Web Analytics Made Easy - Statcounter

اختلال ترس از طردشدن علت ترس از طردشدن علائم ترس از طردشدن چیست؟ مقصر‌ دانستن خود تخریب قدرت تفکر درست بروز خشم و پرخاشگری بدبین‌شدن به همه افراد طرد‌شدگی درمان ترس از طردشدگی یا رهاشدگی مشکلات خود را روی کاغذ بنویسید بدترین پیامد‌های ممکن را بنویسید بدترین پیامد را بپذیرید خود را برای بهترکردن بدترین اتفاق آماده کنید مهارت برای مقابله با ترس از رهاشدگی شناخت محاسن و ویژگی‌های مثبت خود تقویت شهامت و عدم ترس قرار‌دادن خود در جمع‌های بزرگ آگاهی نسبت به تنها‌بودن داشتن توقع سطح پایین از دیگران تأثیرات اختلال اضطرابی و احساس طردشدگی تغییر در وضعیت نرمال روحیه افسردگی اضطراب و استرس مداوم سوءاستفاده انواع طردشدگی و رهاشدگی

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از شرق؛ به‌وجودآمدن این احساسات در زندگی فرد تغییراتی ایجاد می‌کند که گاهی این تغییرات کاملا منفی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به بیانی دیگر می‌توان طردشدن و رهاشدگی را محرومیت از عاطفه و توجه از افرادی دانست که برای فرد مبتلا‌شده به اختلال از اهمیت زیادی برخوردار باشد.

تقریبا همه افراد حس طردشدگی و رهاشدگی را چشیده‌اند. کمتر افرادی هستند که تا به حال این احساسات را تجربه نکرده باشند. افراد در دهه‌های اول یا سال‌های اول زندگی به‌خوبی این حس را تجربه می‌کنند. از‌این‌رو درمی‌یابند که قرار نیست همیشه مورد توجه قرار گیرند.

حس طردشدگی یک نوع اختلال اضطرابی است که می‌تواند به مرور زمان فرد مبتلا به این اختلال را دچار استرس و نگرانی کند. به‌وجودآمدن این احساسات در زندگی فرد تغییراتی ایجاد می‌کند که گاهی این تغییرات کاملا منفی است. به بیانی دیگر می‌توان طردشدن و رهاشدگی را محرومیت از عاطفه و توجه از افرادی دانست که برای فرد مبتلا‌شده به اختلال از اهمیت زیادی برخوردار باشد.

اختلال ترس از طردشدن

ترس از طردشدن یا رهاشدگی جزء اختلالات اضطرابی محسوب می‌شود که می‌تواند در زندگی فرد، مشکلاتی را ایجاد کند. دچار‌شدن به این نوع اختلال می‌تواند دلایل خاص خود را داشته باشد. افرادی که دچار ترس از طردشدن می‌شوند، به مرور زمان اضطراب زیادی را متحمل می‌شوند و حتی این اضطراب می‌تواند بر زندگی‌شان تأثیر زیادی بگذارد.

در ادامه درباره چیستی، درمان و علائم این اختلال صحبت می‌کنیم. اگر فکر می‌کنید دچار اختلال ترس از طردشدن شدید و اطلاعات کاملی در این زمینه ندارید، در ادامه مقاله با ما باشید.

قطعا داشتن آگاهی کمک می‌کند که مسیر درست‌تری را انتخاب کنید. دقت داشته باشید که میزان این اختلال می‌تواند در افراد مختلف، متفاوت باشد؛ بنابراین راهکار‌های ارائه‌شده تنها برای افرادی است که در میزان متوسط یا کمی هستند. البته افراد دیگر هم می‌توانند از آن استفاده کنند و در صورت جواب‌نگرفتن سپس به روان‌شناس مراجعه کنند.

علت ترس از طردشدن

زمانی که این احساس به وجود می‌آید، فرد هنوز چنین اتفاقی برایش رخ نداده است و پیشاپیش دچار رنج‌کشیدن از طردشدگی می‌شود. در تحقیقات مختلف بیان شده است افرادی که دارای عزت نفس پایین‌تری هستند، بیشتر دچار این آسیب می‌شوند. از‌این‌رو افرادی که چندین بار حس طردشدگی را تجربه کرده باشند، ترس بیشتری را درون خود دارند. از‌این‌رو از قرار‌گرفتن در موقعیت‌هایی که ممکن است پایان طردشدگی را داشته باشد، دوری می‌کنند.

