Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان از رابطه مستقیم پرداخت قبوض و وصول به موقع مطالبات در ارائه خدمات مطلوب به مشترکین و توسعه آبرسانی خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، عبدالحمید حمزه پور در جلسه بررسی وصول مطالبات آب و فاضلاب هرمزگان با بیان اینکه شرکت آب و فاضلاب هرمزگان با توجه به درآمد می‌تواند هزینه و خدمات رسانی داشته باشد، افزود: مشترکین با پرداخت به موقع قبوض، علاوه بر پایداری آب مورد نیاز خود به کمک آبفا در توسعه آبرسانی خواهند آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: آب و فاضلاب از محل درآمد خود اقدام به خدمات رسانی می کند و زمانی که درآمدهای آن به موقع وصول نشود مطمئنا در ارائه خدمات آن نیز اختلال بوجود خواهد آمد از این رو می طلبد تا مشترکین در زمان مقرر نسبت به پرداخت آب بهای خود اقدام نمایند.

مدیرعامل آبفا، بدهی برخی سازمان ها و تاخیر در پرداخت قبوض سایر مشترکین باعث شده تا مطالبات انباشته زیادی برای آبفا بر جای بماند که همین موضوع بر کیفیت خدمات نیز تاثیر زیادی گذاشته است.

وی در ادامه از بازنگری در ظرفیت قراردادی تامین آب برخی مشترکین در راستای توسعه خدمات رسانی به نفع مردم خبر داد.

عبدالحمید حمزه پور با بیان اینکه ظرفیت قراردادی تامین آب ها برخی مشترکین به شکل کنونی بی عدالتی در توزیع آب و پرداخت هزینه های آن است، افزود: با توجه به رابطه مستقیم درآمدی شرکت با خدمات رسانی، این مهم در دستور کار قرار خواهد گرفت و معاونت مشترکین و مدیران امور موظف هستند در اسرع وقت موضوع را پیگیری و نتیجه آن برای اجرا گزارش دهند. 

شروط رایگان‌شدن قبوض خانوارهای تحت‌پوشش نهادهای حمایتی/ خانواده‌های سه دهک درآمد پایین بیمه می‌شوندبهره‌برداری 9 سد بزرگ تا پایان سال/آماده مهار سیلاب هستیم/ مردم قبض آب و برق را پرداخت کنندبررسی اجرای طرحی مشابه برق امید در آب/ قبض آب 60 درصد تهرانی‌ها زیر 20 هزار تومان است
وی همچنین خواستار در اولویت قرار گرفتن تعویض "کنتور های خراب" شد و گفت: انجام اقداماتی از جمله رفع شکستگی ها، شناسایی مشترکان پرمصرف، بازدید مستمر از انشعابات قطع شده، جمع آوری انشعابات غیرمجاز و جلوگیری از آبیاری درختان با آب شرب در مدیریت مصرف و وصول مطالبات بسیار تاثیرگذار است.

به گفته مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان، نظارت و پیگیری قبوض تقسیط شده بسیار حائز اهمیت است و باید به نحوی پیگیری شود تا طبق توافق صورت گرفته با مشترک پرداخت شود 

وی در ادامه تحقق برنامه‌های آبفا را در گرو همراهی و همکاری همه معاونت‌ها با امور مشترکین دانست و گفت: ضروری است در این زمینه هم افزایی لازم انجام تا به یک نتیجه واحد دست یافت.

حمزه پور همچنین با اشاره به برخی اتفاقات و تاثیر آن بر روند آبرسانی تصریح کرد، از ابتدای سال تاکنون عواملی از جمله زلزله، سیل، و قطعی برق بر روند آبرسانی تاثیر گذاشته است که آبفا تلاش کرد با پیش بینی های انجام شده و بسیج امکانات این مشکلات را به حداقل ممکن برساند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان ضمن تاکید بر توزیع عادلانه آب افزود: یکی از بخش‌هایی که نیاز به نظارت و حساسیت بیشتری دارد آبرسانی سیار است که ضروری دارد به نحو شایسته‌ای مدیریت شود.

انتهای پیام/864/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شرکت آب و فاضلاب هرمزگان خدمات رسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۶۳۸۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمینه جذب جوانان هرمزگان در دستگاه قضا فراهم شود

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد عبادی زاده نماینده ولی‌فقیه در استان هرمزگان ظهر پنج شنبه در جلسه شورای اداری استان که با حضور رئیس قوه قضائیه برگزار شد، اظهار کرد: یکی از مشکلات بزرگ در استان هرمزگان مربوط به حوزه زمین و ملک است؛ بخشی از اراضی شهر بندرعباس پیش از انقلاب به نام برخی ملاکان بزرگ شده در حالی که این زمین‌ها چندین بار دست به دست شده‌اند بازگشت مالکین پیشین برای اهالی محلات مشکلاتی ایجاد کرده است.

وی افزود: با توجه به همکاری تنگاتنگی که میان دادگستری هرمزگان و دستگاه‌های امنیتی وجود دارد بخشی از پرونده‌های حوزه زمین مرتفع شده اما نیاز داریم موضوع در سطح ملی نیز پیگیری شود چرا که سندهای قبل از انقلاب سندهای مقدم بوده و بعدها دولت سندهای جدیدی را صادر کرده است که الان مردم را با مشکلات قضائی مواجه کرده است.

حجت الاسلام عبادی زاده بیان کرد: در برخی مناطق روستایی نیز به استناد نقشه‌های هوایی سال ۱۳۴۶ اراضی کشاورزی مردم متعلق به منابع طبیعی تشخیص داده شده است در حالی که اگر مبنای بررسی‌ها از ۵۰ سال پیش به ۷۰ سال ما قبل بازگردد بسیاری از مشکلات این حوزه نیز حل خواهد شد.

امام جمعه بندرعباس ادامه داد: امروز استان هرمزگان با پدیده‌ای به نام قاچاق سوخت مواجه است این مساله بسیاری از دانش آموزان ما را از مدارس دور کرده و حمل نقل را در استان مختل کرده است.

وی افزود: هنجار شکنی‌هایی که در حوزه قاچاق سوخت انجام می‌شود منجر به بروز مشکلات فراوانی و ناامن شدن جاده‌ها شده است و تلفات جانی هم برای سوخت‌برها و هم برای مردم عادی رو به فزونی گذاشته است.

حجت‌الاسلام والمسلمین عبادی‌زاده عنوان‌کرد: قانون شکنی در حوزه قوانین راهنمایی و رانندگی و ترددهای دریایی نیز از دیگر مشکلات استان است که موجب شده نارضایتی جدی مردم برانگیخته شود.

وی خاطرنشان‌کرد: یکی از گلایه‌های ما این است که استان هرمزگان سهم کمی در استخدام قضات دارد و به نقلی بیشتر قاضی‌های فعال در استان به دلیل غیر بومی بودن در صف انتقالی‌گرفتن هستند.

امام جمعه بندرعباس تاکید کرد: با توجه به اینکه هر کسی به شهر خود باز خواهد گشت انتظار داریم مراتب جذب قاضیان جوان از میان جوانان واجد شرایط بومی و نخبگان دانشگاهی و حوزوی استان فراهم شود.

کد خبر 6095208

دیگر خبرها

  • زمینه جذب جوانان هرمزگان در دستگاه قضا فراهم شود
  • آمادگی ۱۰۰ اکیپ عملیاتی و پشتیبانی آبفا در سطح استان 
  • تلاش برای حل فروکش تنش آبی و ایجاد پایداری شبکه توزیع آب در شهرستان چهارباغ
  • تجلیل از کارگران شاغل در شرکت آب و فاضلاب آذربایجان غربی
  • آمادگی ۱۰۰ اکیپ عملیاتی و پشتیبانی آبفا در سطح استان یزد
  • هزینه قبوض تلفن ثابت در سال 1403
  • حمایت آبفای کشور از پروژه های اولویت دار ایلام در حوزه آبرسانی
  • بارش های تهران چقدر کاهش داشته است؟ | برنامه های آبفا برای جلوگیری از هدررفت آب
  • دسترسی ۷۸ هزار روستایی به آب آشامیدنی سالم
  • هزینه ۱۰۵ میلیارد تومانی دولت به پروژه های آبفا در کردستان