Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/قم مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم گفت: نام‌گذاری بوستان‌های بانوان به نام بانوان شهیده استان قم یک اقدام مطلوب است که امیدواریم توسط شورای اسلامی شهر دنبال شود.

حجت الاسلام والمسلمین مرتضی شعبان‌زاده ظهر امروز چهارشنبه 26 مردادماه در نشست مشاورین امور بانوان و خانواده دستگاه‌های اجرایی که در سالن کرامت استانداری قم برگزار شد، با اشاره به اینکه متاسفانه در کشور حکمرانی بانوان در امور خودشان را به رسمیت نشناخته‌ایم، اظهار کرد: اگرچه این موضوع مورد تائید امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری نیست اما متاسفانه در کشور وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مشکل اصلی ما در حوزه بانوان نیز همین عدم حکمرانی بانوان در امور خودشان است، عنوان کرد: گاهی ظاهرا این حکمرانی به بانوان داده‌ می‌شود ولی همکاری و همراهی لازم با این افراد انجام نمی‌شود.

مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان قم با اشاره به اینکه بانوان در مساجد مشکلات بسیاری دارند، مطرح کرد: تنها راهکار رفع مشکلات بانوان در مساجد اصلاح رویه در مدل احداث مساجد است.

وی با بیان اینکه رویکرد سازمان تبلیغات مباحث فرهنگی است، خاطرنشان کرد: الگوسازی بانوان شهیده از دیگر مطالبی است که در آن ضعیف عمل شده است و آن‌گونه که باید بانوان شهیده معرفی نشده‌اند.

شعبان‌زاده با اشاره به اینکه باید فرهنگ ایثار و شهادت به نسل جدید منتقل شود، تصریح کرد: همچنین خوب است لیست بانوان شهیده به شورای اسلامی شهر ارسال شود تا بتوانند از این اسامی در معابر و بوستان‌های ویژه بانوان استفاده کنند.

وی ادامه داد: همچنین اگر شهدای گم‌نام نیز در بوستان‌های ویژه بانوان دفن شوند، حس و حال خوب و معنوی‌ای به آن مکان می‌دهند.

مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان قم با بیان اینکه رویداد دختران حاج قاسم با همکاری آموزش و پرورش برگزار خواهد شد، یادآور شد: طی این رویداد از هر مدرسه تعدادی دانشجوی دوره متوسط دوم که می‌خواهند در آینده کنشگر و فعال اجتماعی شوند انتخاب و با حضور حدود 400 دانش‌آموز برنامه‌های ویژه دنبال می‌شود.

وی با اشاره به اینکه تمرکز ما احیای زیست عفیفانه همراه با تحصیل دختران است، بیان کرد: زیست عفیفانه به چادر خلاصه نمی‌شود و این موضوع در طول رویداد مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

شعبان‌زاده با بیان اینکه بخشی از وضعیت امروز حاصل کم‌کاری گذشته در آموش و پرورش است، ابراز کرد: در استان قم 3 هزار بانوی کنشگر داریم و سازمان تبلیغات به دنبال توانمندسازی این بانوان است.

وی با اشاره به اینکه برای حل مشکلات بانوان در مساجد به دنبال نقش آفرینی همسران ائمه جماعات در مساجد هستیم، تاکید کرد: تقویت حضور تخصصی مبلغان در حوزه زن و خانواده ازجمله رویکردهای سازمان تبلیغات است.

مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی با بیان اینکه حدود 200 حسینیه کودک در کنار هیئآت مذهبی تشکیل شده است، اظهار داشت: درحال حاضر نیز به دنبال تقویت مربیان این حسینیه‌ها هستیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی بوستان بانوان شهدا سازمان تبلیغات تبلیغات اسلامی بانوان شهیده استان قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۷۵۲۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری حصار‌کشی در پارک لاله را متوقف می‌کند؟!

حصار کشی در بوستان لاله تهران طی روز‌های اخیر با واکنش‌های مختلفی از سوی شهروندان روبه رو بوده و به نظر می‌رسد پروژه مد نظر شهرداری به دلیل واکنش‌ها فعلا تعلیق شده است.

به گزارش مهر، پارک لاله یکی از خاطره‌انگیزترین پارک‌های تهران با وسعت ۳۵ هکتار است و کمتر کسی را می‌توان پیدا کرد که به پایتخت سفر کرده باشد و نام پارک لاله را نشنیده یا از آن بازدید نکرده باشد.

پارک لاله گونه‌های مختلف گیاهی مثل چنار، اقاقیا، کاج، سرو نقره‌ای، نارون، پالم، اقاقیا، افرا، ماهونیا، بربریس و صنوبر وجود دارد و فضای سبز زیبای آن محلی مناسب برای آرامش و استراحت و رهایی از شلوغی و آلودگی‌های شهر است. در قسمت جنوبی پارک نیز آب‌نما‌ها و جوی‌های مارپیچ به سبک ژاپنی ساخته شده است که با جلوه زیبای خود، این بوستان را به یکی از معروف‌ترین پارک‌های تهران تبدیل کرده‌اند.

طی روز‌های اخیر تصاویری از سوی برخی از کاربران شبکه‌های اجتماعی منتشر شده که نشان می‌دهد قطعه‌ای از پارک لاله به مساحت بیش از سه هزار هزار متر مربع حصارکشی شده و ظاهراً قرار است در این زمین تغییراتی حاصل شود. این تغییرات در جنب غربی ایستگاه آتش‌نشانی و روبه‌روی خیابان پورسینا بوده و آنجا حصار‌هایی نصب شده است.

درباره این ماجرا به سراغ برخی از مسؤولان شهرداری تهران اعم از سازمان بوستان‌ها و شهرداری منطقه ۶ رفتیم.

روابط عمومی شهرداری منطقه ۶ در این زمینه اعلام کرد: هر گونه دخل و تصرف در بوستان‌ها برعهده سازمان بوستان‌ها است و شهرداری مناطق فقط در بحث نگه داشت بوستان‌ها دخیل است.

یکی دیگر از مدیران شهری هم به مهر گفت: سرانجام حصار کشی مشخص نیست و شاید کلاً طرحی که مد نظر بوده لغو شود و اجرایی نشود.

وی افزود: ساخت فرهنگسرا و سرویس بهداشتی از جمله پروژه‌های مطرح شده بوده است که اجرای آن فعلاً تعلیق شده و سرانجام آن مشخص نیست

همچنین تلاش خبرنگار با مدیران سازمان بوستان‌ها به نتیجه نرسید و مسؤولان این حوزه حاضر به پاسخگویی نشدند.

هنوز موضوع بوستان قیطریه و حواشی مربوط به آن تمام نشده که ماجرای بوستان لاله آغاز شده است و اکنون باید دید سرانجام حصارکشی چه خواهد شد و آیا پروژه در نظر گرفته شده اجرایی یا کامل تعلیق خواهد شد؟

دیگر خبرها

  • پاسخ رهبر انقلاب به نامه رییس سازمان تبلیغات
  • شهرداری حصار‌کشی در پارک لاله را متوقف می‌کند؟!
  • بازدید رییس سازمان تبلیغات اسلامی از حوزه آزمون قرآنی در مشهد
  • پاسخ رهبر انقلاب به نامه رییس سازمان تبلیغات اسلامی: کار قرآنی در شمار مبارک‌ترین کارهای اسلامی و جهادی است
  • پاسخ رهبر انقلاب به نامه رئیس سازمان تبلیغات اسلامی درباره یک طرح
  • عکس/پاسخ رهبر انقلاب به نامه رئیس سازمان تبلیغات اسلامی
  • برگزاری آزمون اعطای مدرک به حافظان قرآنی
  • کمک به فقرا توسط کارمندان در کردستان نهادینه شود
  • توزیع ۵۰۰ بسته پوشاک در بین فقرا و نیازمندان کردستانی
  • پویش دست‌های مهربان در کردستان برگزار شد