این افراد علائمی خاص دارند که با توجه به آن‌ها می‌توانید دریابید خود و اطرافیان‌تان دچار این اختلال هستید یا خیر. البته در ادامه درباره راهکار‌ها و درمان‌های این اختلال هم صحبت می‌کنیم.

علائم ترس از طردشدن چیست؟

افرادی که همیشه ترس از طردشدن دارند، اغلب خود را از دیگر افراد دور می‌کنند. گاهی این دسته از افراد گمان می‌کنند با گرفتن تأییدیه از دیگران به آرامش می‌رسند؛ اما متأسفانه بعد از گرفتن تأیید همچنان استرس درون آن‌ها وجود دارد.

این روند اگر ادامه داشته باشد، باعث تضعیف سیستم ایمنی بدن می‌شود. در نهایت اگر این روند ادامه داشته باشد، این استرس و اضطراب باعث فرسودگی و افسردگی می‌شود. این افراد به مرور زمان به هیچ چیز علاقه خاصی پیدا نمی‌کنند و رابطه خود را با دیگران کم‌رنگ می‌کنند. در ادامه به همه علائم ترس از طردشدن می‌پردازیم.

مقصر‌ دانستن خود

یکی از واکنش‌هایی که افراد بعد از طردشدن زیاد آن را تکرار می‌کنند، مقصر‌دانستن خود است. در واقع این افراد همه چیز را به گردن خود می‌اندازند و خود را مقصر هر اتفاقی می‌دانند. معمولا با گذشت زمان فرد با کاهش اعتماد‌به‌نفس روبه‌رو می‌شود و مشکلات دیگری برای او رخ می‌دهد.

تخریب قدرت تفکر درست

زمانی که یک شخص دچار ترس از طردشدگی می‌شود، دچار اختلالاتی می‌شود که نمی‌تواند تصمیم درست بگیرد. دقیقا مانند زمانی که فرد دچار مشکلات جسمی می‌شود، قدرت تصمیم‌گیری صحیح برایش سخت می‌شود. در این مواقع فرد باید برای مدتی خود را از دیگران دور نگه دارد تا به آرامش برسد. البته این افراد می‌توانند از افراد مورد اطمینان و سالم کمک گرفته تا به‌زودی به روند نرمال خود دست یابند.

بروز خشم و پرخاشگری

یکی از واکنش‌های شایع بعد از طردشدگی یا احساس رهاشدگی، بروز خشم و پرخاشگری است. خود فرد شاید متوجه این واکنش نشود؛ اما دیگران به‌خوبی می‌توانند شاهد بروز این واکنش باشند. از طرفی بروز این واکنش می‌تواند دامان همه اطرافیان فرد را بگیرد و مشکلات زیادی را ناخواسته ایجاد کند.

بدبین‌شدن به همه افراد

زمانی که فرد یک بار احساس طردشدگی یا رهاشدگی را احساس می‌کند، برای همیشه در ذهنش ماندگار خواهد شد. ماندگار‌شدن این اتفاق باعث می‌شود که هر چیزی را به این اتفاق ربط دهد و حتی نسبت به رفتار دیگران حساس شود.

این حساس‌شدن به حدی پیش می‌رود که دچار بدبینی می‌شود و در نهایت گمان می‌کند که همه افراد قصد طرد‌کردن او را دارند. شاید در افراد مختلف، بروز عوامل ناشی از طردشدگی متفاوت باشد؛ اما موارد گفته‌شده معمولا در همه افراد یکسان است و اکثرا افراد در زمان طردشدن یا ترس رهاشدگی با این واکنش‌ها روبه‌رو می‌شوند.

طرد‌شدگی درمان ترس از طردشدگی یا رهاشدگی

از آنجایی که ترس از طردشدگی امروزه جزء معضلات جامعه شده است، سعی کرده‌ایم راهکار‌های درمانی آن را بنویسیم. توجه داشته باشید که اگر شما هم جزء این افراد هستید و در حد معمولی قرار ندارید، از روان‌شناسان و تراپیست‌ها کمک بگیرید. در غیر این صورت با اعمال روش‌های زیر می‌توانید به بهبود خود کمک کنید.

مشکلات خود را روی کاغذ بنویسید

یکی از روش‌های مهم و پربازده، نوشتن مشکلات روی کاغذ است. این روش را تراپیست‌ها و روان‌شناسان هم توصیه می‌کنند؛ چرا‌که می‌تواند بسیار اثر‌بخش باشد.

در‌واقع در علم پزشکی گفته می‌شود نیمی از درمان در تشخیص دقیق است که این مرحله دقیقا همین کار را انجام می‌دهد؛ بنابراین دفترچه‌ای بردارید و به پاسخ پرسش «برای چه چیزی نگرانم؟» بپردازید. این کار را به قدری ادامه دهید که مطمئن شوید تمام موارد را نوشته‌اید و چیزی را از قلم نینداخته‌اید.

بدترین پیامد‌های ممکن را بنویسید

در مرحله دوم، تمامی پیامد‌های ممکن را بررسی کنید و آن‌ها را روی کاغذ بیاورید. در‌واقع در این مرحله باید به سؤال «پیامد‌های ممکن چیست؟» جواب دهید. شاید پاسخ این پرسش از‌دست‌دادن مال، رابطه، خانواده، دوست و... باشد.

نوشتن این موارد روی کاغذ کمک می‌کند تا حد زیادی نگرانی شما رفع شود. شاید در ابتدا گمان کنید این راهکار نتواند برایتان پاسخ‌گو باشد، اما بعد از انجام‌دادن متوجه خواهید شد تا چه اندازه تأثیرگذار است.

طبق تحقیقات انجام‌شده، افراد مبتلا به این اختلال با انجام روش اول و دوم به‌سرعت استرسشان کاهش یافته است. در‌واقع در این روش با بدترین پیامد‌ها روبه‌رو می‌شوید که همین سبب می‌شود در برابر پیامد‌ها مقاومت نداشته باشید. نداشتن مقاومت کمک می‌کند استرس و نگرانی تا حد قابل قبولی کاهش پیدا کند.

بدترین پیامد را بپذیرید

در این مرحله شما باید خودتان را برای بروز بدترین اتفاق آماده کنید. سعی کنید با فکرکردن به آن و پیدا‌کردن راه‌حل، پیشاپیش آن را بپذیرید. این کار باعث می‌شود در صورت رخ‌دادن آن پیامد بتوانید به‌درستی با آن روبه‌رو شوید و با آن مقابله کنید. زمانی که شما این کار را انجام می‌دهید و با دلیل و منطق، پیامدی را که به وجود آمده است، می‌پذیرید، استرس و نگرانی را از خود دور می‌کنید.

خود را برای بهترکردن بدترین اتفاق آماده کنید

در مرحله چهارم باید به دنبال روش‌های صحیح برای بهتر‌کردن شرایط باشید. در‌واقع باید تلاش کنید راه‌حلی را پیدا کنید که در صورت بروز بدترین پیامد، بتوانید آن را به کار گیرید. زمانی که به بدترین پیامد آگاه شوید و از آن هیچ‌گونه ترسی نداشته باشید، بسیار راحت‌تر می‌توانید درباره آن و راه‌حل‌های ممکن فکر کنید. به این دلیل که هیچ‌گونه ترس و اضطرابی ندارید و با ذهنی آرام می‌توانید به مورد‌های مدنظر فکر کنید.

به یاد داشته باشید ترس و نگرانی خود را به قدری پرورش ندهید که به اضطراب و نگرانی تبدیل شود. همچنین آگاه باشید که تنها راه از‌بین‌رفتن اضطراب، انجام عملی هدفمند است.

پس به این دلیل به حدی خود را مشغول انجام کار‌های مرتبط با مشکلتان کنید که زمانی برای نگرانی به آن موضوع نداشته باشید. زمانی که اقدام به انجام این امور می‌کنید، متوجه می‌شوید اعتمادبه‌نفس، عزت نفس و شهامت در شما افزایش پیدا می‌کند و به مرور زمان شرایط بهتر می‌شود.

مهارت برای مقابله با ترس از رهاشدگی

برای اینکه بتوانید با احساس رهاشدگی به خوبی مقابله کنید، باید برخی مهارت‌ها را در خود تقویت کنید. در ادامه به این مهارت‌ها می‌پردازیم و به‌طور کامل درباره آن‌ها صحبت می‌کنیم.

شناخت محاسن و ویژگی‌های مثبت خود

شناخت محاسن و ویژگی‌های مثبت کمک می‌کند بتوانید در شرایط حساس با یادآوری آن‌ها احساس خوبی را به دست آورید. از این‌رو می‌بایست در قدم اول به خوبی از محاسن و نقاط قوت خود با‌خبر باشید و آن‌ها را به خود یادآوری کنید.

تقویت شهامت و عدم ترس

برای اینکه اعتماد‌به‌نفس خود را از دست ندهید و غرق در مشکلات نشوید، باید ترس را کنار بگذارید و آگاه باشید که در برابر ترس‌ها شهامت داشته باشید؛ چرا‌که همه افراد حتی موفق‌ترین و بزرگ‌ترین افراد هم ترس‌ها و دلهره‌هایی دارند. نکته مهم این است که در برابر آن‌ها تسلیم نمی‌شوند و به خوبی با آن مقابله می‌کنند.

قرار‌دادن خود در جمع‌های بزرگ

توجه داشته باشید که حتما خود را در جمع‌های بزرگ دوستی قرار دهید و سپس نقاط قوت و محاسن خود را به نمایش بگذارید. این کار سبب بروز اتفاقات زیادی از‌جمله افزایش اعتماد‌به‌نفس می‌شود.

آگاهی نسبت به تنها‌بودن

باید پذیرید همه افراد تنها هستند و تنهایی بخشی از زندگی ما انسان‌ها‌ست. هیچ شخصی نمی‌تواند دوست‌داشتن را همیشه و در زمان مورد نیاز به شما تزریق کند. پس آگاهی و پذیرفتن این موضوع، یکی از مهارت‌های مهم در احساس طردشدگی شمرده می‌شود.

داشتن توقع سطح پایین از دیگران

باید توقع خود را از دیگران به صفر برسانید. در‌واقع داشتن توقع همان طلبکار‌بودن است که می‌تواند صدمات زیادی را وارد کند. زمانی که خواسته بر آورده نشود، شما یا فردی که در این موقعیت قرار گرفته است، به‌راحتی دچار آسیب روحی می‌شوید. اگر هیچ‌گونه انتظاری وجود نداشته باشد، احتمال به وجود آمدن آسیب هم کاهش پیدا می‌کند.

تأثیرات اختلال اضطرابی و احساس طردشدگی

احساس طردشدگی می‌تواند به شدت ناراحت کننده و صدمه‌زننده باشد به‌ویژه برای افرادی که زمانی طولانی است با آن دست و پنجه نرم می‌کنند. این احساس می‌تواند در هر جامعه‌ای و به هر علتی به وجود آید. این افراد زمانی که به حس طردشدگی مبتلا می‌شوند احساس می‌کنند ناخواستنی هستند یا برای دیگران جذاب و مورد پذیرش نیستند.

معمولا حس طردشدگی زمانی که تحت درمان قرار گیرد به زودی قابل حل‌شدن است؛ اما در این میان افرادی هم هستند که برای مدت طولانی با این حس روبه‌رو هستند و در نهایت صدمات زیادی را متقبل می‌شوند. در ادامه به اثرات مخرب در اختلال اضطرابی و احساس طردشدن می‌پردازیم که بیشتر به آن‌ها آگاه باشید و در صورت روبه‌رو‌شدن با این اختلال به فکر رهایی باشید.

تغییر در وضعیت نرمال روحیه

طردشدن طولانی‌مدت می‌تواند آسیب روحی زیادی داشته باشد. به‌گونه‌ای که فرد وضعیت نرمال روحی خود را از دست می‌دهد و دچار مشکلات متعددی در جامعه می‌شود؛ برای مثال زمانی که یک کودک فکر می‌کند از سمت خانواده طرد شده است، در ایجاد ارتباط با هم‌سن‌وسالان خود ضعیف‌تر عمل می‌کند. همین امر اگر به‌زودی درمان نشود، فرد را در مراتب بالاتر دچار مشکلات می‌کند و در نهایت کناره‌گیری و برطرف‌کردن آن سخت خواهد شد.

افسردگی

در نوجوانان دختر افسردگی حاصل از احساس طردشدن بسیار بیشتر است. چراکه این دسته از افراد نسبت به دیگران دارای روحیه حساس‌تری هستند و همچنین آسیب بیشتری را می‌پذیرند. علاوه بر افسردگی، قلدری و زورگویی در افراد بروز پیدا می‌کند. در این مواقع فرد نمی‌داند که به چه دلیلی به افسردگی دچار شده است و وارد یک مرحله از سردرگمی می‌شود تا دلیل بروز این واکنش را متوجه شود؛ و اگر دچار افسردگی شدید، حتما از مشاوره افسردگی کمک بگیرید.

اضطراب و استرس مداوم

احساس طردشدگی با خود استرس و اضطراب را به وجود می‌آورد. فرد دچار تفکراتی می‌شود که برای وی، استرس و اضطراب به وجود می‌آورد.

سوءاستفاده

در یک تحقیق روان‌شناختی مشخص شده است که سوءاستفاده قرارگرفتن در مردان به‌ویژه در روابط صمیمی با تجربه طردشدگی از والدین در دوران کودکی ارتباط مستقیمی دارد. اگر فرد به مقدار زیادی این علائم را داشته باشد با مراجعه به یک روان‌شناس خوب می‌تواند میزان تأثیرات را کم کند. همچنین با انجام مهارت‌های تخصصی به‌مرور زمان می‌توان فرد را از این تأثیرات رها کرد.

انواع طردشدگی و رهاشدگی

طردشدن و رهاشدن می‌تواند از جوانب مختلف صورت گیرد که هرکدام عوارض و تأثیراتی دارند. برخی از انواع احساس طردشدگی شامل موارد زیر است:

طردشدگی از طرف خانواده

طردشدن از سوی خانواده جزء بیشترین آمار طردشدگی است. زمانی که والدین به فرزند توجه نمی‌کند یا به او عشق نمی‌دهد، فرزند را دچار احساس طردشدگی می‌کند. در این مواقع فرزند نسبت به خانواده احساسات نامناسبی را دریافت می‌کند و در درازمدت می‌تواند باعث ایجاد مشکلات زیادی شود.

طردشدگی از طرف اجتماع (طردشدگی اجتماعی)

طردشدن از اجتماع می‌تواند در هر سنی به وجود آید. زمانی که فرد در اجتماع حضور دارد، اما به وی توجه نمی‌شود یا نادیده گرفته می‌شود، احساس رهاشدگی به او داده می‌شود. برای رهایی از مشکل راه‌حل‌هایی وجود دارد که فرد باید به روان‌شناس مراجعه کند یا با مطالعه کتاب‌های مرتبط مشکل خود را بهبود ببخشد تا به سایر اختلال‌ها مانند اضطراب اجتماعی و... مبتلا نشده و اختلال تشدید نشود.

طردشدگی در روابط عاشقانه (رهاشدگی عاطفی)

طردشدن در روابط عاشقانه در نوجوانان و جوانان بسیار رخ می‌دهد. اگر در رنج سنی ۲۰، ۳۰ سال باشید احتمالا نام طردشدگی در رابط عاشقانه را شنیده باشید یا حداقل یک بار با آن روبه‌رو شده باشید.

در این مدل از طردشدگی فرد درخواست رابطه می‌دهد، اما طرف مقابل نمی‌پذیرد. از این رو ممکن است به شخص پیشنهادکننده احساس طردشدگی داده شود و تا مدتی ترس از پیشنهاد داشته باشد. البته این اتفاق در تمامی افراد به وجود نمی‌آید، به‌ویژه اگر فرد آگاهی لازم را داشته باشد و آسیب‌پذیر نباشد.

طردشدن در رابطه

برخی از رابطه‌ها به‌گونه‌ای است که تنها یک فرد ابراز احساسات دارد و طرف دیگر دوست‌داشتن و احساسات خود را بروز نمی‌دهد. این افراد می‌توانند در یک رابطه دوستی باشند یا ازدواج کرده باشند.

در هر صورت هیچ تفاوتی وجود نخواهد داشت، نکته مهم احساس طردشدگی در یکی از طرفین است. در این مواقع فرد سعی می‌کند به رابطه خود پایان دهد. در این زمان است که احساس طردشدگی به‌طرف مقابل داده می‌شود.

