Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، عنایت رضایی‌پور روز سه‌شنبه در نشست ستاد هماهنگی اربعین حسینی آستارا اظهار کرد: بازه زمانی منتهی به اربعین حسینی مایه خوشبختی و فرصتی مغتنم برای حمایت و خدمات‌رسانی توسط مسئولان آستارا است؛ زیرا در نقطه‌ای از کشور قرار گرفتیم که زائران خارجی با شرایطی خاص وارد مرز می‌شوند و از این شهر عبور می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نسل‌های جدید شیعیان آن کشور که در نتیجه شیوع ویروس کرونا در چند سال اخیر امکان حضور در راهپیمایی اربعین حسینی را نداشتند، امسال با همان دیدی که در سال‌های گذشته از این مراسم به آنها منتقل شده، با همان تصور به ایران وارد خواهند شد و این مسیر را طی خواهند کرد.

فرماندار آستارا بیان کرد: برای کسی که از جمهوری آذربایجان می‌خواهد به جمهوری اسلامی ایران ورود کند که داعیه‌دار و پرچم‌دار خدمت به ابا عبدالله الحسین (ع) است، نوع استقبال بسیار اهمیت دارد و باید از همان بدو ورود آمادگی پذیرایی ۱۰۰ درصدی وجود داشته باشد.

وی با تاکید بر ضرورت آمادگی و مدیریت ۲ موکب پذیرایی از زائران خارجی در گمرک و امامزادگان ابراهیم و قاسم (ع) به ویژه موکب مستقر در پایانه مرزی، اضافه کرد: آستارا دروازه ورودی کشورهای حوزه قفقاز به شمار می‌رود و از این رو باید همه دستگاه‌ها با حداکثر توان در این زمینه ورود کنند.

رضایی‌پور با اشاره به اینکه انتظارات در بحث فضاسازی هنوز تحقق پیدا نکرده است، بر لزوم تشکیل کارگروه ویژه‌ای در این زمینه با محوریت شهرداری، سپاه و میراث فرهنگی آستارا تاکید کرد و ادامه داد: در بحث تامین سوخت خودروهای عمومی حامل زائران مشکلی وجود ندارد اما تعمیرات و بهسازی مسیر به ویژه در پایانه مرزی ضمن استقرار غرفه‌های خدماتی، بیمه‌، صرافی، بهداشت و درمان باید مورد توجه قرار گیرد.

وی همچنین راه‌اندازی غرفه پاسخگویی به سئوالات شرعی را جزو واجبات عنوان کرد و گفت: ارائه بسته‌ها و سوغاتی‌های فرهنگی، خدمات‌دهی مناسب نانوایی‌ها و تامین سهمیه آرد مورد نیاز و استقرار نماینده وزارت امور خارجه در پایانه مرزی نیز در دست پیگیری است.

فرماندار آستارا افزود: برخی کارها جزو مسئولیت اجرایی محسوب می‌شود اما برخی امور مانند همین فرصت پذیرایی از زائران اربعین حسینی کار دلی است و بر اساس ایمان و معرفتی که در وجود افراد هست، باید صورت گیرد و در این راستا اگر دست به دست هم دهیم و انسجام لازم ایجاد شود، در این زمینه موفق خواهیم شد.

پیش‌بینی می‌شود امسال بیش از ۱۵ هزار زائر خارجی از کشورهای حوزه قفقاز به‌ ویژه جمهوری آذربایجان، گرجستان، روسیه و جمهوری‌های خودمختار آن برای شرکت در مراسم اربعین حسینی از پایانه مرزی آستارا تردد کنند.

شهرستان مرزی آستارا با جمعیت بیش از ۹۱ هزار نفر، در منتهی الیه غرب استان گیلان واقع شده است.

برچسب‌ها آستارا گیلان زائران اربعین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آستارا گیلان زائران اربعین آستارا گیلان زائران اربعین اربعین حسینی پایانه مرزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۶۶۳۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتاب «رازهای زیارت اربعین» روانه بازار نشر شد

به گزارش خبرنگار مهر، کتاب «رازهای زیارت اربعین» اثر محمد سند با تحقیق ابراهیم حسین بغدادی و ترجمه محمد خنیفرزاده در ۱۷۶ صفحه در مجتمع فرهنگی فاطمیه اصفهان تهیه و به همت مؤسسه بوستان کتاب به چاپ رسید.

نویسنده اثر حاضر مطالب ارزنده‌ای درباره فلسفه زیارت اربعین و وسعت انعکاس آن بر روح و روانِ بشر بیان کرده است. کشش و شیفتگی شدیدی که این شعیره مقدس به حضرت اباعبدالله الحسین (ع) به طور ویژه و به دیگر شهدای کربلا به طور عام در وجود ما می‌دواند، کانون توجه ما در این کتاب است؛ چیزی که موجب می‌شود روحیه باصفای انسان با ایمان در جامعه‌ای که در آن به سر می‌برد، ممتاز و برجسته کند و نمونه فاخری از همزیستی بر پایه عشق و محبت الهی را در میان همنوعان خود رقم زند.

ساختار اثر

این کتاب در سه فصل تألیف شده است؛ فصل اول با عنوان «زیارت اربعین، تعالی‌بخش فطرت انسانی» نیروی محرک در زیارت اربعین، مهدویت در امتداد عاشورا و شعائر حسینی و نظارت مداوم کشورها بر زیارت اربعین را بررسی کرده و حرمت مناسبت و موسم اربعین، سکولاریسم نوین و زیارت امام حسین (ع) و دلیل تمرکز بر زیارت امام حسین (ع) را شرح داده و گنبد حسینیِ آسمان و تربت روحانی آن، حورالعین، پرتوی از نور حسین (ع) و دیدار امام حسین (ع) و فراموشی حوریان را به نگارش درآورده است.

نویسنده در فصل دوم با عنوان «زیارت اربعین، تمدن یا حکومت» ابعاد زیارت اربعین امام حسین (ع)، قرآن کریم و فرهنگ و تمدن و قواعد جهانی نظام اهل بیت (ع) را بیان کرده و جایگاه علمی نظام حوزه در پژوهش‌های غربیان، راز موفقیت نظام تشیع و رازهای قواعد حاکم بر نظام اهل بیت (ع) را مورد تأکید قرار داده است.

«فلسفه شعائر حسینی» عنوان سومین و آخرین فصل از کتاب حاضر است که در آن یعقوب و گریه او بر یوسف (ع)، شعار حضرت مهدی (عج) و اهل بیت (ع) قطب و محور مودت تبیین شده و تفاوت‌های اسلام عمومی با اسلام ایمانی، فلسفه ولایت و رجعت سران عدالت الهی به رشته تحریر درآمده است.

کد خبر 6089496 فاطمه علی آبادی

دیگر خبرها

  • احیای واحدهای تولیدی راکد در دستور کار دولت است
  • ثبت نام طولانی‌ترین پیاده‌روی اربعین آغاز شد
  • نخستین نشست ستاد اربعین حسینی استان مرکزی
  • اعزام ریلی زائران به عتبات عالیات از استان مرکزی
  • لزوم بهره گیری از تمام ظرفیت‌ها برای اعزام زائران اربعین از مرکزی
  • کتاب «رازهای زیارت اربعین» روانه بازار نشر شد
  • سرپل‌ذهاب آماده میزبانی باشکوه از زائران یادمان بازی‌ دراز
  • سرپل‌ذهاب آماده میزبانی باشکوه از زائران یادمان بازی‌دراز
  • وعده حل مشکل کمبود ناوگان جاده‌ای اربعین با واردات
  • میزبانی زائران اربعین مدال افتخار مردم ایلام است