Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن دشتی نژاد ، مدیر جهاد کشاورزی آبادان گفت : با توجه به وجود گرازها در منطقه و حمله آن ها به مزارع کشاورزی و آسیب دیدن محصولات ، کشاورزان این شهرستان می توانند با مراجعه به مراکز جهاد کشاورزی برای حصارکشی زمین های خود اقدام کنند.

کشاورزان آبادان و خرمشهری از حمله گراز ها به زمین های کشاورزی و آسیب دیدن محصولاتشان گلایه مند هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته او بنا بر تفاهم نامه امضا شده میان جهادکشاورزی آبادان و قرارگاه کربلا کشاورزان این شهرستان تنها ۴۰ درصد هزینه حصار کشی را می پردازند و بقیه ی آن بر عهده قرارگاه است.

این مسئول از کشاورزان خواست به این منظور به مراکز جهادکشاورزی اروندکنار ، منیوحی و ابوشانگ مراجعه کنند تا پس از تشکیل پرونده و تحویل آن به قرارگاه کربلا در اهواز روند حصارکشی مزارعشان آغاز شود.

مدیر جهاد کشاورزی آبادان با بیان اینکه تاکنون ۱۲۰هکتار از مزارع آبادان به این شیوه حصار کشی شده اند گفت : قرارگاه کربلا به منظور کاهش هزینه برای کشاورزان این شهرستان اقدام به تهیه و استقرار چهار دستگاه بافنده فنس در شهر اهواز کرده است.

او همچنین به شهروندان توصیه کرد در صورت حصارکشی یک نهر تا نهر سنتی دیگر یا چند زمین کشاورزی با هم می توانند هزینه را میان کشاورزان منطقه خود تقسیم کنند.

آقای دشتی نژاد گفت : بر اساس پیگیری ها قرار است مجوز شکار گرازها برای دارندگان سلاح های دارای مجوز صادر شود و نیز در صورت دریافت مجوز از سوی نماینده ولی فقیه و وزارت کشور ، گرازها به کشورهای دارای اقلیت های مذهبی که منعی در خوردن گوشت آن ها ندارند صادر شود.

او با تاکید بر اینکه اتلاف گراز ها از حیطه جهاد کشاورزی خارج است و باید اداره محیط زیست شهرستان و استان به این منظور اقدام کنند از آمادگی این اداره برای همکاری با همه ی نهادهایی خبر داد که در این زمینه قصد فعالیت دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان آبادان آبادان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حمله گرازها جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۶۴۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قلع و قمع ۱۲ فقره تغییر کاربری غیرمجاز در آمل

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، مدیر جهاد کشاورزی آمل از قلع و قمع ۱۲ فقره تغییر کاربری غیر مجاز در اراضی کشاورزی این شهرستان خبر داد.


مهرداد فولاد گفت: به دنبال صدور دستور قضایی، اکیپ اجرای احکام‌قضایی شامل واحد حقوقی و گشت ۱۳۱ مدیریت جهاد کشاورزی آمل با همراهی نیروی انتظامی اقدام به قلع و قمع تغییرکاربری غیرمجاز خارج از طرح هادی مصوب در روستاهای قادی‌محله و بختیارکتی این شهرستان کردند.


وی افزود: پنج بنا و هفت فقره تفکیک و دیوارکشی در قالب ماده ۳ و تبصره ۲ ماده ۱۰، قلع و قمع و ۱۲ هزار و ۳۰۰ متر‌مربع زمین کشاورزی به چرخه تولید بازگشت.


مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل با بیان اینکه جهاد کشاورزی با تمام قدرت در راه حفظ بستر تولید محصولات کشاورزی ایستاده است، گفت: به مالکین اراضی کشاورزی توصیه می‌شود بدون اخذ مجوز از مراجع ذیصلاح اقدام به تغییر کاربری اراضی خود نکنند.

دیگر خبرها

  • مازندران سالانه ۴۸۰ هزار تن گندم مصرف می کند
  • انتفاد از کاهش سهمیه سوخت کشاورزان
  • عملکرد بالای ۵ تن محصول گندم در مزارع کارون
  • قلع و قمع ۱۲ فقره تغییر کاربری غیرمجاز در آمل
  • قلع و قمع 12 فقره تغییر کاربری غیرمجاز در آمل
  • کشاورزان گلستانی آب ماندگی را از سطح مزارع خود خارج کنند
  • خسارت بارش شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان
  • خسارت بارش‌های شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان
  • تخریب جاده‌های بین مزارع و عشایری شهرستان آبدانان بر اثر سیلاب
  • تصویر جالب از عکس یادگاری بعد از ۱۰ سال