منبع: روزنامه شرق لینک کوتاه لینک کپی شد ۰ این مطلب برایتان مفید است؟ ارسال نظر روانشانسی اختلال استرسی اخبار عمومی اخبار مرتبط هزینه های زندگی در ۱۰ کشور گران جهان ۱۴۰۱/۵/۲۳ تحصیل در مدارس «سمپاد» رایگان شد + جزییات ۱۴۰۱/۵/۲۳ حال و هوای ارغوان بی سایه + عکس ۱۴۰۱/۵/۲۳ کار خیر آنجلینا جولی برای ایرج طهماسب! + فیلم ۱۴۰۱/۵/۲۳ چگونه رابطه عاشقانه را حفظ کنیم؟ ۱۴۰۱/۵/۲۳ وزیر علوم: کنکور حذف شدنی نیست ۱۴۰۱/۵/۲۳ آخرین ویدیو ها ایران شاهراه انتقال گاز روسیه به خاورمیانه ۱۴۰۱/۰۵/۲۶ ۲۰:۰۴ استخراج اتریوم به پایان رسید؟ ۱۴۰۱/۰۵/۲۶ ۱۹:۵۹ استقبال پرشور مردم شیراز از بازیگران سریال یاغی + فیلم ۱۴۰۱/۰۵/۲۶ ۱۹:۱۸ ایران شاهراه انتقال گاز روسیه به خاورمیانه ۱۴۰۱/۰۵/۲۶ ۱۹:۰۹ لحظه خفت گیری با قمه در اتوبان نیایش از زن جوان + فیلم ۱۴۰۱/۰۵/۲۶ ۱۷:۰۶ بازارچه آنلاین گوشی موبایل گوشی سامسونگ گوشی اپل، آیفون گوشی شیائومی ارسال نظر

