Web Analytics Made Easy - Statcounter

۱. به دعوت میزبان پاسخ بدهید ۲. لباس مناسب بپوشید ۳. برای میزبان هدیه‌ای مناسب ببرید ۴. در ساعت مقرر به مهمانی بروید ۵. مهمانی را به‌موقع ترک کنید ۶. به حریم خصوصی دیگران احترام بگذارید ۷. با سایر مهمانان ارتباط برقرار کنید ۸. در غذاخوردن زیاده‌روی نکنید آداب معاشرت در مهمانی برای میزبان کلام آخر

به گزارش اقتصاد آنلاین؛ افرادی که آداب معاشرت در مهمانی را می‌دانند، در موقعیت‌های مختلف رفتار درستی دارند و دیگران آنها را افرادی مبادی آداب یا اصطلاحا باکلاس می‌دانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مقاله، نکاتی را می‌گوییم که با رعایت‌کردنشان می‌توانید در مهمانی حرفه‌ای رفتار کنید.

۱. به دعوت میزبان پاسخ بدهید

آداب معاشرت در مهمانی به زمان حضور شما در جمع محدود نمی‌شود و رفتارهایتان قبل و بعد از مهمانی هم اهمیت دارند. اگر میزبان برایتان دعوت‌نامه فرستاده است، باید به دعوت او پاسخ بدهید. فرقی ندارد که این دعوت‌نامه کارت باشد یا تماسی تلفنی و به هر شیوه‌ای که آن را دریافت کرده‌اید، باید به آن پاسخ بدهید. همچنین از قوانین مهمانی مطمئن شوید، مثلا ممکن است بردن حیوان خانگی به مهمانی مجاز نباشد.

۲. لباس مناسب بپوشید

انتخاب لباس یکی از مهم‌ترین نکته‌های آداب معاشرت در مهمانی است. لباس شما باید مناسب مهمانی باشد. مثلا در دورهمی‌های دوستانه که شاید مسابقه و بازی هم برگزار شود، لباس ساده‌ و راحت مناسب است، اما چنین لباسی برای مهمانی رسمی که مدیرتان هم در آن حضور دارد مناسب نیست.

۳. برای میزبان هدیه‌ای مناسب ببرید

قدردانی یکی از ویژگی‌های انسان‌های اصیل و باکلاس است. برای قدردانی از میزبان، هدیه‌ای کوچک بگیرید. ارزش مادی هدیه اهمیتی ندارد. گاهی حتی یک شاخه گل هم منظور شما را می‌رساند و خستگی را از تن میزبان درمی‌کند.

بعد از اتمام مهمانی، برای قدردانی از میزبان یک پیام تشکر برای او بفرستید. به او بگویید چقدر مهمانی را عالی برگزار کرده و همه‌چیز خوب بوده است. اگر قرار است میزبان را در روزهای بعد ببینید، می‌توانید حضوری از او تشکر کنید.

۴. در ساعت مقرر به مهمانی بروید

برخی افراد به‌اشتباه تصور می‌کنند هرچقدر زودتر به مهمانی بروند، بیشتر به میزبان احترام گذاشته‌اند غافل از اینکه شاید میزبان هنوز برای پذیرایی آماده نباشد. پس حتما طوری برنامه‌ریزی کنید که در ساعت مقرر به مکان برگزاری مهمانی برسید. اگر زودتر از موعد مقرر رسیدید، کمی در ماشین منتظر بمانید.

اگر به دورهمی دوستانه دعوت شده‌اید، معمولا زمان برگزاری این مهمانی‌ها ساعت ۱۸ تا ۲۲ است. ساعت برگزاری مهمانی‌های رسمی و کاری را هم میزبان از قبل مشخص می‌کند. اگر درباره زمان برگزاری مهمانی تردید داشتید، حتما آن را از میزبان بپرسید.

اینکه آدم اولین مهمان باشد گاهی جذاب است، اما گاهی هم خسته‌کننده می‌شود، به‌خصوص اگر زیاد طول بکشد تا سایر مهمانان برسند.

افرادی که اول می‌رسند می‌توانند با میزبان صحبت کنند و بیشتر از سایر مهمانان او را می‌بینند. همچنین زمانی که سایر مهمانان می‌رسند، احتمالا باید آنها را برای پیداکردن محل تعویض لباس یا میز خوراکی راهنمایی کنند. معمولا وظیفه بازکردن سر صحبت با سایر مهمانان هم بر عهده اولین نفری است که می‌رسد.

