Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-27@09:29:54 GMT

پروژه نیمه تمام «عصر طلایی» قابلیت احیا دارد

تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۷۸۶۷۴

پروژه نیمه تمام «عصر طلایی» قابلیت احیا دارد

به گزارش خبرگزاری مهر، حمید بادامی‌نجات چهارشنبه در جلسه کمیسیون سرمایه‌گذاری، گردشگری و مالی شورای اسلامی شهر همدان اظهار کرد: تلاش بر این است که طی یک سال فعالیت در کمیسیون سرمایه‌گذاری، گردشگری و مالی، مأموریت‌ها و برنامه‌های پیش‌بینی شده را به نحو احسن انجام دهیم.

وی بیان کرد: اقدامات کمیسیون‌های فرهنگی و ورزشی و کمیسیون برنامه و بودجه در مباحث گردشگری، سرمایه‌گذاری و مالی طی یک سال گذشته قابل تقدیر و کمک به ادامه مسیر گذشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری، گردشگری و مالی شورای شهر همدان به تشکیل کمیسیون سرمایه‌گذاری، گردشگری و مالی از دوره چهارم اشاره کرد و افزود: تجربیات خوبی از گذشته وجود دارد که در صورت استفاده از آنها موفق‌تر خواهیم بود.

بادامی نجات با اشاره به اقدامات مسئولان این حوزه‌ها در مدیریت شهری، تصریح کرد: تعیین سیاست‌های آینده از اهداف و اولویت‌های این کمیسیون است و البته این مهم مستلزم مشخص شدن اقدامات انجام شده تا به امروز است که باید بسیاری از آنها ادامه یافته و به سرانجام رسیده و برخی نیز اصلاح شود.

وی ادامه داد: گردشگری و سرمایه‌گذاری، دو حوزه بسیار وابسته به یکدیگر است؛ یکی از اولویت‌های توسعه‌ای در همدان گردشگری است که در اسناد بالادستی نیز به این مهم پرداخته شده است.

بادامی‌نجات با بیان اینکه بسیاری اعتقاد دارند که گردشگری می‌تواند اولویت نخست همدان برای اشتغال، توسعه و درآمدزایی باشد، خاطرنشان کرد: می‌توان با سیاست‌گذاری در بحث سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری برای مدیریت شهری و در سطح کلان برای شهر همدان اقدامات مؤثری داشته باشیم.

وی با تأکید بر اینکه بارها عنوان شده است که شورا و شهرداری یک پازل بزرگ از مجموعه سرمایه‌گذاری و گردشگری است، یادآور شد: البته شورا و شهرداری به تنهایی نمی‌توانند در این حوزه‌ها اقدام کنند و سعی بر استفاده از سایر ظرفیت‌ها از جمله میراث فرهنگی، سازمان سرمایه‌گذاری و… است.

رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری، گردشگری و مالی شورای شهر همدان اظهار کرد: ارائه یک طرح در حوزه گردشگری به منظور تقویت ساختار اداری این حوزه در شهرداری ضروری است البته شهرداری‌ها تابع ضوابط وزارت کشور هستند.

بادامی‌نجات با بیان اینکه اگر نتوانیم در بدنه مدیریت شهری هماهنگ باشیم، سایر دستگاه‌ها نیز با مدیریت شهری هماهنگ نخواهد بود، گفت: از سازمان سرمایه‌گذاری شهرداری انتظار می‌رود موارد ذکر شده در مباحث سرمایه‌گذاری را در قالب ارائه به سرمایه‌گذار در جلسات بعدی مطرح کند.

وی اولویت‌بندی در حوزه اجرا را از اهداف پیش‌بینی شده دانست و بیان کرد: انتظار است سازمان سرمایه‌گذاری شهرداری کارهای بزرگی به دست بگیرد؛ باید تجربه‌های تلخ گذشتگان را فراموش کنیم البته کارهای موفقی در حوزه مسکن، احداث شهر ماشین و… انجام شده که در دوره خود آورده لازم را برای شهرداری داشته است.

رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری، گردشگری و مالی شورای شهر همدان افزود: به بسیاری از حوزه‌های سرمایه‌گذاری در کمیسیون پرداخته خواهد شد چراکه بزرگ‌ترین هدف در حوزه مدیریت شهری بحث سرمایه‌گذاری و ایجاد درآمد پایدار است.

بادامی‌نجات با تأکید بر اینکه ظرفیت‌ها در همدان بیشمار است و فقط باید درست اولویت‌بندی شود، تصریح کرد: در صورت همراهی بدنه و مجموعه شهرداری، تمام طرح‌های و پروژه‌های مذکور در حوزه سرمایه‌گذاری، قابل تحقق بوده و اکثر آنها درآمدزا است.

وی با بیان اینکه چندین پروژه نیمه تمام با قابلیت احیای مجدد در حوزه سرمایه‌گذاری داریم، ادامه داد: پروژه عصر طلایی از جمله این موارد است که به لحاظ اقتصادی می‌تواند همدان را برند کند.

رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری، گردشگری و مالی شورای شهر همدان خاطرنشان کرد: حوزه گردشگری ذیل سازمان فرهنگی و ورزشی شهرداری است که پاسخگوی نیاز این حوزه نیست و باید ساختاری برای آن مشخص کنیم.

ضرورت ایجاد ستاد موقت حوزه گردشگری در شهرداری همدان

بادامی‌نجات با اشاره به پیشنهاد ایجاد ستاد موقت حوزه گردشگری در شهرداری، یادآور شد: از ظرفیت ایجاد شرکت در شهرداری طی سال‌های گذشته غفلت شده و در بحث گردشگری باید شرکتی ایجاد شود.

وی با بیان اینکه به منظور تقسیم وظایف و کارها شهرداری باید به سمت شرکت‌داری بود، اظهار کرد: با سیاست‌گذاری درست در این خصوص تجربه موفقی خواهیم داشت.
رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری، گردشگری و مالی شورای شهر همدان گفت: شرکت‌ها باید با هدف درآمدزایی و با وظایف تعریف شده فعالیت داشته باشند؛ البته هدف ما ایجاد شرکتی با درآمدزایی در حوزه گردشگری زیر نظر شهردار است.

بادامی‌نجات با تأکید بر اینکه شهرداری‌ها ذاتاً خدمت‌رسان هستند، بیان کرد: شرکت‌های زیرمجموعه شهرداری می‌توانند مباحث اقتصادی و درآمدزایی را دنبال کنند.

صدای تفرقه پروژه‌ها را با مشکلات و معضلاتی مواجه می‌کند

در ادامه این جلسه، سید مسعود حسینی نیز با بیان اینکه اصلی‌ترین مأموریت مدیریت شهری جدید، سرمایه‌گذاری است، اظهار کرد: مهمترین سازمان در شهرداری، سازمان سرمایه‌گذاری است که این حوزه تأثیرگذارترین بخش برای آینده شهر است.

شهردار همدان با اشاره به برخی پروژه‌های سرمایه‌گذاری در شهر همدان گفت: بعد از چند سال چند پروژه از جمله فیبر نوری آغاز شد که هنوز درگیر چالش‌ها و موانع موجود در این مسیر هستیم.

وی با تأکید بر اینکه در همدان بستر بکر در بحث سرمایه‌گذاری داریم، بیان کرد: صدای تفرقه پروژه‌ها را با مشکلات و معضلاتی مواجه می‌کند و نیاز به هم صدای ی در مدیریت شهری است.

کد خبر 5565782

منبع: مهر

کلیدواژه: شهرداری همدان همدان بوشهر ویروس کرونا اربعین حسینی کرمانشاه آمار کرونا گرگان اردبیل اربعین 1401 روز خبرنگار لیگ برتر فوتبال ایران شیوع کرونا هفته دولت ایلام محرم 1401 رئیس کمیسیون سرمایه گذاری سازمان سرمایه گذاری بادامی نجات سرمایه گذاری حوزه گردشگری مدیریت شهری پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۷۸۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ملایر شاهد یک تحول جدی در حوزه گردشگری و صنایع دستی است

مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی استان همدان در نشست مدیران شهرستان‌ها و معاونان اداره کل در شهرستان ملایر گفت: در سال جهش تولید با مشارکت مردم، تلاش خواهیم کرد تا کارگاه‌های آموزش رایگان صنایع دستی در استان همدان پربار تر از سالهای قبل در راستای رونق اشتغال و تولید برگزار شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از همدان، محسن معصوم علیزاده امروز _چهارشنبه پنجم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: خوشبختانه در ملایر با تلاش مردم و مسئولان شاهد یک تحول جدی در حوزه گردشگری و صنایع دستی بوده که بسیار ارزشمند و شایسته تقدیر است و هنرمندان و مسئولان شهرستان بخصوص فرماندار، شهردار و اعضا شورای شهر و اصناف همواره در جشنواره و رویدادها پای کار بوده و فعالیت خوبی را در راستای رونق گردشگری و صنایع دستی این شهرستان انجام داده‌اند که نتایج آن را به زودی شاهد خواهند بود.

وی افزود: در شهرستان ملایر در حوزه مرمت یخچال میرفتاح، مرمت بازار و سراها، طرح مطالعه بافت تاریخی ملایر و ایجاد بازارچه صنایع دستی اعتبارات مناسبی برای این شهرستان لحاظ شده که امیدواریم با تخصیص اعتبار شاهد فعالیت خوب عمرانی در حوزه میراث فرهنگی در این شهرستان باشیم.

مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی استان همدان ادامه داد: امسال سال جهش تولید با مشارکت مردم از سوی مقام معظم رهبری نامگذاری شده است که در حوزه صنایع دستی فعالیت‌های خوبی را در راستای تحقق منویات رهبری می‌توان انجام داد و با برپایی کارگاه‌های آموزش رایگان در توسعه این حوزه تلاش بیشتری باید انجام شود که کارگاه‌های آموزش صنایع دستی امسال با قدرت در همدان اجرا خواهد شد.

معصوم علیزاده اضافه کرد: نشست‌های شهرستانی مدیران و معاونت‌ها، در راستای هم‌افزایی، تبادل نظر، آشنایی با فعالیت‌ها و تبادل افکار انجام می‌شود که قطعاً مثمر ثمر خواهد بود.

کد خبر 747645

دیگر خبرها

  • امید تازه در پروژه ۱۰ساله لرستان/ برج‌های دوقلو احیا می‌شود؟
  • امسال بسیاری از پروژه‌های نیمه تمام حوزه راهسازی پایان می یابد
  • دور دوم انتخابات مجلس در هشت حوزه انتخابیه کشور تمام الکترونیک خواهد بود
  • برگزاری مزایده بناهای تاریخی استان مرکزی در نیمه نخست سال جاری
  • سهم همدان از اقتصاد گردشگری افزایش یابد
  • اجرای بازی‌های هیجانی در منطقه گردشگری نورالشهدا اراک
  • ملایر شاهد یک تحول جدی در حوزه گردشگری و صنایع دستی است
  • عملیات اجرایی طرح رود دره خرداد ماه آغاز شود
  • فرصت طلایی «مشارکت مردم» در توسعه طلای سیاه
  • تزریق ۵.۵ هزار میلیارد اعتبار به گردشگری آذربایجان‌شرقی