خرید نرم افزار هلو صرافی ارز دیجیتال خرید ارز دیجیتال خرید بیت کوین نقشه مترو تهران تقویم ۱۴۰۱ قیمت مسکن آخرین خبر ها ۲۱:۲۷ ترفند رفع «کک و مک» ناشی از آفتاب سوختگی ۲۱:۱۴ شما هم این علائم را دارید؟ فوری به روانپزشک مراجعه کنید ۲۱:۱۰ چگونه با استفاده از فیلترها صندوق ورودی جیمیل خود را کنترل کنیم؟ ۲۰:۵۵ ۱۵ نکته مهم برای اینکه زودتر استخدامتان کنند ۲۰:۳۹ شستا و صدر تامین با رویکرد هم افزایی از توسعه ذوب آهن حمایت می کنند ۲۰:۲۵ هشدار به والدین؛ این نوشیدی باعث بلوغ زودرس کودکان می شود ۲۰:۱۹ شمخانی: شورای امنیت ملی مصوبه ای در مورد مذاکرات نخواهد داشت ۲۰:۱۴ فولاد هرمزگان نماد یک بنگاه اقتصادی پایبند به مسئولیت های اجتماعی است ۲۰:۰۴ ایران شاهراه انتقال گاز روسیه به خاورمیانه ۲۰:۰۱ بدترین همسر دنیا این خصوصیات را دارد! ۲۰:۰۰ ۹۹ درصد امکان احیای توافق وجود دارد ۱۹:۵۹ استخراج اتریوم به پایان رسید؟ ۱۹:۵۴ مخبر: تصمیم گیری برای احیای دریاچه ارومیه منوط به شرایط معیشتی مردم باشد ۱۹:۵۱ تشریح آخرین دستاوردهای بومی همراه اول برای معاونان وزیر صمت ۱۹:۴۸ رشد ۳ هزار درصدی توکن جعلی منچستریونایتد! ۱۹:۴۷ با این ترفند قدرت تصمیم گیری را بالا ببرید ۱۹:۳۵ آخرین آپدیت تلگرام چه ویژگی هایی دارد؟ ۱۹:۲۴ شما هم سوار هواپیما می شید می ترسید؟ درمانش اینجاست ۱۹:۲۴ نحوه فوروارد کردن تصاویر واتساپ با زیرنویس ۱۹:۱۶ کاهش قیمت ها در بازار خودرو آغاز شد؟ / بالاخره قیمت خودرو هم به اخبار برجامی واکنش نشان داد + جدول قیمت ۱۹:۱۱ تاثیر جالب فصل تولد روی اخلاق و رفتار افراد ۱۹:۰۹ ایران شاهراه انتقال گاز روسیه به خاورمیانه ۱۹:۰۰ در صورت عدول طرف مقابل، به راحتی از برجام خارج می شویم ۱۸:۵۶ پیامک کد ورود به توییتر و تلگرام مسدود شد ۱۸:۵۲ واکسن ۱۰۰ساله ای که از ابتلا به کرونا پیشگیری می‌کند ۱۸:۴۳ بهترین نوع چادر برای خانم های چاق و لاغر ۱۸:۴۲ توافق اسراییل و ترکیه در تبادل سفیر ۱۸:۳۳ ظاهر جالب و عجیب ماست فروش دوره قاجار + عکس ۱۸:۲۳ چند روش تضمینی برای از بین بردن بوی عرق ۱۸:۲۲ هشدار به افرادی که از گوشی‌های آیفون استفاده می‌کنند ۱۸:۰۶ دلیل بسیار مهم درد زیر دنده راست و چپ ۱۸:۰۰ قیمت جدید موبایل شیائومی (جدول مشخصات) ۱۸:۰۰ تلویزیون سایز بزرگ ال جی چند؟ (جدول) ۱۷:۵۶ کاهش قیمت تخم مرغ به زیر نرخ مصوب ۱۷:۵۰ رییس جمهوری: جمعیت یکی از مؤلفه های مهم قدرت کشور است ۱۷:۴۶ زیان ١٢٠ هزار میلیارد تومانی صنعت خودرو در دهه ٩٠ ۱۷:۴۰ تداوم تحویل خودروهای SX۵ به مشتریان ۱۷:۳۷ مهلت رفع تعهد ارزی صادرات تا پایان شهریور ۱۴۰۱ تمدید شد ۱۷:۳۱ مذاکره کنندگان آمریکایی برای رویکرد ایران احترام قائل هستند ۱۷:۲۱ تصویب توافق احیای برجام در مجلس الزامی است؟ ۱۷:۱۹ ترفند فوری و آسان پاک کردن چسب قطره ای از روی پوشت ۱۷:۱۸ به دنبال پایان حرکت سینوسی خودکفایی گندم هستیم ۱۷:۱۵ کاهش تدریجی دمای تهران تا هفته آینده ۱۷:۱۱ محصول نوآورانه بیمه سرمد برای دارندگان خودروهای سواری ۱۷:۰۰ پرداخت مطالبات شهرداری ها از طریق تهاتر نفت و املاک ۱۶:۴۸ مدافع لیگ برتر فوتبال تهدید به مرگ شد! + عکس ۱۶:۳۲ آیا شکلات تلخ واقعا برای بدن مفید است؟ ۱۶:۲۲ اولین فروشگاه شناور اپل در سنگاپور ۱۶:۱۹ اقتصاد سریلانکا احیا خواهد شد؟ ۱۶:۱۱ طالبان تنها فرمانده شیعه خود را کشت اقتصادآنلاین حوزه های پوشش خبری صفحه نخست  اقتصاد کلان  مسکن  طلا و ارز  خودرو  بورس  بیمه  بازرگانی  انرژی  صنعت  شهر  فناوری شبکه های اجتماعی  درباره ما  تماس با ما آرشیو  تبلیغات اخبار بیمه تبلیغات ارز دیجیتال

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به

پایگاه خبری اقتصادآنلاین

میباشد و استفاده از آن با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری آسام

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: روانشانسی اختلال استرسی اخبار عمومی اختلال اضطرابی پیامد های ممکن احساس طردشدگی بدترین پیامد ترس و اضطراب ترس و نگرانی مرور زمان داشته باشید ۱۴۰۱ ۰۵ ۲۶ همه افراد ۱۴۰۱ ۵ ۲۳ روی کاغذ مهارت ها پیامد ها روبه رو راه حل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۸۰۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکار مدیریت منابع آبی استان‌های کم بارش چیست؟

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا ایران تا پایان هفته اول اردیبهشت به‌طور متوسط ۱۶ درصد بارش بیشتری نسبت به شرایط نرمال دریافت کرده است. با این وجود استان‌های سمنان ۴۴ درصد، تهران ۴۰ درصد، قزوین  ۳۹ درصد و خراسان رضوی ۳۷ درصد کم‌بارشی نسبت به شرایط نرمال داشته‌اند بنابراین دامنه‌های جنوبی البرز بارش کمتری نسبت به سایر مناطق کشور دریافت کرده‌اند. به گفته رییس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی سازمان هواشناسی کشور همکاری مردم و توجه به الگوی کشت برای عبور از شرایط کمبود بارش ضروری است.

احد وظیفه در گفت و گو با ایسنا افزود: در هر زمینه‌ای اگر همکاری نباشد آسیب‌ جمعی وارد می‌کند. آب یک عنصر حیاتی است. حدود ۵۰ درصد آب استان تهران صرف شرب و بهداشت می‌شود. این رقم بزرگی است البته در همه کشور این گونه نیست. در خیلی از استان‌ها آب مورد نیاز برای شرب زیر ۱۰ درصد است و حدود ۹۰ درصد آن صرف صنعت و کشاورزی می‌شود ولی در استان تهران به علت سکونت جمعیت متراکم در آن با کمبود منابع آبی مواجه است بنابراین به علت کمبود بارندگی و افزایش تدریجی تقاضا همکاری و توجه مردم بسیار کلیدی و حیاتی است.

وی تاکید کرد: آب را نمی‌توان خلق کرد، اگرچه می‌توان آن را به ‌طور محدود انتقال داد ولی کافی نیست و نمی‌تواند کمبودها را جبران کند بنابراین مهم‌ترین عامل بر کاهش مشکلات موجود همکاری و توجه مردم نسبت به چگونگی‌ مصرف آب به‌ویژه در استان‌های تهران، البرز و خراسان رضوی است چراکه با شرایط بسیار نامطلوبی از نظر تامین آب مواجه هستند.

رییس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی سازمان هواشناسی کشور درباره تاثیر توجه به الگوی کشت برای مدیریت مصارف آب گفت: ایران کشوری نیمه‌خشک و بیابانی است و به‌طور نسبی بارندگی آن یک چهارم متوسط دنیاست بنابراین آب کالای گرانبهایی محسوب می‌شود. کشاورزی مهم‌ترین مصرف کننده آب است و نقش بسیار مهمی دارد چون هم امنیت غذایی و هم پایداری سرزمین‌مان باید حفظ شود. با حفظ آب این دو باید به‌گونه‌ای مدیریت شوند که بیشترین بهره‌بروری با کم‌ترین مصرف آب محقق شود.

وی اضافه کرد: هرچه قدر مقدار آب کم شود، شدت آلودگی آن افزایش می‌یابد چون غلظت آلاینده‌ها به‌ویژه در منابع آب و خاک بیشتر می‌شود. این موضوع مهمی است که باید در نظر بگیریم. در این شرایط در بخش کشاورزی مجبور می‌شوند به دلیل محدودیت آب سطحی، از پساب‌ها استفاده کنند که موجب خدشه دار شدن امنیت غذایی می‌شود.

وظیفه در پایان گفت: با کاهش آب برای تامین آب شرب از منابع دیگری مانند چاه‌های کشاورزی که قبلا استفاده نمی‌شدند، استفاده می‌شود. درست است که آب آن‌ها تصفیه می‌شود ولی کیفیت آب‌های سطحی  را ندارد.  

دیگر خبرها

  • اختلال ترس از فراموش شدن چیست؟
  • آمریکا به شدیدترین وجه ممکن اعتراضات دانشجویان را سرکوب کرده است
  • راهکار مدیریت منابع آبی استان‌های کم بارش چیست؟
  • اتلتیکو مادرید ۳-۱ اتلتیک بیلبائو؛ تثبیت رتبه چهارم با غلبه بر رقیب مستقیم
  • ۱۰ راهکار ساده برای رفع بوی بد دهان
  • هم‌افزایی با دهیاران و شورای روستا راه‌حل غلبه بر مشکلات 
  • راهکار‌های هدایت منابع تسهیلات به سمت تولید چیست؟
  • راهکار عجیب گرم ماندن در لحظات پنالتی! (عکس)
  • سپاهان بر استقلال آبی پوشان ملاثانی غلبه کرد
  • راهکار اصلاح رابطه با خدا چیست؟