Web Analytics Made Easy - Statcounter

تولید قطعات خودرو چون لنت ترمز و چراغ‌های خودرو و همچنین طراحی و ساخت دستگاه‌های لایه نشانی به منظور ایجاد پوشش‌های نانومتری از جمله دستاوردهای یکی از شرکت‌های صنعتی فناور هستند.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، صبح امروز سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری از یکی از شرکت‌های صنعتی فعال در تولید قطعات خودرو و همچنین ساخت تجهیزات لایه نشانی مستقر در شهریار بازدید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شرکت فعالیت خود را با راه اندازی صنایع چراغ اتومبیل مدرن در سال ۱۳۷۰ آغاز کرد و با راه‌اندازی کارخانه شیشه سازی و پوشش‌های تزئینی به فعالیت خود ادامه داد.

مهندسان این شرکت با بهره‌گیری از دستگاه‌های تجهیزات پیشرفته شست و شوی التراسونیک، پیش‌گرم و تکنیک پیشرفته لایه نشانی فیزیکی بخار قادر به ساخت و تولید کلیه دستگاه‌ها و تجهیزات مرتبط و همچنین اعمال پوشش‌های رنگی تزئینی و سخت در رنگ‌های متنوع طلایی، نقره‌ای، مسی، شامپاین، آبی رویال، هفت رنگ و رزگلد بر روی انواع قطعات هستند.

بر خلاف سایر روش‌های مرسوم پوشش دهی مانند آبکاری و رنگ آمیزی قطعات که از روش‌های خیس و آلاینده محیط زیست استفاده می‌شود، فرآیند مورد استفاده در این شرکت کاملا خشک و دوستدار محیط زیست است.

برای تمامی این خدمات و محصولات گواهینامه نانو مقیاس از ستاد ویژه توسعه نانو اخذ شده است.

ساخت دستگاه‌ها و ماشین آلات پوشش‌دهی نانو متری از دیگر اقدامات این شرکت است که از جمله آن می‌توان به ساخت دستگاه لایه نشانی فیزیک بخار (PVD)، دستگاه‌های شست و شوی مکانیزه التراسونیک و کوره‌های حرارتی صنعتی اشاره کنیم.

بخش دیگر فعالیت این شرکت پوشش دهی نانو متری بر روی قطعات فلزی است. محصولات فلزی در کنار کاربرد‌های متنوعی که دارند، دارای محدودیت‌های زیادی از جمله کمبود تنوع در طیف‌های رنگی، خودرگی در محیط‌های مرطوب و شیمیایی، خراش پذیری و اصطکاک بالا در قطعات فلزی متحرک است.

این شرکت توانسته است با اعمال پوشش‌های سخت بر روی قطعات فلزی، مقاومت به خراش، سایش و رطوبت را تا حد بسزایی در این قطعات بالا ببرد.

از سوی دیگر با توجه به محدودیت استفاده از فلزات گرانبها مانند طلا در کاربرد‌های روزمره، این شرکت توانسته است با اعمال پوشش‌های نانومتری فلزات گرانبها بر روی محصولات فلزی، تنوع رنگی وسیعی در آن‌ها ایجاد کند.

پوشش دهی نانومتری بر روی قطعات پلاستیکی از دیگر خدمات فناورانه این شرکت محسوب می‌شود.

امروزه قطعات پلاستیکی با وزن سبک و خواص عالی، جایگزین مناسب برای فلزات تبدیل شده‌اند، ولی در کنار تمام پیشرفت‌های محصولات پلاستیکی، این قطعات تاکنون نتوانسته اند ظاهر جذاب و جلای خاص فلزات را کسب کنند. از این رو این شرکت فناور در راستای رفع این معضل و با بهره‌گیری از دانش و تخصص مهندسان توانسته است با لایه نشانی فیزیکی بخار فلزات و سرامیک‌ها در طیف‌های رنگی متنوع بر روی سطح قطعات پلاستیکی، ظاهری جذاب مشابه فلزات با همان طیف‌های رنگی ایجاد کند.

علاوه بر اینها، محققان این شرکت توانسته است با استفاده از ترکیب رنگ‌های متنوع و با دوام در ظروف و مجسمه‌های شیشه ای، فصلی تازه در صنعت شیشه و بلور با اعمال پوشش‌های نانومتر بر روی قطعات شیشه‌ای ایجاد کند.

این شرکت تاکنون توانسته است چراغ خودرو برای خودرو‌های تارا، دنا، دناپلاس، سورن، سمند LX، پژو ۲۰۶، ۲۰۷، ۴۰۵، پارس و پژو SLX و سوزوکی ویتارا را به تولید برساند.

لنت ترمز، ضد یخ و گرمکن صندلی با استفاده از فناوری نانو از دیگر دستاورد‌های صنعتی این شرکت به شمار می‌رود.

در این مراسم با حضور معاون علمی مرکز پیشرفته نانو پوشش افتتاح شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری سورنا ستاری اعمال پوشش بر روی قطعات ساخت دستگاه لایه نشانی دستگاه ها پوشش دهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۸۳۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت و بازسازی بیش از ۲۰۰ قطعه توسط متخصصان نیروگاه رامین اهواز

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، سعید پرشی گفت: ساخت و بازسازی قطعات در چند ساله اخیر روند رو به رشدی را داشته است و متخصصان این امور ضمن کسب آموزش‌های لازم و نیز  به دست آوردن تجربیات جدید توانمندی خوبی را در زمینه ساخت و بازسازی قطعات مورد استفاده این نیروگاه بدست آورده اند.  


وی تعداد تفکیکی قطعات ساخته شده را ۱۷۵ قطعه و تعداد بازسازی شده را ۸۱ قطعه عنوان کرد و افزود: در مجموع این نیروگاه ۲۵۶ قطعه را در یک ماه گذشته مورد ساخت و بازسازی قرار داده است.

دیگر خبرها

  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته دربیمارستان‌های کرمانشاه واسلام آباد غرب
  • برگزاری مسابقه«سنتز سبز نانوذرات نقره به کمک عصاره لیمو»
  • ۹۵ درصد قطعات نیروگاهی کشور ساخت داخل است/ آمادگی برای فصل گرما
  • بخش MRI بیمارستان شهدای یافت آباد افتتاح شد
  • عملیاتی شدن دو پلتفرم و یک نردبان اطفاء حریق و امداد و نجات آتش‌نشانی به همت متخصصان مشهدی 
  • استفاده هکرها از دستگاه‌های سیسکو برای جاسوسی
  • تجهیز بیمارستان رازی قائم شهر به دستگاه ام. آر. آی
  • رونق تولید و اشتغال‌زایی؛ ثمره سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکت صنایع پیشرفته رضوی در پروژه‌های فناورانه
  • ضرورت معرفی جلوه‌های ایثار و شهادت به نسل جدید
  • ساخت و بازسازی بیش از ۲۰۰ قطعه توسط متخصصان نیروگاه رامین اهواز