Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد علی افکاری در جلسه کارگروه فرماندهی اقتصاد مقاومتی فارس گفت: آنچه که امسال به ما ابلاغ شده این است که ۳۰ پروژه‌ای که باید انتخاب و در سامانه نیکا بارگذاری کنیم باید حتما دولتی باشد.

او گفت: پارسال در کنار پروژه‌های دولتی، پروژه‌های بخش خصوصی را نیز معرفی کردیم، اما امسال آنچه که ابلاغ شده این است که پروژه‌ها حتما باید دولتی باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی فارس گفت: البته مهم این است که وقتی سازمان برنامه و بودجه این پروژه‌ها را به عنوان پروژه‌های اقتصاد مقاومتی می‌پذیرد، تخصیص آن‌ها ۱۰۰ درصد است.

افکاری گفت: آنچه که ابلاغ کرده‌اند این است که پروژه‌های اقتصاد مقاومتی سال ۱۴۰۰ و پروژه‌های جهش تولید سال ۹۹ نسبت به پروژه‌های اقتصاد مقاومتی امسال اولویت دارند و تخصیص اعتبار به پروژه‌ها ۱۰۰ درصد خواهد بود.

او گفت: برخی از این پروژهپ‌ها از محل اعتبارات ملی تامین اعتبار می‌شوند که سعی کرده‌ایم که این پروژه‌ها را معرفی کنیم تا بتوانیم از ویژگی اقتصاد مقاومتی با تخصیص ۱۰۰ درصد استفاده کنیم.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی فارس گفت: از جمله پروژه‌های معرفی شده می‌توان به برق‌رسانی به منطقه ویژه اقتصادی جهرم با ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی، تکمیل بیمارستان ۶۴ تختخوابی رستم با ۶۸ درصد پیشرفت فیزیکی، تکمیل بیمارستان ۲۸۹ تختخوابی اعصاب و روان صدرا، کمک به زیرساخت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان، احداث بزرگراه برازجان - کنار تخته – بابامیدان – شیراز با ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی، تکمیل آزادراه شیراز – اصفهان با ۹۳ و نیم درصد پیشرفت فیزیکی، تکمیل محور جهرم – لار با ۵۵ درصد پیشرفت فیزیکی، احداث باند دوم محور کوار - فیروزآباد – جم با ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی، تکمیل محور مرودشت – درودزن با ۷۷ درصد پیشرفت فیزیکی و تکمیل محور فسا - داراب – کهگم با ۸۳ درصد پیشرفت فیزیکی اشاره کرد.

افکاری، همچنین در جلسه کارگروه اقتصاد مقاومتی و اشتغال فارس گفت: امسال بر اساس سیاست دولت، عملکرد همه دستگاه‌ها در زمینه اشتغال بررسی می‌شود.

او، در خصوص پرداخت تسهیلات بر اساس تبصره ۱۶ قانون بودجه بیان کرد: بند ب این تسهیلات نیز قرض الحسنه و برای اشتغالزایی است که مربوط به کمیته امداد و بهزیستی و از محل اعتبار ۶۲ هزار میلیارد تومانی کل کشور است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی فارس گفت: این تسهیلات بر اساس شاخص جمعیت و نرخ بیکاری بین استان‌ها توزیع شده که سهم فارس از این اعتبارات ۲ هزار و ۷۵۸ میلیارد تومان است که فارس در بحث تخصیص این اعتبارات استان پنجم کشور است.

محمدهادی ایمانیه، استاندار فارس نیز در این جلسه پیشنهاد داد که چگونگی تقسیم این اعتبارات در استان پذیرفته شود و هر مجموعه درصدی از سهم خود را به امور دیگری اختصاص دهد.

او گفت: اشتغال مناطقی که دچار خشکسالی هستند برای ما اهمیت بیشتری دارد.

استاندار فارس گفت: قسمتی از این تسهیلات نیز به زنان بد سرپرست، زنان بی سرپرست، زندانیان و معتادین اختصاص داده شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کارگروه فرماندهی اقتصاد مقاومتی سازمان مدیریت و برنامه ریزی فارس درصد پیشرفت فیزیکی اقتصاد مقاومتی پروژه ها فارس گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۷۰۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتمام پروژه کمربندی دوم شهر، نیازمند تخصیص اعتبارات ملی است

عضو شورای اسلامی شهر ارومیه در دیدار با استاندار آذربایجان‌غربی گفت: اتمام پروژه کمربندی دوم شهر ارومیه نیاز به تخصیص اعتبارات ملی دارد و امیدوارم این اعتبار با سفر رئیس‌جمهور به استان آذربایجان‌غربی اختصاص پیدا کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، حجت‌الاسلام محمد خلیل‌پور در دیدار با استاندار آذربایجان‌غربی که به مناسبت روز شوراها ترتیب پیدا کرده بود، اظهار کرد: امیدوارم در سایه دولت سیزدهم بتوانیم مشکلاتی را که در استان آذربایجان‌غربی و به ویژه شهر ارومیه وجود دارد با دستان توانمند استاندار آذربایجان‌غربی برطرف کنیم تا به عنوان یادگاری ماندگار برای استان باقی بماند.

وی با اشاره به مشکلات موجود در حوزه ترافیک شهر ارومیه افزود: امروز موضوع ترافیک شهر ارومیه متأسفانه به یک معضل بزرگ شهری تبدیل شده است و برنامه‌ریزی درستی هم تا به حال برای آن پیش‌بینی نشده و نه تنها شهر بلکه شهروندان را دچار مشکل کرده است.

عضو شورای اسلامی شهر ارومیه در ادامه با بیان اینکه مشکل ترافیک شهر ارومیه با مدیریت و تدابیر معاونت عمرانی استانداری تا حدودی حل شده است، گفت: با اجرای پروژه کمربندی دوم شهر مشکل و گره ترافیکی ارومیه تا حدودی رفع خواهد شد اما امروز با توجه به موضوع آزادسازی املاک در محدوده آن پروژه دوباره با توقف عملیات روبه‌رو شده‌ایم و امیدواریم به زودی شاهد رفع این مشکلات باشیم.

خلیل‌پور در ادامه سخنانش با اشاره به تخصیص اعتبار ۱,۰۰۰ میلیارد تومان برای اتمام پروژه کمربندی دوم شهر ارومیه در زمان اجرای آن یادآور شد: آن زمانی که شورای اسلامی شهر ارومیه تصمیم به اجرای پروژه کمربندی دوم شهر ارومیه گرفت، ۱,۰۰۰ میلیارد تومان برای اتمام آن پروژه کافی بود اما امروز حتی با تخصیص اعتباری بالغ بر ۵,۰۰۰ میلیارد تومان نیز نمی‌توان این پروژه را به اتمام رساند.

وی تصریح کرد: برای اتمام پروژه کمربندی دوم شهر ارومیه نیاز به تخصیص اعتبار ملی است و امیدوارم این اعتبار با سفر رئیس‌جمهور به استان آذربایجان‌غربی اختصاص پیدا کند.

خلیل‌پور در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اجرای بیش از ۲۵۰ کیلومتر فیبر نوری در داخل محدوده شهر ارومیه عنوان کرد: مدیریت شهری با اجرای بیش از ۲۵۰ کیلومتر فیبر نوری در داخل محدوده شهر ارومیه موجب ایجاد یک پتانسیل بزرگ سرمایه‌گذاری شده و می‌توان گفت که یک سرمایه‌گذاری بزرگ صورت گرفته است و از این ظرفیت ایجاد شده برای کنترل ترافیک با راه‌اندازی رادیو ترافیک در شهر ارومیه باید استفاده کرد.

وی با اشاره به یادمان شهید باکری گفت: متأسفانه یادمان شهید باکری سال‌هاست که به اتمام نرسیده است و از لحاظ بودجه‌ای به کمک‌های ملی و استانی نیاز دارد و امیدواریم با تدابیر شخص استاندار و با تخصیص اعتبارات ملی شاهد اتمام این پروژه باشیم.

عضو شورای اسلامی شهر ارومیه در ادامه با بیان اجرا نشدن پروژه سرمایه‌گذاری میدان امام (ره) خاطرنشان کرد: پروژه مشارکتی و سرمایه‌گذاری میدان امام خمینی (ره) در مرکز شهر ارومیه بیش از ۱۰ سال است که اجرایی نمی‌شود و نیمه‌تمام ماندن این پروژه هم شهروندان را دچار مشکل کرده و هم از لحاظ اقتصادی و اشتغال‌زایی برای شهر ارومیه ضروری است و نیاز به توجه ویژه از سوی مسئولان استانی و کشوری دارد.

خلیل‌پور با بیان اینکه شهر ارومیه نیاز به اماکن تفریحی برای خانواده‌ها دارد، افزود: شهر ارومیه نیاز به اماکن تفریحی برای خانواده‌ها در داخل شهر و با امکانات کافی برای استفاده آنها نیاز دارد و برای تأمین آن می‌توان از فضای هفتاد هکتار زمین موجود در پارک جنگلی که متعلق به شهرداری و اداره کل منابع طبیعی استان است استفاده کرد.

وی گفت: فضای موجود محدوده پارک جنگلی ارومیه پتانسیل بسیار خوبی برای تأمین اماکن تفریحی و رفاهی و فرهنگی برای شهر و شهروندان می‌باشد و باید برنامه‌ریزی های لازم انجام شود.

کد خبر 748651

دیگر خبرها

  • شتاب یک پروژه بیمارستانی در دولت سیزدهم
  • بیمارستان نیایش خرم‌آباد ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • فاز اول پروژه جاده مرزی آستارا با پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصد در حال تکمیل است
  • پروژه آبرسانی شهرستان بهمئی ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • تصفیه‌خانه دوم آب شرب اردبیل ۱۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • پروژه تعریض جاده اجیرلو ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • پیشرفت فیزیکی ۴۰ درصدی مرمت ساختمان ساعت
  • اتمام پروژه کمربندی دوم شهر، نیازمند تخصیص اعتبارات ملی است
  • پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصدی بزرگراه آستارا - آستارا
  • ۹۶ درصد مصوبات سفر رئیس‌جمهور به ایلام اجرایی شده است‌