Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-29@07:41:24 GMT

عکسی که تماشای آن تکانتان می‌دهد

تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۷۶۳۸۱

عکسی که تماشای آن تکانتان می‌دهد

برنامه «عکس‌های تکان‌دهنده» در این قسمت عکسی از لحظه پرتاب پیکر بی‌جان کودک پس از زلزله هائیتی را مورد نقد و بررسی قرار می‌دهد.

به گزارش ایران اکونومیست، «عکس‌های تکان‌دهنده» که در هر قسمت به یکی از ماندگارترین و تاثیرگذارترین عکس‌های تاریخ می‌پردازد، در این قسمت به سراغ عکسی از اولیویر لابان، عکاس فرانسوی از لحظه پرت شدن جسد کودکی در روزهای نخست پس از زلزله هائیتی رفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



عکس در ژانویه سال ۲۰۱۰ و پس از وقوع زلزله هفت ریشتری در عمق پنج کیلومتری جنوب پورت اوپرنس ثبت شد. در جریان این زلزله حدود ۳۰۰ هزار نفر در هائیتی کشته شدند و بسیاری از کلیساها، مدارس، بیمارستان‌ها و ساختمان‌های وابسته به وزارت‌خانه‌های این کشور به شدت آسیب دیدند.
 



اولیویر لابان، عکاس فرانسوی این عکس، متولد ۱۹۷۷ است که از سال ۱۹۹۹ عکاسی مطبوعاتی را به شکل جدی‌تری آغاز کرد و به طور خاص از بلایای طبیعی که زندگی مردم را به مخاطره می‌اندازد عکاسی می‌کند.

وی در روزهای نخست پس از زلزله در پورت‌اوپرنس حاضر شد و تنها سه روز پس از وقوع زلزله با تصویری رو به رو شد که ثبت آن باعث شد جهان به عمق فاجعه اتفاق افتاده در هائیتی پی ببرد.

«عکس‎های تکان‎دهنده» به کارگردانی کیانوش الطافی کاری از واحد برنامه‌های شبکه پرس تی‌وی است که برای مخاطبان اسپانیایی زبان شبکه هیسپان تی‌وی زبانگردانی شده است و این برنامه روز پنجشنبه ۲۷ مرداد ماه ساعت ۰۴:۱۵ بامداد به وقت تهران پخش می‌شود و تکرار آن همان روز ساعت ۱۱:۱۵،۱۵:۱۵ و روز جمعه ساعت‌ ۱۳:۱۵ برای اسپانیایی‌زبان‌های سراسر جهان قابل مشاهده خواهد بود.

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: برنامه عکس‌های تکان‌دهنده

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: برنامه عکس های تکان دهنده عکس های تکان دهنده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۷۶۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داروهای سوزش معده خطر میگرن را افزایش می دهند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث دی نیوز، نتایج نشان می‌دهد که تمام دسته‌های داروهای کاهش‌دهنده اسید معده موسوم به مهارکننده‌های پمپ پروتون، مسدودکننده‌های H۲ و حتی آنتی‌اسیدها، به نظر می‌رسد خطر ابتلاء به میگرن و سردرد را افزایش می‌دهند.

«مارگارت اسلاوین»، محقق ارشد و دانشیار تغذیه دانشگاه مریلند، گفت: «با توجه به استفاده گسترده از داروهای کاهش دهنده اسید و این پیامدهای بالقوه میگرن، این نتایج مستلزم بررسی بیشتر است.»

اسلاوین افزود: «این داروها اغلب بیش از حد تجویز می‌شوند و تحقیقات جدید خطرات دیگری را در استفاده طولانی مدت از مهارکننده‌های پمپ پروتون نشان داده است، مانند افزایش خطر زوال عقل.»

به گفته محققان، رفلاکس اسید زمانی رخ می‌دهد که اسید معده به مری برگردد. معمولاً بعد از غذا یا هنگام دراز کشیدن رخ می‌دهد و می‌تواند باعث سوزش سر دل و زخم معده شود. در موارد شدید، می‌تواند منجر به سرطان مری شود.

برای این مطالعه، محققان داده‌های نزدیک به ۱۲۰۰۰ نفر را که از داروهای کاهش‌دهنده اسید استفاده می‌کردند، بررسی کردند تا ببینند که آیا در سه ماه گذشته دچار میگرن یا سردرد شدید شده بودند.

مهارکننده‌های پمپ پروتون تولید اسید را مسدود کرده و به بهبود مری کمک می‌کنند.

مسدود کننده‌های H-۲ باعث کاهش تولید اسید می‌شوند.

و آنتی اسیدهای ساده حاوی کربنات کلسیم هستند که اسید معده را خنثی می‌کنند.

پس از تعدیل سایر عوامل مؤثر بر خطر میگرن، محققان دریافتند که:

• افرادی که از مهارکننده‌های پمپ پروتون استفاده می‌کنند، ۷۰ درصد بیشتر از افرادی که این دارو را مصرف نمی‌کنند، به میگرن مبتلا می‌شوند.

• مسدودکننده‌های H۲ خطر میگرن را تا ۴۰ درصد افزایش می‌دهند.

• آنتی اسیدها افراد را ۳۰ درصد بیشتر در معرض ابتلاء به میگرن قرار می‌دهند.

اسلاوین تأکید کرد که افراد نباید بدون مشورت با پزشک مصرف داروهای کاهنده اسید خود را قطع کنند.

اسلاوین گفت: «توجه به این نکته مهم است که بسیاری از افراد برای مدیریت رفلاکس اسید یا سایر بیماری‌ها به داروهای کاهش‌دهنده اسید نیاز دارند، و افرادی که دچار میگرن یا سردرد شدیدی هستند که از این داروها یا مکمل‌ها استفاده می‌کنند باید با پزشک خود در مورد اینکه آیا باید ادامه دهند یا خیر صحبت کنند.»

کد خبر 6090454

دیگر خبرها

  • تجربه سینما ترس، ترسناک‌ترین در ایران
  • داروهای سوزش معده خطر میگرن را افزایش می دهند
  • جزئیات تازه و تکان‌دهنده از خودکشی سمیرا آل سعیدی
  • اظهارات تکان‌دهنده؛ بزرگان ما برای درمان سریع به اروپا می‌روند | چرا دنبال پزشک حزب‌الهی نیستید؟ | فیلم
  • برای تماشای بازیگران ترکیه‌ای یا قصۀ شمس و مولانا؟
  • ببینید | اظهارات تکان‌دهنده یک نماینده مجلس؛ بزرگان ما برای درمان مریضی‌شان سریع به اروپا می‌روند اما برای اقتصاد بیمار نه!
  • سفر وزیر ورزش به تایلند برای تماشای فینال فوتسال آسیا
  • بازدید میدانی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از بنا‌های آسیب دیده زلزله ۹۶
  • (ویدئو) لحظه تکان‌دهنده فوت دکتر آیت‌الله‌زاده شیرازی پشت میکروفن پس از تلاوت قرآن
  • روزگار متفاوت زنان اراکی