Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمید طریفی حسینی درمورد نوبت دهی سنجش سلامت به یک میلیون کلاس اولی گفت: پیش بینی ما از خردادماه که کار سنجش را آغاز کردیم این بود که ۱ میلیون و ۴۶۴ هزار و ۳۰۰ نفر نوآموز بدو ورود به دبستان را داشته باشیم.

وی با اشاره به وجود۱۲۰۰پایگاه اولیه سنجش، ۸۰۰ پایگاه تخصصی و ۴۲۷ پایگاه سیار مخصوص مناطق عشایری و صعب العبور افزود: تاکنون ۵۵ درصد از کار نوبت دهی و ارزیابی سنجش کل جمعیت نوآموزان به طور کامل انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طریفی حسینی گفت: در حال حاضر نوبت گیری یک میلیون و ۱۷۹ هزار و ۷۳۱ نفر از نوآموزان انجام شده و از این تعداد، کار ارزیابی۸۱۱ هزار و۴۰۰ نفر انجام و به خانواده آن‌ها نیز اطلاع رسانی شده و می‌توانند ثبت نام خود را قطعی کنند.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور عنوان کرد: برآورد ما این است که طرح سنجش سلامت و غربالگری نوآموزان تا اواسط شهریور ماه به صورت کامل و حدوداً صد درصدی انجام شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه طرح سنجش سلامت ۲۹ سال است که در مقیاس ملی اجرا می‌شود و کارکرد‌های مهمی هم دارد، گفت: یکی از مهم‌ترین کارکردها، کیفیت سازی و کارآمد سازی برنامه‌های آموزشی و پرورشی متناسب با استعداد‌ها و توانمندی‌های دانش آموزان در طول سال تحصیلی است.

طریفی حسینی پیشگیری از بروز معلولیت‌های ثانویه و مداخلات به هنگام در سنین طلایی رشد بچه‌ها و تعیین دقیق جایگاه آمورشی نوآموزان را نیز به عنوان دیگر کارکرد‌های طرح سنجش سلامت مطرح کرد و افزود: کمتر از نیم درصد نوآموزانی که در طرح سنجش شرکت می‌کنند به عنوان دانش آموزان استثنایی تشخیص داده می‌شوند.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور با بیان اینکه در حال حاضر ۹ گروه از دانش آموزان تحت پوشش سازمان آموزش و پرورش استثنایی هستند، گفت: امسال قرار است که دو گروه از بچه‌ها یعنی کسانی که بیش فعالی دارند و بچه‌هایی که اختلال گفتاری و زبانی دارند را به گروه‌های هدف اضافه کنیم

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش و پرورش سنجش سلامت دانش آموزان طرح سنجش سلامت آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۷۸۷۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدامات ایجابی سلامت‌محور در فارس توسعه یابد

ایسنا/فارس رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز بر اهمیت و ضرورت تلاش برای توسعه اقدامات ایجابی سلامت‌محور در فارس تاکید کرد.

سیدوحید حسینی امروز، ۸ اردیبهشت‌ماه در کمیته استانی بهداشت، تغذیه و ایمنی که با همراهی مسئولان بهداشت سازمان آموزش و پرورش فارس برگزار شد، تلاش برای تامین سلامت دانش‌آموزان را یک ضرورت خواند که در این زمینه والدین و معلمان، نقش بسیار مهمی دارد.

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری پیرامون فعالیت در حوزه جوانی جمعیت و فرزندآوری، نیز مواردی مطرح کرد و راهکارهایی در خصوص همکاری مشترک دو مجموعه در این زمینه ارائه داد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این نشست، ضمن بیان توضیحاتی درباره وظایف مشترک مجموعه سلامت با سازمان آموزش و پرورش، از مسئولان مدارس خواست تا در این راستا با مجموعه سلامت همکاری بیشتری داشته و بر مصرف مکمل‌های توزیع شده در مدارس نظارت کنند.

عباس رضائیان‌زاده ضمن قدردانی از اقدامات و تلاش‌های سلامت‌محور مسئولان آموزش و پرورش استان در مدارس، مطالبی درباره پیگیری برای مشارکت خیرین تامین سلامت فارس در تامین مکمل در مدارس؛ مدیریت سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد؛ اقدامات انجام شده در حوزه‌های مختلف بهداشت دهان و دندان؛ پایش و غربالگری سلامت دانش‌آموزان و تلاش برای اجرای قوانین جوانی جمعیت و فرزندآوری عنوان کرد.

محمدرضا کریمی، معاون فنی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این نشست ضمن قدردانی از تلاش مجموعه سلامت استان و سازمان آموزش و پرورش در راستای سلامت دانش‌آموزان درباره موضوعاتی نظیر چاقی و لاغری دانش‌آموزان؛ عوارض کم تحرکی و تغذیه نامناسب دانش‌آموزان؛ اجرای برنامه بهبود تغذیه و توزیع مکمل یاری آهن و ویتامین D در مدارس؛ ثبت مشخصات دانش‌آموزان در سامانه «سیب» در زمینه دریافت مکمل یاری و چالش‌های تأمین اعتبارات مالی برای تأمین مکمل دانش‌آموزان در مدارس، مطالبی عنوان کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیش دبستانی و دبستان خیرساز در بخش رضویه مشهد افتتاح شد
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • جذب نخبگان در دانشگاه فرهنگیان
  • آئین اختتامیه جشنواره سفیران سلامت با تجلیل از فعالان سلامت
  • سنجش ۱۷ هزار نوآموز در چهارمحال و بختیاری
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • ۲ هزار مشاور در آموزش و پرورش جذب می شوند
  • نمایش دستاوردهای خودکفایی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در سنندج
  • سنجش سلامت بیش از ۱۸ هزار نوآموز استان همدان
  • اقدامات ایجابی سلامت‌محور در فارس توسعه یابد