Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور شهدا، جانبازان و آزادگان سرافراز کشورمان را از مهم‌ترین عوامل اقتدار جمهوری اسلامی دانست و گفت: دولت مردمی با الگو گرفتن از راه و مرام شهدا، جانبازان و آزادگان و تکیه به توانمندی‌های داخلی با قدرت و شتاب در مسیر تحقق پیشرفت و عدالت گام برخواهد داشت.

آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی شامگاه پنجشنبه در دیدار جمعی از آزادگان سرافراز انقلاب اسلامی، آزادگان را نماد ایستادگی، بصیرت، توکل، صبر، سپاسگزاری به درگاه حق، انقلابی بودن و انقلابی ماندن دانست و گفت: آزادگان حقیقتا پرچم برافراشته عزت و شکوه در هر کوی و برزن کشورمان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس جمهور با بیان اینکه این پرچم برافراشته، نماد همه ارزش‌ها و آرمان‌های بلند انقلاب اسلامی است، افزود: آزادگان سرافراز کشورمان، چه در دوران اسارت که دشمن را خوار و زبون کرده و به استیصال کشاندند و چه پس از آن در عرصه‌های مختلف همواره پرچم ایثار، فداکاری و از خودگذشتگی را در اهتزاز نگاه داشتند و مایه عزت کشور و ذلت دشمنان شدند.

رئیسی با بیان اینکه تحمل اسارت در چنگال سفاکان بعثی کار آسانی نبود، بر ضرورت گرامی‌داشت آزادگان تاکید کرد و اظهار داشت: آنچه از رخدادها و وقایع دوران دفاع مقدس و از جمله اسارت آزادگان سرافراز کشورمان در بند دشمن بعثی ثبت و ضبط شده شده است، تنها بخش اندکی از حماسه‌های قهرمانان دفاع از دین و وطن بوده و ضرورت دارد جانفشانی‌‌های این چهره‌های مقاوم و قهرمان به شایستگی به تصویر کشیده شود تا برای عصرها و نسل‌های آینده به عنوان الگو و اسوه باقی بماند.

امروز دولت مردمی فرصتی مهم برای رشد و پیشرفت کشور در اختیار دارد

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنانش از مسئولان بنیاد شهید و امور ایثارگران خواست، در آینده باز هم زمینه برگزاری نشست‌هایی با حضور آزادگان صاحب‌نظر و دغدغه‌مند را فراهم کنند، تا از نظرات و ایده‌های آزادگان به عنوان یکی از دغدغه‌مندترین و دلسوزترین اقشار جامعه، بهره گرفته شود.

آیت‌الله رئیسی با بیان اینکه امروز دولت مردمی فرصتی مهم برای رشد و پیشرفت کشور در اختیار دارد، تصریح کرد: این فرصت برآمده اعتماد مردم و رهبر معظم انقلاب، دیدگاه‌های سازنده شما و توجه و دعای خیر خانواده شهدا نسبت به این دولت است.

دولت مردمی عمیقا باور دارد اجرای منظومه فکری امام و رهبری کشور را به سمت قله‌های پیشرفت رهنمون خواهد کرد

 رئیس جمهور همچنین با بیان اینکه امروز دشمن نیز این پیام را دریافت کرده است که دولت مردمی مصمم به اجرای منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی و جبران عقب‌ماندگی‌های سال‌های گذشته است، خاطرنشان کرد: بر خلاف کسانی که به اشتباه تصور می‌کردند گره‌ها با مدد دست بیگانگان باز می‌شود، اما دولت مردمی عمیقا باور دارد که اگر منظومه فکری امام و رهبری در کشور اجرایی و عملیاتی شود، حتما کشور را به سمت قله‌های پیشرفت رهنمون خواهد شد.

رئیسی در ادامه با بیان اینکه شما ایثارگران و خانواده شهدا و جانبازان در ابتلا و امتحان خود پیروز و سربلند شدید، افزود: شما آزادگان در دورانی که حتی تصور نمی‌کردید شاید روزی آزاد شوید، با اراده‌های پولادین، مقتدرانه در برابر دشمن ایستادگی کردید و او را خوار و زبون کرده و به استیصال کشاندید.

