Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-01@07:47:55 GMT

ماجرای نقل و انتقال سوابق بازنشستگی چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۶۴۴۹۴

ماجرای نقل و انتقال سوابق بازنشستگی چیست؟

براساس آمارهای موجود از ابتدای سال تا روز دوشنبه، ۱۴۵ بخشنامه در حوزه تجارت خارجی صادر شده است. در صورتی که تنها روزهای کاری را در نظر بگیریم می‌توان نتیجه گرفت که طی این مدت روزانه حدود دو بخشنامه در حوزه تغییر قوانین و مقررات صادر شده است.

نکته دیگر این است که عمده این بخشنامه‌ها مربوط به محدودیت‌های صادراتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به این معنا که براساس آمار گمرک ایران، از ۱۴۵ بخشنامه‌ای که به آن اشاره شد ۸۰ تا ۹۰ بخشنامه تنها توسط مدیر کل صنایع معدنی وزارت صمت امضا شده است. این بخشنامه‌ها از نظر محتوایی شامل مجوز واردات برخی شرکت‌ها در بازه‌های زمانی ۱۵ روزه تا سه ماهه است.

در واقع به صورت دائم بخشنامه‌های محدودکننده و کنترلی توسط وزارت صمت ارسال می‌شود. راهکار که کارشناسان مربوط برای این موضوع ارائه می‌کنند، این است که وزارت صمت به جای ارائه فهرست شرکت‌های مجاز به واردات، شرکت‌هایی که به تعهدات ارزی خود عمل نکردند را اعلام کند. یعنی به جای اعلام شرکت‌هایی که مجاز به واردات هستند، شرکت‌هایی که مجاز به واردات نیستند را اعلام کند.

در این حالت دیگر نیازی نیست که فهرست‌ها مدام عوض شود. در صورتی که این اتفاق رخ دهد بخش قابل توجهی از این بخشنامه‌ها کاهش پیدا می‌کند. دفتر صنایع معدنی وزارت صمت هر ماه یکبار ۱۰ تا ۱۵ بخشنامه صادر می‌کند. به طور این دفتر مثال برای واردات شمش قوسی(فولاد)، شمش روی، سیمان، مقاطع طویل(نظیر میلگرد)، لوله پروفیل، مقاطع تخت(نظیر ورق‌های فولادی)، شیشه و مس بخشنامه‌های مختلف صادر می‌کند. هر ماه نیز اعلام می‌کند که کدام شرکت‌ها امکان واردات را دارند.

صدور ۹۰ درصد بخشنامه‌ها از جانب سه دستگاه

۹۰ درصد بخشنامه‌هایی که در حوزه تجارت خارجی صادر می‌شود مربوط به وزارت صمت، وزارت بهداشت و جهاد کشاورزی است. بخش کوچکی از بخشنامه‌های ابلاغی در اجرای وظایف گمرک صادر می‌شود که عموما جنبه کنترلی دارد. سایر سازمان‌ها معمولا بخشنامه‌های کمی صادر می‌کنند. حدود پنج درصد از بخشنامه‌ها در سال جاری نیز مربوط به سازمان امور مالیاتی بوده که علت آن نیز تغییر قانون مالیات بر ارزش افزوده بوده است.

در خصوص تناقض بخشنامه‌های صادر شده از سوی دستگاه‌های مختلف نیز باید گفت که چنین مواردی وجود دارد که باعث سردرگمی دستگاه‌های اجرایی و مردم می‌شود. به طور مثال بخشنامه‌ای داریم که براساس آن در سال ۱۳۹۷ محدودیت‌هایی وضع شده اما در حال حاضر بخشنامه جدیدی صادر شده که محدودیت‌ها را نقض کرده است. این در حالی است بخشنامه قبلی ملغی نشده و همچنان وجود دارد.

گفتنی است که براساس بخشنامه‌ای که اخیرا از سوی معاون حقوقی رییس جمهور صادر شده است، دستگاه‌های دولتی مکلف شدند تا ۴ ضابطه مشخص را در راستای صدور بخشنامه‌ها و تغییر دستور العمل‌ها رعایت کنند.

