Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@18:20:37 GMT

ارائه خدمات غیر حضوری عمران روستایی تسریع می شود

تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۸۴۳۹۷

ارائه خدمات غیر حضوری عمران روستایی تسریع می شود

 دکتر حسن همایون روز پنجشنبه در حاشیه همایش آموزشی و رونمایی از سامانه آموزشی راهبر در استان فارس در گفت و گو با خبرنگاران افزود: خدمات سامانه راهبر شامل تعیین حدود و وضعیت روستاها ، خدمات فنی صدور پروانه ، صدور پایان کار و عدم خلافی ، تغییر کاربری ، اصلاح ضوابط ، اصلاح معابر ، اصلاح محدوده و خدمات بهسازی روستایی است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی ، این سامانه از سال ۹۷ فعالیت خود را آغاز کرده و اکنون از حالت پایلوت به صورت قطعی عملیاتی می شود ، پرداخت های الکترونیک از جمله مزایای این سامانه است که در استان فارس هم این خدمات فعال شده است .دهیاران در مناطق روستایی به عنوان همکاران بنیاد مسکن به این سامانه می پیوندند و در استان فارس تلاش شده است تا دهیاران  ۶۰ درصد روستاهای استان به این سامانه بپیوندند و برخی از آنها نیز فعال شده اند.

وی با اشاره به راه اندازی درگاه الکترونیکی سامانه مدیریت ساخت و ساز روستایی(راهبر) اظهار کرد: سامانه مدیریت ساخت و ساز روستایی به منظور تسهیل دسترسی متقاضیان و ناظران نظام فنی به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی راه اندازی شده  و می توان گفت؛ فعالیت این سامانه گام بلند و خدمت بزرگی در جهت ارائه خدمات الکترونیک و دولت الکترونیک است.

 همایون ادامه داد: همه خدماتی که قابلیت انجام غیرحضوری دارد و می توان به صورت الکترونیک آن را در مراکز خدمات الکترونیک روستاهای کشور ارائه کرد، در سامانه راهبر طراحی و ارائه شده است و با راه اندازی این سامانه از مراجعه مکرر روستاییان به شعب بنیاد مسکن انقلاب اسلامی جلوگیری می شود و خدمات به راحتی در دسترس آنها می باشد.

وی  با بیان اینکه، متقاضیان استفاده از خدمات سامانه راهبر از سه طریق می‌توانند به سامانه دسترسی داشته و از خدمات آن بهره‌مند شوند، افزود:  روستاییان می‌توانند از طریق گوشی و یا سیستم خانگی از این خدمات استفاده نمایند، درغیراین صورت از طریق دهیاری و یا طریق دفاتر پیشخوان دولت در روستاها نیز امکان دریافت این خدمات وجود دارد که با دریافت یک کد رهگیری امکان پیگیری تمام خدمات و اقدامات را پیدا می‌کنند.

احداث ساختمان های دو واحدی و چهار واحدی در قالب طرح نهضت ملی مسکن فارس

مدیر کل بنیاد مسکن استان فارس نیز در این گفت و گو اظهار داشت : اراضی طرح نهضت ملی مسکن  در شهرهای زیر ۱۰۰ هزار نفر تامین و دراختیار بنیاد مسکن قرار می گیرد ، شیوه های مختلفی برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن اجرا شده است ، در شهرهای زیر ۵۰ هزار نفر ساختمان دو طبقه دو واحدی و در شهرهای زیر ۱۰۰ هزار نفر ساختمان دو طبقه چهار واحدی در قالب طرح نهضت ملی مسکن ساخته می شود.

 عطا الله زمانی با اشاره به اینکه اصرار ما این است که زمین دراختیار مردم قرار گیرد و متقاضیان پای کار بیایند گفت : بر اساس نقشه و تیپ های مختلفی که طراحی شده است بخشی از کار ساخت به مردم واگذار گردد. وقتی مردم پای کار باشند رضایتمندی بیشتری در اجرای طرح ایجاد می گردد .در برخی از مناطق ، متقاضیان عدم توانمندی در اجرا داشتند از این رو  در شهرهای کوچک همین طرح های دو طبقه هم از سوی بنیاد مسکن پیگیری و اجرا شده است ، شیوه های اجرا هم متفاوت بوده است ، در برخی از مناطق مردم با پیمانکاران قرار داد بستند و بنیاد مسکن تامین کننده مصالح بوده است.

وی بر لزوم تکمیل واریز وجه متقاضیان مسکن در طرح ملی مسکن تاکید کرد و گفت : متقاضیانی که ۴۰ میلیون تومان واریزی اولیه را داشته اند می توانند پروانه ساخت دریافت کنند ،  کسانی که وجه واریز نکرده اند ، وزارت راه و شهرسازی این افراد را رد درخواست می کند ، رد درخواست به منزله حذف نیست بلکه به معنای آن است که باید در لیست انتظار باشند تا واریزی ۴۰ میلیون تومان را انجام دهند . کارگاههای نهضت ملی مسکن در بیش از ۶۰ شهر فارس فعال است ، زمینه فعالیت در حدود ۱۱۵ شهر فارس وجود دارد که کارهای مقدماتی در همه این شهرها آغاز شده است ، به نظر می رسد ظرفیت مناسبی از طرح نهضت ملی مسکن دراستان فارس فعال شده است.

مدیر کل بنیاد مسکن فارس به ایجاد سامانه راهبر در روستاها نیز اشاره کرد و گفت : ایجاد این سامانه  یک کار کلیدی است که ارائه خدمات به روستاییان را تسهیل می کند ، با فعال شدن سامانه راهبر ، اخذ تسهیلات بانکی بهتر و بیشتر به جریان می افتد ، حدود ۹ فعالیت دراین سامانه پیش بینی شده است.

مدیر کل بنیاد مسکن استان  فارس با اشاره به اینکه،  سامانه راهبر باهدف دسترسی راحت روستاییان به خدمات پایلوت، کاهش ترافیک و خطرات جاده‌ای در ترددها، کاهش هزینه‌ها  در استان فارس  و برخی استان ها راه‌اندازی شده است ، ادامه داد: با شیوع ویروس کرونا و لزوم ارائه خدمات از طریق الکترونیک باعث شد که این سامانه راه‌اندازی شود تا از تردد روستاییان به شهر برای ارائه درخواست و پیگیری ساخت بنا به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی جلوگیری شود و روستاییان در همان محل زندگی خود بتوانند این کارها را انجام دهند.

مهندس زمانی  تصریح کرد: خدمات مربوط به امور زمین ، صدور پروانه ساخت، اصلاح و تغییر کاربری ها و درخواست الحاق به محدوده طرح، درخواست تسهیلات در این سامانه پیش بینی و طراحی شده است و با تهیه این بانک اطلاعاتی، دسترسی به اطلاعات برای ناظران و مردم تسهیل می‌شود.

لازم به ذکر است با حضور معاون  عمرانی استانداری فارس ، مدیرکل فناوری اطلاعات و ارتباطات بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور ، مدیرکل   بنیاد مسکن انقلاب اسلامی فارس و مدیران و کارشناسان بنیاد مسکن انقلاب اسلامی فارس از این سامانه رونمایی گردید.

این سامانه در راستای بهبود عملکرد بنیاد مسکن ، شفافیت و عدم مراجعه حضوری و کم کردن هزینه‌های رفت و آمد ارباب رجوع و روستاییان ایجاد شده است.

در یک همایش دو روزه آموزشی با حضور بخشداران و دهیاران استان فارس به میزبانی بنیاد مسکن فارس  برنامه آموزشی چگونگی استفاده از این سامانه تبیین گردید.

برچسب‌ها تسهیلات مسکن بنياد مسكن انقلاب اسلامی نهضت ملی مسکن بنیاد مسکن مسکن فارس پروندهٔ خبری الزامات ساخت مسکن و تحقق برنامه‌ های دولت سیزدهم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تسهیلات مسکن بنياد مسكن انقلاب اسلامی نهضت ملی مسکن تسهیلات مسکن بنياد مسكن انقلاب اسلامی نهضت ملی مسکن بنیاد مسکن مسکن فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۸۴۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه مسکن ملی پرند متری ۱۰ میلیون تومان برآورد می شود

به گزارش صدای ایران از ایسنا، آرش صیادی امروز در جریان بازدید خبرنگاران از پروژه‌های نهضت ملی مسکن شهر جدید پرند اظهار کرد: در طرح نهضت ملی مسکن، سهم شهر جدید پرند ۳۳ هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی است که در مراحل مختلف ساخت قرار دارند. تعداد ۳۰۰۰ واحد مربوط به طرح اقدام ملی بوده که سال ۱۴۰۰ آغاز شده بود. از خرداد ۱۴۰۱ نیز پروژه نهضت ملی مسکن شروع شد.