قدرت امروز ایران به برکت مقاومت قهرمانانه شما و خون‌های شهدا و جانبازان است

رئیس جمهور ادامه داد: شما زمانی که در بند دشمنی سفاک بودید، فقط به خدا و ایمان خود تکیه کردید و باعث امیدواری دوستان انقلاب و ناامیدی دشمنان شدید و دولت مردمی با الگو گرفتن از راه و مرام شما با توکل بر خدا و تکیه به توانمندی‌های داخلی با قدرت و سرعت در مسیر تحقق پیشرفت و عدالت گام برخواهد داشت.

آیت‌الله رئیسی با بیان اینکه امروز نسبت به روزگاری که شما در بند دشمن قهرمانانه مقاومت کردید، دشمن به مراتب ضعیف‌تر و جمهوری اسلامی به مراتب قدرتمندتر است، اظهار داشت: قدرت امروز جمهوری اسلامی به برکت ایستادگی و مقاومت قهرمانانه شما و خون‌های شهدا و جانبازان است. امروز دنیا متوجه این مساله شده و نگاه او به جمهوری اسلامی ایران، نگاه به یک نظام مقتدر و منسجم است.

مهمترین عناصر خلق قدرت در جمهوری اسلامی، شهدا، جانبازان و آزادگان هستند

رئیس جمهور تصریح کرد: علم، اقتصاد، کار و تلاش و تجهیزات و تسلیحات نیز برای هر کشوری قدرت می‌آفرینند، اما مهمترین عناصر خلق قدرت در جمهوری اسلامی، شهدا، جانبازان و آزادگان سرافراز کشورمان هستند که رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز همواره بر آن تاکید داشته‌اند.

رئیسی همچنین در این مراسم یاد سید آزادگان مرحوم سید علی‌اکبر ابوترابی فرد را گرامی داشت و از خدمات و توجهات او به آزادگان در دوران اسارت و پس از آزادی تجلیل و تمجید به عمل آورد.

در ابتدای این مراسم سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گزارشی آماری از تعداد اسرا و آزادگان کشورمان و تلاش‌های این بنیاد برای خدمت‌رسانی به آنان ارائه کرد و چند تن از آزادگان نیز به بیان نظرات و دیدگاه‌های خود پرداختند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: رئیس جمهور آیت الله رئیسی آزادگان جانبازان و آزادگان انقلاب اسلامی جمهوری اسلامی رئیس جمهور دولت مردمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۸۹۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش خبرگزاری دولت به انتقادات پیرامون دکترای افتخاری رئیسی در پاکستان

ایرنا، خبرگزاری دولت در واکنش به انتقادات پیرامون دکترای افتخاری رئیسی در پاکستان مطلبی منتشر کرد. 

این خبرگزاری در ادامه نوشت: در جریان سفر مهم رئیس جمهور کشورمان به پاکستان یک موج و فضاسازی رسانه‌ای پیرامون اعطای مدرک دکتری افتخاری به آیت الله رئیسی از بزرگترین دانشگاه پاکستان از سوی منتقدین دولت به راه افتاد، ادعاهایی بی اساس که به گفته کارشناسان در جهت به حاشیه بردن دستاوردهای این سفر استراتژیک تعبیر می‌شود، اما واقعیت ماجرا چیست؟

«آیت الله سید ابراهیم رئیسی» در پایان سفر دو روزه به پاکستان که روز دوم آن به شهرهای لاهور و کراچی قلب فرهنگی و اقتصادی این کشور اختصاص داشت، دکترای افتخاری از ریاست دانشگاه کراچی دریافت کرد. اقدامی که در دنیا رایج است و بسیاری مقامات ارشد دولت‌ها در سفر به دیگر کشورها در دانشگاه‌های مطرح این کشورها حاضر می‌شوند و مدرک دکترای افتخاری دریافت می‌کنند.

در ایران نیز به مقامات ارشد دولت‌هایی که به کشورمان سفر کرده‌اند و با کشورمان روابط عمیق و استراتژیک دارند، برخی دانشگاه‌های مطرح کشور خصوصا دانشگاه تهران که رهبر معظم انقلاب از آن با عنوان دانشگاه مادر دانشگاه‌های ایران یاد کرده اند، به این مقامات دکترای افتخاری داده اند.

