Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان زندان‎‌ها گفت: رفتار ما در قبال زندانیان مبتنی بر آموزه‌های دینی و الگوی ما فرمایشات حضرت امام (ره) است.

به گزارش ایسنا، مراسم تکریم و معارفه رئیس حفاظت و اطلاعات سازمان زندان‌ها در روز سه شنبه مورخ ۲۵/ ۵/ ۱۴۰۱ با حضور حجت الاسلام والمسلمین عبداللهی رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات، محمدی رئیس سازمان زندان ها و جمعی از مدیران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین عبداللهی رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه نیز با اشاره به دوره مدیریت علمی در زندان‎ ها گفت: امروز به درستی سازمان زندان‎ها با حضور محمدی حائز برگ برنده‎ای است که خود دارای علم نگاهبانی و نگاهداری از زندان‎هاست. البته رئیس سازمان زندان‎ها با این علم مدیریتی باز هم نیازمند مدیرانی است که این مدیر عالم را با تدبیر و عقلانیت همراهی و حمایت کنند.

وی با بیان لزوم اداره زندان‎‌ها به روش علمی تاکید کرد: امروز می‎توان با تدبیر و درایت، مسیر علمیّت نگاهبانی و نگهداری از زندان و زندانی را به سمتی ارتقاء داد که مجموعه سازمان زندان‎ها مبدّل به یک حکومت سالم سازی برای جامعه شود.

وی در ادامه افزود: اگر روزانه ده‎ها مطلب و نشریه در زندان و جامعه منتشر شود شاید بجای خود درست و اثرگذار هم باشد اما برای سالم‎سازی این جامعه، باید الفبا را درست کرد؛ الفبای ما باید قرآن باشد که در مواجه با زندان و زندانی نیز عطوفت و مهربانی را دخیل کرد.

وی اظهارکرد: هنر این نیست که مددجوی دارای رفتار خشن را با رفتار تند و تحکمی کنترل کرد؛ بلکه هنر این است که همین فرد خشن را در عین خشونت، رئوف سازیم. این مهربانی است که دنیای خشونت را از بین می‎برد. برای سالم سازی محیط، باید بر روان افراد کار کرد و دقت نمائیم که این جامعه را باید با مهربانی و عاطفه مدیریت کرد.

حجت الاسلام و المسلمین عبداللهی با بیان اینکه زندان باید در مسیر تعالی قرار گیرد، گفت: باید کاری کرد که مسیر تعالی توسط خود زندانی محقق شود. بهترین روش طبقه بندی نیز توجه به شئون مددجویان است تا باعث خلط در شخصیت زندانیان نشویم. بنابراین در مورد معرفت شناسی افراد باید به طبقه‎ بندی و تفریق آنان اهمیت داد.

وی اطلاع رسانی درست در حوزه زندان ‎ها را متوجه سازمان دانست و افزود: خوشبختانه در طول سال ۱۴۰۰ در زندان‎های کشور، شاهد هیچگونه آسیب جدی در حوزه زندانبانی نبوده‎ایم که این رویکرد از مدیریت مناسب زندان‎ها حکایت دارد.

 در ابتدای این مر اسم که همزمان معارفه معاون قضایی، اجرای احکام و امور مجلس سازمان زندان‎ها نیز صورت گرفت، غلامعلی محمدی رئیس سازمان زندان‎‌ها گفت: نظارت ما در حوزه نظارت فنی و کمیت زندانیان مشمول پابند الکترونیک، باید دقیق باشد تا اعتماد عموم مردم و همچنین همکاری قضات را جلب کنیم.

محمدی خاطر نشان کرد: یکی از وظایف مهم سازمان زندان‎ ها، اجرای احکام قضایی و البته نظارت بر حسن اجرای این امور است که همگی متوجه حوزه معاونت قضایی است. ما به دنبال دانایی محوری و اداره علمی زندان‎ها هستیم. انتظار دارم از تکنولوژی روز برای اجرای منویات ریاست قوه قضائیه حداکثر استفاده را ببریم. هم اکنون نظارت ما بر وضعیت قضایی زندانیان از شکل سنتی به شکل بر خط رسیده و کاملاً می‎توان وضعیت جاری مددجویان را برای تصمیم گیری لازم مشاهده کرد.

