Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@08:01:06 GMT

کارنامه ادبی «پوران کاوه» بررسی می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۶۴۹۹۵

کارنامه ادبی «پوران کاوه» بررسی می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، جلسه بررسی کارنامه ادبی پوران کاوه شاعر و مترجم و نقاش، فردا چهارشنبه ۲۶ مرداد در کتابفروشی فرهنگان قریب با همکاری نشر نوآن برگزار می‌شود.

در این‌جلسه احمد پوری و اسدالله امرایی به برخی آثار ترجمه ادبی پوران کاوه، محمود معتقدی به شعر او و ایرج شهبازی (مؤلف و پژوهشگر در زمینه ادبیات صوفیه) به کتاب ترجمه راز مولانا می‌پردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اجرای این برنامه را که بررسی ۳۰ سال فعالیت ادبی پوران کاوه است، حجت بداغی به عهده دارد.

پوران کاوه متولد ۱۳۳۰ در شهر بروجرد است. به علت اشتغال پدر در دستگاه‌های دولتی و انتقال‌های مکرر، دوره ابتدایی و دبیرستان را در شهرهای مختلف استان مرکزی گذراند، سپس در سال ۱۳۵۱ به شرکت ملی نفت ایران در آبادان پیوست و در سال ۱۳۵۲ در پتروشیمی آبادان مشغول به کار شد. در سال ۱۳۵۵ تحصیل در رشته اقتصادِ دانشگاه ویسکانسین آمریکا را به صورت مکاتبه‌ای آغاز نمود و همزمان مشغول فعالیت‌های هنری خود در سرایش شعر، نقاشی و برپایی نمایشگاه‌های متعدد بود. کاوه طی ۳ دهه فعالیت ادبی جز روزنامه‌های کثیرالانتشار با بسیاری نشریات ادبی و فرهنگی – از جمله زندگی نو، بخارا، دنیای سخن، آدینه، تکاپو، روزگار وصل، گوهران، نافه و…- در زمینه‌های شعر و ترجمه و نقد همکاری داشته است و در سال‌های اخیر مسئولیت صفحه شعر هفته‌نامه آوای پراو را به عهده دارد. از دیگر فعالیت‌های او به شرکت و ارائه مقاله در همایش کشورهای کره و هند می‌توان اشاره کرد.

ازجمله فعالیت‌های او در زمینه نقاشی می‌توان به برپایی نمایشگاه در تالار اجتماعات انکس آبادان (۱۳۵۶)، حضور آثارش در تالار صدا و سیمای دبی (۱۳۷۰)، نمایش آثارش در گالری کمال‌الملک (۱۳۷۳)، نمایش و عرضه آثارش در گالری بامداد (۱۳۷۴)، حضور در نمایشگاه گروهی (موزه هنرهای معاصر، ۱۳۷۵) و حضور در نمایشگاه بین‌المللی تهران (۱۳۷۶) اشاره کرد.

همچنین تاکنون ۲۰ کتاب (مجموعه و گزیده اشعار، خاطره، ترجمه شعر و ادبیات داستانی و ترجمه پژوهشی درباره مولانا) توسط ناشرانی چون ابتکار نو، مروارید، نگاه و نشر گویا چاپ از کاوه منتشر شده است.

این جلسه فردا چهارشنبه ۲۶ مرداد از ساعت ۱۷ تا ۱۹ در کتابفروشی فرهنگان قریب برگزار می‌شود.

کد خبر 5564576 فاطمه میرزا جعفری

منبع: مهر

کلیدواژه: شعر ادبیات داستانی ترجمه معرفی کتاب کتاب و کتابخوانی ادبیات کودک و نوجوان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ترجمه هوشنگ ابتهاج نشر 27 بعثت بنیاد ملی بازی های رایانه ای انتشارات کتاب نیستان دفاع مقدس حسینیه مهر روز خبرنگار محرم 1401 تازه های نشر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۶۴۹۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش اشتغالزایی و رونق تولید از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود

به گزارش حوزه استانهای خبرگزاری تقریب، سعید سلامتی در حاشیه چهارمین دوره نمایشگاه دستاوردهای وقف با محوریت شرکت‌های دانش‌بنیان اظهار کرد: این شرکت از آبان ماه 1399 برای دومین بار شروع به فعالیت کرده و با مشارکت سازمان اوقاف و امور خیریه در قالب شرکت موقوفات مبین (70 درصد سهام و 30 درصد بخش خصوصی) توانستیم دوباره شرکت را فعال کنیم.

وی در ادامه خبر داد: در حال حاضر ظرفیت اسمی دامداری این شرکت دو هزار و 500 رأس گله مولد است و در حال حاضر با یک هزار و 700 رأس دام نسبت به تولیدات مختلف اقدام می‌کنیم؛ تولید شیر و گوشت از تولیدات این شرکت است.

مدیر تولید شرکت کشت و صنعت دامپروری مهر ماندگار گلستان با اشاره به اینکه در حال حاضر با 600 رأس دام تولید 25 تُن شیر داریم، تصریح کرد: در این شرکت اشتغالزایی 50 نفر به صورت مستقیم و در چند شیفت شبانه‌روزی داریم.

سلامتی در خصوص فرهنگ وقف و تأثیرات آن بیان کرد: این دامداری در سال 1385 شروع به فعالیت کرد ولی متأسفانه در سال 1395 به دلایل مختلف از جمله مشکل در تأمین منابع مالی اتمام کار داشت؛ شرکت چند سال فعالیت نداشت ولی با سرمایه‌گذاری سازمان اوقاف در سال 99 دوباره به فعالیت برگشته و افزایش اشتغالزایی، رونق تولید، کمک به توسعه شرکت با هدف تأمین گوشت و لبنیات برای مردم از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود.

وی اضافه کرد: سالانه سود حاصل از فعالیت این دامداری در بخش‌های مختلف وقف و همچنین برای ایتام، مدرسه‌سازی و دیگر امور خیریه صرف می‌شود.

مدیر تولید شرکت کشت و صنعت دامپروری مهر ماندگار گلستان با اشاره به اینکه در شرکت ایجاد آمیخته‌گری برای تولید دام‌های سازگار با آب و هوا و شرایط کشور یادآور شد: این شرکت دانش‌بنیان است و در بحث اصلاح نژاد دام و پرورش گاو شیری به صورت علمی فعالیت دارد؛ برای حفظ و صیانت از نژاد سرابی به عنوان نژاد اصیل ایرانی در حال تکثیر دام هستیم.

بنا به این گزارش، چهارمین دوره نمایشگاه دستاوردهای وقف با محوریت شرکت‌های دانش‌بنیان از پنجم اردیبهشت ماه آغاز به کار کرده و 39 شرکت دانش‌بنیان در این دوره نمایشگاه حضور دارند که نسبت به نمایشگاه های سال گذشته افزایش داشته است.

شرکت‌کنندگان در این نمایشگاه در حوزه‌های صنعت، عمران و تکنولوژی، کشاورزی نوآور، شیلات بهره‌ور و  فناوری‌های نوین پزشکی و تجهیزات وابسته فعالیت دارند.



انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۱۱۰ فرصت اقتصادی خراسان جنوبی به ۲ زبان ترجمه شد
  • کارکرد‌های مختلف وقف در نمایشگاه دستاورد‌های این نهاد
  • ۱۱۰ فرصت اقتصادی استان به ۲ زبان زنده دنیا ترجمه شد
  • نمایشگاه گروهی عکاسان کازرون با نام «سِی کو» در حال برگزاری است
  • نشست نماینده ولی فقیه در کردستان با تشکل های کارگری و کارفرمایی
  • کارنامه سه ساله به روایت اعضای شورای شهر اصفهان
  • برای تقویت میدان کتاب کودک و نوجوان چه باید کرد؟
  • افزایش اشتغالزایی و رونق تولید از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود
  • کمی مهربان باشیم (بررسی زندگی و آثار دکتر هروی)
  • گل اول سپاهان به استقلال ملاثانی + فیلم