پاکستان به عنوان یکی از کشورهایی که در جنوب آسیا توانسته رتبه خوبی در دانشگاه‌های منطقه و حتی دنیا خصوصا در حوزه‌های «های تِک» و فناوری‌های نوین کسب کند، شناخته می‌شود و فارغ‌التحصیلان رشته‌های تکنولوژی ارتباطات این کشور دوشادوش هندی‌ها در شرکت‌های بزرگ تکنولوژیکی دنیا از جمله شرکت‌های مستقر در «سیلیکون‌ولی» آمریکا که محل استقرار آمازون و دیگر برندهای حوزه آی‌تی مطرح دنیا مشغول به کار شده اند.

بی‌دلیل نیست که ایرانیان علاقه‌مند به تحصیل در دانشگاه‌های دیگر کشورها، برخی دانشگاه‌های شبه جزیره هند از جمله دانشگاه کراچی پاکستان را به خاطر داشتن مزایایی چون سطح علمی متناسب و نیز مدارج علمی مورد تأیید وزارتین علوم و بهداشت کشورمان، در مقایسه با برخی دانشگاه هایِ با درجه اعتبار نازل‌تر در کشورهای اروپای شرقی یا جنوب شرق آسیا برمی گزینند.

اخیرا یکی از نمایندگان مجلس یازدهم نسبت به اعطای مدرک دکترای افتخاری دانشگاه کراچی پاکستان به رئیس جمهوری اسلامی ایران انتقاد داشته و گفته این دانشگاه، فرعی است و ثانیا از دست معاون دانشگاه به رییس‌جمهور اعطا شده است. این در حالی است که دانشگاه کراچی بزرگ‌ترین دانشگاه دولتی ایالت سند و کل پاکستان محسوب می‌شود؛ در سایت دانشگاه هم به این موضوع اشاره شده است. ۷۳ سال قدمت و ۴۱ هزار دانشجو دارد.

همچنین اینکه گفته شده دانشگاه اعطاکننده مدرک دکترای افتخاری به رییس‌جمهوری اسلامی ایران، غیرانتفاعی است، کاملا بی‌اساس است و این دانشگاه دولتی و در وزارت علوم ایران مورد تایید است؛ وزارت بهداشت جمهوری اسلامی ایران هم رشته داروسازی این دانشگاه را تایید کرده است.

سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در کراچی نیز اعلام کرد: در مراسم اعطای این مدرک دکترای افتخاری به آیت الله رئیسی، «حکمران» یا استاندار ایالت سند پاکستان که همزمان ریاست هیأت امنای دانشگاه‌های کراچی را هم در اختیار دارد، حضور داشت؛ دکتر خالد عراقی که رئیس دانشگاه کراچی است، طبق قوانین پاکستان، همزمان معاون رئیس هیات امنای دانشگاه هم محسوب می‌شود و شخصِ دکتر عراقی مدرک دکترای افتخاری را به رئیس جمهوری اسلامی ایران اعطا کرد در حالی که لباس مخصوص این مراسم را بر تن کرده بود. بنابراین اینکه گفته شده معاون دانشگاه کراچی مدرک دکترا را به آیت الله رئیسی اعطا کرد، صحت ندارد و از روی ناآگاهی است.

به عبارت دیگر، در سیستم حکومتی پاکستان، حکمران یا استاندار ایالت به تعبیر ایرانی آن، رئیس هیأت امنای دانشگاه‌های آن ایالت است و رئیس دانشگاه‌ها را تعیین می‌کند؛ فرد تعیین شده به عنوان رئیس دانشگاه از سوی استاندار هر ایالت، همزمان معاون رئیس هیات امنا هم هست.

دانشگاه کراچی به عنوان یک دانشگاه دولتی در سال ۱۹۵۱ تاسیس شده است. این دانشگاه در حال حاضر ۸ دانشکده هنر، علوم فنی، مطالعات اسلامی، داروسازی، مدیریت، حقوق، داروسازی و علوم آموزشی و همچنین ۲۰ مرکز تحقیقاتی معتبر دارد.

این دانشگاه با داشتن ۴۱ هزار دانشجو و ۷۰۰ استاد در همه مقاطع تحصیلی، ۱۴۵ دانشکده و مرکز آموزش مستقل با ۱۵۰ هزار دانشجو زیرمجموعه خود دارد.

دانشکده علوم فنی و مهندسی دانشگاه کراچی به عنوان مهم‌ترین قطب آموزش علوم و فناوری در پاکستان شناخته می‌شود و تعداد فارغ التحصیلان آن از کل فارغ التحصیلان رشته‌های فنی از سایر دانشگاه‌های این کشور بیشتر است.

آیت‌الله رییسی در سفری هم که شهریور ۱۴۰۰ به دوشنبه پایتخت تاجیکستان داشت، در مراسم اعطای دکترای افتخاری به وی از سوی دانشگاه ملی تاجیکستان حاضر شد و نه تنها این مدرک را دریافت کرد، بلکه عضویت هیأت علمی دانشگاه تاجیکستان هم به رییس‌جمهوری اسلامی ایران و بدون حضور مقامات سیاسی دوشنبه و صرفا از طرف رییس دانشگاه اعطا شد. روندی که در عرف دیپلماتیک دنیا رایج است.

این در حالی است که حسن روحانی رییس پیشین جمهوری اسلامی ایران در سفری که فروردین ۱۳۹۶ به مسکو داشت، از دست ریاست یک دانشگاه دولتی این شهر با نام «ام گ او» مدرک دکترای افتخاری دریافت کرد؛ مراسمی که بدون حضور مقامات ارشد دولتی روسیه برگزارشد.

اتفاقی که در این مراسم مورد انتقاد قرار گرفت این بود که رییس این دانشگاه هنگام اعطای مدرک دکترای افتخاری به حسن روحانی اعلام کرد: اینکه مدرکی که به روحانی داده شد، مورد تأیید شورای علمی دانشگاه قرار گرفته است؛ به عبارت دیگر یک دانشگاه نه چندان مطرح روسی که قصد داشته تا به رییس‌جمهور یک کشور دیگر دکترای افتخاری بدهد، نیاز به بررسی سوابق علمی روحانی داشته است!

مرحوم هاشمی رفسنجانی در طول ریاست جمهوری خود از هیچ یک از دانشگاه‌های غیر ایرانی مدرک دکترای افتخاری دریافت نکرد و صرفا به دریافت دکترای افتخاری دانشگاه تهران اکتفا کرد. در کتاب خاطرات وی، آمده که مدرک دکترای افتخاری‌اش را در حضور مقامات سیاسی و لشکری و بعضا علمی و دانشگاهی آن زمان کشورمان دریافت کرده است.

یک فرد نزدیک به رییس دولت‌های نهم و دهم نیز در توییت دیگری، دریافت مدرک دکترای افتخاری از سوی رییس‌جمهور در دانشگاه کراچی را یک دانشگاه بدنام و بی‌اعتبار و محصول لابی سیاستمداران دریافت‌کننده این مدرک با مقامات این دانشگاه عنوان کرد.

این در حالی است که رییس دولت‌های نهم و دهم در زمان ریاست‌جمهوری خود یک مدرک دکترای افتخاری «مدیریت تحول (!)» از دانشگاه دارالحکمه که گفته می‌شد رییسی شعبه ایران این دانشگاه تحت زعامت آیت الله سیستانی است دریافت کرد؛ موضوعی که بعدها از سوی این مرجع تقلید رد و اعلام شد این دانشگاه ارتباطی با ایشان ندارد. اما هیچگاه اعلام نشد این مدرک واقعا از کجا آمده و چرا در حاشیه جلسه هیات دولت و نه در دانشگاه مورد ادعا اعطا شده است.

دیگر خبرها

  • هشدار جدی روزنامه جمهوری اسلامی درباره نقشه جدید نفوذی ها در ایران
  • هشدار جدی جمهوری اسلامی درباره نقشه جدید نفوذی ها در ایران
  • واکنش خبرگزاری دولت به انتقادات پیرامون دکترای افتخاری رئیسی در پاکستان
  • رئیسی: غربی‌ها، آفریقا را برای خودشان می‌خواهند اما ما آفریقا را برای آفریقا می‌خواهیم
  • رئیسی: ما آفریقا را برای آفریقا می‌خواهیم
  • حفاظت از انفال مهمترین رسالت هر جنگلبان است
  • عصبانیت میرسلیم از دولت /اعطای دکتری افتخاری دانشگاه فرعی به دست معاون دانشگاه به رئیسی چه افتخاری دارد؟
  • مهاجری خطاب به ذوالنور: از رئیسی حساب‌کشی کنید
  • مهاجری خطاب به ذوالنور: از رئیسی و دولت حساب‌کشی کنید
  • دیدار با خانواده شهدا و جانبازان منطقه ۹ در هفته بزرگداشت اصفهان