Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیات مدیره انجمن صنایع همگن نیرو محرکه و قطعه‌سازان خودروی کشور گفت: شرکت‌های ایرانی آمادگی دارند تا بیش از ۳۰ نیاز فناورانه شرکت‌های خودروساز و قطعه‌ساز روسی را در جهت احیای صنعت خودروسازی این کشور تامین کنند.

"ابراهیم دوست زاده" امروز در گفت‌وگو با ایران اکونومیست با اشاره به در پیش بودن نمایشگاه "اتومبیلیتی ۲۰۲۲" روسیه افزود: مطابق توضیحات کارشناسان سفارت ایران در روسیه، روس‌ها تاریخ ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ را به عنوان نقطه عطفی در زندگی کاری خود تلقی می‌کنند؛ تاریخی که تحریم‌ها در این کشور آغاز شد و شدت گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان‌داشت: امروز روس‌ها تمایل دارند با شیوه ها و روش‌هایی که ایران در سال‌های گذشته در عبور از تحریم ها استفاده کرده، آشنا شوند.
این مقام صنفی، نمایشگاه اتومبیلیتی ۲۰۲۲ روسیه را فرصتی کم نظیر برای صنایع خودروسازی و قطعه‌سازی کشور برشمرد و گفت: هرچند هدف اولیه وزارت صمت و این انجمن حضور چند شرکت بزرگ قطعه‌سازی با ۲۰۰ متر مربع فضای نمایشگاهی بود، اما امروز شاهد اختصاص یک پاویون اختصاصی به وسعت بیش از یک‌هزار و ۷۰۰متر مربع هستیم که توان صنعت قطعه‌سازی و خودروسازی کشور را به نمایش خواهد گذاشت.
دوست زاده خاطرنشان‌کرد: روس‌ها بیش از ۳۰ قطعه که عمدتا قطعات های‌تک برق و الکترونیک هستند را به عنوان نیازهای خود معرفی کرده اند که در این زمینه تاکنون تعدادی از قطعه‌سازان مطرح کشور که از دانش فنی و فناوری بالایی برخوردار هستند را به طرف‌های روسی معرفی کرده‌ایم.
 این عضو انجمن صنایع همگن قطعه‌سازی کشور خاطرنشان کرد: همچنین مقرر شده در کنار به نمایش گذاشتن توان قطعه‌سازان و خودروسازان ایرانی، توان طراحی مهندسی، فناوری و دانش فنی شرکت ها نیز به نمایش گذاشته شود؛ بر این اساس مرکزی به عنوان مرکز انتقال فناوری در  پاویون ایران ایجاد شده است.
 وی ادامه داد: از شرکت‌های خودروساز و قطعه سازی که توانایی لازم در طراحی و مهندسی محصول، خط تولید، ادوات تست و آزمایشگاهی و همچنین در بومی‌سازی دانش فنی دارند، دعوت کردیم تا در این مرکز به ارائه توانمندی‌های خود بپردازند.
 دوست‌زاده اظهار داشت: تاکنون ۱۱ شرکت مطرح شامل هشت قطعه‌ساز و سه خودروساز از این مهم استقبال کرده و توان مهندسی شرکت های ایرانی را در پاویون ایران به نمایش خواهند گذاشت که فرصت مناسبی برای تبادل دانش فنی و تکنولوژی با روس‌ها و دیگر کشورهای حاضر خواهد بود.
وی یادآور شد: بیش از ۳۰ قطعه یاد شده که مطابق فهرستی در اختیار روس‌ها قرار گرفته، اکثر قریب به اتفاق آنها سال‌هاست که در کشور تولید می‌شود و در بخش زیادی از آنها نیز به دانش فنی ساخت دست یافته‌ایم و بومی سازی شده اند و امکان صادرات دانش فنی آنها نیز وجود دارد.
رئیس کمیسیون کیفیت انجمن همگن قطعه‌سازان کشور گفت: در این نمایشگاه می‌توانیم نیازمندی‌های فناورانه را از شرکت‌های روسی دریافت و شناسایی کنیم و فرصت مناسبی برای تبادل دانش فنی و تکنولوژی بین شرکت های ایرانی و روسی خواهد بود.
 وی افزود: همچنین این امکان وجود دارد که این قطعات و نیازمندی های فناورانه تحت لیسانس شرکت های ایرانی تولید شود یا خط تولید آنها به صورت همکاری مشترک ایران ایجاد شود.
 دوست‌زاده اظهارداشت: با همه موارد یاد شده، اما هم اکنون از چینی ها و ترک‌ها عقب هستیم و تولیدکنندگان این کشورها حرکت فناورانه و تامین نیاز روس‌ها را زودتر از ما آغاز کرده‌اند.
 وی ابراز امیدواری کرد: قوانین دست و پاگیر و بروکراسی های معمول بر سر راه تولید کنندگان ایرانی با همکاری و هماهنگی دولت از سر راه برداشته شود تا بخش خصوصی با اطمینان بتواند به تولید و صادرات خدمات و محصولات خود بپردازد.
رئیس کمیته فنی- تخصصی پاویون ایران در نمایشگاه اتومبیلیتی ۲۰۲۲،حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت و هیات همراه را در این دوره از نمایشگاه بسیار دلگرم کننده توصیف و اظهار امیدواری کرد: این حضور زمینه‌ای برای برداشته شدن قوانین و مقررات دست و پاگیر از سر راه تولید باشد.
 دوست زاده تاکید کرد: با توجه به اینکه این بزرگ‌ترین رویداد نمایشگاهی ایران پس از انقلاب در خارج از کشور محسوب می‌شود و از طرفی نیاز طرف روسی به ما مزید بر علت شده، فرصت بسیار مناسبی در اختیار شرکت‌های ایرانی قرار گرفته است و انتظار می رود با کمک دولت و به ویژه سرکنسولگری‌های دو کشور و بخش خصوصی، این مسیر ساده‌سازی شود تا به نتایج مطلوبی دست یابیم.
به گزارش ایران اکونومیست، نمایشگاه اتومبیلیتی روسیه از ۳۱ مرداد تا ۳ شهریورماه ۱۴۰۱ (برابر با ۲۲ تا ۲۵ اوت ۲۰۲۲) در محل نمایشگاه‌های بین المللی مسکو (Expo Center) با حضور حدود ۶۰۰ شرکت از ۱۸ کشور و در ۳۰ هزار متر فضای نمایشگاهی برگزار می شود.
ایران تنها کشوری است که بالاترین متراژ غرفه های متمرکز یک کشور را در نمایشگاه روسیه با بیش از ۹۰۰‌مترمربع غرفه نمایشگاهی در سالنی به مساحت یک‌هزار و ۷۰۰ متر مربع در اختیار دارد که در طول تاریخ نمایشگاه های برون‌مرزی بی‌نظیر است.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: مسکو ، پاویون ایران ، روسیه

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مسکو پاویون ایران روسیه شرکت های ایرانی پاویون ایران قطعه سازان دوست زاده قطعه سازی بیش از ۳۰ دانش فنی شرکت ها روس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۸۶۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نشست‌های تخصصی برای تبادل تجربه بین شرکت‌های ایرانی و خارجی در نمایشگاه نفت

مدیر بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت ایران با اشاره به حضور ۲۵۰ شرکت خارجی در این رویداد گفت: در این دوره از نمایشگاه نفت ایران نشست‌های B۲B و تخصصی برای تبادل دانش و تجربه بین شرکت‌های ایرانی و خارجی طراحی شده است.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی نفت ایران، غلامرضا جمالی بیان کرد: استقبال شرکت‌های خارجی از نمایشگاه امسال به گونه‌ای است که ۵ هزار مترمربع فضا برای جانمایی آنها درنظر گرفته شده است در حالی که در دوره گذشته تنها فضایی ۲ هزار متری برای شرکت‌های خارجی در نظر گرفته شده بود.

وی افزود: شرکت‌هایی از روسیه، چین، فرانسه،‌ آلمان، ژاپن، کانادا، ایتالیا، ترکیه،‌ بلاروس،‌ هندوستان، اتریش و آرژانتین حضوری فعال در این نمایشگاه خواهند داشت.  
 
بر اساس این گزارش، در بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت ایران بیش از هزار و ۷۵۰ شرکت ایرانی و خارجی در بخش‌های مختلف از جمله شرکت‌های بالادست نفت و گاز، اکتشاف و تولید، سازندگان داخلی، صنایع میان‌دستی و پایین‌دستی گاز، پالایش و پتروشیمی و شرکت‌های دانش‌بنیان، پارک‌های فناوری، دانشگاه‌ها، استارت‌آپ‌ها و دیگر شرکت‌های مرتبط با صنعت نفت حضور دارند.

نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی به‌عنوان اصلی‌ترین و مهم‌ترین رویداد نفتی ایران با حمایت و سیاست‌گذاری وزارت نفت، از سوی شرکت ملی نفت ایران برگزار می‌شود و شرکت‌های اصلی وزارت نفت (شرکت ملی نفت ایران، شرکت ملی گاز ایران، شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران و شرکت ملی صنایع پتروشیمی)، شرکت‌های زیرمجموعه و تابعه آن‌ها و دست‌اندرکاران اصلی صنعت نفت، در آن حضور جدی و فعال دارند.

این رویداد با شعار «صنعت نفت، جهش تولید، بهینه‌سازی فناورانه» روزهای ۱۹ تا ۲۲ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود و علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به پایگاه اطلاع‌رسانی شرکت ملی نفت ایران به نشانی www.nioc.ir و سایت نمایشگاه صنعت نفت به نشانی www.iran-oilshow.ir مراجعه کنند.

دیگر خبرها

  • ضرورت متناسب سازی دروس دانشگاهی با نیاز صنعت فولاد کشور
  • زورآزمایی JAC با غول های خودروسازی جهان در نمایشگاه پکن ۲۰۲۴
  • تامین ۵۰ درصدی پنبه مورد نیاز صنعت نساجی کشور
  • صادرات مرغ گرم افزایش می‌یابد
  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • عزم هیات تجاری الجزایر برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • زورآزمایی جی ای سی (JAC) با غول های خودروسازی جهان در نمایشگاه پکن 2024
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • برگزاری نشست‌های تخصصی برای تبادل تجربه بین شرکت‌های ایرانی و خارجی در نمایشگاه نفت