۵. مهمانی را به‌موقع ترک کنید

ترک‌کردن به‌موقع مهمانی هم به‌اندازه حضور به‌موقع اهمیت دارد. شب‌نشینی طولانی و بعد از پایان ساعت مهمانی کار درستی نیست. پیش از رفتن، به میزبان پیشنهاد بدهید که بمانید و برای تمیزکردن خانه به او کمک کنید. معمولا میزبان این درخواست را قبول نمی‌کند، اما از اینکه به فکرش هستید خوشحال می‌شود. البته نیازی نیست برای کمک‌کردن اصرار کنید و بعد از اینکه میزبان پاسخ منفی داد، باز هم تشکر کنید و بروید.

اگر مشکلی پیش آمد یا به هر دلیلی مجبور به ترک زودهنگام مهمانی شدید، حتما به میزبان اطلاع بدهید. از او تشکر کنید و بگویید که همه‌چیز عالی بوده است. همچنین عذرخواهی کنید که مجبور شده‌اید زودتر از مهمانی بروید.

سعی کنید آخرین کسی نباشید که مهمانی را ترک می‌کند، مگر اینکه میزبان دوست صمیمی شما باشد و برای کمک به او مانده باشید.

۶. به حریم خصوصی دیگران احترام بگذارید

اگر قصد دارید بعد از ورود به مهمانی لباستان را عوض کنید یا وسایلتان را در اتاقی بگذارید، حتما از میزبان راهنمایی بگیرید. درهای بسته را باز نکنید و به یاد داشته باشید که هرچیزی را نمی‌دانستید از میزبان بپرسید.

هنگام صحبت‌کردن با میزبان یا سایر مهمانان هم رعایت حریم خصوصی بسیار مهم است؛ درباره مسائل خصوصی زندگی دیگران چیزی نپرسید. حتی اگر دیدید کسی چنین سؤالی کرد و مخاطب را معذب کرد، شما موضوع بحث را تغییر بدهید.

۷. با سایر مهمانان ارتباط برقرار کنید

وقتی وارد مهمانی می‌شوید، به همه افراد سلام کنید حتی اگر برخی از آنها را نمی‌شناسید و می‌دانید با آنها هم‌صحبت نخواهید شد.

گاهی اوقات در مهمانی لازم می‌شود با افرادی که نمی‌شناسید هم ارتباط برقرار کنید. اگر میزبان درگیر نباشد، می‌تواند دوستانش را به یکدیگر معرفی کند، اما اگر مشغول کارهای خودش باشد، زمانی برای معرفی مهمانان به هم نخواهد داشت. در این صورت مهمانان خودشان باید با هم آشنا شوند. می‌توانید با افرادی که نمی‌شناسید درباره آب‌وهوا، زیبایی لباسشان یا سایر مسائل عمومی صحبت کنید.

با افرادی که نمی‌شناسید مکالمه‌های کوتاه و عمومی داشته باشید. مراقب باشید با حرف‌هایتان به حریم خصوصی آنها تجاوز نکنید.

برای بازکردن سر صحبت دنبال وجه اشتراک بگردید؛ شاید با طرف مقابل همکار باشید، به موسیقی مشابهی علاقه داشته باشید یا هر دو اهل مطالعه باشید. با پیداکردن این وجوه مشترک هم ارتباط قوی‌تری ساخته می‌شود و هم ادامه صحبت ساده‌تر خواهد بود.

کلام دیگران را قطع نکنید، چه با صحبت‌کردن و چه با عبور از میان دو نفر که مشغول گپ‌زدن هستند. اگر این کار را غیرعمدی انجام دادید، عذرخواهی کنید.

بهتر است هنگام غذاخوردن صحبت نکنید و اگر از شما سؤالی کردند، کوتاه پاسخ دهید. اگر قصد صحبت‌کردن دارید، بعد از اتمام جویدن غذا یا نوشیدن این کار را بکنید.

اگر در جمع صحبت می‌کنید، فقط درباره موضوعات تخصصی حرف نزنید که تعداد محدودی در جمع از آن اطلاع دارند. مطمئن شوید همه افراد حاضر در جمع می‌توانند در بحث شرکت کنند و متوجه حرف‌های شما می‌شوند.

۸. در غذاخوردن زیاده‌روی نکنید

اگر هنوز کامل سیر نشده‌اید، بلندشدن از سر میز غذا جزو آداب معاشرت در مهمانی نیست، اما زیاده‌روی هم وجهه بدی دارد. به‌اندازه‌ای که میل دارید در بشقاب غذا بکشید. بهتر است بیشتر از یک بار غذا نکشید. البته منظور این نیست که پیش‌غذا، غذای اصلی و دسر را یک‌دفعه در بشقابتان بریزید. مثلا اگر غذا برنج است، همان دفعه اول به‌مقدار کافی برنج در بشقاب بریزید تا دوباره مجبور نشوید سراغ دیس برنج بروید.

اگر دست‌تان چیزی نمی‌رسد، از دیگران بخواهید وسیله یا خوراکی مدنظر را به شما بدهند.

آداب معاشرت در مهمانی برای میزبان

تا این بخش از مقاله درباره آداب معاشرت در مهمانی برای مهمانان صحبت کردیم، اما آداب میزبانی هم اهمیت بسیاری دارد. در ادامه ۷ نکته مهم را نوشته‌ایم که به میزبان کمک می‌کنند مبادی آداب باشد.

نام مهمانان را فهرست کنید تا کسی از قلم نیفتد.

هنگام دعوت همه جزئیات مهمانی را مشخص کنید، مثلا تاریخ و ساعت مهمانی، محل برگزاری و مناسبت مهمانی و روشی که مهمانان می‌توانند آمدن یا نیامدنشان را اطلاع بدهند.

برای مهمانی برنامه‌ریزی کنید. بهتر است مدتی قبل از زمان مشخص‌شده، همه چیز را آماده کرده باشید.

خوش‌برخورد باشید و به همه مهمانان توجه کنید. مراقب باشید که اگر مهمانی به پذیرایی نیاز دارد یا جایی برای نشستن پیدا نکرده و ایستاده است، به او رسیدگی کنید.

برای اتفاقات غیرمنتظره آماده باشید. ممکن است کودک یکی از مهمانان خوراکی‌اش را روی فرش بریزد یا مهمانی ناخوانده از راه برسد. این موارد جزو آداب معاشرت در مهمانی نیستند، اما شما باید برای پذیرایی از افرادی که چیزی از این آداب نمی‌دانند هم آماده باشید.

مهمانان را در موعد مشخص برای شام یا پذیرایی دعوت کنید. بین مهمانان بچرخید و با هر گروهی چند دقیقه هم صحبت شوید.

قدردانی را فراموش نکنید. از مهمانان بابت حضورشان تشکر کنید. از افرادی که برایتان هدیه آورده‌اند هم هنگام ورود و هم هنگام خروج تشکر کنید.

کلام آخر

برای اینکه این نکات بخشی از سبک زندگی شما شوند، فقط کافی است مدتی آنها را آگاهانه تمرین کنید. وقتی این رفتارها در ناخودآگاه شما جای بگیرند، فردی آداب‌دان می‌شوید که در هر موقعیتی رفتار درستی از خود نشان می‌‌دهد و همه به او احترام می‌گذارند.

منبع: چطور لینک کوتاه لینک کپی شد ۰ این مطلب برایتان مفید است؟ ارسال نظر آداب معاشرت اخبار عمومی اخبار مرتبط شرایط نگهداری از گیاهی که برگ های آن قهوه ای شده ۱۴۰۱/۵/۲۵ همه علائم آشکارِ سرد شدن یک رابطه عاطفی ۱۴۰۱/۵/۲۵ چرا نباید سیب زمینی را در یخچال نگه داریم ۱۴۰۱/۵/۲۵ تجمع داوطلبان کنکور مقابل سازمان سنجش + فیلم ۱۴۰۱/۵/۲۵ قیمت های عجیب شهاب سنگ! + عکس ۱۴۰۱/۵/۲۵ قدیما اسم غذاها چی بود؟ ۱۴۰۱/۵/۲۵ آخرین ویدیو ها تو خونه چاقوهای آشپزخونه رو تیز تیز کن + فیلم ۱۴۰۱/۰۵/۲۶ ۰۱:۰۱ اعلام جزییات ورود کاپ جام جهانی به ایران + فیلم ۱۴۰۱/۰۵/۲۵ ۲۳:۵۷ حضور بهاره رهنما در مراسم جن گیری! + فیلم ۱۴۰۱/۰۵/۲۵ ۲۳:۲۳ قسمت ۵ سریال روزی روزگاری مریخ منتشر شد ۱۴۰۱/۰۵/۲۵ ۲۳:۰۵ سکانس تریاک کشیدن هوتن شکیبا در فیلم جدیدش + ویدیو ۱۴۰۱/۰۵/۲۵ ۲۲:۲۳ بازارچه آنلاین گوشی موبایل گوشی سامسونگ گوشی اپل، آیفون گوشی شیائومی ارسال نظر

