Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان برنامه کوتاه مدت دوساله دوم این سازمان را تشریح کرد. 

به گزارش ایسنا، الهام یاوری در نشستی خبری با بیان اینکه سمپاد گذشته‌ای به قدمت بیش از ۴۰ سال دارد، گفت: در گذشته‌های دور خردمندان این آب و خاک که دلسوز وضعیت آموزش و پرورش کشور بودند سازمانی را تاسیس کردند تا در آن کودکانی که استعداد بیشتر و آمادگی و علاقه بیشتری برای تلاش دارند دور یکدیگر جمع شوند و یک شبکه هم افزایی ایجاد و به یکدیگر کمک کنند و از رهگذر این هم افزایی بتوانند برخی از مسئله‌های کشور را حل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تلاش به بار نشست و امروز ستاره‌هایی در حوزه سمپاد داریم که در حوزه‌های مختلف هرکدام تلاش می‌کنند تا کشورمان به موفقیت‌های بیشتری  در عرصه حل مسایل و پیشرفت و شکوفایی برسد. 
                                                                                                                                                            
وی ادامه داد: در دوره‌ای، سمپاد دچار ضعف ساختاری و بنیادی شد تا اینکه در سال ۹۷ سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان که از بین رفته بود با دستور مستقیم رهبری دوباره احیاء شد و اساسنامه جدید باشگاه به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسید؛ سال ۹۸ توسط رییس جمهور ابلاغ شد و در سال ۹۹ اولین رییس سمپاد به صندلی نشست و سازمان موجودیت خود را دوباره کسب کرد. 

یاوری با بیان اینکه سه هدف بلندمدت در برنامه دیده شد که جهت‌گیریهای کلان سمپاد برای سالهای پیش رو را تعیین می‌کند، گفت: هدف اول تعلیم و تربیت متوازن و فراگیر و با کیفیت است که در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش از آن به تربیت چند ساحتی یاد می‌شود. هدف دوم، گسترش چتر خدمات برای استعدادهای درخشانی است که بیرون از مدارس سمپاد هستند اما در آزمون پذیرفته نشده‌اند یا اصلا آزمون نداده‌اند و یا در مواردی در شهرها و مناطق کوچکتر هستند؛ اینها باید از خدمات سمپاد بهره مند شوند و همین امر را یکی از ماموریتهای خود قرار دادیم تا راهی پیدا کنیم که خدمات سمپاد به دست این افراد نیز برسد. 

وی همچنین سومین هدف را بهسازی شیوه‌های استعداد عمومی بین دانش آموزان عنوان کرد.

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان با اشاره به اینکه این اهداف بلندمدت به دو سری اهداف کوتاه مدت شکسته شدند، خاطرنشان کرد: در اهداف کوتاه مدت دو سال اول (از شروع مهر ۹۹ تا مهر امسال)  قرار بود به این اهداف کوتاه مدت بپردازیم؛ هدف اول سازمان سازی، هدف دوم نیروسازی و پرورش نیروهای توانمند برای ستاد بود. 

یاوری با اشاره به برنامه کوتاه مدت دوساله دوم گفت: برنامه کوتاه مدت دوساله دوم که در آستانه شروع آن هستیم به سه حوزه دیگر می‌پردازد.

ادامه دارد.

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان  ادامه داد: هدف اول ارزیابی مدارس و مدیران است؛ هدفگذاریهای تربیتی خوبی کردیم و در بخش سازمان سازی که در دو سال اول به آن پرداختیم، مدلهای مفهومی خوبی تدوین کردیم. در آنجا جهت گیری‌ها و سمت و سوی تربیتی سمپاد را مشخص کردیم اما تا وقتی که وارد فرآیند ارزیابی نشود و مدیران و مدارس خودشان را در عملیاتی شدن این برنامه ریزیهای سطح کلان تر متعهد ندانند، محقق نمی‌شود. در این دو ساله باید نظام ارزیابی درستی از مدارس و مدیرانمان داشته باشیم و سپس بتوانیم به مدارس و مدیرانی که از اهداف تربیتی عقب تر هستند کمک کنیم.

