز طی سخنانی اظهار کرد: تقاضا دارم که رئیس قوه قضاییه به دور از مسائل کلیشه‌ای پیشگام شوند و به صورت سالانه، گزارشی را از میزان عمل به فرامین حضرت امام خمینی (ره) نظیر فرمان هشت ماده‌ای ایشان، ارائه دهند.

اسماعیلی سردبیر روزنامه صبح نو نیز در این جلسه، ضمن بیان چند مصداق از تهدیداتی که متوجه خبرنگاران است، بر ضرورت حمایت بیشتر دستگاه قضا از خبرنگاران و اصحاب رسانه در برابر این تهدیدات تاکید کرد.

عباسی مدیر پایگاه خبری شفقنا نیز در این جلسه بر ضرورت بازنگری در ترکیب اعضای هیئت منصفه سیاسی و مطبوعاتی تاکید کرد و در ادامه اظهار داشت: اقدامات مثبت فراوانی در دوره ریاست حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای بر دستگاه قضا انجام شده اما از سوی دیگر باید اذعان کنیم که همچنان کارهای زیادی نیز بر زمین مانده است.

خانی سردبیر روزنامه اطلاعات نیز در این جلسه طی سخنانی، قلع و قمع مستحدثات غیرمجاز در مسیر رودخانه و سواحل را نتیجه شجاعت رئیس قوه قضاییه در عمل به قانون دانست و در ادامه، مطالبی را در رابطه با نحوه برخوردهای قضایی با مجرمانی که مخل امنیت و آرامش روانی مردم هستند، مطرح کرد.

عباسیان سردبیر اقتصادآنلاین نیز طی سخنانی بر ضرورت اتخاذ تدابیری ویژه در راستای کاهش ورودی پرونده‌های قضایی از طریق انسداد منافذ و ریشه‌کنی زمینه‌های فساد، تاکید کرد.

 

منبع: فردا

کلیدواژه: رئیس قوه قضاییه محسنی اژه ای جلسه با اشاره مدیرمسئول روزنامه رئیس قوه قضاییه رئیس دستگاه قضا نیز در این جلسه سردبیر روزنامه مسئول روزنامه دستگاه قضا دستگاه قضا قوه قضاییه نیز طی سخنانی قوه قضاییه دستگاه قضایی اصحاب رسانه مدیر مسئول نقطه نظرات پرونده ها نظرات خود دیدگاه ها بر ضرورت رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۵۹۹۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گلوگاه‌های فساد را ببندید

امام جمعه کرمان با اشاره به ابلاغ ۸ ماده مبارزه با فساد از سوی مقام معظم رهبری گفت: سال‌ها از ابلاغ این ۸ ماده می‌گذرد و باید تلاش کرد که هم گلوگاه‌های فساد بسته شود و اگر هم فسادی اتفاق افتاد با شدت با آن برخورد شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، حجت‌السلام حسن علیدادی سلیمانی در خطبه‌های نماز جمعه امروز کرمان در مصلی بزرگ امام علی علیه السلام با دعوت نمازگزاران به رعایت تقوای الهی در همه شئون زندگی، گفت: حضرت علی علیه السلام فرمودند آن چیزی که شما را به آرامش می‌رساند در جست‌وجوی حق بودن است و ترس و وحشت از باطل برای انسان گرفتاری ایجاد می‌کند؛ تمکین و عمل به حق و نترسیدن از باطل ریشه تقوای الهی است.

وی با بیان اینکه بحث هفته‌های گذشته در ارتباط با محیط سه گانه تربیت بود، افزود: محیط خانواده، محیط آموزش و محیط جامعه سه محیطی هستند که انسان در آنها تربیت می‌شود و یکی از این حوزه‌های مهم مراکز آموزشی ماست.

امام جمعه کرمان با اشاره به اینکه مربی باید تلاش کند که علم به عمل نزدیک شود و خود به آنچه که می‌داند عمل کند، افزود: مربی موفق مربی است که صحنه علم و عمل را به هم نزدیک کند‌؛ علمی که به صحنه عمل نیاید حجاب و حتی گاهی مخرب می‌شود.

وی با اشاره به اهمیت ایمان، علم و عمل بیان کرد: علم و ایمان مکمل هم هستند و ایمان در واقع آن است که آدمی شناخت و علمی که دارد را به عمل تبدیل کند؛ علم در واقع زیبایی عقل و ایمان زیبایی روح و رسالت معلم تبدیل علم به عمل است.

علیدادی سلیمانی با بیان اینکه علمی که تبدیل به عمل شود رستگاری می‌آورد، گفت: حضرت علی علیه السلام فردمود کم ارزش‌ترین علم آن است که تنها در زبان می‌ماند و علم با ارزش، علمی است که تبدیل به عمل می‌شود و مربی باید تلاش کند که صحنه علم به عمل تبدیل شود.

نماینده ولی فقیه در کرمان در خطبه دوم نماز جمعه کرمان با اشاره مناسبت‌ها و رویدادهای پیش رو به روز ملی خلیج فارس اشاره کرد و گفت: خلیج پر تلاطم فارس برای همیشه در تاریخ ایران اسلامی هویت خود را با همت مردان رشید این کشور حفظ خواهد کرد.

وی به ابلاغ 8 ماده مبارزه با فساد توسط مقام معظم رهبری اشاره کرد و افزود: سال‌ها از ابلاغ آن می‌گذرد و باید تلاش کرد که هم گلوگاه‌های فساد بسته شود و اگر هم فسادی اتفاق افتاد با شدت با آن برخورد شود.

