Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس میراث‌فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان زنجان با بیان اینکه اشتغال مهم‌ترین موضوعی است که در روستاهای هدف گردشگری دنبال می‌شود گفت: رونق حوزه گردشگری، اشتغالزایی و ارزش‌افزوده مالی از جمله مزیت‌هایی است که گردشگری روستایی به همراه دارد و نباید از این فرصت در چرخه اصلاح اقتصادی غافل بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی باقری در گفت‌وگو با خبرنگار موج رسا; با بیان اینکه روستاهای هدف گردشگری در توسعه اقتصاد بومی تاثیر مثبتی دارند، اظهار داشت: گردشگری به‌عنوان یک صنعت سالم و پاک نقش مؤثری در توسعه اقتصادی کشور دارد که روستاها نیز در این زمینه از ظرفیت‌های زیادی برخوردارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: جاذبه‌های تاریخی، طبیعی و مذهبی می‌توانند در توسعه اقتصادی منطقه نقش مهمی ایفا کنند در این خصوص روستاهای هدف گردشگری نیز بستری برای درآمدزایی اهالی روستا خواهد بود بنابراین محور قرار دادن روستاها در سفر گردشگران، اهدافی از جمله جذب گردشگر و آشنایی مردم با آداب و رسوم منطقه را دنبال می‌کند که می‌تواند در ایجاد اشتغال و جلوگیری از مهاجرت جوانان تأثیرگذار باشد.

رئیس میراث‌فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان زنجان با بیان اینکه فرهنگ‌سازی در زمینه پذیرش گردشگر یکی از اقدامات لازم برای توسعه این صنعت در روستاها است، گفت: روستاییان باید بپذیرند که ورود گردشگر موجب درآمد افزایی و رونق هرچه بیشتر روستاها می‌شود. با این حال عمران، آبادانی، هموار کردن راه‌های دسترسی، بهسازی معابر، ارتقای کمی و کیفی امکانات موجود در روستا و ایجاد سرویس‌های بهداشتی مناسب از جمله زیرساخت‌های توسعه گردشگری روستایی است.

‌وی با تاکید بر اینکه همچنین ارتقای فرهنگ گردشگری مسافران نیز برای توسعه همه جانبه این صنعت در روستاها ضروری است، تصریح کرد: نباید محیط زیست تخریب و مزارع و باغ‌ها دچار آسیب شود و یا با رها کردن زباله‌های تجزیه‌ناپذیر و آلوده کردن رودخانه‌ها، محیط طبیعی روستا را نابود کرد.

باقری اذعان کرد: جاذبه‌های تاریخی، فرهنگی، طبیعی و مذهبی از جمله شاخصه‌هایی است که در معرفی و انتخاب روستاها به‌عنوان روستاهای هدف گردشگری دخیل است.

وی با بیان اینکه اشتغال مهم‌ترین موضوعی است که در روستاهای هدف گردشگری مد نظر قرار دارد و در این زمینه اعتباراتی برای توسعه زیرساخت‌های روستاهای هدف گردشگری تخصیص‌یافته است، خاطر‌نشان کرد: رونق حوزه گردشگری، اشتغالزایی و ارزش‌افزوده مالی از جمله مزیت‌هایی است که گردشگری روستایی به همراه دارد و نباید از این فرصت در چرخه اصلاح اقتصادی غافل بود.

رئیس میراث‌فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان زنجان با بیان اینکه گردشگری علاوه بر در آمدزایی و اشتغال وسیعی که ایجاد می‌کند، از لحاظ معماری و بافت زندگی مردم در برخی از روستاها، برای مردم سایر استان‌ها جذابیت دارد، ادامه داد: باید از این فرصت به‌ عنوان یک صنعت درآمدزا بهره گرفت.

وی با اشاره به اینکه روستای ماری، وننق، کلکش، شیلاندر با پیشینه تاریخی از روستاهای زیبای شهرستان زنجان هستند که برای جذب گردشگر از جاذبه‌های طبیعی مناسبی برخوردار هستند گفت: روستای لار با ساختار خانه‌های پلکانی، استفاده از انرژی‌های پاک ‌پایدار، مجارت آبشار، پتانسیل‌ها و جاذبه‌های طبیعی از جمله روستا‌های هدف گردشگردی است. همچنین روستای حاج‌سیران یکی از روستاهای هدف گردشگری مذهبی و طبیعت‌گردی با جاذبه‌های طبیعی است.

انتهای پیام/

 

 

منبع: دانا

کلیدواژه: روستاهای هدف گردشگری گردشگری روستایی شهرستان زنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۶۵۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روستاها آغازگر جهش تولید با مشارکت مردم هستند

 


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، امام جمعه بجستان روز یکشنبه در گردهمایی گرامیداشت نهم اردیبهشت روز شوراها در بجستان نامگذاری امسال به عنوان جهش تولید با مشارکت مردم توسط رهبر معظم انقلاب را یادآور شد و گفت: همه برنامه ریزی های مسوولان و دست اندرکاران ذیربط در این زمینه باید در مرحله نخست با نگاه به توانمندی ها و پتانسیلهای مناطق روستایی باشد.

حجت الاسلام دهقانی افزود: مناطق روستایی از ظرفیتهای بسیار خوبی در زمینه های مختلف تولیدی و کشاورزی متکی بر مشارکت مردمی برخوردارند و با حمایت از این بخش می توان بستر جهش تولید را فراهم و پتانسیلهای بالقوه تولیدی روستاها را با برنامه ریزی صحیح به فعلیت تبدیل کرد.

امام جمعه بجستان گفت: شوراهای اسلامی روستاها نقش بسیار مهمی در تحقق جهش تولید با مشارکت مردم در این مناطق دارند و باید با تعامل با سایر دستگاههای اجرایی و مسوولان ذیربط برای عمران این مناطق و جهش تولید برنامه ریزی جامع داشته باشند.

حجت الاسلام دهقانی افزود: شوراهای اسلامی وابسته به هیچ جناح و حزبی نیستند، بلکه از توده مردم هستند و باید با همکاری سایر ادارات و سازمانها به مردم مناطق شهری و روستایی خدمت کنند.

فرماندار بجستان هم در این جلسه گفت: شوراهای اسلامی شهری و روستایی این شهرستان در ارایه خدمات به مردم پیشگام هستند و اتحاد و انسجام بین شوراها موجب خدمات اثر بخش و هدفمند به مردم و سرعت بخشی در رفع مشکلات جامعه می شود.

حسن حیدری ادامه داد: مشکلی در شهرستان نبوده که در بین اعضای شورا مطرح شود و آنان در ارایه خدمت به مردم جلوتر از سایر مسوولان شهرستان بجستان نباشند و این از نقاط قوت شوراهای اسلامی بجستان است.

نهم اردیبهشت به عنوان روز ملی شوراهای اسلامی نامگذاری شده است.

مرکز شهرستان بجستان در ۲۷۸ کیلومتری جنوب غربی مشهد واقع است.

 
 

دیگر خبرها

  • افتتاح ۱۶ پروژه شاخص در مجموعه صفه، اقدامی موثر در ارتقای صنعت گردشگری
  • اجرای ۱۶ پروژه شاخص در مجتمع گردشگری صفه/ برای توسعه صنعت نشاط و تفریح تلاش می‌کنیم
  • روستاها آغازگر جهش تولید با مشارکت مردم هستند
  • طرح جنگل‌داری چندمنظوره با رویکرد حفاظتی و توسعه توریسم بررسی شد
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • روستاهای زنجان به کارگاه عمرانی تبدیل شده‌اند
  • نبود سالن ورزشی مشکل اصلی روستاهای دهستان الوندکوه غربی
  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری
  • نماینده مجلس: طرح هادی از تخلف ساخت وساز در روستاهای البرز می کاهد
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است