Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد شهابی روز چهارشنبه به مناسبت ۲۶ مرداد سالروز بازگشت آزادگان به میهن اسلامی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: فرزندان ایثارگران و آزادگان در سنین ازدواج و تشکیل خانواده قرار دارند ولی اشتغال و مسائل معیشتی به یک مشکل مهم آنان تبدیل شده است.

وی ادامه داد: ۲۵ درصد سهمیه اشتغال ایثارگران و آزادگان در فرایند جذب نیرو در دستگاههای اجرایی مورد توجه قرار می گیرد ولی کارفرمایان بخش خصوصی با وجود اعمال سیاستهای تشویقی مانند پرداخت ۲۳ درصد سهم بیمه حق کارفرما و معافیتهای مالیاتی برای اشتغال فرزندان ایثارگران از این مساله استقبال لازم را نمی کنند و خود فرزندان آزادگان هم بیشتر متمایل به جذب در دستگاههای اجرایی هستند و رغبت چندانی به اشتغال در بخش خصوصی ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران گناباد مشکل تامین زمین و مسکن را از دغدغه های مهم دیگر آزادگان و از جمله فرزندان این قشر ذکر کرد و از مسوولان مربوطه خواست که در اجرای طرحهای ساخت و ساز مسکن سهمیه بیشتری برای این قشر در نظر بگیرند.

شهابی همچنین کم بودن پوشش بیمه تکمیلی درمانی را مشکل و دغدغه دیگر آزادگان برشمرد و بر افزایش پوشش بیمه ای این افراد تاکید کرد.

وی ادامه داد: مسائل و مشکلات خانواده معظم شهدا و ایثارگران و آزادگان در جلسات مستمر و چهره به چهره با مسوولان و یا در دیدارهای دوره ای مدیران دستگاههای اجرایی با این قشر طرح می شود ولی کاهش تنگناهای آنان نیازمند توجه و هم افزایی بیشتر مسوولان ذیربط است.

رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران گناباد گفت: توجه به مسائل فرهنگی و ارزشی دیگر دغدغه آزادگان گنابادی است و شبیخون فرهنگی دشمنان و ترویج مسائل ضد ارزشی و ضد فرهنگی در جامعه دل هر ایثارگر و دلسوز انقلابی را به درد می آورد و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت از نیازهای مهم برای خنثی سازی این ترفندهای دشمنان است.

شهابی افزود:  شهرستان گناباد در دوران دفاع مقدس ۴۵ آزاده تقدیم انقلاب کرده است که از این تعداد ۳۳ نفر گنابادی و ۱۲ نفر بجستانی (قبل از ارتقاء به شهرستان) بوده اند.

رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران گناباد گفت: بیشترین مدت زمان اسارت آزادگان این شهرستان ۹ سال و کمترین آن یک سال بوده است.

۱۶۲ نفر دانشجوی شاهد و ایثارگر و ۳۷ نفر دانش‌آموز، تحت پوشش خدمات بنیاد شهید و امور ایثارگران گناباد قرار دارند و تعداد کل بیمه شدگان تحت پوشش این نهاد نیز ۲ هزار و ۴۲۵ نفر هستند که از این تعداد ۵۶۷ نفر خود ایثارگران و بقیه اعضای خانواده آنان هستند.

۲۶ مرداد ۱۳۶۹ میهن اسلامی شاهد حضور اولین گروه آزادگان سرافرازی بود که پس از سال‌ها اسارت در زندان‌ها و اسارتگاه‌های رژیم بعث عراق، قدم به خاک پاک میهن اسلامی خود گذاشتند. 

مرکز شهرستان گناباد در فاصله  ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

برچسب‌ها سالروز بازگشت آزادگان به کشور اشتغال زایی گناباد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سالروز بازگشت آزادگان به کشور اشتغال زایی گناباد سالروز بازگشت آزادگان به کشور اشتغال زایی گناباد بنیاد شهید و امور ایثارگران گناباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۷۵۷۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری زمین به خانوار‌های ایثارگر در آذربایجان شرقی

همزمان با سفر وزیر راه و شهرسازی به آذربایجان شرقی و با حضور سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان و سرپرست شرکت مادر تخصصی عمران شهر‌های جدید ایران ۵۹ قطعه زمین به ۱۷۷ خانوار ایثارگر آذربایجان شرقی واگذار شد.

 در این مراسم که در فرهنگسرای هشت بهشت شهر جدید سهند برگزار شد به صورت نمادین چند فقره از قرارداد‌های واگذاری قطعات مسکونی در این شهر اهدا شد.
سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی در آیین واگذاری این زمین‌ها گفت: در این مرحله به ۱۷۷ ایثارگر مشمول ماده ۷ قانون جامع خدمات رسانی مسکن زمین واگذار شد و طبق توافقی که با شرکت عمران شهر جدید سهند صورت گرفته پس از انجام فرآیند اداری در مراحل آتی ۴۲۳ نفر از ایثارگران واجد شرایط نیز صاحب زمین برای ساخت مسکن خواهند شد.
 
 سلمانی افزود: به غیر از این توافق که حاصل یک اقدام ابتکاری در سطح استان بود مصوبه پنجمین جلسه کارگروه مسکن ایثارگران در تاریخ بیست و دوم آبان ۱۴۰۲ با امضای معاون محترم رئیس جمهور و ریاست عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران و مدیرعامل وقت شرکت مادر تخصصی عمران شهر‌های جدید ایران مقرر داشته که در اجرایی شدن مفاد ماده ۷ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران شرکت عمران شهر جدید سهند زمین مسکونی ۷ هزار نفر از ایثارگران واجد شرایطِ آذربایجان شرقی را واگذار کند که بنیاد شهید استان پیگیر تحقق این مصوبه در اسرع وقت است.
 
وی یادآوری کرد: حدود ۲۵۰۰ ایثارگر ساکن در آذربایجان شرقی در اولویت نخست واگذاری مسکن قرار دارند و بیش از ۵۵۰۰ ایثارگر استان در اولویت‌های بعدی واگذاری مسکن در آذربایجان شرقی هستند.
 
وی یادآوری کرد: در سنوات گذشته مجموعاً نزدیک به ۵۰۰ نفر از ایثارگران مشمول ماده ۷ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران در آذربایجان شرقی صاحب مسکن شدند و امیدواریم با همکاری مناسب ادارات و مجموعه‌های تابعه وزارت راه و شهرسازی در استان تامین مسکن همه ایثارگران واجد شرایط استان تحقق یابد.
سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی افزود: قانون تکلیف تامین زمین برای مسکن جامعه ایثارگران را بر عهده وزارت راه و شهرسازی قرار داده است و بنیاد شهید تحقق این تکلیف قانونی را با جدیت دنبال می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • خانواده‌های شهدا پشتوانه‌های اصلی نظام هستند
  • استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای خدمت به خانواده شهدا
  • گلزار شهدا یک فرصت برای کار فرهنگی است
  • موانع تامین مسکن ایثارگران در شهر جدید سهند بررسی شد
  • واگذاری ۱۱۰۰ قطعه زمین نهضت ملی مسکن به متقاضیان گنابادی
  • ۱۱۰۰ قطعه زمین نهضت ملی مسکن به متقاضیان گنابادی واگذار شد
  • بازدید مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران از طرح های اقتصادی ایثارگران در سیستان
  • واگذاری زمین به خانوار‌های ایثارگر در آذربایجان شرقی
  • واگذاری زمین به ۱۷۷ خانوار ایثارگر آذربایجان شرقی
  • واگذاری زمین به خانوارهای ایثارگر در آذربایجان شرقی