علیدادی سلیمانی با اشاره با اینکه روز شوراها را در پیش داریم، ابراز داشت: حضور مردم در شوراهای شهر و روستا یکی از مواردی است که جمهور بودن نظام را پررنگ می‌کند و بخش مهمی از تحقق جمهور در حضور خود مردم در اداره شهرها و روستاهاست.

زمانی اقتصاد متحول می‌شود که به کارگر و حقوق  او توجه شود

امام جمعه کرمان با تبریک روز کار و کارگر به کارگران فداکاری که خدمات آنها چرخ‌های اقتصاد کشور را به حرکت در می‌آورند، بیان کرد: نیروی انسانی با انگیزه، کارآمد و فعال اقتصاد یک کشور را متحول می‌کند و کشور می‌تواند در عرصه رقابت اقتصادی، حضور جدی و فعالی داشته باشد.

وی با تاکید بر اینکه زمانی این اتفاق در کشور رقم می‌خورد که به حق و حقوق کارگران توجه شود، افزود: کارفرمایان و کسانی که بر کارفرمایان نظارت دارند باید به اعتراضات کارگران توجه جدی داشته باشند تا حقی از کارگران تضییع نشود.

علیدادی سلیمانی با اشاره به اینکه در آستانه روز معلم قرار داریم، گفت: تعلیم و تربیت جامعه به عهده معلمان ایثارگر است و به حق سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری روز معلم نامگذاری شده است؛ در واقع پیشرفت کشور در سه عرصه مهم دانایی، توانایی و تعهد محقق می‌شود.

وی با بیان اینکه فرد دانای توانای متعهد در کلاس درس و تعلیم و تربیت رشد می‌کند، گفت: معلم در تحقق این سه حوزه در جامعه نقش مهمی دارد و بخش مهمی از این سه محور در کلاس درس رقم می‌خورد.

امام جمعه کرمان به روز جهانی مطبوعات نیز اشاره و بیان کرد: مطبوعات و رسانه‌ها با روایتگری ذهن‌ها را مدیریت کرده و بر دل‌ها حکومت می‌کنند و با یک عرصه بسیار مهم و حساس مواجه هستیم.

وی با بیان اینکه امروز رسانه‌ها در دو حوزه تقسیم شده‌اند و برخی از آنها به دنبال پنهان کردن واقعیت، کم اهمیت کردن مسائل مهم و حساس و دروغگویی و دروغ پراکنی هستند، افزود: این رسانه‌ها برای رسیدن به این هدف خود در سراسر دنیا میلیاردها دلار هزینه می‌کنند.

علیدادی سلیمانی با اشاره به اینکه در مقابل این جبهه عظیم و حجیم ناامن مطبوعات و رسانه، جبهه مطبوعات فداکار، انسان‌دوست و متعهد قرار دارند، گفت: در این صحنه جنگ تمام عیار این دو جبهه نامتوازن بوده و با هم همخوانی ندارند با این وجود جبهه ارزشی رسانه توانسته جبهه عظیم و گسترده نااهل را شکست دهد.  

وی با بیان اینکه نتیجه این موفقیت جبهه ارزشی و شکست جبهه نااهل را در خیابان‌های آمریکا و اروپا و در دفاع از مردم مظلوم غزه مشاهده می‌کنید، افزود: در حالی که رسانه‌های معاند به دنبال پنهان کردن حقیقت و عبور از 36 هزار شهید غزه است، دنیا از این جنایات آگاه شده است.

نماینده ولی فقیه در کرمان با اشاره به آنچه در شورای امنیت سازمان ملل در روزهای ملل اتفاق افتاد، گفت: حقانیت جریان فلسطین تا جایی برای همه برملا شده است که در بین 15 رای 12 رای مثبت برای به رسمیت شناخته شدن کشور فلسطین می‌آورد و با کمال تأسف آمریکا این رای را وتو می‌کند.

امام جمعه کرمان با اشاره به اینکه مخالفت آمریکا با انسان و انسانیت است، ادامه داد: حقیقت آمریکا این روزها در مجامع جهانی آشکار شده و آمریکا انگیزه‌ای برای پایان دادن به جنگ غزه ندارد و هر قطعنامه‌ای که در آن آتش‌بس باشد را وتو می‌کند.

وی با بیان اینکه این جریان دو پیام بزرگ دارد، گفت: سازمان ملل و مجامع بین‌المللی موجود کارآیی لازم برای دفاع از ملت‌های مظلوم را ندارد و همه بدانند که به فضل خدا کشور فلسطین به زودی به رسمیت شناخته خواهد شد.

انتهای پیام/511/

 

دیگر خبرها

  • اژه‌ای:‌ حجاب مسأله مهم کشور است
  • با عفونت دستگاه ادراری بیشتر آشنا شوید
  • رئیس قوه قضاییه:‌ حجاب مسأله مهم کشور است
  • محسنی اژه‌ای: باید برخورد بازدارنده‌ای در قبال متعرضین به جان و مال مردم داشت
  • اژه‌ای:‌حجاب مسأله مهم کشور است
  • گلوگاه‌های فساد را ببندید
  • باید با شکات حرفه‌ای که قصد تخریب قضات و قوه قضاییه را دارند، برخورد شود
  • شناسایی قضات فاضل و انقلابی رویکرد قوه قضاییه است
  • توضیحات مرکز رسانه قوه قضاییه درباره حکم اعدام توماج صالحی
  • توضیحات مرکز رسانه قوه قضاییه درباره حکم توماج صالحی