Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین، در این مراسم که با حضور داوران جشنواره، اساتید حوزه روزنامه نگاری و خبرنگاران برگزار شد، دکتریونس شکرخواه، استاد ارتباطات و از روزنامه‌نگاران با سابقه کشور با ابراز خرسندی از برگزاری اولین رویداد برترین گزارش سال، گزارش‌نویسی و یادداشت را دو ژانر نجات دهنده رسانه‌های امروز برشمرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شکرخواه از خبرزدگی به عنوان آفت پیش روی رسانه‌ها یاد کرد و گفت: در دنیایی که مردم از طریق شبکه‌های مجازی به سرعت نور در جریان آخرین اخبار قرار می‌گیرند روزنامه‌نگاران باید تعقیب و تحلیل اخبار را در قالب گزارش‌های تولیدی در دستور کار خود قرار دهند و اجازه ندهند با تعقیب شیوه‌های اطلاع‌رسانی سه دهه گذشته از دنیای اطلاع رسانی امروز عقب بمانند. 
این روزنامه‌نگار پیشکسوت، تقلیل مفهوم ارتباطات به عنوان رسانه و بدتر از آن تقلیل مفهوم رسانه به روزنامه نگاری و در نهایت تقلیل مفهوم روزنامه‌نگاری به خبر اظهار داشت:«این تقلیل مفاهیم زنگ خطر بزرگی است که رسانه‌های ما را به سمت بیراهه می‌برد چون رسانه‌های امروز نیاز دارند با تقویت حوزه گزارش‌نویسی و یادداشت‌نویسی گام‌های جدی و اساسی در جهت اطلاع‌رسانی بردارند.»
شکرخواه ادامه داد:«خوشبختانه ما امروز با گزارش‌نویسان توصیفی خوبی در جامعه روزنامه‌نگاران رو به رو هستیم که گزارش‌های مکانی خوبی ارائه می‌دهند و نیاز داریم این تعداد در رسانه‌ها افزایش یابد.»


۶۰۵ گزارش از ۱۷۷ روزنامه نگار
همچنین مجید صیادی دبیر جشنواره گزارشهای برتر نیز در این نشست با ارائه گزارشی از روند برگزاری جشنواره گزارش برتر اظهار داشت: اولین رویداد تخصصی رسانه ها تحت عنوان گزارش برتر در حالی برگزار شد که خوشبختانه رسانه‌ها استقبال خوبی از این جشنواره کردند.
او مجموع آثار ارسالی به دبیرخانه جشنواره را بالغ بر ۶۰۵ گزارش برشمرد و گفت: ۱۷۷ خبرنگار از  ۸۷ رسانه، گزارش هایشان را برای انجمن صنفی روزنامه نگاران استان تهران فرستادند. این تعداد آثار ارسالی مایه مباهات و دلگرمی ما برای برگزاری دوره های آتی این جشنواره شد.


روزنامه نگار خوب، گزارشگر خوب است
در ادامه این مراسم، دکتر مجید رضائیان از اساتید حوزه روزنامه نگاری در این نشست از گزارش نویسی به عنوان دولت عشق روزنامه نگاری یاد کرد و گفت: روزنامه نگار پاینده کسی است که بتواند گزارش‌نویس خوبی باشد.
او در خطاب به روزنامه‌نگاران، همه آنها را به رعایت پایه‌های اصلی روزنامه نگاری دعوت کرد و گفت: توجه به ادبیات پایه، خاطره‌نویسی و تحلیل درست، سه پایه مهم و اساسی روزنامه نگاری است. 
این روزنامه نگار پیشکسوت با بیان این که متاسفانه برخلاف گذشته که روزنامه نگاران ما پاورقی‌نویسان و خاطره‌نویسان خوبی بودند امروز این دو بخش از حوزه روزنامه نگاری رخت بربسته است.
در ادامه این مراسم رضا غبیشاوی یکی از ۵ دارو این دوره، بیانیه هیات داوران نخستین دوره گزارش های برتر سال را قرائت کرد. بعد از قرائت بیانیه هیات داوران  نفرات برگزیده اولین جشنواره گزارش برتر سال معرفی شدند.


گزارش های برگزیده
هیات داوران این رویداد اعم از علی‌اکبر قاضی‌زاده، لیلا رستگار، نغمه دانش آشتیانی، رضا غبیشاوی، سعید ارکان‌زاده یزدی بعد از داوری آثار واصله به دبیرخانه جشنواره؛ آثار نیلوفرحامدی از روزنامه شرق برای«این گزارش تنش درد می کند» یاسر نوروزی از روزنامه سازندگی برای«کشتن کتاب در خیابان»،مریم خباز از روزنامه جام جم برای«معمای پسماندسوزی‌های سازمان یافته»، الهه محمدی از روزنامه شرق برای«تل با اسم رمز ناموس»، محمد باقرزاده از روزنامه اعتماد برای«قبول شدگان شبهه ناک» و مریم لطفی از روزنامه همشهری برای«انبار زندگی» را به عنوان نفرات برگزیده معرفی کردند. هیات داوران همچنین گزارش«شبی که رعد و برق قلب آسمان را پاره کرد» نوشته محمد صادق خسروی علیا از همشهری آنلاین، «بمب های جهان در افغانستان منفجر می شود» نوشته نرگس جودکی در شبکه آفتاب، «مدرنا زیر زمین، جانسون پشت بام» نوشته ترانه بنی یعقوب  از روزنامه ایران، «زندگی در حلقه بسته باد و شن» نوشته مرضیه قاضی زاده  از روزنامه پیام ما، «بی آر تی خوابی شبی ۲۵ هزار تومان» نوشته عاطفه محمودی از تجارت نیوز، «من و طالبان» نوشته زهرا مشتاق از روزنامه اعتماد، «کویر در کرخه» نوشته مریم شکرانی از روزنامه شرق، «دق شدن در دریای هلمند» نوشته حامد هادیان از روزنامه همشهری، «پول بده رئیس جمهور شوم» نوشته رضیه امیری از رویداد ۲۴ را شایسته تقدیر دانست.

کد خبر 698690 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها روزنامه نگاران خبرنگاران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: روزنامه نگاران خبرنگاران روزنامه نگاران روزنامه نگاری روزنامه نگار هیات داوران رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۷۹۰۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام نمایش‌ها در مونودرام خوزستان به صحنه می‌آیند؟

ایسنا/خوزستان جدول برگزاری نمایش‌های دومین جشنواره استانی تئاتر مونودرام استان خوزستان منتشر شد.

دومین جشنواره استانی تئاتر منودرام خوزستان از ۲۶ تا ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ در تالار سیمرغ (پلاتو ققنوس) برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، دومین جشنواره استانی تئاتر منودرام با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، انجمن هنرهای نمایشی و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ایذه برگزار می‌شود.

در اولین روز جشنواره، چهارشنبه ۲۶ اردبیهشت ۱۴۰۳ پلاتو ققنوس ایذه میزبان نمایش «هزارویک شب» نوشته حمیدرضا قاسمی و کارگردانی الهه امیدوندنرگسی در ساعت ۹ صبح خواهد بود.

«قلاده‌ای برای یک سگ مرده» نوشته محمد چرمشیر و کارگردانی آرمان اسمی‌پور نیز در پلاتو ققنوس ایذه ساعت ۱۱ صبح نمایش داده می‌شود.

«مرد مرموز» نوشته حسین ذولفقاری و کارگردانی صادق یوسفیان در پلاتو ققنوس باغملک ساعت ۱۶ به صحنه می‌آید.

«عروسک جنگی» نوشته کریم پزشکی‌زینت‌لو و کارگردانی حسن کردزنگنه در پلاتو ققنوس رامهرمز ساعت ۱۸ پا روی سن می‌گذارد.

«خون و جنون» نوشته حسین حبیبی و کارگردانی محسن شهبازی در پلاتو ققنوس ایذه ساعت ۲۰ دیده می‌شود.

در دومین روز جشنواره (پنجشنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) «گلزخم» نوشته سیدصادق فاضلی با کارگردانی کفایت جادری ساعت ۹ صبح در تالار سیمرغ اهواز بر صحنه ظاهر می‌شود.

همچنین علاقه‌مندان می‌توانند «ناناتو فوبیا» به نویسندگی و کارگردانی آرش شمشیرگران را ساعت ۱۱ صبح در پلاتو ققنوس اهواز به تماشا بنشینند.

پس از آن، «آخرین سمفونی» اثری از امیر امیری به کارگردانی سلیمه ممبینی در پلاتو ققنوس اهواز ساعت ۱۶ به اجرا می‌رسد.

«بهشت حکیم‌الله» نوشته خسرو امیری و کارگردانی هاجر بشیر در پلاتو ققنوس دزفول ساعت ۱۸ اجرایی می‌شود.

پرده آخر دومین جشنواره استانی تئاتر مونودرام خوزستان روز جمعه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ از ساعت ۱۶ تا ۱۸ در سینما شهرداری ایذه پایین می‌آید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برترین موتورکراس سواران تبریز معرفی شدند
  • شگرد نتانیاهو برای جلوگیری از دستیابی به توافق آتش‌بس
  • منابع عبری: حماس تاکید دارد پایان جنگ در توافق نوشته شود
  • کدام نمایش‌ها در مونودرام خوزستان به صحنه می‌آیند؟
  • آغاز به کار جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی تیتر ۱۳
  • وقتی هم‌میهن اجازه ندارد مستقل از رسانه‌های MI۶ و موساد باشد
  • معرفی برترین های مسابقه فوتسال مهاجران آران وبیدگل
  • معرفی برترین‌های هفته دوم تنیس ساحلی کیش
  • معرفی برترین‌های مسابقات آزاد دارت بانوان کارگر ایران
  • معرفی برترین‌های مسابقات کاتا جودو بانوان استان همدان