وی افزود: رئیس قوه قضاییه بطور مداوم بر کاهش جمعیت کیفری و بهره مندی از پابند الکترونیک تأکید دارند. در حال حاضر نزدیک به یازده هزار پابند را ارائه کرده‎ایم و بزودی نیز این آمار افزایش می‎یابد. بنابراین لازم است قضات هم پای کار بیایند تا افراد تحت شمول را پوشش دهیم. حتی ریاست محترم قوه قضائیه تأکید دارند که در بکارگیری پابند الکترونیک باید گام بلندتری برداشت تا مسیر تحول و تعالی در حوزه قضایی بیشتر محقق شود.

رئیس سازمان زندان‎‌ها بیان کرد: افرادی که امنیت جامعه را به خطر می‎اندازد باید در زندان باشند اما هستند زندانیانی که می‎توانند به شکل دیگری تحمل مجازات کنند،  به عبارتی می‎توان بجای زندان که لزوماً موضوعیت ندارند، حبس آنان را به شکل مجازی و در محدوده تعریف شده بوسیله همین پابندها اعمال کرد. ضمن اینکه نظارت ما در حوزه نظارت فنی و کمیت زندانیان مشمول پابند الکترونیک، باید دقیق باشد تا اعتماد عموم مردم و همچنین همکاری قضات را جلب کنیم.

وی در بخش دیگر مراسم و در معارفه مدیرکل جدید حفاظت و اطلاعات سازمان زندان‎ها، مدار اقدامات در این حوزه را بر اخلاق و دایره آموزه‎های اسلامی دانست و گفت: رفتار ما در قبال زندانیان مبتنی بر آموزه ‎های دینی و الگوی ما فرمایشات حضرت امام (ره) است که با زندانیان هر که باشد رفتار انسانی و اسلامی داشته باشیم. وقتی در آموزه ‎های دینی و فرمایشات بزرگان ما چنین احکامی وجود دارد، لازم است در این چارچوب اقدام کنیم.

در پایان این مراسم از زحمات حمید اسدی مدیر کل حفاظت و اطلاعات سازمان زندان‌ها تقدیر و طی حکمی از سوی رئیس سازمان بعنوان معاون «قضایی، اجرای احکام و امور مجلس» این سازمان منصوب و از خدمات فرید ضرغامی معاون سابق قضایی نیز تقدیر شد، همچنین طی حکمی از سوی حجت الاسلام و المسلمین عبداللهی، علی آقاجری به عنوان مدیر کل «حفاظت و اطلاعات» سازمان زندان‎ها معرفی شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: رییس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه رئیس سازمان زندان ها رئیس سازمان زندان پابند الکترونیک سازمان زندان ها حفاظت و اطلاعات حجت الاسلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۷۳۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسانه‌ها بر ترویج حدیث اهل بیت(ع) سرمایه‌گذاری بیشتری کنند

نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری خطاب به رسانه‌ها گفت: رسانه‌ها بر ترویج احادیث اهل بیت (ع) سرمایه‌گذاری بیشتری کنند، زیرا رسانه می‌تواند به عنوان زبان گویای انتقال پیام آن بزرگان نقش‌آفرین باشد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، آیت‌الله سید هاشم حسینی بوشهری، رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، در مدرسه علمیه حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) گفت: در بین امامان ما امام صادق (ع) به عنوان شیخ الائمه شناخته می‌شود، زیرا مطابق آنچه مشهور است، ایشان در سن 65 سالگی توسط ایادی منصور دوانیقی با زهر به شهادت رسیدند و تقریباً یکی از طولانی‌ترین زمان‌ها فرصت طلایی امامت حضرت به مدت حدود 30 سال بود.

استاد حوزه علمیه از اوضاع اجتماعی و سیاسی دوران امامت امام صادق (ع) یاد کرد و گفت: نابسامانی‌های سیاسی و انتقال قدرت از امویان به عباسیان، مسئله تعدد مذاهب فقهی، انحرافات فکری و گسترش فساد و اباحی‌گری از عواملی بود که در آن زمان وجود داشت.

او از دو اقدام مهم امام در آن شرایط یاد کرد و گفت: آن حضرت از یک سو سرمایه‌گذاری برای تربیت نخبگان انجام دادند تا این‌ها بتوانند جامعه را با فرهنگ نورانی اهل بیت (ع) آشنا کنند و از سوی دیگر به تربیت در سطح عمومی جامعه پرداختند که این نکته باید برای جامعه امروز ما نیز جنبه الگویی داشته باشد. خود امام(ع) و شاگردان حضرت در رابطه با تربیت انسان‌های شایسته در سطح عموم اقدام کردند.

نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری به فضای سنگین در دوران پیش از امامت امام صادق (ع) اشاره کرد و ادامه داد: قبل از این دوران، دشمنان فضای سنگینی در جامعه ایجاد کرده بودند به گونه‌ای که ائمه ما نمی‌توانستند در آن فضا به نشر احکام دین بپردازند. ولی این فرصت طلایی هم برای امام باقر (ع) به وجود آمد و هم برای امام صادق (ع)، لذا اکثر روایات ما تحت عنوان «قال الباقر» و «قال الصادق» است.

 

ضرورت تلاش جمعی دستگاه‌ها برای ادای حق مساجد

 

دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه خطاب به رسانه‌ها گفت: رسانه‌ها روی ترویج این احادیث سرمایه‌گذاری بیشتری کنند. رسانه می‌تواند به عنوان زبان گویای انتقال پیام اهل بیت (ع) نقش‌آفرین باشد.

استاد حوزه علمیه در ادامه سخنان خود به تبیین حدیثی از وجود نورانی امام صادق (ع) پرداخت و گفت: حضرت می‌فرماید «مَعاشِرِ الشّیعَةِ! کُونُوا لَنا زَیْنا، وَ لا تَکُونُوا عَلَینا شَیْنا. قُولُوا لِلنّاسِ حُسْنا، وَ احْفَظُوا ألْسِنَتَکُمْ وَ کُفُّوها عَنِ الْفُضُولِ وَ قَبیحِ الْقَوْلِ.» یعنی ای جمعیت ارزشمند شیعه! حرمت ما اهل بیت را پاس بدارید و مایه زینت و آبروی ما باشید و طوری رفتار نکنید که باعث شرمندگی ما به عنوان پیشوایان شما بشود. با ادبیات خوب با مردم حرف بزنید و از ادبیات فاخر استفاده کنید. هم حرف خوب بزنید و هم خوب حرف بزنید، زبان خود را از حرف‌های بیهوده کنترل کنید.

او خاطرنشان کرد: کلمات اهل بیت(ع) منحصر به یک زمان نیست و ما نیز امروز مخاطب این کلام هستیم. همه کسانی که تریبونی در اختیار دارند باید زبان خود را حفظ کنند. اول فکر کنند بعد سخن بگویند. انسان عاقل اول می‌اندیشد بعد سخن می‌گوید اما نادان اول سخن می‌گوید و بعد می‌اندیشد.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم به تبیین ایده رهبر معظم انقلاب در کتاب «انسان 250 ساله» پرداخت و اظهار داشت: استراتژی اهل بیت علیهم السلام در طول زمان بر یک اساس و هدف شکل گرفته است و آن هدف ثابت، هدایت جامعه بشری است. من توصیه می‌کنم که این کتاب را مطالعه کنید.

نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری در پایان سخنان خود به تبیین برخی مصادیق رفتارهای امام صادق (ع) در مواجهه با مسائل مختلف در ابعاد سیاسی، اعتقادی و اخلاقی پرداخت و ضمن تأکید بر اهمیت شیوه پاسخ‌دهی به شبهات، تصریح کرد: پاسخ به شبهه گاهی نیاز به مبانی فلسفی ندارد و شیوه پاسخ به شبهه از اهمیت بالاتری برخوردار است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کنگره جهانی امام رضا(ع) رسانه‌ای برای بیان ظرفیت جهانی شدن سیره و آموزه‌های رضوی
  • رسانه‌ها بر ترویج حدیث اهل بیت(ع) سرمایه‌گذاری بیشتری کنند
  • خیرین برای آزادی زندانیان و «زائر اولی‌ها» اقدام کنند
  • بازدید رئیس کل دادگستری البرز از بیمارستان امام کرج
  • استان ۲ میلیون نفری هرمزگان فقط ۱۵۶ زندانی دارد
  • اشتغال زندانیان از مهم‌ترین کارهای امنیت‌ساز است
  • بررسی مشکلات مددجویان زندان سپیدار اهواز در دیدار با رئیس توسعه حل اختلاف خوزستان
  • بررسی مشکلات ۱۵ مددجو زندان سپیدار اهواز
  • صدور دستور قضایی برای تعقیب کیفری متخلفان حوزه شهری البرز‌
  • بازدید رئیس حوزه قضایی شهرستان رابر از زندان بافت