خرید نرم افزار هلو صرافی ارز دیجیتال خرید ارز دیجیتال خرید بیت کوین نقشه مترو تهران تقویم ۱۴۰۱ قیمت مسکن آخرین خبر ها ۰۱:۱۳ در مهمانی ها چطور رفتار کنیم که باکلاس به نظر بیاییم؟ ۰۱:۰۶ فال ابجد روزانه چهارشنبه ۲۶ مرداد ماه ۱۴۰۱ ۰۱:۰۱ تو خونه چاقوهای آشپزخونه رو تیز تیز کن + فیلم ۰۰:۵۶ فال حافظ امروز چهارشنبه ۲۶ مرداد + تفسیر دقیق ۰۰:۵۴ آقایون بخوانند؛ رازهایی که خانوما دوست دارند شما بدونید ۰۰:۴۷ فال تاروت امروز / فال تاروت کبیر روزانه امروز چهارشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۱ ۰۰:۴۴ طرز تهیه جواهر پلو یا مرصع پلو مجلسی + فوت و فن خوشمزه شدن ۰۰:۳۶ فال امروز؛ فال روزانه شخصی ۲۶ مرداد ۲۳:۵۷ اعلام جزییات ورود کاپ جام جهانی به ایران + فیلم ۲۳:۴۱ نحوه دادن خبر بد + توصیه های کاربردی ۲۳:۲۶ ذوب آهن اصفهان موفق به کسب تندیس زرین جایزه ملی حسابرسی داخلی ایران شد ۲۳:۱۶ نحوه درج تصاویر در سلول های اکسل ۲۳:۰۹ بلینکن خواستار آزادی زندانیان دوتابعیتی شد ۲۲:۵۶ بیانیه شرکت فولاد مبارکه درباره گزارش تحقیق و تفحص از فولاد مبارکه ۲۲:۲۹ آیا تبخال لب مسری است؟ + درمان خانگی ۲۲:۲۲ راستی آزمایی و ارائه تضامین در مذاکرات پذیرفته شده است ۲۲:۱۱ پنکیک و رژگونه شکسته خود را اینگونه ترمیم کنیم + روش ۲۱:۵۶ والدین مطالعه کنند؛ نکاتی برای داشتن فرزند حرف گوش کن ۲۱:۵۶ چگونه در عمر باتری گوشی اندروید خود صرفه جویی کنیم؟ ۲۱:۴۸ تکنیک بوتاکس معده چیست؟ ۲۱:۴۱ نحوه نصب دوباره ویندوز ۱۰ و ۱۱ در رایانه شخصی ۲۱:۳۵ اضافه کردن شیر به چای و قهوه؛ مفید یا مضر؟ ۲۱:۳۰ باید واکسن آبله میمون بزنیم؟ ۲۱:۲۰ قدیمی ترین سکونتگاه انسان در ایران شناسایی شد ۲۱:۱۷ بلومبرگ: اتحادیه اروپا پیشنهادات ایران در مذاکرات وین را سازنده می داند ۲۱:۰۶ انگیزه رسیدگی به خانه و زندگی را اینگونه احیا کن ۲۰:۵۴ روش صحیح مصرف ویتامین D + چند توصیه ۲۰:۴۱ سعید لیلاز: آرامش از لوله توپ در می‌آید نه از توافق ۲۰:۳۴ سی ان ان: ایران خواستار دریافت غرامت در صورت خروج آمریکا از برجام شده است ۲۰:۳۰ کاهش ۴۰ درصدی نرخ توکن سوزی شیبا اینو ۲۰:۲۹ دخل و خرج ایرانی ها در سال ۱۴۰۰ ۲۰:۲۷ ۱۱ راه برای پشت سر گذاشتن شکست ۲۰:۱۲ بهترین لحظات برای طلا؟ ۲۰:۰۵ این نقاط از خانه را با سرکه تمیز نکنید ۲۰:۰۳ پیش بینی بورس چهارشنبه ۲۶ مرداد؛ نامه بازی برجامی ادامه دارد ۲۰:۰۰ افزایش قیمت مسکن به نبود مسکن مربوط نیست ۱۹:۵۵ اساسا قرار نبود قیمت ها به شهریور۱۴۰۰ بازگردد ۱۹:۵۳ بادمجان را چگونه نگهداری کنیم بهتر است؟ ۱۹:۵۱ آموزش ساخت، تغییر یا حذف اکانت مایکروسافت در ویندوز ۱۹:۴۶ ارزهای دیجیتال نباید در کشورهای در حال توسعه گسترش یابد! ۱۹:۳۹ واشنگتن: پیشنهادات ایران را از طریق اتحادیه اروپا دریافت کردیم ۱۹:۳۳ افغانستان در یک سالگی طالبان؛ بحران به غذا رسید ۱۹:۲۸ با دور ریختن این وسیله ها در خانه، حال شما خوب می شود ۱۹:۲۴ مشاهده اولین مبتلا به آبله میمونی در کشور ۱۹:۱۶ اشتباه بزرگی که کاربران آیفون مرتکب می شوند ۱۹:۰۸ شرایط نگهداری از گیاهی که برگ های آن قهوه ای شده ۱۹:۰۸ واکنش سخنگوی کمیسیون اتحادیه اروپا به پاسخ ایران + ویدیو ۱۹:۰۷ فیفا پیراهن تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی را تایید کرد ۱۹:۰۴ سایه رکود اقتصاد جهانی کنار رفت؟ ۱۹:۰۱ افزایش ۶۰ درصدی کلاهبرداری ‌های صنعت کریپتو اقتصادآنلاین حوزه های پوشش خبری صفحه نخست  اقتصاد کلان  مسکن  طلا و ارز  خودرو  بورس  بیمه  بازرگانی  انرژی  صنعت  شهر  فناوری شبکه های اجتماعی  درباره ما  تماس با ما آرشیو  تبلیغات اخبار بیمه تبلیغات ارز دیجیتال

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به

پایگاه خبری اقتصادآنلاین

میباشد و استفاده از آن با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری آسام

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: آداب معاشرت اخبار عمومی چهارشنبه ۲۶ مرداد سایر مهمانان برای میزبان پاسخ بدهید حریم خصوصی ۱۴۰۱ ۰۵ ۲۵ فیلم ۱۴۰۱ مهمانی ها تشکر کنید ۱۴۰۱ ۵ ۲۵

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۷۰۷۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداشت ۳ نفر در پرونده فوت یک پزشک در شیراز

در پی وقوع حادثه مسمومیت تعدادی در مهمانی خانوادگی و فوت یک پزشک، معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان و سرپرست دادسرای جنایی و جرائم امنیتی شیراز از تشکیل پرونده قضایی و ورود قاضی ویژه قتل استان به حادثه مذکور خبر داد.   به گزارش ایسنا، افشین محمدی دره شوری امروز، ۱۰ اردیبهشت‌ماه با بیان اینکه در جریان این پرونده تاکنون سه نفر از عومل مرتبط با حادثه مسمویت افراد حاضر در این مهمانی در بازداشت به‌سر می‌برند، گفت: دیگر عوامل، مسببین و معاونین احتمالی جرم نیز تحت تعقیب قرار خواهند گرفت.   وی افزود: در این حادثه در مجموع ۶ نفر دچار مسمومیت شده‌اند و از این تعداد یک نفر فوت شده و سایر افراد پس از اقدامات پزشکی در ساعات اولیه حادثه از بیمارستان مرخص شده‌اند.   محمدی دره شوری با کذب خواندن بخشی از اطلاعات و حاشیه‌های غیر موثق انتشار یافته در فضای مجازی تأکید کرد: برخی مطالب منتشر شده گمانه‌زنی و اطلاعات فاقد اعتبار است و تنها دستگاه‌های متولی و مسئول با در نظر گرفتن حقوق شهروندی افراد و وضعیت تحقیقات پرونده اجازه ارائه اطلاعات را دارند.   طی روز‌های اخیر اخباری در فضای مجازی مبنی بر مسمومیت با الکل ۲۹ پزشک در شیراز منتشر شده است. کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: ماجرای مسمومیت پزشکان با مشروبات الکلی تقلبی در شیراز

دیگر خبرها

  • باشگاه سپاهان: هواداران بانوی پرسپولیس رفتار ناشایست داشتند
  • شکایت باشگاه سپاهان از پرسپولیس
  • تصویری از پوشش متفاوت مهمانان سیدحسن خمینی
  • رونمایی از کتاب در جستجوی آداب آبادانی در یزد
  • غذاهای محلی ریشه در آداب‌و رسوم جامعه دارد
  • فوت مرموز دختری بعد از مهمانی رفتن با نامزدش
  • همایش ملی «نماز، دانشگاه، بایسته‌ها و شایسته‌ها» برگزار می‌شود
  • تصویری از مهمانان خاص امروز بهارستان
  • بازداشت ۳ نفر در پرونده فوت یک پزشک در شیراز
  • مرگ مشکوک دختری که با نامزدش به مهمانی رفت