هدف از این موضوع افزایش ثبات در فرآیندهای اقتصادی و رشد امنیت سرمایه‌گذاری ذکر شده است. باید دید که این بخشنامه چه تغییری را در ماه‌های آینده در خصوص صدور بخشنامه‌های متعدد ایجاد خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: تصمیم مهم دولت برای ترمیم قدرت خرید کارمندان و بازنشستگان پیشنهاد افزایش حقوق کارمندان و بازنشستگان لشکری و کشوری روی میز دولت

۲۱۷ ۲۵۶

کد خبر 1662723

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: بازنشستگی صندوق بازنشستگی بخشنامه ها وزارت صمت صادر شده شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۶۴۴۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا واردات اورانیوم روسیه را ممنوع کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، نمایندگان سنای آمریکا طرحی را تصویب کردند که براساس آن واردات اوانیوم روسیه به آمریکا را ممنوع می‌کند.

پیش از این نمایندگان مجلس نمایندگان آمریکا این طرح را تصویب کردند و شامگاه سه‌شنبه نیز نمایندگان سنا آن را با اکثریت آراء تصویب کردند.

طبق روند قانون‌گذاری در آمریکا این طرح برای تبدیل به قانون و اجرایی‌شدن باید جو بایدن، رییس‌جمهور آمریکا نیز آن را امضا کند.

در دسامبر گذشته، مجلس نمایندگان آمریکا طرحی را تصویب کرد که واردات اورانیوم با غنای پایین از روسیه را ممنوع می کرد. در سال‌های اخیر، آمریکا تلاش کرده تا برای تامین انرژی راکتورهای هسته‌ای خود، سوخت روسیه را با سطوح بالای اورانیوم با غنای پایین جایگزین کند.

در ماه فوریه، وزارت بازرگانی آمریکا گزارش داد که خرید اورانیوم و سایر عناصر رادیواکتیو روسیه در سال ۲۰۲۳ بیش از یک دهه از این خریدها فراتر رفته است.

ماه مارس گذشته، گزارش های شرکت روسی «اتم انرگوپروم» (بخشی از شرکت دولتی «روساتوم») حاکی از آن بود که «روساتوم» اقدامات پیشگیرانه ای را برای کاهش خسارات وارده به خود و خریداران اورانیوم روسیه تدارک دیده است.

در بخشی از بیانیه این شرکت آمده که «علیرغم احتمال کم خطر اعمال چنین محدودیت‌هایی، اقدامات پیشگیرانه برای به حداقل رساندن خسارات ناشی از آنکه ممکن است به شرکت و خریداران وارد شود، از جمله تجزیه و تحلیل احتمالات انتقال سفارش‌ها به شرکت‌های محلی روسیه و حمایت قانونی تدارک دیده شده است.»

کد خبر 6093696

دیگر خبرها

  • تمامی معلمان رتبه‌بندی می‌شوند / ۶۷ هزار فرهنگی در شرایط بازنشستگی 
  • خطر تحریم در واردات اتوبوس های جدید
  • وزیر صمت: تراکتورهای وارداتی توان رقابت با تولیدات داخلی را ندارند
  • آمریکا واردات اورانیوم روسیه را ممنوع کرد
  • واردات خودرو‌های کارکرده در انتظار ابلاغ دولت به وزارت صمت
  • اطلاعیه جدید وزارت حمل و نقل عراق درباره انتقال مسافران از اروند رود
  • صدور بیش از ۵۰ میلیون دلار کالا از گمرک استان همدان
  • چین معافیت تعرفه‌ای واردات محصولات آمریکایی را تمدید می‌کند
  • زنان مجوز فعالیت در ورزش زورخانه‌ای ندارند اما می‌توانند تماشاگر باشند
  • ماجرای دعوای هند و شرکت مهندسی توسعه گاز چه بود؟