Web Analytics Made Easy - Statcounter

مصطفی ملکی، مسئول مرکز فضای مجازی بسیج سپاه استان زنجان در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در زنجان با اشاره به اینکه امروزه رسانه‌ها، به عنوان یکی از تاثیرگذارترین ابزارها در زندگی افراد نقش مهمی ایفا می‌کنند، اظهار داشت: با توجه به تنوع انواع مختلف رسانه‌ها و پررنگ شدن روز افزون نقش آنها در سبک زندگی امروزی؛ افزایش سواد رسانه‌ای در جامعه اهمیت پیدا می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اهمیت افزایش سواد رسانه‌ای، نه به لحاظ مصونیت بخشی و حمایت‌گری از مخاطبان بلکه به لحاظ مجهز و هوشمند سازی، توانمندسازی مخاطبان در مواجهه با پیام‌های رسانه‌ای، دست یافتن به قدرت گزینشگری، انتخاب گزینه‌ها و پیشنهادهای سالم، ارتقاء مهارت‌های فردی به منظور تفسیر و تحلیل پیام‌های رسانه ای است.

مسئول مرکز فضای مجازی بسیج سپاه استان زنجان گفت: سواد رسانه‌ای در زندگی روزمره افراد به منظور ترویج فرهنگ تفکر انتقادی و حفظ استقلال فکری و اجتناب از مواجهه انفعالی با پیام های رسانه‌ای اهمیت بسزایی دارد.

وی بابیان اینکه طبق فرموده امام خمینی(ره)در اجتماعات مردمی و گسترده نظیر نماز جمعه باید مسائل روز، احتیاجات کشور، احتیاجات منطقه و جهات سیاسی ، جهات اجتماعی ، جهات اقتصادی طرح شده و مردم از این مسائل مطلع شوند،افزود:در همین راستا با هماهنگی شورای سیاستگزاری ایمه جمعه استان و ستادهای برگزاری نماز جمعه در شهرستان های استان،مدرسان سواد رسانه ای بسیج سخنرانان پیش از خطبه نماز جمعه این هفته در سطح استان با موضوع سواد رسانه، خواهند بود.

ملکی با اشاره به اینکه امروزه سواد رسانه‌ای برای تمامی شهروندان از مهمترین نیازهاست و نقش مهمی برای نسل‌های جوان‌تر، هم به عنوان شهروند و هم به عنوان مشارکت کننده در اجتماع بازی می‌کند، تصریح کرد: عامل اساسی در فهمیدن اینکه جامعه‌ای سواد رسانه‌ای قابل قبولی دارد، توجه به آموزش سواد رسانه‌ای آن جامعه است. بنابراین باید از هر بستر و ظرفیتی در دنیای حقیقی و مجازی، به ویژه ظرفیت نماز جمعه و مخاطب بالای آن در جهت افزایش آگاهی و قدرت تحلیل مردم بهره‌مند شد.  

وی با اشاره به دلیل همزمان بودن ارائه این محتوا در شهرستان‌های استان زنجان گفت: هر کنش و تحول و جریانی که در جامعه به شکل یک پویش و نهضت دربیاید، تاثیرگذاری و بازتاب گسترده‌تری داشته و اهمیت موضوع را برجسته تر می‌کند. همزمان بودن این برنامه در شهرستان‌ها ایجاد نشاط و همدلی در فعالان حوزه سواد رسانه کرده و تکرار بحث و گسترش آن در جامعه، یک اقبال و مطالبه گری عمومی نسبت به طرح چنین مباحثی را در جامعه ایجاد می‌کند و به یک جنبش پر انرژی تبدیل می‌شود. 

مسئول مرکز فضای مجازی بسیج سپاه استان زنجان اذعان کرد: نسرا (نهضت سواد رسانه‌ای انقلاب اسلامی) استان زنجان با ارائه خدمات آموزش سواد رسانه به صورت کلاس‌های حضوری، مجازی، تولید و نشر محتوا در قالب‌های مختلف، با دعوت به همکاری سازمان‌ها و نهادها و ظرفیت‌های موجود در استان می‌کوشد تا گام‌هایی در مسیر جهاد تبیین و روشنگری برداشته و افزایش سطح سواد رسانه مردم زنجان گام بردارد.

انتهای پیام/2308

منبع: فارس

کلیدواژه: زنجان فضای مجازی استان ملکی سواد رسانه ای استان زنجان فضای مجازی نماز جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۸۹۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز عملیات ویژه پلیس علیه فروشندگان سلاح در فضای مجازی

رئیس پلیس فتای فراجا از آغاز طرح عملیاتی این پلیس برای برخورد با تبلیغ‌کنندگان فروش سلاح و مهمات و ترویج‌کنندگان خشونت در فضای مجازی در سال جاری خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سردار وحید مجید؛ رئیس پلیس فتا اظهار کرد: همزمان با آغاز سال 1403 و در راستای پاک‌سازی و ارتقای امنیت فضای مجازی دو طرح عملیاتی ویژه پلیس فتا علیه تبلیغ‌کنندگان و فروشندگان سلاح، مهمات و اقلام ممنوعه و همچنین مقابله با پدیده ترویج خشونت و اراذل و اوباش در فضای سایبر در حال اجراست.

وی ادامه داد: در این راستا 34 کارگروه ویژه عملیاتی و اطلاعاتی در خصوص  رصد تارنماهای مجرمانه و شناسایی مجرمان این دو حوزه که همواره پاک‌سازی و امنیت آن مورد درخواست هموطنان است، شروع به اجرای طرح کردند.

کنکور زیر ذره‌بین پلیس فتا از ثبت‌نام تا آزمون

سردار مجید بیان کرد: بر اساس تجزیه، تحلیل و رصدهای صورت‌گرفته در فضای مجازی بیش از 90 درصد تبلیغات فروش و واگذاری سلاح، مهمات، افشانه و شوکر الکتریکی صرفاً یک ترفند کلاهبردارانه از سوی مجرمان سایبری برای کلاهبرداری مالی از متقاضیان محسوب می‌شود و در حقیقت این افراد کلاهبردار هیچ‌گونه اقلامی نظیر سلاح، مهمات و... را به درخواست‌کنندگان واگذار نخواهند کرد.

رئیس پلیس فتای فراجا با تأکید بر عزم جدی پلیس فتا در برخورد با این دو پدیده مخل امنیت و آرامش در فضای مجازی، از کاربران خواست ضمن مشارکت با پلیس فتا در پاک‌سازی فضای مجازی در صورت مشاهده موارد مشکوک و مجرمانه موضوع را به پلیس فتا گزارش کنند.

انتهای پیام/+

دیگر خبرها

  • نیازمند آگاه‌سازی پایدار برای نسل جدید هستیم
  • فیلم| واکنش کاربران مجازی به برخورد پلیس آمریکا با دانشجویان
  • آغاز عملیات ویژه پلیس علیه فروشندگان سلاح در فضای مجازی
  • تأثیرگذاری رسانه‌ها در عصر کنونی بیش از ابزارهای جنگی است
  • امپراطوری رسانه ای دشمن در جنگ غزه شکست خورده است
  • دوره توانمندسازی کنشگران فضای مجازی در قزوین برگزار شد 
  • فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود
  • از دلنوشته غم‌انگیز آقای پژوهشگر تا قصه یک پل موسیقایی در روسیه!
  • ۲ شاخصه مهم «هیئت» از نگاه رهبر انقلاب/ جمعیت ملاک سنجش نیست
  • کنکوری‌ها مراقب شگردهای کلاهبرداران باشند