Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-28@01:46:06 GMT

عزم جدی دولت برای حل مشکل کانون‌های ریزگرد برون‌مرزی

تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۶۲۴۳۸

عزم جدی دولت برای حل مشکل کانون‌های ریزگرد برون‌مرزی

قاسم ساعدی گفت: نمایندگان خوزستان تذکرات شفاهی و کتبی را در خصوص کانون‌های ریزگرد برون‌مرزی داده‌اند و با امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و رئیس سازمان محیط زیست کشور در این باره رایزنی‌هایی انجام شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ قاسم ساعدی، نماینده مردم دشت آزادگان و هویزه در گفت‌وگو با خبرنگار رهیاب، اظهار کرد: کانون ریزگردها فرامرزی است و تنها به نمایندگان مجلس ختم نمی شود بلکه نیازمند یک دیپلماسی سیاسی است که در قالب یک فرایند به ایجاد کمیته های مشترک و کارگروه‌های مطالعاتی و زیست محیطی احتیاج دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نمایندگان خوزستان تذکرات شفاهی و کتبی را در خصوص کانون های ریزگرد برون مرزی داده‌اند و با امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و رئیس سازمان محیط زیست کشور در این باره رایزنی هایی انجام شد.   نماینده مردم دشت آزادگان و هویزه گفت: توافقاتی بین وزرای امور خارجه ایران، عراق، مصر و مسئولین سازمان محیط زیست کشورها صورت گرفت و یک عزم همگانی با هدف مالچ‌پاشی کانون های ریزگرد عراق با مشارکت کشورهای حوزه متاثر، در حال تدوین است.   ساعدی درباره آتش سوزی تالاب هورالعظیم نیز عنوان کرد: مسئولین عراقی موافقت خود را درخصوص مهار آتش در بخش خارجی تالاب توسط گروه های امداد ایران با استفاده از امکانات ایرانی در زمان وقوع حادثه اعلام کردند.   وی ادامه داد: نمایندگان اعتراضات خود را نسبت به مشکلات باید با زبان رسا به تمام مسئولین منتقل کنند که بر اساس شرایط دیپلماسی و تفاهم نامه های سیاسی حاکم بر دولت، این تذکرات به سرعت یا تاخیر انجام می شوند.   نماینده مردم دشت آزادگان و هویزه افزود: ما راهکارهای متنوع و متفاوتی را به وزارت امور خارجه، نیرو و روسای دستگاه های دیگر منتقل می کنیم به عنوان مثال رهاسازی آب در پنج رودخانه خوزستان شامل کارون، جراحی، کرخه و ... بر احیای کشاورزی اقلیم تاثیر می گذارد و کانون ریزگردهای داخلی را مهار می کند.   نهال کاری تنها یک مسکن است   ساعدی ادامه داد: نهال کاری در خوزستان تنها یک مسکن است که با عدم رسیدگی به ثمر نمی نشیند زیرا تنها راه کنترل گردوغبار مرطوب نگه داشتن زمین های خوزستان است.   وی خاطر نشان کرد: ما با نقل مشکلات و رفع آن ها را پیگیری می کنیم اما به عزم و اراده مسئولین کشور در حل معضلات بستگی دارد البته باید توجه داشت که یک فرایند زمانی نیز می طلبد.   انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: کانون های ریزگرد امور خارجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۶۲۴۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پسماند و پساب مشکل اصلی شهرهای ساحلی

ایسنا/مازندران رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان نور چالش اصلی این شهرستان را مانند دیگر استان‌های شمالی، پسماند دانست و گفت: متاسفانه به دلیل بالا بودن سطح آب در شهرهای ساحلی در حوزه پساب‌ها دچار چالش هستیم، البته پایش‌ها توسط همکاران به صورت مستمر انجام می‌شود و برای مکان‌هایی که دچار مشکل هستند جهت مدیریت پساب اخطار صادر می‌شود تا نسبت به سیستم تصفیه فاضلاب اقدام کنند.

یاسر سالار در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: شعار امسال هفته‌ی زمین پاک «مشارکت مردم ایران در برابر پلاستیک و نجات زمین» نامگذاری شده است.

وی با بیان اینکه هر ساله در هفته‌ی زمین پاک برای ایجاد فرهنگ‌سازی هر چه بیشتر در بین آحاد جامعه و خصوصا کودکان و نوجوانان برنامه‌های متنوعی انجام می‌شود، افزود: در روز جهانی زمین با مشارکت جوامع محلی و همکاران محیطبان به صورت‌ نمادین پاکسازی سواحل با هدف فرهنگ سازی انجام می‌شود تا محیط پیرامونی عاری از هرگونه زباله باشد.

رئیس اداره‌ حفاظت محیط زیست شهرستان نور به طرح یک ساعت با محیطبان در مدارس جهت آشنایی دانش‌ آموزان با محیط زیست و پیرامون آن به صورت مستمر را از برنامه‌های فرهنگی دانست و گفت: باید آینده‌ای به دور از زباله داشته باشیم.

سالار افزود: محیط زیست مختص یک اداره و یا نهاد خاصی نیست، بلکه بر اساس اصل ۵۰ قانون اساسی حفظ و حراست از محیط زیست وظیفه همگانی است و در همین راستا دوستداران محیط زیست و رسانه‌ها هم می‌توانند جهت تنویر افکار عمومی بین جوامع محلی برای داشتن زمینی پاک اطلاع رسانی و فرهنگ سازی‌لازم را انجام دهند.

رئیس اداره‌ حفاظت محیط زیست شهرستان نور یادآور شد: مردم می‌توانند با انجام کارهای کوچکی چون رها نکردن زباله در داخل رودخانه‌ها، جوی آب‌، جنگل، دریا و یا جایگزین کردم کیسه پارچه‌ای به جای کیسه نایلونی و خیلی از کارهای دیگر به داشتن محیط زیستی سالم کمک کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اجرای طرح «هر کلاس یک قفسه کتاب» در خوزستان
  • پاک پرور: حیف شد سپاهان را نبردیم
  • خطر ریزگرد های قم بیخ گوش تهران
  • قاسم‌پور: مدیران آگاه و سالم باشند کار فوتبال خوب پیش می‌رود
  • آذربایجان شرقی مشکل تامین اتوبوس و حمل و نقل عمومی دارد
  • خطر ریزگرد‌های قم بیخ گوش تهران
  • اماندهی حریم کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان
  • ماجرای مشکل مرزی جدید با طالبان؛ سوءتفاهم بود
  • اطلاعیه مرزبانی درباره مشکل پیش آمده برای ۶ مرزبان در مرز افغانستان
  • پسماند و پساب مشکل اصلی شهرهای ساحلی