Web Analytics Made Easy - Statcounter

درحالی که آخرین آمار منتشر شده از همه‌گیری روند نزولی نسبت به ابتدای پیک هفتم را نشان می‌دهد اما مقایسه نرخ ابتلا از ابتدای هفته نشان می‌دهد که هر دقیقه ۳.۳۵ مورد ابتلا روز گذشته ثبت شده و بیانگر آتش زیر خاکستر همه‌گیری در شرایط فعلی است.

به‌گزارش گروه استان‌های ایران اکونومیست از تهران، بررسی آخرین آمار رسمی منتشر شده از همه‌گیری کرونا در پیک هفتم نشان می‌دهد، روند ابتلا نسبت به ابتدای دوره جدید بیماری روند نزولی به خود گرفته اما کارشناسان براین باورند که نباید از فعالیت ویروس منحوس غافل باشیم چون همواره مقایسه روند ابتلا از ابتدای هفته صعودی بوده و بیانگر فعالیت زیرپوستی آن در سراسر کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گروه همچنین تاکید می‌کنند براساس رفتار ویروس منحوس از ابتدای آغاز همه‌گیری تا امروز و البته مدنظر قرار دادن اینکه در پیک هفتم سویه‌های جهش‌یافته و زیرسویه‌های جدیدی از امیکرون با قدرت سرایت بسیار بالاتر در کشورمان فعال هستند درصورتی که هموطنان شرایط را عادی شمرده  و بی‌تفات باشند نسبت خطری که کشور را تهدید می‌کند عاملی می‌شود که  در آینده نزدیک دوباره شاهد جهش‌های ناگهانی در شاخص‌های مختلف باشیم.

کارشناسان و متخصصان بهداشت و درمان با اشاره به مقایسه نرخ ابتلا از ابتدای هفته تاکید می‌کنند: جهش 45.52 درصدی نرخ ابتلای روزانه از شنبه گذشته تا دیروز نشان می‌دهد که ویروس منحوس همواره فعال بوده و می‌تواند در کوتاه‌ترین زمان ممکن با درنظر گرفتن قدرت سرایت بالایی که دارد دردسر ساز باشد و فشار قابل توجهی را به نظام بهداشت ودرمان ایران تحمیل کند.

این گروه همچنین معتقدند نگرانی اینجاست که در اغلب شهرستان‌ها به گواه آمارهای رسمی از سوی وزارت بهداشت نرخ مشارکت مردمی در رعایت پروتکل‌ها منطقی نیست و عادی انگاری و البته بی‌توجه به تکمیل دوره واکسن یا تزریق دوز یادآور به این نگرانی دامن زده است.

کارشناسان با اشاره به مقایسه آمارها در دوره یاد شده یعنی از بیست و دومین روز مرداد 1401 تا روز گذشته یعنی آخرین آماری که به صورت رسمی از سوی وزارت بهداشت منتشر شد می‌گویند: این مقایسه نشان می‌دهد نرخ ابتلای روزانه از رقم 3315 مورد در روز با جهشی نزدیک به 46 درصد به رقمی معادل 4824 مورد رسیده و در ادامه نزدیک به 200 نفر هم به تعداد موارد بستری در مراکز درمانی طی همین دوره افزوده شده است یعنی از رقمی 798 مورد بستری به رقمی معادل 995 نفر رسیده‌ایم.

به گفته این گروه اگرچه در بخش مراقبت‌های ویژه تغییر محسوسی نداشتیم اما با درنظر گرفتن رفتار ویروس احتمالاً روند صعودی دو شاخص قبلی هفته اینده در این بخش هم نمود بالایی خواهد داشت که شاهد مثال آن در افزایش نزدیک به 22 درصدی نرخ موارد فوتی از ابتدای هفته است که نشان می‌دهد در آخرین آمار منتشر شده تقریبا هر 21 دقیقه و 49 ثانیه یک مورد فوتی مشخصاً به دلیل ابتلا به کرونا ثبت شده است.

کارشناسان می‌گویند این دو عامل یعنی رعایت پروتکل‌ها و همچنین تکمیل واکسیناسیون در واقع تعیین کننده هزینه مدیریت پیک هفتم هستند و اگرچه زیرسویه‌های امیکرون ظاهرا قدرت کشندگی کمتری دارند اما واقعیت امر اینجاست که نباید بازهم نسبت به رعایت پروتکل‌ها و ایجاد ایمنی جمعی با تکمیل فرآیند واکسیناسیون به عنوان راهکارهای کم هزینه بی‌تفاوت باشیم.

این گروه برای اثبات بی توجهی هموطنان به موضوع واکسیناسیون ضمن اشاره به آمارهای رسمی در دوره یاد شده می‌گویند: اگرچه مسئولان وزارت بهداشت و ستاد ملی مقابله با کرونا شرایط را برای تکمیل فرآیند واکسیناسیون هموطنان مهیا کرده و مراکز تجمیعی فعال هستند اما در دوره مورد نظر تنها 7471 نفر دوز سوم و بالاتر واکسن خود را دریافت کرده‌اند یعنی هر روز 1494 نفر که به هیچ عنوان مناسب شرایط فعلی نیست و مجموع واکسیناسیون هم تنها شاهد رشدی معادل 83605 نفر یعنی روزانه 16721 مورد است.

استان کرمان/ 268 مورد قطعی شناسایی شده از کرونا

براساس آخرین به روزرسانی‌های نقشه کرونایی منتشر شده از سوی وزارت بهداشت از 22 مرداد، تعداد شهرهای با وضعیت قرمز استان کرمان از 11 مورد به سه مورد کاهش و تعداد شهرهای با وضعیت نارنجی از 6 شهر به 16 شهر افزایش یافته است؛ همچنین تعداد شهرهای با وضعیت زرد  4 شهر باقی مانده است و متاسفانه هیچ شهری در استان کرمان در وضعیت آبی کرونایی قرار ندارد.

سعید صحبتی سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به آخرین آمار استان کرمان از وضعیت موارد مثبت بستری و مرگ و میر ناشی از بیماری کووید 19، تا روز گذشته، اظهار داشت: 73 مورد مثبت بستری جدید کرونایی در بیمارستان‌های استان کرمان داشتیم که از این تعداد 39 مورد آن در حوزه دانشگاه علوم پزشکی کرمان، 11 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، 13 مورد آن در حوزه دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، یک مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی بم و 9 مورد در حوزه دانشکده علوم پزشکی سیرجان است.

وی با بیان اینکه تعداد موارد بستری قطعی مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان کرمان 268 نفر است، گفت: تعداد فوتی‌های قطعی ابتلا به کووید 19 در 24 ساعت گذشته در استان 4 مورد و مجموع جانباختگان کرونا در استان به 5 هزار و 764 نفر رسیده است.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان واکسن تزریق شده جمعیت بالای 12 سال در استان کرمان را 2 میلیون و 354 هزار و 277 دوز واکسن تزریق شده نوبت اول، 2 میلیون و 88 هزار و 261 دوز واکسن تزریق شده نوبت دوم، 916 هزار و 736 دوز واکسن تزریق شده نوبت سوم و 74 هزار و 771 دوز واکسن تزریق شده نوبت چهارم است.

استان اصفهان/ 3 فوتی و 346 مورد ابتلای جدید در یک روز

پژمان عقدک ، سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در جمع خبرنگاران در مورد وضعیت آمار بیماری کرونا در استان اصفهان (به ‌جز کاشان و آران ‌و بیدگل)، اظهار داشت: از ابتدای همه‌گیری ویروس کرونا یک میلیون و 525 هزار و 898 مورد ابتلای قطعی و مشکوک به کرونا و کل موارد ابتلای قطعی به کرونا در استان 510 هزار و 156 نفر در استان اصفهان شناسایی شدند.

وی افزود: موارد نمونه گرفته شده در 24 ساعت گذشته (احتمالاً بیمار)927   نفر و موارد مثبت ابتلای قطعی 346 مورد و 3  فوتی بر اثر ابتلاء به کرونا گزارش شده است.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان  با بیان اینکه 213 هزار و 942 نفر تعداد کل بستری‌شدگان کرونا از ابتدا تاکنون بوده، گفت: در حال حاضر تعداد بستری‌شدگان فعلی در بیمارستان‌ها 502 نفر است و تعداد بیماران بستری 24 ساعت گذشته در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی  اصفهان 101 نفر است که از این تعداد 86 بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه تحت درمان هستند.

عقدک ادامه داد: 11 هزار و 874 نفر آمار کل فوت‌شدگان قطعی و شش هزار و 851 نفر فوت‌شدگان مشکوک کرونا از ابتدای همه‌گیری این ویروس در استان اصفهان (به‌ جز شهرستان‌های کاشان و آران‌وبیدگل) بوده است.

استان خراسان رضوی/ 462 بیمار جدید در مراکز درمانی بستری شدند

محمد پهلوان، رئیس کمیته رسانه و اطلاع‌رسانی ستاد کرونای دانشگاه علوم پزشکی مشهد مقدس در گفت‌وگو با خبرنگار در مشهدمقدساظهارداشت: طی 24 ساعت گذشته 162 بیمار جدید مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های خراسان رضوی بستری شده‌اند که این رقم در روز قبل از آن 148 نفر بود ضمن اینکه 123 نفر از بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستانهای دانشگاه علوم پزشکی مشهد تحت درمان هستند.

وی افزود: در حال حاضر461 بیمار در بیمارستان‌های خراسان رضوی بستری هستند که 328 نفر از این تعداد مربوط به مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد است.

رئیس کمیته رسانه و اطلاع‌رسانی ستاد کرونای دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد گفت: تعداد بیماران بستری در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های خراسان رضوی  112 نفر است که در آی.سی.یو بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد تحت درمان هستند.

پهلوان خاطرنشان کرد: متاسفانه طی 24 ساعت گذشته چهار نفر به دلیل ابتلا به ویروس کرونا در خراسان رضوی جان خود را از دست داده‌اند و 223 بیمار نیز به مراکز 16 ساعته خدمات سلامت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد مراجعه کرده اند.

درحال تکمیل... .

ی

منبع: خبرگزاری تسنیم

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: حوزه دانشگاه علوم پزشکی سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی دوز واکسن تزریق شده نوبت دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیمارستان ها ابتدای هفته وزارت بهداشت استان اصفهان خراسان رضوی استان کرمان نشان می دهد آخرین آمار ساعت گذشته مورد ابتلا منتشر شده نرخ ابتلا پیک هفتم همه گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۸۳۱۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت فوت پزشک متخصص در استان فارس در دست بررسی است

یک منبع آگاه در دانشگاه علوم پزشکی شیراز اظهار کرد: علت فوت پزشک متخصص پوست و مو و عضو هئیت علمی دانشگاه علوم پزشکی در دست بررسی است و شایعات در فضای مجازی صحت ندارد.

او ادامه داد: دکتر فرزانه اکبری پزشک متخصص پوست و مو و عضو هئیت علمی دانشگاه علوم پزشکی چهارم اردیبهشت در جهرم به خاک سپرده شده است و پزشکی قانونی علت فوت او را محرمانه به اطلاع خانواده اش خواهد رساند. 

او همسر دکتر فرید شهریور فوق تخصص چشم بود که هفته پیش درگذشت.

در چند روز اخیر خبرهایی مبنی بر مصرف مشروبات الکی تقلبی و مسمومیت ۲۹ پزشک در جهرم در یک میهمانی منتشر شده است که تاکنون هیچ منبع موثقی این خبر را تایید نکرده است‌. 
در این خبر آمده است که چند پزشک، کلیه خود را از دست داده اند و چند پزشک هم در کما هستند‌.

دانشگاه علوم پزشکی شیراز و جهرم بستری بودن پزشکانی تحت این عنوان را نیز تایید نکردند.

امروز هم برخی رسانه ها در فضای مجازی از دستگیری عوامل فروش مشروبات الکی تقلبی در جهرم خبر دادند که پلیس هنوز این موضوع را تایید نکرده است.

منبع: صدا و سیما

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • رشد ۴۶ درصدی ساخت خوابگاه‌های متاهلی در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • حل بحران سالمندی جمعیت، عزم ملی را می‌طلبد
  • رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد
  • داروسازی ایران، حرکت به سوی آینده یا اسیر روندهای تکراری
  • علت فوت پزشک متخصص در جهرم چه بود؟
  • علت مرگ «فرزانه اکبری» در جهرم چه بود؟
  • تعطیلی مرکز غیرمجاز طب سنتی در قم
  • علت فوت پزشک متخصص در استان فارس چه بود؟
  • علت فوت پزشک متخصص در استان فارس در دست بررسی است
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی آبادان از دانشجویان آمریکا و مردم غزه