Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-28@20:42:50 GMT

گلکسی تب اکتیو ۴ پرو سامسونگ با تراشه اسنپدراگون 778G

تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۸۰۱۵۲

گلکسی تب اکتیو ۴ پرو سامسونگ با تراشه اسنپدراگون 778G

فرارو-به نظر می‌رسید سامسونگ گوشی هوشمند گلکسی XCover 6 پرو و تبلت گلکسی تب اکتیو ۴ پرو را در ماه جولای معرفی کند. با این حال، این شرکت تنها گوشی هوشمند گلکسی XCover 6 پرو را در دسترس قرار داده است و هنوز تبلت خود را عرضه نکرده است.

به گزارش فرارو، اکنون تبلت گلکسی تب اکتیو ۴ پرو در پایگاه داده بلوتوث SIG، لیست و کنسول گوگل پلی مشاهده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این لیست‌ها برخی از مشخصات کلیدی این دستگاه را منتشر کرده اند.

لیست دستگاه‌های پشتیبانی شده توسط گوگل پلی دستگاهی با شماره مدل SM-T636B و عنوان Galaxy Tab Active 4 Pro 5G را نشان می‌دهد. تبلت عنوان شده در این لیست، از سیم کارت پشتیبانی می‌کند و ممکن است فقط یک نسخه وایفای از آن وجود داشته باشد. پایگاه داده بلوتوث SIG نیز دو مدل SM-T636B و SM-T636N را با پشتیبانی از بلوتوث ۵.۲ نشان می‌دهد. این دو می‌توانند نسخه‌های 5G و وایفای باشند.

شماره مدل این تبلت درکنسول گوگل پلی، با شماره مدل SM-T638B نمایش داده می‌شود که ممکن است اشتباه باشد. زیرا شماره مدل آن در دو پایگاه داده دیگر T636B عنوان شده است. این وب سایت این شماره مدل را به گلکسی Active 4 Pro 5G نسبت داده است.

این لیست تایید می‌کند که تراشه کوالکام با شماره مدل SM7325 که همان اسنپدراگون 778G با چهار هسته ۲.۴ گیگاهرتزی و چهار هسته ۱.۸ گیگاهرتزی است، قدرت این تبلت را تامین می‌کند. این دستگاه با ۴ گیگابایت رم و پردازنده گرافیکی Adreno 642L عرضه خواهد شد.  تبلت گلکسی تب اکتیو ۴ پرو سامسونگ به یک نمایشگر اچ دی با رزولوشن ۱۲۰۰ در ۱۹۲۰ پیکسل و سیستم عامل اندروید 12L مجهز خواهد شد.

منبع: gizmochina

منبع: فرارو

کلیدواژه: شماره مدل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۸۰۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال شرکت‌های مهم چینی به مالزی

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ چین در پی گسترش تحریم‌های آمریکا انتقال شرکت‌های فناورانه اش را به مالزی و دیگر کشور‌های جنوب شرق آسیا تسریع کرد.
چین انتقال شرکت‌های حوزه صنعت تراشه‌های نیمه رسانا و تولید کننده خودرو‌های برقی را در پی ادامه جنگ تجاری واشنگتن - پکن به مالزی و دیگر کشور‌های جنوب شرق آسیا سرعت داد.
آمریکا با هدف محدودیت دسترسی چین به تراشه‌های رده بالای واحد پردازش گرافیکی (GPU) که می‌توانند به دستاورد‌هایی در زمینه هوش مصنوعی منجر شوند یا در ابر رایانه‌ها و تجهیزات نظامی به کار روند؛ مرتب محدودیت‌های بیشتری را علیه پکن برای کنترل فروش این ابزار‌ها و همچنین تجهیزات تراشه سازی به چین اعمال می‌کند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


همزمان با فشار تحریم‌ها و اوج تقاضا برای هوش مصنوعی، شرکت‌های طراح تراشه که در چین برای تامین خدمات بسته بندی پیشرفته به عنوان یکی از فناوری‌های کلیدی درصنعت نیمه رسانابا چالش روبرو هستند درقالب طرح راهبردی"چین به علاوه یک" در پی خروج از این کشور هستند.
بر همین اساس چین مالزی را در میان کشور‌های جنوب شرق آسیا، گزینه‌ای بسیار مناسب برای کسب و کار‌های خود می‌داند.
کسب و کار‌هایی که در همین چند سال اخیر به نفع مالزی شده است؛ زیرا این کشور را به ششمین صادرکننده بزرگ صنعت تراشه‌های نیمه رسانا در دنیا تبدیل کرده است.
ظرفیت‌های موجود در این کشور بویژه در مناطق صنعتی پیننگ و کداه در بحبوحه گسترش تنش و رقابت بین آمریکا و چین بر سر فناوری‌های پیشرفته، همچون آهنربایی برای جذب شرکت‌های فناورانه اروپایی مرتبط با چین نیز عمل می‌کند که در پی کاهش خطر پذیری در این شرایط هستند.
برهمین اساس دولت مالزی در حال به روز رسانی قوانین موجود، تنظیم بسته‌های تشویقی و تدوین برنامه راهبردی نیمه هادی‌ها برای ماندن در این صنعت رقابتی است.
وجود تجهیزات پیشرفته، فراوانی نیروی کار ماهر و هزینه‌های هرزان تولید موجب شده است؛ بزرگترین شرکت‌های خودروساز چینی نیز به مالزی و چند کشور جنوب شرق آسیا نقل مکان کنند.
چین بزرگترین شریک تجاری مالزی محسوب می‌شود و دولت این کشور بیش از پیش در پی توسعه و تقویت همکاری‌های تجاری و اقتصادی با پکن است........ مصاحبه‌ها ......
۱) ساموئل تان - مدیر اجرایی مشاوران املاک بین المللی
۲) انور ابراهیم - نخست وزیر مالزی
۳) زعفرول عبدالعزیز - وزیر سرمایه گذاری، تجارت و صنعت مالزی
۴) سویی دونگ شو - کارشناس مسائل اقتصادی

دیگر خبرها

  • چین هنوز سال‌ها از ایالات متحده عقب است
  • سنجش قند خون با گلکسی واچ 7
  • بهترین گوشی زیر ۱۰ میلیون؛ جنگ ردمی نوت 13 و A25
  • سری جدید گلکسی واچ قندخون را اندازه می‌گیرد
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳/ ارزان‌ترین گوشی هوشمند بازار
  • ساعت هوشمند فوق العاده سامسونگ گلکسی واچ پرو
  • بر مدار تراشه؛ ریز اما قلب تکنولوژی
  • پس از A54، گوشی گلکسی A35 هم آپدیت غیرمنتظره دریافت کرد
  • انتقال شرکت‌های مهم چینی به مالزی
  • (ویدئو) تست فریز گلکسی S۲۴ اولترا و آیفون ۱۵ پرو مکس