Web Analytics Made Easy - Statcounter

لوگوتایپ نمایش «شاه مردنی، هیچ کجا» به نویسندگی و کارگردانی محمد مروج با طرحی از هومر استودیو رونمایی شد.

به گزارش خبرگزاری برنا ترهان، لوگوتایپ نمایش «شاه مردنی، هیچ کجا» به نویسندگی و کارگردانی محمد مروج که شهریورماه سال جاری روی صحنه خواهد رفت با طرحی از هومر استودیو رونمایی شد.

در خلاصه داستان «شاه مردنی، هیچ کجا» آمده است: «پسری در تیمارستان بستری و روند درمانش را طی می‌کند ولی او مطمئن است که دیوانه نیست، شک دارد که دیوانه نیست، ممکن است دیوانه باشد، او دیوانه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

محمد مروج پیش از این نمایش «آقای اسمیت، آقای ایوانف و یک خانواده کم اهمیت آفریقایی» را در تالار حافظ روی صحنه برده است.

«شاه مردنی، هیچ کجا» دومین تجربه این هنرمند در مقام نویسنده و کارگردان است که از شهریورماه سال جاری میزبان علاقه‌مندان در عمارت نوفل لوشاتو خواهد شد.

جزییات بیشتر این نمایش به‌زودی منتشر خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: هیچ کجا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۸۵۲۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(تصاویر) عمارت انگورستان ملک

گذشت زمان قسمت‌های مختلف آن تخریب کرده و بخش‌هایی از آن نیز در سال ۱۳۳۳ هجری شمسی در تعریض خیابان ملک از بین رفته است.

این باغ انگور که در اصفهان قرار دارد در زمان حکومت نادرشاه به‌عنوان مالیات از مردم گرفته شده و در دوره ناصرالدین شاه قاجار به تملک مسئول امور مالی حکومت وقت اصفهان، یعنی پدر حاج محمد ابراهیم ملک‌التجار درآمده است.

حاج محمد ابراهیم خان بعد‌ها بنای خانه‌ی انگورستان را برای برگزاری مراسم عزاداری و تعزیه در باغ بنا کرد. قسمت‌های باقی‌مانده از بنا که استاد حسین‌چی معمار سازنده آن بوده است در شمال یک حیاط وسیع قرار دارد و حیاطی مرکزی و یک سفره‌خانه دارد، تمام سمت جنوبی حیاط را سفره‌خانه تشکیل می‌دهد که به وسیله یک ارسی وسیع به آن مشرف می‌شود.

فضای سفره‌خانه از سوی دیگر توسط یک ارسی هفت دهنه به حیاط جنوبی بنا راه می‌یابد. این مجموعه دو طبقه ارتفاعی دارد و بعد‌ها نیز حیاط مرکزی با سقفی به همین ارتفاع پوشیده شده است.

با باز شدن ارسی‌های سفره‌خانه، فضای یکپارچه‌ای شامل سفره‌خانه و حیاط سرپوشیده به‌دست می‌آید. در گذشته، از پشت بام حیاط و فضا‌های سه جبهه‌ی دیگر آن برای اجرای مراسم تعزیه استفاده می‌شد.

دیگر خبرها

  • آیا صدام حسین واقعا «دیوانه خاورمیانه» بود؟
  • ضرورت بازنگری در حریم عمارت خسروآباد سنندج
  • قاتل پرسپولیس «بزرگ» بود؛ دیوانه وارترین شب زندگی شروین
  • ضرورت بازنگری حریم عمارت خسروآباد سنندج
  • شبکه نمایش خانگی مروج چه اندیشه‌ای است؟!
  • حریم عمارت خسروآباد سنندج بازنگری شود
  • اولین کنسرت در خانه رئال مادرید؛ برنابئو، میزبان فستیوال «دیوانه موسیقی» / عکس
  • نمایشگاه صنایع‌دستی در عمارت خسروآباد سنندج برپا شد
  • اسلات: مگر دیوانه‌ام پیشنهاد لیورپول را رد کنم
  • (تصاویر) عمارت انگورستان ملک