وی افزود: بخشی از واحد‌های مسکونی در پرند آماده واگذاری است، اما به دلیل عدم تکمیل زیرساخت‌ها از جمله آب و فاضلاب امکان واگذاری آن وجود ندارد. در حال حاضر ۴۰۰۰ واحد برای واگذاری منتظر تامین تاسیسات بوده که تا تابستان امسال به بهره‌برداری می‌رسد. تعداد ١٧٠٠ واحد از آن مربوط به نهضت ملی مسکن است.



مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پرند با اشاره به ثبت نام ۲۲۰ هزار متقاضی نهضت ملی مسکن در پرند گفت: از این تعداد بیش از ۸۰ هزار نفر واوجد شرایط بودند. پس از طی دو نوبت الحاق زمین هم‌اکنون ۳۳ هزار و ۵۰۰ واحد در حال ساخت است و برای ساخت حدود ۴٠ هزار واحد زمین کم داریم. یعنی زمینی معادل ١٣٠٠ هکتار باید تامین شود. البته شهرک اعتمادیه با ظرفیت ١١ هزار واحد در حال ساخت است، اما در نهایت برای ساخت حدود ۴٠ هزار واحد زمین کم داریم.

به گفته صیادی، آورده متقاضیانی که واحد‌های آنها تا تابستان آماده می‌شود حدود ۷۰۰ میلیون تومان بوده که هزینه ساخت واحد‌ها با مشاعات آنها تقریبا ۱۰ میلیون تومان در هر متر مربع برآورد می‌شود.

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پرند در توضیح هزینه ساخت واحد‌ها گفت: تلاش وزارت راه و شهرسازی و مجموعه دولت این بوده تا قیمت نهضت ملی مسکن را مدیریت کند و تقریبا یکسان باشد. اما واقعیت این است که تورم با قیمت‌ها همخوانی ندارد. وزارت راه و شهرسازی قیمت زمین را از مسکن حذف کرده تا هزینه ساخت کاهش یابد. البته با توجه به اینکه قرارداد‌ها مشمول تعدیل می‌شود از متقاضیان نهضت ملی مسکن می‌خواهیم به‌موقع نسبت به تامین آورده خود اقدام کنند.

وی اعلام کرد: هم‌اکنون ۸۰۰ واحد برای هنرمندان و خبرنگاران معرفی شده که وزارت ارشاد در حال ساخت و در مرحله بتن‌ریزی قرار دارد.

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پرند درباره واحد‌های خالی این شهر گفت: سال گذشته ۱۳ هزار واحد مسکونی خالی شناسایی و هم‌اکنون ۱۰ هزار واحد به سازمان امور مالیاتی برای اخذ مالیات معرفی شده است؛ البته احتمال وجود ۳۰۰۰ واحد خالی از سکنه دیگر در این شهر جدید وجود دارد.

صیادی با بیان اینکه خرید و فروش امتیاز نهضت ملی مسکن غیر قانونی است، بیان کرد: امتیاز هیچ هویت حقوقی ندارد و امکان دارد افراد دارنده امتیاز از آن حذف شوند؛ بنابراین مردم بدانند این قرارداد بسیار پرریسک است و امکان دارد تمام سرمایه خود را از دست بدهند.

دیگر خبرها

  • آئین تکریم مدیرعامل سابق و معارفه سرپرست جدید بانک سینا برگزار شد
  • انعقاد قرارداد ساخت ۳ هزار مسکن در شهر امیرکبیر
  • تسریع روند راه‌اندازی سامانه راهبردی ناوگان آتش‌نشانی تبریز
  • هزینه مسکن ملی پرند متری ۱۰ میلیون تومان برآورد می شود
  • شاخص برخورداری گلستان از صدور اسناد مالکیت، هفت درصد بالاتر از میانگین کشوری
  • بررسی مسائل و مشکلات روستا‌های پیرانشهر با حضور مدیر کل بنیاد مسکن استان آذربایجان غربی
  • تقدیر از بانک مسکن برای پرداخت تسهیلات ساخت
  • لزوم استفاده از ظرفیت بنیاد مسکن در اجرای طرح‌های مسکن روستایی
  • استاندار فارس خواستار تسریع نهضت ملی مسکن و حفظ حقوق عامه شد
  • تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات