Web Analytics Made Easy - Statcounter

کیت تعیین نیاز به شیمی درمانی مبتلایان به سرطان پستان به عنوان نخستین محصول دانش‌بنیان شرکت جهش فناوری معتمد پژوهشکده سرطان معتمد جهاددانشگاهی ثبت شد.

به گزارش ایسنا، دکتر رامین صرامی فروشانی، رییس پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی با اعلام این مطلب گفت: از آنجایی که انجام تحقیقات کاربردی با هدف تولید و ارائه محصولات و خدمات فناورانه در راستای ارتقاء سطح درمان‌های نوین بیماری‌های صعب‌العلاج به ویژه سرطان و کاهش آلام مبتلایان به سرطان، رویکرد اصلی این پژوهشکده به شمار می‌آید، کیت تعیین نیاز به شیمی درمانی مبتلایان به سرطان پستان به عنوان نخستین محصول دانش‌بنیان شرکت "جهش فناوری معتمد" پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی ثبت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: شرکت "جهش فناوری معتمد" که به منظور تجاری‌سازی دستاوردهای فناورانه محققان پژوهشکده سرطان معتمد راه‌اندازی شده، چند محصول دیگر را نیز جهت ارزیابی و تایید دانش‌بنیانی به معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ارائه کرده است و در نظر دارد با اخذ هر چه سریعتر مجوز، تجاری‌سازی این محصولات و ارائه خدمت به بیماران را آغاز نماید.

دکتر صرامی تصریح کرد: مطالعات گسترده نشان داده‌اند که تعداد زیادی از بیماران مبتلا به سرطان پستان، بویژه بیماران با مرحله پایین از شیمی‌درمانی بعد از جراحی سودی نمی‌برند و این بیماران با یک درمان کم‌تهاجمی‌تر مانند هورمون‌درمانی می‌توانند به زندگی ادامه داده و ریسک عود بیماری در آنها پایین است. تشخیص این بیماران تنها با استفاده از انجام تست‌های چندژنی امکان‌پذیر است. به‌ این‌ترتیب می‌توان با استفاده از این آزمایش‌ها از درمان نابجای شیمی درمانی در تعداد کثیری از بیماران اجتناب کرده و آنها را از خطر عوارض جانبی بسیار نامطلوب شیمی‌درمانی و نیز هزینه کردهای مربوطه در امان نگه داشت.

رییس پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی افزود: متأسفانه، این تست‌ها فقط به صورت مونوپول و انحصاری در شرکت فناوری خارج از کشور انجام می‌شود که علاوه بر هزینه بالای چند هزار دلاری به دلیل انجام این تست‌ها برای هر بیمار، زمان‌بر بودن ارسال نمونه و انجام تست و همچنین خروج نمونه از کشور به نفع سیستم سلامت نیست. همچنین با توجه به شرایط تحریم استفاده از این خدمات به راحتی امکان‌پذیر نیست بنابراین راه‌اندازی و تولید چنین تستی در کشور یکی از مراحل مهم در تشخیص و انتخاب درمان در این بیماران است که با قیمت بسیار پایین‌تر و زمان کمتر این خدمات را برای بیماران قابل دسترس می‌کند.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی، وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر، روند تولید و بهینه سازی کیت بومی تعیین نیاز به شیمی درمانی مبتلایان به سرطان پستان و اعتبارسنجی‌های آزمایشگاهی و کلینیکی آن به طور کامل انجام شده است و طبق مطالعات و آزمایش‌های گوناگون از کارایی مناسب و مطمئنی برخوردار است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پژوهشکده معتمد جهاد دانشگاهی سرطان پستان دانش بنیان پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی مبتلایان به سرطان سرطان پستان شیمی درمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۷۲۸۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پارک فناوری پردیس، حمزه کازرونی مدیرعامل شرکت دانش بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا در خصوص فعالیت‌های این شرکت گفت: حوزه فعالیت این شرکت در تولید کاتالیست ها و مواد نانوساختار است که از سال ۱۳۸۹ فعالیت خود را آغاز کرده است. مأموریت شرکت، ورود در فناوری‌های سطح بالا در نانوفناوری است.

وی افزود: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در شرکت دانش بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا در اختیار چند شرکت محدود در جهان بوده که توسط متخصصان این شرکت بومی سازی شده است. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست ها، این شرکت بر روی کاتالیست های ریفرمینگ نفتا فعالیت داشته است که در تولید بنزین کاربرد دارد.

کازرونی ادامه داد: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت می‌باشد و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در پایان از تولید لیسانس بر اساس فناوری ODH خبر داد که برای اولین بار در جهان توسط این شرکت ایجاد شده است و برنامه ریزی جهت توسعه فناوری آن در مقیاس صنعتی در جریان است.

بر اساس این گزارش، شرکت دانش‌بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا از سال ۱۳۸۹ در پارک فناوری پردیس مستقر است و درزمینه تولید مواد نانو ساختار فعالیت دارد. این شرکت در بیست و یکمین اجلاس سالانه پارک فناوری پردیس توانست به عنوان شرکت برتر در حوزه توسعه فناوری و خلق نوآوری معرفی و مورد تقدیر قرار گرفت.

کد خبر 6091160 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • دعوت برای اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • فراخوان اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت