Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، روابط عمومی بهزیستی استان بوشهر روز چهارشنبه به نقل از مهرناز اسکندری افزود: طرح مانا از سوی دفتر پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی بهزیستی با همکاری موسسه ها و مراکز غیر دولتی و حضور ۲۹ تسهیلگر و ۴۱۰ نفر از نوجوانان دختر و پسر به صورت جداگانه تشکیل شده و در حال فعالیت هستند.

وی اضافه کرد: طرح مانا با هدف ارتقای توانمندی‌های نوجوانان در زمینه شیوه‌های همیاری اجتماعی برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و ایجاد و توسعه ظرفیت‌های مشارکت نوجوانان در راستای افزایش شناخت نسبت به مسائل و آسیب‌های اجتماعی نوجوانان، اصلاح نگرش مشارکتی و افزایش مهارت‌های کارگروهی و مشارکتی اقدام کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون پیشگیری اداره کل بهزیستی استان بوشهر افزود: یکی از مهمترین مقاطع زندگی که شکل دهنده و تعیین کننده ارزش‌های اجتماعی است، دوره نوجوانی است که در این سنین بسیاری از ارزش‌ها شکل گرفته و در افراد تثبیت و نهادینه می‌شود.

اسکندری افزود: در واقع در سنین بلوغ فقط تغییر و تحولات زیستی و جسمانی در نوجوانان ایجاد نمی‌شود بلکه آنها از نظر روانی و اجتماعی نیز رشد می‌کنند و در این مقطع است که بسیاری از منش‌ها و ارزش‌ها در وجود افراد شکل می‌گیرد.

وی ادامه داد: در دنیای امروز نوجوانان بیشتر در محیطی پرورش پیدا می‌کنند که سبقت گرفتن و رقابت جویی و فردگرایی به عنوان یک ارزش مثبت تلقی می‌شود که عاقبتی جز کاهش سرمایه اجتماعی، افزایش بی اعتمادی و تضعیف روابط اجتماعی را به دنبال ندارد. در همین راستا مشارکت جویی و جمع گرایی این قابلیت را دارد تا به عنوان عنصری از سرمایه اجتماعی، هم سلامت اجتماعی کودکان و نوجوانان را افزایش دهد و هم آنها را نسبت به آسیب‌های اجتماعی ایمن و مقاوم سازد به همین دلیل ضروری است با تقویت عوامل محافظ مانند مشارکت اجتماعی و اعتماد جمعی، افراد را در برابر آسیب‌ها و خطرات ایمن و مقاوم ساخت.

معاون توسعه پیشگیری بهزیستی استان بوشهر افزود: برای ترویج مشارکت جمع گرایی، ضرورت دارد الگوها و شیوه‌هایی برای ترویج مشارکت و همکاری داشته باشیم که فقط جنبه توصیه‌ای و پند و اندرز نداشته باشد بلکه سازوکارها و ظرفیت‌هایی پیش بینی شود تا کودکان و نوجوانان بتوانند در جریان عمل و به صورت عینی، فواید و نتایج دست یافتنی مشارکت و همکاری را تجربه و لمس کنند زیرا نیاز است تا مشارکت جویی و جمع گرایی تبدیل به ارزش‌های ملموس و دست یافتنی شده تا در دوره نوجوانی در شخصیت و نهاد افراد شکل گرفته و تثبیت شوند.

وی ادامه داد: در همین راستا طرح مشارکت اجتماعی نوجوانان (مانا) با هدف غایی ارتقای سرمایه اجتماعی نوجوانان و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی با رویکردی دارایی مبنا و مشارکتی طراحی و اجرا شده است.

اسکندری افزود: این طرح بویژه در گروه سنی نوجوانان، به دلیل تأثیر همسالان بر یکدیگر، علاوه بر اینکه زمینه ارتقا دانش و آگاهی آنان را فراهم می‌کند توانمندی و ظرفیت لازم برای شناخت مسائل، مخاطرات و چالش‌ها، ارائه راه حل های خلاقانه برای حل مسائل در زمینه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی را برای نوجوانان موجب می‌شود.

برچسب‌ها سازمان بهزیستی بوشهر مشارکت اجتماعی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان بهزیستی بوشهر مشارکت اجتماعی سازمان بهزیستی بوشهر مشارکت اجتماعی پیشگیری از آسیب های اجتماعی استان بوشهر ارزش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۷۱۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگروه ویژه پیشگیری از طلاق در راور تشکیل شد

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان راور گفت: در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و ضرورت کاهش آمار طلاق و فروپاشی خانواده، کارگروه ویژه طلاق در دادسرا با محوریت شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری شهرستان راور تشکیل شد.

مجتبی استوارزاده گفت: علت ورود دادستانی به موضوع طلاق این است که آسیب‌های اجتماعی به عنوان بستری برای فروپاشی خانواده و وقوع جرایم می‌باشد و در بیان مصادیق می‌توان به اعتیاد، سرقت و مفاسد اخلاقی اشاره کرد که با افزایش آمار طلاق ارتباط مستقیمی دارد.

استوار زاده ادامه داد: همه دستگاه‌های متولی باید آسیب‌های طلاق را جدی بگیرند و در راستای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی خانواده خصوصا" طلاق" اهتمام جدی داشته باشند.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان راور، افزود: یکی از موضوعاتی که در کاهش طلاق مؤثر است، آموزش و مشاوره قبل از ازدواج و طلاق برای جامعه است، مشاوره و برگزاری کلاس‌های آن می‌تواند برای افزایش سطح آگاهی جوانان مفید و مؤثر باشد.

این مقام قضایی با بیان اینکه طلاق آسیبی است که زمینه آسیب‌ها و جرم‌های دیگر را فراهم می‌کند، توضیح داد: بخشی از آسیب‌های اجتماعی همچون زنان و کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست، کودکان خیابانی، سرقت و اعتیاد از طلاق نشأت می‌گیرد.

وی مشاوره پیش از ازدواج برای پیشگیری از طلاق را لازم و ضروری دانست و با اشاره به افزایش آمار طلاق گفت: بسیاری از مشکلات زناشویی که منجر به طلاق و از هم پاشیدن خانواده می‌شود، عدم شناخت زوجین و مشاوره قبل از ازدواج می‌باشد.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان راور، تداوم انتقال و آموزش مهارت‌های زندگی به جوانان را بسیار مهم عنوان و تصریح کرد: در این زمینه هر قدر آموزش‌ها و مهارت‌ها بیشتر باشد به همان میزان زوجین از فنون زندگی و مهارت‌های آن اطلاع کسب کرده و با آگاهی و بصیرت بیشتر عمل خواهند کرد.

گفتنی است کارگروه شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری شهرستان راور با موضوع پیشگیری از طلاق و مشاوره قبل از ازدواج و طلاق، با حضور دادستان عمومی و انقلاب، قاضی مشاور خانواده، رئیس اداره بهزیستی، رئیس و کارشناس اداره ورزش و جوانان، مسئول اورژانس اجتماعی و مدیر مرکز تخصصی مشاوره‌ی ازدواج و خانواده‌ی ثمین در محل دفتر دادستانی این شهرستان تشکیل شد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • ویپ و خطراتی فراتر از آسیب به ریه و مغز
  • ۱۴ محله اردبیل میزبان رویداد «یک صدا ایران» خواهد بود
  • دستگاه‌های فرهنگی برنامه‌های شاخص خود را برای سال جاری تعیین کنند
  • کارگروه ویژه پیشگیری از طلاق در راور تشکیل شد
  • افزایش آسیب‌های اجتماعی در دانش‌آموزان / چرا طرح نماد ناقص اجرا شد؟
  • اجرای ناقص و ناتمام قوانین یکی از اشکال‌های قانون‌گذاری است
  • اجرای طرح «هر کلاس یک قفسه کتاب» در خوزستان
  • تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی
  • ظرفیت‌های مردمی قزوین در اجرای «طرح نماد» به‌کارگیری شود
  • سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند