Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل صندوق کارآفرینی امید گفت: قرار است امسال یک هزار طرح راکد، نیمه فعال و نیمه تمام را مورد حمایت قرار دهیم.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری برنا، امروز مراسم انعقاد تفاهم نامه پلتفرم‌های تامین مالی و صندوق کارآفرینی امید با حضور مدیر عامل و اعضای هیئت مدیره این صندوق و سرمایه گذاران  برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مراسم نعمت الله رضایی، مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید گفت: وقتی بحث تامین مالی می‌شود، بسیاری فکر می‌کنند باید بانک‌ها وام پرداخت کنند اما منابع مورد نیاز واحد‌های اقتصادی از بازار پول و سرمایه تامین می‌شود، چیزی  که عمدتا در کشور ما کمتر به آن توجه شده است، منابعی است که در بازار سرمایه وجود دارد.

وی گفت: در سال‌های اخیر نرخ تورم در کشور ما بالای ۲۰ و ۳۰ درصد بوده است، بنابراین فاصله زمانی که یک واحد اقتصادی نیاز تامین منبع مالی دارد تا زمانی که منابع در اختیارش قرار می‌گیرد، بسیار مهم است، خصوصا مواقعی که شرکت‌ها قرارداد‌های سودمندی را داشته باشند یا خط تولیدی را راه اندازی کنند. 

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید گفت: با توجه به نیاز سرمایه گذاری برای واحد‌های اقتصادی غیرفعال، نیمه فعال و نیمه تمام که برخی از آن‌ها مشکل بانکی دارند و تامین مالی برای آن‌ها می‌تواند حیاتی و آن‌ها را به چرخه تولید برگرداند.

وی تصریح کرد: در تفاهم نامه امروز یکی از روش‌های نوین تامین مالی تحت عنوان تامین مالی جمعی انجام می‌شود؛ به این صورت که سکو‌هایی در بازار فرابورس ایجاد شده که یکسری شرکت‌های معتبر در آن فعال هستند. واحد‌های اقتصادی که نیاز به منابع داشته باشند، از طریق این شرکت‌ها مراجعه می‌کنند، مردم و از جمله صندوق کار آفرینی امید، منابع مورد نیاز را تامین می‌کنند و پس از یک دوره زمانی مشخص منابع به مردم بازمی‌گردد و تضمین منابع توسط شرکت‌های مورد نظر انجام خواهد شد.

این کارآفرین افزود: یکی از مواردی که در این تفاهم نامه مدنظر قرار گرفته شده سرعت تامین منابع است. تضامین سهلی نسبت به موضوع که از آن‌ها گرفته می‌شود بیشتر متکی به تولید آن‌هاست، براین اساس صندوق با حمایت و سرمایه گذاری در این سکو‌ها، بازگشت نرخی را که باید به کار آفرینان پرداخت کند را کاهش داده است.

رضایی گفت: امسال هدف ما حمایت از طرح‌های راکد، نیمه فعال و نیمه تمام است. برای شروع یک هزار طرح را با ۲۰۰۰ هزار میلیارد تومان مورد حمایت قرار خواهیم داد؛ در فاز اول تا ۳ ماه آینده ۱۰۰ میلیارد تومان را از این طریق تامین خواهیم کرد  و به محض اینکه این روند مورد اعتماد مردم قرار بگیرد، سقف بودجه را افزایش خواهیم داد، به این صورت سرمایه گذار با هر مبلغی می‌تواند وارد بازار سرمایه گذاری شود.

انتهای پیام/

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پول سرمایه سرمایه گذاران سرمایه گذاری هیئت مدیره صندوق کارآفرینی امید نیمه فعال و نیمه تمام تامین مالی شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۷۹۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منابع محدود بانک‌های خراسان شمالی مشکل‌زا‌ شده است

رئیس سازمان مدیرت و برنامه‌ریزی خراسان شمالی گفت: منابع محدود بانک‌های خراسان شمالی برای فعالان اقتصادی مشکل‌زا‌ شده است. - اخبار استانها -

مرتضی بهزادفر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بجنورد با اشاره به اولویت‌های سال مشارکت مردم در جهش تولید اظهار داشت: یکی از حوزه‌های فعالیت مردم در استان خراسان شمالی حوزه کشاورزی در روستاهاست. 

وی افزود: باید تامین مالی از جمله تامین سرمایه ثابت و سرمایه در گردش برای تولید فراهم شده باشد تا بتوانیم در تولید به توفیقات خوبی دست پیدا کنیم. مطالعات دقیق علمی نشان می‌دهد در استان خراسان شمالی بخش خصوصی به شدت وابستگی به تسهیلات تکلیفی و منابع بانکی است که باید این منابع با سهولت در اختیار فعالان بخش خصوصی قرار بگیرد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان شمالی گفت: متاسفانه بانک‌های استان از منابع محدودی برخوردارند و این موضوع برای بخش خصوصی و فعالان اقتصادی مشکلاتی را فراهم کرده است. فاصله زمانی درخواست فعالان  تا اعطای تسهیلات بسیار زیاد شده و این اختلال باعث عدم رونق بخش خصوصی و فعالیت‌های اقتصادی است.

بهزادفر ادامه داد: در بخش کشاورزی صندوق‌های حمایت مالی از کشاورزان ایجاد شده که در این بخش 51 درصد منابع مرتبط با مردم و باقی منابع دولتی است که مردم در ساده‌ترین حالت ممکن می‌توانند از این صندوق استفاده بکنند. در دو سال اخیر منابع صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان و شهرستان‌ها بسیار خوب بوده و با برنامه‌ریزی دولت تقویت این صندوق‌ها در سال 1403 در اولویت است و ساز و کار این صندوق‌ها بسیار ساده‌تر از ساز کار بانک‌هاست.

وی با بیان اینکه تامین مالی یکی از الزامات جدی تحقق شعار سال است و باید برای این موضوع در سطح ملی و استانی راهکارهای ویژه‌ای دیده شود و تصریح کرد: 30 درصد اقتصاد استان خراسان شمالی وابسته به روستاست و بیش از 45 درصد از جمعیت استان در روستاها ساکن هستند و به همین خاطر در سند توسعه استان خراسان شمالی در سال 1403 یکی از فصل‌های مهم بحث توسعه روستایی است. در این زمینه جزو استان‌های پیشرو هستیم که سندهای مرتبط با برنامه هفتم نیز در استان در حال انجام است. اجرای طرح توان افزایی جوامع محلی در استان در حال انجام است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان شمالی ادامه داد: در این طرح با مشارکت مردم مدلی طراحی شده است که نظام تصمیم‌سازی از دل جوامع محلی بیرون آمده و مردم منابع اقتصادی را پای کار آورده٬ دولت نیز در این میان بخش تسهیلگری را بین مردم و بخش خصوصی و فعالان اقتصادی بر عهده دارد. از سوی دیگر بنا داریم تولیدات مردم به خوبی به بازار معرفی و در بازار دیده و به فروش برود در این مدل اتصال دقیق بازار به جوامع محلی مورد توجه است.

وی افزود: 15 نهاد دولتی و غیردولتی در بحث روستا در حال فعالیت هستند که متاسفانه بخش زیادی از این فعالیت‌ها همسو نیست و باید منابع تجمیع و فعالیت‌ها همسو شود تا اقتصاد روستایی به ویژه در استان خراسان شمالی با ایجاد زنجیره‌های تکمیلی راهبردی شکوفا شود.

انتهای پیام/311/.

دیگر خبرها

  • منابع محدود بانک‌های خراسان شمالی مشکل‌زا‌ شده است
  • حل نشدن مشکل نرخ تامین مالی برای فعال‌سازی بنگاه‌ها مانع از تحقق جهش تولید است
  • تاکید استاندار لرستان بر اهتمام مدیران در جذب اعتبارات ملی و مدیریت صحیح منابع مالی
  • بازگشت ۴۴۹ طرح راکد و غیرفعال به چرخه تولید با حمایت بانک کشاورزی در سال ۱۴۰۲
  • مسکن مهر چاله‌ های بزرگ دارد
  • رفع چاله‌های بزرگ مسکن مهر در دولت سیزدهم
  • رشد ۴۱ درصدی صدور مجوز صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال گذشته
  • صنایع پیشرفته برای صادرات تامین مالی می‌شوند
  • کار وزارت نیرو برای فرهنگ‌سازی مصرف برق به جایزه‌دادن کشید!
  • رکورد وصول مطالبات صندوق توسعه ملی شکسته شد