وی هدف دوم کوتاه مدت برای دو سال آینده را برقراری انضباط مالی و شفاف سازی در این حوزه‌ها و هدف سوم را توانمندسازی نیروهای صف عنوان کرد.

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان با اشاره به تعلیم و تربیت با کیفیت و چندساحتی گفت: برنامه‌های متعددی حول این موضوع شکل گرفته است. کارسوقهای علمی که میراث ۴۰ ساله سمپاد هستند گسترش جدی پیدا کرده و در حوزه های دیگر هم وارد شده است. 

پایش تحصیلی دانش آموزان سمپادی/ صدور کارنامه به تفکیک هر درس و شهرستان 

وی در ادامه کار مهم دیگر در این حوزه را برنامه ملی پایش تحصیلی عنوان کرد و گفت: دوبار در سال کل دانش آموزان مدارس سمپاد را در آزمونی مشابه و هم زمان از جهت پیشرفت تحصیلی پایش و رصد می‌کنیم سپس کارنامه‌های مشخصی به تفکیک هر درس و هر شهرستان و مدرسه در اختیار تصمیم گیران حوزه کاری قرار می‌دهیم.

وی ادامه داد: در این بخش هدف این است که رقابت را از سطح دانش آموز به سطح مدرسه و سطح شهرستان برسانیم. همچنین کمک کنیم به جای رقابت کورکورانه، مناطق و مدارس بتوانند براساس نتایج به دست آمده، نقاط قوت و ضعف خود را پیدا و نسبت به بهبود وضعیت خود اقدام کنند.

ادامه دارد 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مدارس سمپاد مرکز استعدادهای درخشان رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان کوتاه مدت دو دانش آموزان دو سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۶۴۸۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود ۶۰ هزار مربی پرورشی در مدارس کشور/ ۱۱ هزار مربی پرورشی جذب می‌کنیم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مسابقات چهارده‌گانه قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزان با رقابت ۴۲۰ نفر به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارسنجان برگزار شد.

مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش در حاشیه مسابقات چهارده‌گانه قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزان به وضعیت مربیان پرورشی مدارس و برنامه استخدامی این نیرو‌ها اشاره کرد و گفت: براساس قانون احیای معاونت پرورشی باید هر مدرسه یک مربی داشته باشد.

میکائیل باقری، تعداد مربیان پرورشی را زیر ۵۰ هزار نفر اعلام کرد و خاطرنشان کرد: ۶۰ هزار مربی پرورشی در کشور کم داریم که امسال قرار است براساس ماده ۲۸ حدود ۱۱ هزار مربی جذب کنیم.

وی متذکر شد: با وجود این تعداد جذب در مقایسه با بازنشستگان امسال باز کمبود داریم که در این راستا وزیر آموزش و پرورش دنبال راه‌اندازی پردیس ویژه معلم پرورشی است که همه‌ساله حداقل تعدادی را جذب کنند تا کمبود‌ها جبران شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارسنجان هم در حاشیه این مراسم به خبرنگار آنا گفت: کلام نورانی خدا، دستورالعمل جاودانی سعادت بشر و حلقه اتصال تمام مسلمین جهان است و در شرایطی که مسلمین در برابر هجوم بی‌رحمانه دشمنان احتیاج به اتحاد و همبستگی دارند، بهترین راه این است که همگی گرد قرآن جمع شوند.

محمد رستم‌پور اضافه کرد: این همان حبل‌الله و رشته محکم الهی است که تمام دل‌ها را به هم مربوط می‌کند و در آیه شریفه ۱۰۳ سوره آل‌عمران به آن دعوت کرده و می‌فرماید: «وَاعْتَصِمُوابِحَبْلِاللَّهِجَمِیعًاوَلَاتَفَرَّقُوا» اعتصام به حبل‌الله همان تمسک عمومی به تعلیمات این کتاب بزرگ است، این همان نور و هدایتی است که در آیات ۱۵ و ۱۶ سوره مائده به آن اشاره کرده و می‌فرماید: «قَدْ جَاءَکُمْ مِنَ اللَّهِ نُورٌ وَ کِتَابٌ مُبِینٌ یَهْدِی بِهِ اللَّهُ مَنِ اتَّبَعَ رِضْوَانَهُ سُبُلَ السَّلَامِ وَ یُخْرِجُهُمْ مِنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ بِإِذْنِهِ وَ یَهْدِیهِمْ إِلَىٰ صِرَاطٍ مُسْتَقِیمٍ.»

مدیر آموزش و پرورش شهرستان ارسنجان هم در حاشیه این مراسم در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا مطرح کرد: ارسنجان با همکاری فرمانداری، دانشگاه آزاد و سایر ارگان‌ها میزبان مسابقات چهارده‌گانه قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزان شهرستان‌های بختگان، نی‌ریز، استهبان و ارسنجان است.

سید اکبر کاظمی ادامه داد: این مسابقات در سطح آموزشگاه بین تمامی دانش‌آموزان برگزار شده که ۴۲۰ نفر آنها از شهرستان‌های بختگان، نی‌ریز، استهبان و ارسنجان به این مرحله راه‌ یافتند که امروز به رقابت خواهند پرداخت.

وی با اشاره به حضور داوران ملی و بین‌المللی در این دوره از مسابقات در شهرستان ارسنجان مطرح کرد: مسابقات در رشته‌های فهم قرآن، نهج‌البلاغه، صحیفه سجادیه، احکام، انشای نماز و گفتمان مهدوی با حضور دانش‌آموزان دختر و پسر در مقاطع متوسطه اول و دوم برگزار می‌شود.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان ارسنجان در توضیح رشته مربوط به گفتمان مهدوی، گفت: دانش‌آموزان با شبهات مهدوی آشنا می‌شوند و در این مسابقات به صورت گروهی با ایجاد شبهه و پاسخگویی به شبهه به مرحله بالاتر صعود می‌کنند.

کاظمی، موفقیت کشور را در گرو موفقیت آموزش و پرورش عنوان کرد و گفت: کشوری قوی خواهد بود که آموزش و پرورشی قوی داشته باشد.

سروستان میزبان مسابقات قرآنی دانش‌آموزان

بیش از ۴۰۰ دانش‌آموز از شهرستان‌های فسا و سروستان در مسابقات قرآنی با یکدیگر رقابت می‌کنند.

مدیر آموزش و پرورش سروستان هم خاطرنشان کرد: مسابقات قرآن سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت با حضور دانش‌آموزان فسا، شیبکوه، ششده و قره‌بلاغ در سروستان برگزار می‌شود.

مجتبی فرهادی افزود: بیش از ۴۳۰ دانش‌آموز در رشته‌های قرائت، حفظ، ترتیل، نهج‌البلاغه و اذان در این شهرستان باهم رقابت می‌کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گرو گرفتن کارنامه دانش‌آموز در ازای پرداخت پول!
  • گرو گرفتن کارنامه دانش‌آموز در ازای پرداخت پول، غیرقانونی است
  • پرداخت ۵۰ میلیارد ریال کمک‌هزینه تحصیلی به دانش‌آموزان مددجوی سراوان
  • کمبود ۶۰ هزار مربی پرورشی در مدارس کشور/ ۱۱ هزار مربی پرورشی جذب می‌کنیم
  • تدارک بیش از ۲۰ برنامه مختلف به مناسبت هفت معلم
  • ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان کرمانشاه شدند
  • جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • ارائه مشاوره دقیق برای جذب دانش آموزان به رشته ریاضی
  • مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است
  • علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات